Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Heule te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Heule.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Heule of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, renovatie werken uitvoeren, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, regenwaterput boren, grondwaterput boren voor besproeiing tuin, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Heule staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Heule:

Regenput reinigen en nakijken op lekken

Onze regenput (6000 liter) zou best eens gereinigd worden. Hij bevat enkel regenwater en dat kan waarschijnlijk gepompt worden in de beek die langs ons perceel loopt (iets meer dan 20 meter van de put). Het regenwater wordt enkel gebruikt om de tuin te besproeien, dus desinfecteren is niet nodig. Na het reinigen zou de put moeten nagekeken worden op lekken en eventueel gedicht worden. De put is van het jaar 1968, hij werd in 2004 gereinigd.

Montage van een houten schommel en plintjes plaatsen

Ik zoek een vakman om een houten schommel met 2 schommelzitjes in de tuin te installeren. Hiernaast moet men ook zo een 50 meter plintjes plaatsen in 3 kamers en de hal op de bovenverdieping.

Renovatie en herstellen keukenkast

Keukenkast was uitgerust met een rolluik. Dit rolluik is defect en dit willen wij vervangen door twee deuren in dezelfde stijl van de andere keukenkasten.

Isoleren van zolder tussen dak en bestaande kamers

Aannemer om te isoleren: betreft zadeldak. Wij hebben drie kamers in ons dak en zoeken een mogelijkheid om te isoleren. Is ons inzien mogelijk met dekens, maar daarvoor dienen twee mansgaten in gyproc muur kamers gemaakt te worden. We zoeken dus een aannemer die moeilijker omstandigheden kan isoleren. Graag contact voor eindejaar wegens wegvallen premies. Best ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Electriciteit conform maken en dag en nacht tarief

Opmaak schema woning. Vernieuwen elektrische kast met scheiding tussen dag en nacht. Graag met dag en nacht tarief werken. Ter plaatse komen kijken door de vakman.

Renovatie van leidingen

Ik wil een paar leidingen vernieuwen van de boiler naar de keuken en de badkamer ongeveer elk max 4 meter. Verder zou ik de badkamer volledig vernieuwen. Nieuwe douche en bad. Volledig vernieuwen , met nieuw badmeubel, vloeren en betegelen, badkuip veranderen... Graag met de vakman bespreken, over de prijs en de mogelijkheden.

Betegelen badkamer + waterdicht maken 30 m²

Betegelen badkamer + waterdicht maken 30 m². De tegels gaan we zelf kiezen.

Uitpleisteren ramen

In een kloostergebouw gaan we alle ramen vervangen en dienen er daardoor een 100-tal uitgepleisterd te worden (zijkanten en bovenkanten). De rolluikkasten worden door ons verwijderd en eventueel opgevuld met isolatie.

Dampkapafvoer op schoorsteen aansluiten

Straks installeren we een keuken ,enkel de dampkap aansluiten op de schoorsteen,diameter afvoer dampkap 125 MM. Graag oplossing.

Uitwerken schouwwand

Leveren en plaatsen van een schouwwand in brandwerende mdf met opening voor bestaand vuur en opening voor tv effen met de wand en daaronder een kastje om alles op te bergen.

aanleg oprit naar garage en padje naar ...

aanleg oprit naar garage en padje naar voordeur bij een nieuwbouw

voor het schilderen en behangen van de ...

voor het schilderen en behangen van de inkomhal, gelijkvloers, 1ste en 2de verdieping