Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Kortrijk:

Extra regenwaterput plaatsen

Voor uitbreiding van de regenwaterhoeveelheid wil ik een regenput bijplaatsen. Men moet deze na het plaatsen ook verbinden met de 2 huidige waterputten.

Slopen van een garage en wegvoeren bouwafval

Onze garage dient gesloopt te worden en men moet het bouwafval wegvoeren. De garage is een grotendeels losstaand gebouw van ongeveer 15 m² groot. De werken moeten uitgevoerd worden in ofwel laatste week augustus of eerste week van september.

Houten tuinhuis op maat maken

Ik wil graag een nieuw tuinhuis plaatsen. Landelijke stijl in hout. Graag deur die breed is , mag ook dubbele deur zijn, graag een raampje. Echter, het is op een kleine oppervlakte daar er niet meer ruimte is. Daarmee bedoel ik : max breedte : 435 cm, max diepte 162 cm. Achterwand en rechtste zijwand staan dan reeds tegen de muur. De verdeling van het tuinhuis zou er zo moeten uitzien : van links naar rechts : luifel 150 cm / tuinhuis 235 cm / luifel 50 cm. Dit alles op een max diepte van 162 cm. Qua hoogte : ik dacht de fietsen te hangen, dus daar moet rekening mee gehouden worden.

Herstellen van sluitsysteem kantelkiepraam

Kantelkiepraam kan niet meer open en handvat draait los rond (ongeveer raam van 1 meter op 1,5 meter). Waarschijnlijk is sluitsysteem kapot en heb ik het raam verkeerd gesloten. Heb ook de indruk dat het niet helemaal goed dicht is. Zou moeten hersteld worden.

Enkele klussen uitvoeren

Ik heb een aantal klussen: - ophangen string wandkastje - aanmaak en plaatsing nieuwe rolluikwand - plaatsing 3 decoratieve kaders - aanmaak en installatie plank kast - eventueel installatie trapleuning zoldertrap

Dakterras aanleggen in tropisch hardhout

Ik wens een dakterras van ca. 67 m² her aan te leggen. Ikzelf kan de huidige betonnen dallen en de zakjes met stabilisé waarop de dallen rusten zelf verwijderen. Dus nog terras aanleggen. Tropisch hardhout of een mix van tropisch hardhout en kunstgras. Ook nieuwe omheining plaatsen.

Zoldergat gedeeltelijk dichtmaken (1,35m op 2,45m)

Graag hadden we ons zoldergat gedeeltelijk terug dichtgemaakt. Deze is nu 3,15m op 2,45m en moest in eerste instantie zo groot zijn omdat er ook een valtrap inzat. Hiervan hadden we dus graag 1,35x2,45 terug toegelegd. De huidige vloeropdeling is 5cm chape, +-11cm isolatie en 18 cm betongewelven. We zouden het trapgat willen dichten met een stevige hout/staalconstructie om zo min mogelijk het verschil te voelen/horen moesten we op zolder rondlopen op de huidige betongewelven en het stuk dat toegelegd zal worden. Dus dat is zeer belangijk. Er is ook zo'n 10cm breedte aanwezig om de draagconstructie eventueel op de betongewelven te plaatsen (chape en isolatie is weggehaald om zo te kunnen zagen op de betongewelven bij het maken van het gat). Onderkant dient met gyproc afgewerkt te worden.

Schoorsteen herstellen

Ik heb een schoorsteen waaraan een aantal herstellingen zou moeten uitgevoerd worden, niks ergs. Het betreft een aantal voegen die uitgevallen zijn en een hoeksteen die terug zou moeten ingemetseld worden. Ik heb stenen in voorraad en voor de voegen heb ik ook het nodige materiaal in voorraad.

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil een vaste zoldertrap laten plaatsen. Van het tweede naar het derde verdiep. Dit graag een houten trap ,trapgat is aanwezig.

Leggen van plinten en vensterbank vastmaken

Er moeten 4 plinten ophangen. Vensterbank buitenkant terug vast maken.