Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Roeselare heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Roeselare u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Roeselare of directe omgeving.

59 klanten uit Roeselare bevelen een bij Casius in Roeselare aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Roeselare bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Roeselare staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Roeselare:

Ontmanteling van schouw

Ontmanteling van een schouw met uitbouw banken . Herstellen van de schouw met gyproc.

Leveren en plaatsen van heidematten aan tuinafsluiting

Aan de afsluiting heidematten plaatsen. Plaatsen 52 m lang en 1. 5 m hoog de heidematten 2 a 3 cm dik.

Kaderment verlaagd plafond

Ik wil graag een vals plafond steken in mijn garage alsook de wanden bekleden. Maar ik had graag iemand gevonden die enkel het kaderment wil plaatsen aan plafond en de wanden. De afwerking doe ik zelf. Voor het materiaal kijk ik zelf ik werk. Namelijk in de houtsector.

Wachtmuur bekleden

Wachtmuur bekleden. We bouwen een nieuwe huis, maar ik krijg nog niet meteen buren. Daarom moet ik de wachtmuur laten bekleden. De wachtmuur is 13m op 3m. Er zou ook isolatie moeten voorzien zijn. Iemand een goede offerte?

Herstellen afdak

Ik wil een schoorsteen laten hervoegen, staat op een plat dak. Ook moet er een plastieken golfplaat vervangen worden op een afdak,ongeveer 1m op 4m .

Betonplaat voor tuinhuis plaatsen

Iemand nodig om een betonplaat, bestemd voor een tuinhuis te plaatsen: - (optioneel) Graven van de put om het beton in te gieten - Plaatsen van de betonplaat (en alle voorbereidende werken) : 330 x 330 x 15 cm (lengte x breedte x hoogte). Belangrijk om te weten: het is niet mogelijk een betonmolen achteraan de tuin te plaatsen. De enige opties om het beton daar te krijgen zijn: - Via een kruiwagen van de voortuin (plaats genoeg voor een grote betonmolen) naar de achtertuin (door de garage). - Via een betonpomp over het huis - andere suggesties?

Heraanleggen gras

Heraanleggen gras voor tuin van 40m2.

Klusjesman voor tuin

Ik wil graag een klusjesman voor tuin. Maaien gras knippen boorden verder klein onderhoud. Rechthoekige tuin zonder veel beplanting. 9m breedte 12 lengte.

Riolering leggen en aansluiten

Riolering leggen en aansluiten op stadsriolering in bestaande huizen te Roeselare. Dat is momenteel 1 huis en gaat verdeeld worden in 3 woningen. Graag zo snel mogelijk een offerte.

Een gat boren in de muur

Ik wil een gat boren in de muur voor de afvoerbuis. Het gat heeft een diameter van 20cm. De muur is van baksteen en 37cm dik. In blijlage vind je de foto van muur. De rode cirkel geeft aan waar de het gat moet komen.Foto ter beschikking.

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn appartement, lampen hangen, losse stopcontacten terug vast steken, een latje in de keuken plaatsen gezien er ruimte is tussen werkblad en keukenkasten, roostertjes in deuren vervangen, rekken of banken hangen in kelder en berging, en een glazen sas/ inkom maken met deur in, badkamer renoveren, douche eruit en bad erbij plus badkamer herbetegelen en stopcontacten bij steken daar, kortom een hele lijst... omgeving Roeselare, kan ik hiervoor prijsindicatie vragen?

Topgevel herstellen

De topgevel herstellen, her voegen van losliggende stenen en rand onder dakpannen terug opmetselen.

Wegvoeren grondaarde

Ik zou graag prijs weten voor het wegvoeren van overtollig grondaarde ten gevolge van onze nieuwbouwwoning. Kunt u de prijs geven per container a.u.b.? Adresgegevens bij afspraak

Diverse werken uit te voeren

Ik wil luchters ophangen in mijn nieuwbouw, alsook rekken in de berging aanbrengen. De afloop van mijn tuinhuis aansluiten op de afvoerbuis van de regenput. Alsook electriciteit in tuinhuis aanbrengen.

Nazicht toiletbak en kastdeur hermonteren

Toiletbak loopt uit (toilet is type Porcher) en de kastdeur is losgekomen en zou terug gemonteerd moeten worden.

Funderingsbalk gieten

Graven, gieten van een funderingsbalk. Wapening reeds voorhanden. Graven en gieten van beton. 1m breed op 1m diep en 7m lengte

Raamverduistering aanbrengen

Ik wil mijn ramen laten verduisteren met een folie 2ramen van 2,5m op 2,5m Liefst in 3 stroken met een vrije strook tussen

Onderhoud gasconvector

Ik zou graag prijs willen weten voor het onderhoud van een gasconvector.

Dichtmaken van vijver

Dichtgooien van een grote vijver

Klussen op regelmatige basis

Wij hebben zeer regelmatig diverse klussen in één van onze 6 vestigingen. (geen electro of sanitair) Kan leiden tot een langdurige samenwerking

Klusjes uit te voeren

1 lat aan dakgoot terug bevestigen 2 kraan badkamer in orde doen 3 klink voordeur terug herstellen

Gras maaien en onkruid uittrekken

Gras maaien en onkruid uittrekken dit voor mij en bij buurman.

Tuinhuis verder afwerken

Ik krijg mijn tuinhuis niet volledig vochtvrij en waterdicht. Daarom dacht ik aan volgende oplossingen : - buitenzijde onderaan dichten met mastiek (vooraf silicone te verwijderen) - betonnen vloer behandelen met vochtwerend product - betonnen vloer nadien te schilderen met betonverf - golfplaten monteren op het dak (vooraf lengte in te korten) - regenafvoer verbeteren (water wordt nu opgevangen in regenton) - tuinhuis te schilderen in gekleurde afwerkingsbeits - recup kunststof-bankiraiplanken te monteren naast het tuinhuis aan 2 zijden Het tuinhuis werd vorig jaar aangekocht in een doe-het-zelfzaak en werd door een vakman/schrijnwerker volledig gemonteerd. De grond is zeer drassig, er kan geen zon aan het tuinhuis, waardoor er het ganse jaar door opstijgend vocht in.

Plaatsen van verlaagde plafonds

Graag had ik een verlaagd plafond gehad in mijn woning op de volledige benedenverdieping. Ca. 64m2

Afwerking

Graag had ik asap de volgende activiteiten willen laten uitvoeren in Roeselare. 1.Opsiliconen van een dampkapluifel. 2. Deuren wat inkorten onderaan door de sleep tegen de vloer. 3. Deuromlijsting monteren aan de elektriciteitskast. 4. Badkamerplafond isoleren + de PVC schroten monteren + led spots montage + opsiliconen aan de zijkanten. 5. Badkamerdeur in glas monteren (ik heb hiervoor enkel de deur + kruk gehaald, ik heb nog geen deuromkadering gehaald omdat ik niet weet dewelke); 6. Opstap (verhoging) toilet boven. 7. Plinten monteren in de kamers indien nodig + toilet boven indien nodig + in de gang boven waar nodig. 9. Opstop van laminaat boven.