Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen:

Plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen

Plaatsen van flexibel in bestaande schoorsteen aan te sluiten aan kleine houtkachel. Zo een 9 a 10m.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Spiere-Helkijn (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen uit heel België:

Intuberen schouw met dubbelwandige flexibel

Schoorsteen intuberen voor aansluiting bestaande houtkachel. Schoorsteen moet op het dak heropgemetst of hervoegd worden. Het plaatsen van een afsluiting bovenop de schouw zodat vogels (kauwen) geen nest kunnen maken in de schouw.

Plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen

Plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen van 7-8m.

Plaatsen dubbelwandige inox flexibel in schoorsteen

Wij willen een dubbelwandige inox flexibel in de bestaande schouw laten plaatsen. De huidige buis diam 150 mm in de schouw is 2 m hoog, daarboven schouwpotten. Hoogte schouw 8 m.

Plaatsen dubbelwandige flexibel schoorsteen

Een dubbelwandige flexibel plaatsen met opmetsen en herstellingen van voegen en schouw. Ik denk dat het gaat om een hoogte van 9 meter, verdere afmetingen weet ik niet.

Plaatsen flexibel rookkanaal

Voor het plaatsen van een nieuwe houtkachel zouden wij graag een nieuw rookkanaal installeren in de bestaande schoorsteen. De totale hoogte is ongeveer een 8 tal meter schat ik. Ik vermoed dat dit langs boven met een flexibel zal moeten gebeuren.

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Een inox flexibel aansluiting hebben in de schoorsteen(voor haard), wil ook praten over levering skamotec platen voor ommanteling schouw.

Plaatsen van rookkanaal voor houtkachel

We hebben een DDG cv-haard aangeschaft en deze is ook al geplaatst. Het gemetselde rookkanaal is echter erg breed en we hebben het advies gekregen om het te tuberen met een rvs (904) dubbelwandige pijp van 200 mm. Dat zou zowel flexibel als vast kunnen zijn. Nu zijn we op zoek naar een installateur die ervaring heeft met dit soort klussen. De ruimte om het kanaal te koppelen aan de haard is al uitgekapt (zie evt. foto).

Vervangen openhaard

Plaatsing van haard bij uitgebroken toestand van vorige + gekuist rookkanaal. Plaatsing van flexibel in bestaande rookkanaal, plaatsen van sokkel met keramische onderplaat. Aansluiten van haard aan bestaande stroomnet. Leveren en plaatsen van afwerkingskader rondom haard