Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Vichte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Vichte.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Vichte of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Vichte die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vichte:

Trapgat in betonnen gewelven voorzien

Ik zou een trapgat naar de zolder willen laten maken in betonnen gewelven.

Regenput herbepleisteren

Van één van de kamers in de kelder is een regenput gemaakt (ongeveer 3 op 3. 50m) Deze zou eens opnieuw waterdicht gepleisterd moeten worden.

Afbreken van oud tuinhuis

Afbreken van een houten tuinhuis 4 x 3 m. Zadeldak met golfplaten/eternit.

Dubbelwandige flexibel steken

Ik heb een oudere woning met een houtkachel waarvan de bestaande schouw niet goed trekt. Graag prijs voor dubbelwandige inox flexibel. Totale hoogte van de schouw 9 a 10 m

Plaatsen sectionale poort

Plaatsen van een sectionale poort voor magazijn, ongeveer 4meter brred en 3,25meter hoog

Afbraak koppelbouw

Afbraak koppelbouw die al 18 jaar leeg staat.

Afbraak en meenemem afval tuinhuis

Afbraak van een tuinhuis 4x3m Tuinhuis is volledig geisoleerd(zie bijgevoegde foto) Grond in beton niet uit te breken. Wil er rekening mee houden dat alle afval dient meegenomen te worden.

Afbraak woning

Afbraak woning (HOB)

Pelletkachels

Zijn op zoek naar een persoon voor het plaatsen van pelletkachels . Dit houd in - Plaatsing + in werking stellen - Jaarlijks nazicht De kachel zou door ons ter plaatse geleverd worden Graag offerte voor jaarlijks nazicht