Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Knokke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Knokke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Knokke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Knokke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Knokke:

Afbraak keuken

Afbraak keuken op appartement vierde verdieping en leiding (elektriciteit) verleggen. Wat kapot gaat moet ook hersteld worden.

Tuinhuis plaatsen

Domeo tuinhuis 418x322 zou ik graag laten plaatsen.

Ruimte omvormen tot fietsenberging

Ik wens in een residentie de oude conciergerie in te richten als fietsenberging. 50 m².

Afbreken L-vormige chalet en inboedel

Het afbreken,en weg doen van mijn chalet ,alsook houten terras. inboedel,moet ook eruit - afbraak mag niet gebeuren in Juli of Augustus. Zo vlug mogelijk, zoniet,september. Ps terrein moet proper terug gegeven worden aan uitbater camping.

Plakroedes plaatsen op 4 pvc ramen

Plakroedes plaatsen op enkele PVC ramen. Het zou voor 4 ramen zijn.

Plaatsen steenstrips voor afwerking zijgevel

Het gaat om een nieuwbouw in houtskelet, waarbij de zijgevels in steenstrips moeten worden afgewerkt. Dit geeft ons de breedste binnenruimte,met de tijd wordt er tegen deze zijgevels aangebouwd. De steenstrips moeten degelijk zijn en esthetisch is onbelangrijk want gaat om zijgevels en zijn niet zichtbaar. Totale oppervlakte 2 x 115m2 = 230m2. Totale hoogte 11 meter. Het is een rijwoning. Maximale diepte van de steenstrips +/- 2,5 centimeter (zo dun mogelijk). Er is reeds en isolatie wand.

Rooster op schoorsteen plaatsen

Een rooster op de schoorsteen laten plaatsen.

Bouw rijtjeswoning in houtskelet en nul-energie

Wij zijn op zoek naar architect en bouwheer Omschrijving project rijtjeswoning met gevelbreedte 5,95 m gelijkvloers 15 m diep (garage, inkomhal, 1WC, berging onder trap, open living/keuken) 1e verdiep 12 m diep (3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 WC) 2e verdiep 12 m diep (niet ingerichte zolder onder dak, ruimte voor technieken, in de toekomst aansluitingen voor badkamer, WC, 2 slaapkamers, 1 groot dakkapel aan één zijde, klein zonneterrasje) Extra: zonnepanelen op zuidkant, regenput 7500 L , vloer verwarming/verkoeling, water verzachter, ....

Houten terras afsluiting plaatsen, verwoest na januari storm

Terras afsluiting plaatsen in hout. Ongeveer 5 meter houten scherm en de hoogte ongeveer 2 meter. Adres aan de vakman.

Herleggen silexdallen

Bij werken dient van de oprit van mijn eigendom (ongeveer 34 meter) een rij slixdallen uitgebroken om een bijkomende waterleiding te leggen. Ik zoek iemand die die dallen kan herleggen en de losliggende dallen wil vastzetten. Het verwijderen van de dallen, het graven van de sleuf en het leggen van de buizen gebeurt door de firma die de straatwerken uitvoert. Het her leggen van de dallen is voor mijn rekening.