Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor flexibel steken in schoorsteen:

Flexibel steken in schoorsteen

Een nieuwe flexibele buis steken in de schoorsteen voor een pellet kachel en de buis op de schoorsteen vervangen door een net tegen vogels.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Eernegem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexibel steken in schoorsteen uit heel België:

Plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen maar zoeken iemand die in de bestaande schouw een dubbelwandige flexibel kan steken. Betreft een rijwoning en ketel wordt geplaatst in de kelder.

Flexibel in oude schouw steken

We hebben een oude schouw , gedeeld met het huis van de buren, waar we graag een flexibel in willen steken zodat we deze kunnen gebruiken voor een houtkachel.

Flexibel in schoorsteen vervangen

Af en toe valt de gasketel uit die recentelijk onderhoud heeft gehad, en de schoorsteen is geveegd. De onderhoudstechnicus heeft aangeraden om een nieuwe flexibel in de schoorsteen te laten steken. Materiaal aan te kopen door vakman. Verwarming bevindt zich in de kelder. Flexibel moet drie verdiepingen hoog.

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Plaatsen van een flexibel of een inox buis door een schouw voor de co vergiftiging. Er komt heel veel koude in de schoorsteen, vandaar een flexibel of buis steken.

Flexibel in schouw plaatsen

Wij willen in het najaar een houtkachel plaatsen. Wij zouden zelf een kachel aankopen maar willen de montage overlaten aan een professional. Situatie nu: er is een schouw aanwezig, we weten niet welke diameter. De schouw is afgebroken op het gelijkvloers maar loopt nog tot de eerste verdieping. Wij willen de schouw terug open maken en een buis laten steken. Zodat de kachel daarop aangesloten kan worden. Wij zoeken dus een vakman om de schouw open te maken en de buis te steken (inclusief de buis) en aan te sluiten op onze kachel.

Dubbelwandige flexibel steken

Ik heb een oudere woning met een houtkachel waarvan de bestaande schouw niet goed trekt. Graag prijs voor dubbelwandige inox flexibel. Totale hoogte van de schouw 9 a 10 m

Rookkanaal in schoorsteen plaatsen

Ik heb een schoorsteen die al oud is en er nesten steeds vogels in, ook bij vochtig weer hebben we last van geuren bij het branden van de houtkachel. Wij zouden graag een flexibel laten steken zodat de bovenkant van de schoorsteen dicht kan. Er liggen bovenaan ook wat stenen los die moeten vastgezet worden.

Flexibel in schouw plaatsen

Ik zou een flexibel willen laten steken in een bestaande schouw , dubbelwandig van 12 meter lang.