Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Roeselare of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, renovatie werken uitvoeren, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, regenwaterput boren, grondwaterput boren voor besproeiing tuin, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Roeselare staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Roeselare:

Klusjes in huis uit te voeren

Ik wil een aantal klusjes laten doen : De zolder is al geïsoleerd maar zou moeten "afgewerkt" worden.0 Blijft wel als zolder fungeren dus basic afwerking (dus geen gipsplaat, schilderwerken). - Deur van 1 slaapkamer moet in de andere richting opengaan. De ingebouwde kast in deze kamer moet worden weggenomen en de schade hiervan zo minimaal houden / herstellen. - Afhankelijk van de technische mogelijkheid en kosten moet er in het gastentoilet (naast garage) een wasbakje geplaatst worden. - Er moet een surround systeem in het vals plafond komen (speakers kopen we zelf aan). Er zijn al 4 gaten voorzien maar deze zijn te klein, plaatsing subwoofer & centerspeaker te bekijken.

Roostering en staande band pergola plaatsen

We zijn een tuinhuis en pergola aan het bouwen. Schrijnwerk nog nodig vooraleer dakdekker komt zie foto: - roostering: 42,7 m2 - staande band voor crepi: 14,1 lopende meter -osb-platen bovenkant (42,7 m²) en onderkant (21,6 m²) Lengte pergola: 9,7 meter Breedte pergola: 4,4 meter Werken uit te voeren midden oktober 2018.

Houten thermowood gevelbekleding zonder isolatie

Houten gevelbekleding zonder te isoleren voor 90 m². Voorgevel en achtergevel. Derde verdieping. Gevels bereikbaar van terras. Voorkeur thermowood Gevels zijn nu bekleed met ceder. Isolatie en latten herbruikbaar,enkel planchetten vernieuwen.

Rolluiklinten vervangen

Een drietal rolluik linten vervangen. Zeer dringend werkje.

Zolder inrichting

Zolder renovatie: Bestaande zolder zou een extra slaapkamer moeten worden en eventueel ook badkamer moeten bekijken. Zolder is al geïsoleerd, moet nog verder afgewerkt worden + velux in het dak.

Cementeren zwemvijver

Ik zou graag de zwemvijver (zwemzone) laten glad cementeren. Het gaat over 4 rechte muren van 1,4 m hoog. Totale oppervlakte te cementeren is ruw geschat 30 m². Dikte is +- 1 cm.

Verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen

De afbraak is gebeurd , het metselwerk is in volle gang . Wat nog moet gebeuren is het dakwerk (isoleren/asfalteren gelijkvloers plat dak, plat dak 1° verdiep, dak uitbouw 2°verdiep , ramen en deuren maken en plaatsen beide appartementen, 2 x warmtepomp vloerverwarming/sanitaire. , 2 x ventilatie, Elektrische installatie, sanitaire installatie. Badkamers, keukens voor twee appartementen.

Ontmanteling van schouw

Ontmanteling van een schouw met uitbouw banken . Herstellen van de schouw met gyproc.

Leveren en plaatsen van heidematten aan tuinafsluiting

Aan de afsluiting heidematten plaatsen. Plaatsen 52 m lang en 1. 5 m hoog de heidematten 2 a 3 cm dik.

Kaderment verlaagd plafond

Ik wil graag een vals plafond steken in mijn garage alsook de wanden bekleden. Maar ik had graag iemand gevonden die enkel het kaderment wil plaatsen aan plafond en de wanden. De afwerking doe ik zelf. Voor het materiaal kijk ik zelf ik werk. Namelijk in de houtsector.

Wachtmuur bekleden

Wachtmuur bekleden. We bouwen een nieuwe huis, maar ik krijg nog niet meteen buren. Daarom moet ik de wachtmuur laten bekleden. De wachtmuur is 13m op 3m. Er zou ook isolatie moeten voorzien zijn. Iemand een goede offerte?

Herstellen afdak

Ik wil een schoorsteen laten hervoegen, staat op een plat dak. Ook moet er een plastieken golfplaat vervangen worden op een afdak,ongeveer 1m op 4m .

Betonplaat voor tuinhuis plaatsen

Iemand nodig om een betonplaat, bestemd voor een tuinhuis te plaatsen: - (optioneel) Graven van de put om het beton in te gieten - Plaatsen van de betonplaat (en alle voorbereidende werken) : 330 x 330 x 15 cm (lengte x breedte x hoogte). Belangrijk om te weten: het is niet mogelijk een betonmolen achteraan de tuin te plaatsen. De enige opties om het beton daar te krijgen zijn: - Via een kruiwagen van de voortuin (plaats genoeg voor een grote betonmolen) naar de achtertuin (door de garage). - Via een betonpomp over het huis - andere suggesties?

Heraanleggen gras

Heraanleggen gras voor tuin van 40m2.

Klusjesman voor tuin

Ik wil graag een klusjesman voor tuin. Maaien gras knippen boorden verder klein onderhoud. Rechthoekige tuin zonder veel beplanting. 9m breedte 12 lengte.

Riolering leggen en aansluiten

Riolering leggen en aansluiten op stadsriolering in bestaande huizen te Roeselare. Dat is momenteel 1 huis en gaat verdeeld worden in 3 woningen. Graag zo snel mogelijk een offerte.

Een gat boren in de muur

Ik wil een gat boren in de muur voor de afvoerbuis. Het gat heeft een diameter van 20cm. De muur is van baksteen en 37cm dik. In blijlage vind je de foto van muur. De rode cirkel geeft aan waar de het gat moet komen.Foto ter beschikking.

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn appartement, lampen hangen, losse stopcontacten terug vast steken, een latje in de keuken plaatsen gezien er ruimte is tussen werkblad en keukenkasten, roostertjes in deuren vervangen, rekken of banken hangen in kelder en berging, en een glazen sas/ inkom maken met deur in, badkamer renoveren, douche eruit en bad erbij plus badkamer herbetegelen en stopcontacten bij steken daar, kortom een hele lijst... omgeving Roeselare, kan ik hiervoor prijsindicatie vragen?

Topgevel herstellen

De topgevel herstellen, her voegen van losliggende stenen en rand onder dakpannen terug opmetselen.

Wegvoeren grondaarde

Ik zou graag prijs weten voor het wegvoeren van overtollig grondaarde ten gevolge van onze nieuwbouwwoning. Kunt u de prijs geven per container a.u.b.? Adresgegevens bij afspraak

Diverse werken uit te voeren

Ik wil luchters ophangen in mijn nieuwbouw, alsook rekken in de berging aanbrengen. De afloop van mijn tuinhuis aansluiten op de afvoerbuis van de regenput. Alsook electriciteit in tuinhuis aanbrengen.

Nazicht toiletbak en kastdeur hermonteren

Toiletbak loopt uit (toilet is type Porcher) en de kastdeur is losgekomen en zou terug gemonteerd moeten worden.

Funderingsbalk gieten

Graven, gieten van een funderingsbalk. Wapening reeds voorhanden. Graven en gieten van beton. 1m breed op 1m diep en 7m lengte

Raamverduistering aanbrengen

Ik wil mijn ramen laten verduisteren met een folie 2ramen van 2,5m op 2,5m Liefst in 3 stroken met een vrije strook tussen

Onderhoud gasconvector

Ik zou graag prijs willen weten voor het onderhoud van een gasconvector.