Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Roeselare heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Roeselare u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Roeselare of directe omgeving.

85 klanten uit Roeselare bevelen een bij Casius in Roeselare aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Roeselare bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: houten aanbouw plaatsen met plat dak, pleister- en gyprocwerken voor renovatie, vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen, aanleggen parking in agrarisch gebied, renoveren van de badkamer met inloopdouche, houten gevelbekleding aanbrengen, pVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren, draadafsluiting plaatsen met poortje, renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen, draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement, oprit en parking heraanleggen, vervangen van ketel, gevel kaleien, steenstrips plaatsen in zitruimte, dakterras aanleggen in tropisch hardhout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Roeselare staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Roeselare:

Roostering en staande band pergola plaatsen

We zijn een tuinhuis en pergola aan het bouwen. Schrijnwerk nog nodig vooraleer dakdekker komt zie foto: - roostering: 42,7 m2 - staande band voor crepi: 14,1 lopende meter -osb-platen bovenkant (42,7 m²) en onderkant (21,6 m²) Lengte pergola: 9,7 meter Breedte pergola: 4,4 meter Werken uit te voeren midden oktober 2018.

Houten thermowood gevelbekleding zonder isolatie

Houten gevelbekleding zonder te isoleren voor 90 m². Voorgevel en achtergevel. Derde verdieping. Gevels bereikbaar van terras. Voorkeur thermowood Gevels zijn nu bekleed met ceder. Isolatie en latten herbruikbaar,enkel planchetten vernieuwen.

Rolluiklinten vervangen

Een drietal rolluik linten vervangen. Zeer dringend werkje.

Zolder inrichting

Zolder renovatie: Bestaande zolder zou een extra slaapkamer moeten worden en eventueel ook badkamer moeten bekijken. Zolder is al geïsoleerd, moet nog verder afgewerkt worden + velux in het dak.

Cementeren zwemvijver

Ik zou graag de zwemvijver (zwemzone) laten glad cementeren. Het gaat over 4 rechte muren van 1,4 m hoog. Totale oppervlakte te cementeren is ruw geschat 30 m². Dikte is +- 1 cm.

Verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen

De afbraak is gebeurd , het metselwerk is in volle gang . Wat nog moet gebeuren is het dakwerk (isoleren/asfalteren gelijkvloers plat dak, plat dak 1° verdiep, dak uitbouw 2°verdiep , ramen en deuren maken en plaatsen beide appartementen, 2 x warmtepomp vloerverwarming/sanitaire. , 2 x ventilatie, Elektrische installatie, sanitaire installatie. Badkamers, keukens voor twee appartementen.

Ontmanteling van schouw

Ontmanteling van een schouw met uitbouw banken . Herstellen van de schouw met gyproc.

Leveren en plaatsen van heidematten aan tuinafsluiting

Aan de afsluiting heidematten plaatsen. Plaatsen 52 m lang en 1. 5 m hoog de heidematten 2 a 3 cm dik.

Kaderment verlaagd plafond

Ik wil graag een vals plafond steken in mijn garage alsook de wanden bekleden. Maar ik had graag iemand gevonden die enkel het kaderment wil plaatsen aan plafond en de wanden. De afwerking doe ik zelf. Voor het materiaal kijk ik zelf ik werk. Namelijk in de houtsector.

Wachtmuur bekleden

Wachtmuur bekleden. We bouwen een nieuwe huis, maar ik krijg nog niet meteen buren. Daarom moet ik de wachtmuur laten bekleden. De wachtmuur is 13m op 3m. Er zou ook isolatie moeten voorzien zijn. Iemand een goede offerte?

Herstellen afdak

Ik wil een schoorsteen laten hervoegen, staat op een plat dak. Ook moet er een plastieken golfplaat vervangen worden op een afdak,ongeveer 1m op 4m .

Betonplaat voor tuinhuis plaatsen

Iemand nodig om een betonplaat, bestemd voor een tuinhuis te plaatsen: - (optioneel) Graven van de put om het beton in te gieten - Plaatsen van de betonplaat (en alle voorbereidende werken) : 330 x 330 x 15 cm (lengte x breedte x hoogte). Belangrijk om te weten: het is niet mogelijk een betonmolen achteraan de tuin te plaatsen. De enige opties om het beton daar te krijgen zijn: - Via een kruiwagen van de voortuin (plaats genoeg voor een grote betonmolen) naar de achtertuin (door de garage). - Via een betonpomp over het huis - andere suggesties?

Heraanleggen gras

Heraanleggen gras voor tuin van 40m2.

Klusjesman voor tuin

Ik wil graag een klusjesman voor tuin. Maaien gras knippen boorden verder klein onderhoud. Rechthoekige tuin zonder veel beplanting. 9m breedte 12 lengte.

Riolering leggen en aansluiten

Riolering leggen en aansluiten op stadsriolering in bestaande huizen te Roeselare. Dat is momenteel 1 huis en gaat verdeeld worden in 3 woningen. Graag zo snel mogelijk een offerte.

Een gat boren in de muur

Ik wil een gat boren in de muur voor de afvoerbuis. Het gat heeft een diameter van 20cm. De muur is van baksteen en 37cm dik. In blijlage vind je de foto van muur. De rode cirkel geeft aan waar de het gat moet komen.Foto ter beschikking.

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn appartement, lampen hangen, losse stopcontacten terug vast steken, een latje in de keuken plaatsen gezien er ruimte is tussen werkblad en keukenkasten, roostertjes in deuren vervangen, rekken of banken hangen in kelder en berging, en een glazen sas/ inkom maken met deur in, badkamer renoveren, douche eruit en bad erbij plus badkamer herbetegelen en stopcontacten bij steken daar, kortom een hele lijst... omgeving Roeselare, kan ik hiervoor prijsindicatie vragen?

Topgevel herstellen

De topgevel herstellen, her voegen van losliggende stenen en rand onder dakpannen terug opmetselen.

Wegvoeren grondaarde

Ik zou graag prijs weten voor het wegvoeren van overtollig grondaarde ten gevolge van onze nieuwbouwwoning. Kunt u de prijs geven per container a.u.b.? Adresgegevens bij afspraak

Diverse werken uit te voeren

Ik wil luchters ophangen in mijn nieuwbouw, alsook rekken in de berging aanbrengen. De afloop van mijn tuinhuis aansluiten op de afvoerbuis van de regenput. Alsook electriciteit in tuinhuis aanbrengen.

Nazicht toiletbak en kastdeur hermonteren

Toiletbak loopt uit (toilet is type Porcher) en de kastdeur is losgekomen en zou terug gemonteerd moeten worden.

Funderingsbalk gieten

Graven, gieten van een funderingsbalk. Wapening reeds voorhanden. Graven en gieten van beton. 1m breed op 1m diep en 7m lengte

Raamverduistering aanbrengen

Ik wil mijn ramen laten verduisteren met een folie 2ramen van 2,5m op 2,5m Liefst in 3 stroken met een vrije strook tussen

Onderhoud gasconvector

Ik zou graag prijs willen weten voor het onderhoud van een gasconvector.

Dichtmaken van vijver

Dichtgooien van een grote vijver