Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afgraven grond en stenen en afvoeren:

Afgraven grond en stenen en afvoeren

Afgraven stenen, aarde en wegvoeren. 3 op 5 meter. Er moet ongeveer 20 cm afgegraven worden
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Lissewege (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afgraven grond en stenen en afvoeren uit heel België:

Grond afgraven voor aanleg terras

Ik zou graag een terras aanleggen maar eerst moet er ongeveer 60 m² grond worden afgegraven. De rest van de tuin moet op hetzelfde niveau komen zodat het terras niet blank komt te staan.

Tuin afgraven en ophogen met grond

De tuin dient afgegraven te worden (zandgrond) en aangevuld te worden met goede teelaarde voor het zaaien van gras. Tuin is reeds voorzien van een omheining, dus beperkte toegang met machines. De oppervlakte is ongeveer 150 m².

Afgraven grasgrond

Project = tuinterras + tuinpad. M² = +/-70 m² Type grond: grasgrond.

Voortuin afgraven en parking aanleggen

Voortuin afgraven en er een parking van maken. Voortuin bestaat uit middenpad klinkers met aan de zijkanten gras waar bewoners hun auto's op parkeren, dus ondergrond is daardoor reeds aangeduwd. Te bewerken oppervlakte 120 m² 1. Gras uitgraven + grond wegdoen 2. Eventueel split + aanduwen of andere oplossing, te bespreken 3. Minstens 2 of 3-DUBBELE worteldoek 4. Grintstabiliteitsplaten minimum 4 cm hoogte 5. Grintstabiliteitsplaten opvullen met kiezels, minstens 2 cm boven grintstabiliteitsplaten.

Heraanleggen gazon

Afgraven en afvoeren oude gazon. Hierna behandeling tegen engerlingen en mieren. Daarna aanvoeren drainage grond en plaatsen van grasmatten. Het gaat om een tuin van 50 m².

Oude grond afvoeren en nieuwe aanvoeren

Oude grond afgraven 30 cm en zwarte grond laten aanvoeren. De Tunis is 10 breed en 12 lang en een stuk opzij van de woning. In totaal een 45 kubieke meter grond dat er weg moet en aangevoerd.

Grasmatten aanleggen en afgraven kleilaag

De bestaande ondergrond en gras zou moeten verwijderd worden (klei grond) door nieuwe grasmatten. Ongeveer een oppervlakte van 60 vierkante meter (6m-10m). Klinkers worden zelf verwijderd die momenteel ook een deel van de tuin in beslag nemen. Grasmatten aan te kopen door de vakman.

Drainage rondom woning plaatsen en grond afgraven

Wij zijn op zoek naar een firma die ons kan helpen bij het leggen van een drainage rondom ons huis. Hiernaast moet men ook grond afgraven van de oprit en het terras. De oprit is 4 x 50 meter en het terras is 3 x 9 meter. Het gaat om een halfopen bebouwing.