Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Oostende heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Oostende u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oostende of directe omgeving.

188 klanten uit Oostende bevelen een bij Casius in Oostende aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oostende bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen, plaatsen van warmtepomp, grondwerk en afbraakwerk uitvoeren, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, enkele onderhoudswerken uitvoeren, plexiglas plaatsen aan balustrade terras, maken van wand in strekmetaal, nieuwe elektriciteit configureren-aansluiten en keuring, tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes, plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw, ontbossen van bouwgrond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oostende:

Onderhoud bulex ketel

Onderhoud bulex ketel. Lijkt te lekken, water bijvullen tot 1,5 of 2 ok voor 3 weken opnieuw lek

Klussen uit te voeren

Graag een klusjesman voor volgende klussen in huis: Steentjes uitbreken in badkamer en keuken. Stukje muur uitbreken tussen gang en living. In de keuken nieuw werkblad plaatsen van Ikea. Bestaande ijskast inbouwen.

Herstellen van zonwering

Herstellen van zonwering. Stuk is afgebroken.

Schuifraam herstellen

Schuifraam is kapot, zou moeten worden hersteld. Onderaan schuifraam is kapot.

Raam en klemmende deur appartement herstellen

Het raam van ons appartement sluit niet meer en de voordeur klemt.

Herstelling van elektriciteit keuringsverslag

Herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag. De bedoeling is om de elektriciteit conform te maken. Het is voor een huis. Liefst langskomen om het zelf te bekijken om zo een goed mogelijke schatting te geven.

Keldergat dichten

In ons huis dat we verhuren hebben we ontdekt dat er nog een kelder zit. Er is nu een gat in de vloer gekomen. En moeten dit zien te dichten. Het is de bedoeling dat er wasmachine op komt te staan. Dus,moet best stevig zijn. Zelf dacht ik aan een trapgat met luik. Of zijner andere oplossing? Dit moet echter snel opgelost kunnen geraken.

Klusjes in studentenwoning uit te voeren

In studentenwoning :Twee schouwen herbetegelen binnen /deurklink vervangen/wc-slot herstellen/fontein activeren/muurtje bezetten. Zesmaandelijkse opdracht.

Pleisterwerkjes en andere klusjes uitvoeren

Graag een klusbedrijf: Gedeeltelijk kleine pleisterwerken met oneffen ondergrond (+- 15 m² ) Wegwerken oneffenheden + schilderen volledige gang. Deurtje plaatsen. En andere klussen.

2 lekken veranda herstellen

Onze veranda lekt op 2 plaatsen: er sijpelt water binnen aan een raam. Dat raam is echter niet van glas, maar van plexi. En er sijpelt water binnen op een plek aan het dak. We gaan ervan uit dat beide lekken langs buiten behandeld dienen te worden. Daarnaast is er een vochtvlek in de slaapkamer op de muur, dicht tegen de grond. Daar zit aan de buitenkant een dakterras.

2 hoge sparren verwijderen

Na afbraak van de houten garage zijn de 2 sparren van ongeveer 9 meter hoog gemakkelijk te bereiken. Al het hout en groen moet meegenomen worden. Uithalen van de wortels: te bespreken Daarnaast zijn er ook nog 2 kleine lage struiken die moeten worden meegenomen o.a. een lage spar en de plant op de foto die er achter staat.

Herstellingen aan plafond uit te voeren

Herstellingswerk aan vals plafond in hall na vocht insijpeling. Dit is een verzekeringskwestie. Afmeting: 1. 10 x 3. 20.

Reinigen van regewaterput en twee gaten boren door gevel

Twee gaten boren door gevel diameter 80 mm. Reinigen van gemetste regenwaterput licht bevuild.

Vloer leggen en bezetten muur

Ik wil een vloertje laten leggen in badkamer (5 vierkante meter) en muur laten bezetten met panelen.

Kantelraam in appartement herstellen

Kantelraam op de 5e verdieping van een appartement gaat niet meer open en dient hersteld te worden.

Gevel van woonveranda bekleden

We gaan onze bestaande veranda vervangen door een woonveranda en zouden de afwerking in houten latjes willen, houten latjes tegen gevel plaatsen. Dit is een HOB met een oppervlakte van 15 m².

Rolluiklinten vervangen

Rolluiklint vervangen van 3 rolluiken.

Reinigen terrasvloeren en inox balustrade

Daar zijn de meeste terrassen vervuild met kalk- en roestvlekken, en is op sommige plaatsen de inox ballustrade ook geoxideerd. We zoeken dus een firma die dit probleem zonder breekwerk kan aanpakken!

Klusjes in huis

2 hanglampen monteren en de oude lampen verwijderen ; wisselschakelaar heraansluiten (werkt niet zoals het hoort) ; plastic gordijnrails vastvijzen in aluminium raam

Gasleiding controleren in caravan

De leidingen en het gasvuur en verwarming moeten gecontroleerd worden.

Nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen, ook zou het huidige plafond vernieuwd worden en geïsoleerd. Het dak boven de keuken ook te vernieuwen. Inbouwapparaten aanwezig behalve vaatwas en telescopische dampkap. Afmetingen in bijlage. Meer info te verkrijgen per mail.

Afbraakwerken uitvoeren

Een achtergebouw , verbonden met woning, moet gesloopt worden met plat dak erbij. ongeveer 5m50 op 2m30 (dit alles), en een nog een plat dak boven de oude keukenruimte van ongeveer 3m75 op 3m60. het is bij een rijwoning.

Strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende

Strippen tot op ruwbouw ikv totaalrenovatie 2 appartementsgebouwen Blok1: 3 bouwlagen (+/- 480m²) Blok2: 3 bouwlagen (+/- 550m²)

Klusjesman nodig

Ik wil enkele klussen laten uitvoeren. Een onderkast in elkaar steken en plaatsen (ikea) +/- 4meter Zes meter muur bepleistering afkappen tot op een meter hoogte en cementplaten plaatsen plus uitvlakken met finischer

Voorgevel isoleren en bekleden met steenstrips

Ik zou graag mijn voorgevel renoveren met volgend procedé: isolatie +/- 8 cm afgewerkt met steen strips. +/- 22 m². Graag voor de zomer nog aan de werken kunnen starten.