Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Jabbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Jabbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Jabbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Jabbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Jabbeke:

Bulex vivair verhangen en dichtplakken

Mijn bulex vivair (verwarming/aircosysteem) hangt verkeerd. Deze zou moeten verhangen worden graag boven de deur in plaats van helemaal boven de deur. De koelleiding moet afgeschakeld worden en nadien ingekort worden. Als dit gebeurd is moet alles dichtgesmeten worden en geplakt worden. Dus voor de afwerking hiervan zou ik graag iemand hebben die deze pleisterwerken kan uitvoeren.

Herstellen betonrot

Betonrot: Mijn dakgoten losstaand huis beginjaren zestig rusten in betonnen kassementen +/- 18 m op verschillende plaatsen heb ik last van betonrot graag zo spoedig mogelijk interventie door een erkend specialist. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.

Graven naar wachtbuizen

Momenteel doen wij een poging onze aansluiting voor kabeltelevisie in orde te brengen. De kabel vertrekkend uit het grijze elektriciteitskastje ligt hiervoor klaar op straat. Nu moet echter gegraven worden naar de wachtbuizen vlakbij de straatkant. Hierna kan dan deze kabel doorgetrokken worden tot binnen in de berging... Nu heb ik dit al wat zelf geprobeerd nu zit ik al één meter diep , doch het is voor mij wat moeilijk, ook komt grondwater naar boven waardoor de klus heel wat moeilijker wordt. Graag een vakman gevraagd om mij hierbij te helpen.

Renovatie-verfrissing-modernisering van de keuken

Wij willen bij de renovatie van een woning overgaan tot de renovatie-verfrissing en verfraaing van de keuken. Het doel van de renovatie is verhuring. Hierbij een fotoreeks. De keuken meet 357 x 244,5 cm – de keuken is opgesteld op een gemetste sokkel.Kasten en deuren zijn in onberispelijke staat. Daarbij lijkt het volgende uit te voeren.Een voorstel voor de verbetering van het algemeen uitzicht – hoe ? Schilderen - moderniseren.Een nieuw werkblad lijkt aangewezen nieuwe kookplaat – vitro ceramisch of inductie – indien een nieuw werkblad dan hoeft geen groot formaat plaat. Vervanging frontplaatje indien besturing op de plaat zelfde frigo is nieuw, maar de frontplaat is 2 cm te kort.

Bestaande veranda afbreken

Bestaande veranda afbreken en klaarzetten voor nieuwe veranda. Metselwerk facade , plaatsen arduin , plaatsen 1 rij vloertegels, fundering dramix . Afdichten houten muur tot afwachting als nieuwe veranda geplaatst wordt

Allerlei kleine klussen uitvoeren

Houten poort zetten, kleine vermaking keuken, poort schilderen en cassement deur schilderen.