Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Oostende heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Oostende u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oostende of directe omgeving.

154 klanten uit Oostende bevelen een bij Casius in Oostende aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oostende bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: totaal renovatie living/keuken, gevel kaleien, renovatie achterbouw, terrasoverkapping in hout maken, gietvloer plaatsen op 65m², buizen vervangen door lekkage, chappen van terras, metsen authentieke open haard, zonnepanelen plaatsen, rioleringswerken uitvoeren, metalen zijgevelbekleding met isolatie plaatsen, vernieuwen van schouw op dak, betonverharding gieten voor garage met voorzieningen, dubbelwandige Inox schouw plaatsen, waterput te boren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oostende:

Keldergat dichten

In ons huis dat we verhuren hebben we ontdekt dat er nog een kelder zit. Er is nu een gat in de vloer gekomen. En moeten dit zien te dichten. Het is de bedoeling dat er wasmachine op komt te staan. Dus,moet best stevig zijn. Zelf dacht ik aan een trapgat met luik. Of zijner andere oplossing? Dit moet echter snel opgelost kunnen geraken.

Klusjes in studentenwoning uit te voeren

In studentenwoning :Twee schouwen herbetegelen binnen /deurklink vervangen/wc-slot herstellen/fontein activeren/muurtje bezetten. Zesmaandelijkse opdracht.

Pleisterwerkjes en andere klusjes uitvoeren

Graag een klusbedrijf: Gedeeltelijk kleine pleisterwerken met oneffen ondergrond (+- 15 m² ) Wegwerken oneffenheden + schilderen volledige gang. Deurtje plaatsen. En andere klussen.

2 lekken veranda herstellen

Onze veranda lekt op 2 plaatsen: er sijpelt water binnen aan een raam. Dat raam is echter niet van glas, maar van plexi. En er sijpelt water binnen op een plek aan het dak. We gaan ervan uit dat beide lekken langs buiten behandeld dienen te worden. Daarnaast is er een vochtvlek in de slaapkamer op de muur, dicht tegen de grond. Daar zit aan de buitenkant een dakterras.

2 hoge sparren verwijderen

Na afbraak van de houten garage zijn de 2 sparren van ongeveer 9 meter hoog gemakkelijk te bereiken. Al het hout en groen moet meegenomen worden. Uithalen van de wortels: te bespreken Daarnaast zijn er ook nog 2 kleine lage struiken die moeten worden meegenomen o.a. een lage spar en de plant op de foto die er achter staat.

Herstellingen aan plafond uit te voeren

Herstellingswerk aan vals plafond in hall na vocht insijpeling. Dit is een verzekeringskwestie. Afmeting: 1. 10 x 3. 20.

Reinigen van regewaterput en twee gaten boren door gevel

Twee gaten boren door gevel diameter 80 mm. Reinigen van gemetste regenwaterput licht bevuild.

Vloer leggen en bezetten muur

Ik wil een vloertje laten leggen in badkamer (5 vierkante meter) en muur laten bezetten met panelen.

Kantelraam in appartement herstellen

Kantelraam op de 5e verdieping van een appartement gaat niet meer open en dient hersteld te worden.

Gevel van woonveranda bekleden

We gaan onze bestaande veranda vervangen door een woonveranda en zouden de afwerking in houten latjes willen, houten latjes tegen gevel plaatsen. Dit is een HOB met een oppervlakte van 15 m².

Rolluiklinten vervangen

Rolluiklint vervangen van 3 rolluiken.

Reinigen terrasvloeren en inox balustrade

Daar zijn de meeste terrassen vervuild met kalk- en roestvlekken, en is op sommige plaatsen de inox ballustrade ook geoxideerd. We zoeken dus een firma die dit probleem zonder breekwerk kan aanpakken!

Klusjes in huis

2 hanglampen monteren en de oude lampen verwijderen ; wisselschakelaar heraansluiten (werkt niet zoals het hoort) ; plastic gordijnrails vastvijzen in aluminium raam

Gasleiding controleren in caravan

De leidingen en het gasvuur en verwarming moeten gecontroleerd worden.

Nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen, ook zou het huidige plafond vernieuwd worden en geïsoleerd. Het dak boven de keuken ook te vernieuwen. Inbouwapparaten aanwezig behalve vaatwas en telescopische dampkap. Afmetingen in bijlage. Meer info te verkrijgen per mail.

Afbraakwerken uitvoeren

Een achtergebouw , verbonden met woning, moet gesloopt worden met plat dak erbij. ongeveer 5m50 op 2m30 (dit alles), en een nog een plat dak boven de oude keukenruimte van ongeveer 3m75 op 3m60. het is bij een rijwoning.

Strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende

Strippen tot op ruwbouw ikv totaalrenovatie 2 appartementsgebouwen Blok1: 3 bouwlagen (+/- 480m²) Blok2: 3 bouwlagen (+/- 550m²)

Klusjesman nodig

Ik wil enkele klussen laten uitvoeren. Een onderkast in elkaar steken en plaatsen (ikea) +/- 4meter Zes meter muur bepleistering afkappen tot op een meter hoogte en cementplaten plaatsen plus uitvlakken met finischer

Voorgevel isoleren en bekleden met steenstrips

Ik zou graag mijn voorgevel renoveren met volgend procedé: isolatie +/- 8 cm afgewerkt met steen strips. +/- 22 m². Graag voor de zomer nog aan de werken kunnen starten.

Balkon appartement uitbreiden

Ik ben eigenaar van een appartement op het 1ste verdiep. Mijn balkon is 70cm br en 2m50 lang. Ik zou deze graag verbreden met ongeveer 1m.

Uitvoeren van enkele klussen na renovatieproject

Afwerking en kleine klussen na algemene renovatie van appartement in Oostende: - deurkrukken bevestigen - verlichting en spatlappen aanbrengen - rekken bevestigen - terras bekleden met houten vloer...

Opmetselen afbrokkelende Schouw

Opmetselen van schouw ( 2 lagen stenen). Deze 2 lagen zijn momenteel aan het afbrokkelen. Via de bovenste zolderkamer ( Velux) is de schouw te bereiken. Werken kunnen uitgevoerd worden naar gelang de beschikbare tijd en weersomstandigheden. Graag hadden wij vrijblijvende offertes ontvangen voor deze werken.

Schilder/behangwerken in huis

Ik zoek een behanger voor werken in huis. Schilderwerken en behangen in 2017. Dit betreft een gelijkvloers. Advies voor kleur en soort behang. Graag de werken uitvoeren rond de periode van februari of maart.

Vervanging ramen met gebombeerde glaspartij

Vervangen van houten ramen voor appartement met drie verdiepingen, langs buitenkant links en rechts van iedere raampartij is de hoek afgerond en gebombeerd glas.

CV-ketel vervangen

Wij zouden graag onze CV-ketel vervangen en hadden graag een offerte gehad voor deze werken. Liefst hoogrendementsketel.