Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor extra regenwaterput plaatsen:

Extra regenwaterput plaatsen

Voor uitbreiding van de regenwaterhoeveelheid wil ik een regenput bijplaatsen. Men moet deze na het plaatsen ook verbinden met de 2 huidige waterputten.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra regenwaterput plaatsen uit heel België:

Regenwaterput plaatsen in beton 5000 L

Vakman voor het plaatsen van een 5000l regenwaterput in beton + afvoer afgegraven grond. De leidingen aanleggen doen we zelf. Locatie put is ter plaatse te bekijken, vooraan de woning in een strook waar nog geen oprit ligt, of achteraan de woning (vrijstaande bebouwing).

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Plaatsen van regenwaterput van 10000 of 15000 liter. Aanpassen van leidingen regenwater naar waterput. Aansluiten van regenwater op riolering zodat dit gescheiden is. Leiding tussen waterput en pomp garage. Graafwerken voor bovenstaande. Plaatsen pomp in garage. Aanpassing van enkele aansluitingen in de woning. (geen kap/breekwerk nodig).

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Nieuwe regenwaterput van 6000 liter, plaatsen. Kunststof of beton. Er moet ook een bovengronds filter worden voorzien.

Nieuwe regenwaterput plaatsen

Op zoek naar een aannemer voor het plaatsen en aansluiten van een regenwaterput voor een nieuwbouw.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wens een regen waterrecuperatie-systeem te laten installeren. Ik zou graag samen met u de mogelijkheden willen bekijken?

Plaatsen van regenwaterput

Voor onze woning te Leuven hebben wij de plaatsing nodig van een regenwaterput (7500l) in de voortuin. Vereist zijn onder meer, dompelpomp, benodigde filters voor gebruik van het water voor WC, Wasmachine en vaatwas. Een aparte mag gemaakt worden voor bijkomende filters die het water ook bruikbaar maken voor gebruik in de douche.

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsen en aansluiten regenwaterput 7500l in oprit naast het huis

Ruwbouwwerken voor renovatie uitvoeren

We zoeken een aannemer die de ruwbouwwerken van een totaalrenovatie zouden willen uitvoeren van een woning uit 1952. Er zou een aanbouw moeten bijkomen van ca. 30m². Volgende zaken zouden moeten gebeuren: - Bouwklaar maken van het terrein - Rioleringen (incl. nieuwe Septische put, regenwaterput, bufferput) - maken van nieuwe opening in bestaande structuur - funderingsplaat - opmetsen dragende en niet dragende muren - plaatsen poutrellen