Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lissewege te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Lissewege.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lissewege of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lissewege die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lissewege:

Afgraven grond en stenen en afvoeren

Afgraven stenen, aarde en wegvoeren. 3 op 5 meter. Er moet ongeveer 20 cm afgegraven worden

Plannen nodig voor renovatie badkamer en berging

Wij zoeken architect die onze renovatie wilt uittekenen en bouwaanvraag wilt indienen. Enkel voor deze diensten hebben we een architect nodig.

Plaatsen tuinhuis

Een tuinhuis plaatsen liefst met plat dak grote 4m op 3m. Met 2 ramen een deur en dakgoot naar regenton. Graag stevig want is in een open ruimte die vaak veel wind vangt.

Vloerplaat in beton gieten

Graag een offerte om een betonplaat te gieten voor een tuinhuis van 4 op 5 meter. De grond is al volledig afgegraven, zo'n 15à18cm dik. Het is een rijhuis, dus geen mogelijkeid om betonmolen in de tuin te zetten en de tuin is ook een 25 meter lang+ diepte nog van huis en terras dus zeker een grote pomp nodig om ver het huis te gaan.

Gezocht verwijderen van gyproc en ...

Gezocht verwijderen van gyproc en verwijderen van nieuwe parketvloer nieuw. verwijderen van glazen deur. + afval afvoeren