Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor regenwaterput plaatsen :

Regenwaterput plaatsen

Graag had ik een regenwaterput laten plaatsen onder mijn oprit van 7500l; Best een zo plat mogelijke tank daar het grondwater altijd nogal hoog staat.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Zandvoorde (Oostende) (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterput plaatsen uit heel België:

Regenwaterput plaatsen

Wij zouden graag een regenwaterput laten zetten. Afwatering van het dak naar de regenwaterput. Aansluiting voor de toiletten.

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen van een regenwaterput (10000 liter of groter)

Regenwaterput laten steken

Wij zouden graag een regenput (10000l) laten plaatsen waar daarna garage zal gezet worden. Momenteel dus gemakkelijk bereikbaar stuk grond.

Plaatsen van een regenwaterput

Wij zijn opzoek naar iemand om een nieuwe waterput te komen plaatsen. Deze kan wel aangesloten worden op de bestaande buizen van de oude waterput

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsing regenwaterput van 10.000L. Aansluiting van regenwaterafvoeren op deze regenwaterput. Aansluiting regenwaterrecuperatiesysteem.

Plaatsen van een regenwaterput van 10.000 liter

In voortuin, makkelijk bereikbaar vanaf de straat.Voortuin ligt een kleine meter onder straatniveau. De 2 bestaande dakafvoeren liggen op enkele meters en dienen aangekoppeld aan de put. Het regenwater dient binnengebracht in huis via de kelder. De kelder ligt achter regenwaterput en kelderplafond steekt boven maaiveld uit, dus doorvoer naar de kelder zou zonder teveel graafwerken moeten kunnen.

Bestaande klinkerterras afbreken en groter klinkerterras plaatsen

Ik wil graag mijn bestaande terras (klinker verbonden met vast voegen materiaal) laten afbreken en een nieuwe klinker terras laten plaatsen. Totale oppervlakte nieuwe terras: 34m². materiaal: keramische klinkers. Er zit een deksel van de regenwaterput in het nieuwe gedeelte. deze deksel zit lager dan de terras. de rand op die de deksel rust moet dus opgetrokken worden. Er ligt momenteel nog deels een houten terras die ik voor de plaatsing van de nieuwe terras nog zal afbreken.

Terras in hout bankirai laten aanleggen

bestaande bankirai terras van 4x3m uitbreiden naar ca. 6,6x3m. bestaande terras ligt op stenen steunblokken met groeivoorkomend vlies. links en rechts moet een nieuw ondergrond voorbereidt worden. er ligt momenteel gras en 1 m2 steen (toegang regenwaterput). als mogelijk dienen de bestaande planken hergebruikt te worden (4m planken afknippen en op de 3m lengte plaatsen). toegang regenwaterput moet mogelijk blijven (klep?). graag plaatsen tot ten laatste eind april 2019.