Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Oostende heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Oostende u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oostende of directe omgeving.

153 klanten uit Oostende bevelen een bij Casius in Oostende aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oostende bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: renoveren kelder en garage met ingebouwde kasten, nieuwe badkamer aanleggen nieuwbouw, houten fietsbergingen voor renovatieproject uit te voeren, ingemaakte kasten met schuif of draaideuren, opstellen meldingsdossier plaatsen poutrel, installatie dampkappen voor een nieuwe Pizzeria, zolder inrichting, afwerking keuken en doucheruimte, houten gevelbekleding met isolatie, cementeren van de voorgevel, bekleden van aanbouw in Thermowood, achtergevel van rijhuis kaleien, uitbreken tegelvloer en egaliseren om parket te plaatsen, cement bepleistering of kaleien van muren, cementbepleistering zonder isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oostende:

Vloer leggen en bezetten muur

Ik wil een vloertje laten leggen in badkamer (5 vierkante meter) en muur laten bezetten met panelen.

Kantelraam in appartement herstellen

Kantelraam op de 5e verdieping van een appartement gaat niet meer open en dient hersteld te worden.

Gevel van woonveranda bekleden

We gaan onze bestaande veranda vervangen door een woonveranda en zouden de afwerking in houten latjes willen, houten latjes tegen gevel plaatsen. Dit is een HOB met een oppervlakte van 15 m².

Rolluiklinten vervangen

Rolluiklint vervangen van 3 rolluiken.

Reinigen terrasvloeren en inox balustrade

Daar zijn de meeste terrassen vervuild met kalk- en roestvlekken, en is op sommige plaatsen de inox ballustrade ook geoxideerd. We zoeken dus een firma die dit probleem zonder breekwerk kan aanpakken!

Klusjes in huis

2 hanglampen monteren en de oude lampen verwijderen ; wisselschakelaar heraansluiten (werkt niet zoals het hoort) ; plastic gordijnrails vastvijzen in aluminium raam

Gasleiding controleren in caravan

De leidingen en het gasvuur en verwarming moeten gecontroleerd worden.

Nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen, ook zou het huidige plafond vernieuwd worden en geïsoleerd. Het dak boven de keuken ook te vernieuwen. Inbouwapparaten aanwezig behalve vaatwas en telescopische dampkap. Afmetingen in bijlage. Meer info te verkrijgen per mail.

Afbraakwerken uitvoeren

Een achtergebouw , verbonden met woning, moet gesloopt worden met plat dak erbij. ongeveer 5m50 op 2m30 (dit alles), en een nog een plat dak boven de oude keukenruimte van ongeveer 3m75 op 3m60. het is bij een rijwoning.

Strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende

Strippen tot op ruwbouw ikv totaalrenovatie 2 appartementsgebouwen Blok1: 3 bouwlagen (+/- 480m²) Blok2: 3 bouwlagen (+/- 550m²)

Klusjesman nodig

Ik wil enkele klussen laten uitvoeren. Een onderkast in elkaar steken en plaatsen (ikea) +/- 4meter Zes meter muur bepleistering afkappen tot op een meter hoogte en cementplaten plaatsen plus uitvlakken met finischer

Voorgevel isoleren en bekleden met steenstrips

Ik zou graag mijn voorgevel renoveren met volgend procedé: isolatie +/- 8 cm afgewerkt met steen strips. +/- 22 m². Graag voor de zomer nog aan de werken kunnen starten.

Balkon appartement uitbreiden

Ik ben eigenaar van een appartement op het 1ste verdiep. Mijn balkon is 70cm br en 2m50 lang. Ik zou deze graag verbreden met ongeveer 1m.

Uitvoeren van enkele klussen na renovatieproject

Afwerking en kleine klussen na algemene renovatie van appartement in Oostende: - deurkrukken bevestigen - verlichting en spatlappen aanbrengen - rekken bevestigen - terras bekleden met houten vloer...

Opmetselen afbrokkelende Schouw

Opmetselen van schouw ( 2 lagen stenen). Deze 2 lagen zijn momenteel aan het afbrokkelen. Via de bovenste zolderkamer ( Velux) is de schouw te bereiken. Werken kunnen uitgevoerd worden naar gelang de beschikbare tijd en weersomstandigheden. Graag hadden wij vrijblijvende offertes ontvangen voor deze werken.

Schilder/behangwerken in huis

Ik zoek een behanger voor werken in huis. Schilderwerken en behangen in 2017. Dit betreft een gelijkvloers. Advies voor kleur en soort behang. Graag de werken uitvoeren rond de periode van februari of maart.

Vervanging ramen met gebombeerde glaspartij

Vervangen van houten ramen voor appartement met drie verdiepingen, langs buitenkant links en rechts van iedere raampartij is de hoek afgerond en gebombeerd glas.

CV-ketel vervangen

Wij zouden graag onze CV-ketel vervangen en hadden graag een offerte gehad voor deze werken. Liefst hoogrendementsketel.

Lek in waterleidingen opsporen

Ik zou graag iemand hebben die komt het lek opsporen en herstellen van mijn waterleiding. Door telefoon te krijgen van Farys zit ik met waterlek en nu is de hoofdkraan toe voor niet meer verlies te creëren. Graag zo snel mogelijk langs komen om dit op te lossen.

Kasten in elkaar zetten

Een open boekenrek en een 3 tal ladekastjes in mekaar zetten.

Tuuinmuurjes afwerken

Wij hebben tuinmuutjes zelf gezet met y tong stenen. Van deze muurtjes moeten enkele rijen worden afgehaald (we hebben deze te nat er op gezet en moeten opnieuw gebouwd worden. Daarna moeten deze gekleid worden. Muur 1 : * 1 rij afhalen =13 stenen 50 cm lang * kaleien 6m2 x 1,5 zichtbare zijden Muur 2 *3 rijen afhalen = 15 stenen van 50 cm lang * kaleien 12 m2 x 1,2 zichtbare zijden * recht maken van 1 zijkant Muur 3 * 4 rijen afhalen = 7 stenen van 50 cm lang * kaleien 8 m2 van 2 zijkanten Muur 4 Nog te bouwen. Stenen aanwezig. 30 m2 Kaleien

Uitgraven kelder

Betreft een woning van 100 jaar oud. Deze zijn we volop aan het verbouwen en nu zoeken we een aannemer om onze kelder uit te graven. Dit om de hoogte aan te passen om er een keuken en eetplaats te kunnen zetten. Onze koer er juist naast eveneens op de zelfde hoogte brengen want ze hebben de stenen op aarde geplaatst en is zeer oneffen geworden. Dus graag een offerte, samen met het afvoeren van grond.

Wasruimte - diverse werken binnen en buiten

Ik wil graag iemand om in onze wasruimte en toilet een nieuw plafond te plaatsen. Er zijn ook wat schilderwerken binnen en buiten en er zou een nieuw toilet moeten geplaatst worden.

Herplaatsen veranda

Mijn ondergrond van de veranda was weggezakt en diende vernieuwd te worden. Firma descaver heeft eraan begonnen de veranda afgebroken de vloor uitgebroken en plateau gegoten. De blauwsteen boorden zijn geplaatst maar ik hoor er niet meer van. Is er iemand die deze kan terug plaatsen en de vloer op de plateau kan leggen?

Kleine klussen

Nieuwe hordeur van achterdeur aanzetten. Tegeltjes in de tuin terug dichtvoegen.