Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende loodgieters / installateurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

3164 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, leggen sanitair en verwarming, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, nieuwe condensatieketel, vervangen en plaatsing van geiser op aardgas, vervangen gasketel door HR ketel, plaatsen condensatieketel, plaatsen radiatoren en gasketel, cV aanleggen, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

vrijdag 28 april 2017

Dubbele wasbak aansluiten

Voor de keuken van een winkelruimte: We hebben een ondermeubel met dubbele wasbak waar een kraan op aangesloten moet worden voor warm en koud water en er moet ook een afloop voorzien worden. De aansluitingen zijn er niet, er moet een nieuwe aftakking komen vanuit de ruimte waar de CV en toilet staan. Dit is echter gewoon in de kamer ernaast, maximum 3meter verder, en enkel gescheiden door een valse wand van gyproc. Leidingen, koppelingen en kraan moeten nog voorzien worden door de aannemer.
vrijdag 28 april 2017

Boiler pompbak keuken aan vervanging toe

De boiler van de pompbak in mijn keuken is aan vervanging toe. Graag had ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe (incl. Werktijd).
vrijdag 28 april 2017

Vervangen bestaande waterleidingen

Vervangen van de bestaande waterleidingen (ondergronds gelegen, want we hebben geen kruipkelder) . Woning dateert van 1963. Graag had ik zsm via mail een offerte ontvangen over de algemene kost van zo'n vervanging. Advies is ook altijd welkom.
vrijdag 28 april 2017

Leggen sanitair en verwarming

Leggen verwarming en sanitair
donderdag 27 april 2017

Nieuwe condensatieketel

Wij zouden graag een nieuwe condensatieketel laten plaatsen.
donderdag 27 april 2017

Gasketel vervangen

De oude gasketel is kapot (+/- 40 jaar oud). Deze diende voor de centrale verwarming van de woning + het warm water voor de badkamer. Wat kost mij een nieuw toestel + plaatsing?
donderdag 27 april 2017

Vervangen en plaatsing van geiser op aardgas

Mijn oude Vaillant gasgeiser (op aardgas) loopt op z'n laatste benen. Voor CV en watervoorziening hele huis, gezin slechts met 2 mensen. Graag offerte voor enkel plaatsing (waarbij ik zelf de nieuwe geiser koop) en offerte waarbij installateur de nieuwe gasgeiser aankoopt/aanbeveelt... Vervanging onder voorbehoud voorzien voor zomer 2018. Dat wil zeggen: tenzij de oude geiser het vroeger opgeeft. Sta open voor advies.
donderdag 27 april 2017

Regenwaterput reinigen

De regenwaterput is een jaar lang niet gebruikt geweest en zou dus grondig gereinigd moeten worden. De pomp en leidingen zijn ok.
donderdag 27 april 2017

Vervangen gasketel door HR ketel

1. Vervangen van 22 jaar oude gasketel Viessmann door een nieuwe hoog rendements-gasketel zonder sanitair water. 2. Nazicht (vervangen? ) van thermostaat. 3. Nazicht thermostatische kranen op de radiatoren. 4. Algemeen nazicht van de af regeling van de verwarmingsinstallatie.
donderdag 27 april 2017

Nazicht van waterpomp Grundfos

Wij ervaren al een tijdje problemen met onze regenwaterpomp van Grundfos (type MQDe problemen die we ervaren zijn: - er is geen water in de regenwaterpompbak - als we het toilet doorspoelen lijkt er steeds lucht in de leidingen te zitten en het toilet spoelt bijgevolg ook niet goed door. - ons wasmachine blokkeert omdat er niet genoeg water vanuit de regenwaterput gepompt wordt. - er is wel nog voldoende water in de regenwaterput, maar de pomp schakelt niet automatisch over op het leidingwater als er te weinig regenwater gepompt kan worden. - zowel bij het doorspoelen van het toilet, als bij het wassen, maakt de pomp een ontzettend luid ronkend geluid wat niet 'gezond' klinkt.
donderdag 27 april 2017

Plaatsen condensatieketel

Aankoop en installatie van een nieuwe gascondenserendeketel + warmwater voor douche
donderdag 27 april 2017

Steken septische put en waterput

Voor het steken van septiche put van ong 1500 l Adres aan vakman.
donderdag 27 april 2017

Plaatsen radiatoren en gasketel

Momenteel verwarming met warme luchtinstallatie met mazoutketel. Het is de bedoeling deze te vervangen door verwarming met radiatoren en gasketel. Het gaat hier dus over een plaatsing van een volledige nieuwe installatie. De ketel wordt opgesteld in de garage en wordt via de kruipruimte in het huis binnengebracht. De oude installatie zal vooraf worden weggenomen. Zie bijlagen
donderdag 27 april 2017

CV aanleggen

We willen in onze woning centrale verwarming plus warm water laten leggen. We zouden graag weten hoeveel dit ongeveer kost en of dit mogelijk is We hebben 3 slaapkamers 1 badkamer een living en open keuken . De ketel zou op zolder kunnen geplaatst worden.
donderdag 27 april 2017

Buis in een bestaande schouw steken

Een pellet kachel verwarmd mijn appartement in een huis,waar ik woon op een 2 verdiep. Als ik de pellet kachel aansteek komt er iedere keer rook uit mijn schouw. Graag zou ik eens willen dat er iemand komt kijken,misschien wel een nieuwe buis moet gestoken worden,en de prijs graag. Het huis is meer dan 25 jaar oud.
donderdag 27 april 2017

Aansluiten gastank propaan

Aansluiten gastank aan gaskachel en kookplaat.
donderdag 27 april 2017

Airco plaatsen

Plaatsen van nieuwe airco in living van 40 vierkante meter.
woensdag 26 april 2017

Oude mazoutketel vervangen door pelletkachel

We willen ecologisch verwarmen, de mazoutbrander is trouwens 20 jaar oud. Voor warm water hebben we nu een elektrische boiler. Kan dat ook op de palletbrander met ondersteuning van een zonneboiler?
woensdag 26 april 2017

Installatie condensatieketel

Ik wens graag een nieuwe condensatieketel te laten installeren.
woensdag 26 april 2017

CV op gas of pellets plaatsen

Twijfel over cv op gas of pellets. Graag het verschil ervan weten,informatie . Mogelijkheden wat te nemen van keuze, graag ter plaatse komen kijken.
woensdag 26 april 2017

Vloerverwarming nakijken

Wij hebben een appartement gekocht met vloerverwarming. Deze ligt hier meer dan 20 jaar en zouden deze eens graag willen laten nakijken of de verwarming nog optimaal functioneert. Is dit mogelijk?
woensdag 26 april 2017

Vervangen van ketel

Het gaat om de vervanging van een 23 /24 jaar oud ACV Delta ketel op de derde verdieping van een prive woning. Wat is de prijs hiervoor en premie ?
woensdag 26 april 2017

Ontluchten radiators

Ontluchten van de radiators is nodig. 3 boven in de slaapkamers voelen koud aan en worden niet warm.
woensdag 26 april 2017

Ontkalken of vervangen van hoogrendementsketel

De boiler van mijn ACV ketel is blijkbaar serieus verkalkt, een ontkalker is bested doch de onkalking moet nog gebeuren.
woensdag 26 april 2017

Verwijderen mazouttank

De vorige eigenaar heeft de mazouttank laten opvullen met een 2 componenten schuim. Deze is dus met de nodige certificaten onbruikbaar gemaakt. Ik wil deze laten verwijderen. Deze ligt ondergronds naast de garage. De inhoud is 3000 à 3200 caL. De afstand tot de straat is ca 25m.
dinsdag 25 april 2017

Vernieuwen van CV verwarming

Bij de renovatie van onze recent gekochte woning zouden wij ons huis willen verwarmen op gas én aanvullend met hout. De kachel (thermohaard) zou ook het water bijkomend kunnen opwarmen (edilkamin).
dinsdag 25 april 2017

Regenwaterinstallatie plaatsen

In de renovatie van onze recent aangekochte woning wensen wij regenwater te recupereren om dan toilet, wasmachine, buitenkraan etc. Te voorzien van water. Dus, plaatsen reservoir en aansluitingen voorzien.
dinsdag 25 april 2017

Onderhoud van gaskachel Wellstraler en Bambine

Ik wil een Wellstraler-kachel (11ZI04) en een pelgrim-kachel (Bambine T1 46 TTB) laten onderhouden. De Wellstraler-kachel valt momenteel zo nu en dan uit: waakvlam stopt en gastoevoer ook. Geen idee wat de oorzaak is.
dinsdag 25 april 2017

Nazicht brander

Tweejaarlijks nazicht brander ACV Combicompac HFI 36/30 Condensboiler. (van twee jaar oud - nieuwbouwappartement)
dinsdag 25 april 2017

Vervangen oude mazoutinstallatie

Oude mazoutinstallatie moet vervangen worden door gas verwarmingsinstallatie. De installatie bevindt zich in de garage (gelijkvloers). Gas ligt in de straat. Er is een zonneboiler die geïntegreerd dient te worden.
dinsdag 25 april 2017

Nazicht elektrische CV ketel

Wij verhuizen op 20 mei en we moeten een papier kunnen voorleggen dat de elektrische CV ketel nagezien is.
dinsdag 25 april 2017

Regenwatertank plaatsen

1-Mazouttank verwijderen. Volume 3. 300 l, in de voorhof. -Positie : op bijgevoegde schets, richting niet 100 % zeker. -Nog 800 l mazout in de tank. -Metselwerk mangat verwijderen -Gat opvullen met grond van 2-regenwatertank. -Voorhof terug dichtleggen : laag goede grond, gras, silicategels. 2-Regenwatertank plaatsen -Inhoudl ? -Positie : waar mogelijk is. -naast het huis, tussen de 2 afvoerpijpen van het dak ? -tussen voorhof en oprit vooraan ? -Aansluiten op dak en rioolstelsel. Niet naar binnen in het huis. -Rioolstelsel nazien, waar nodig vervangen. -Regenwaterleiding naar den hof. -Met de uitgegraven grond het gat van de uitgegraven mazouttank in de voorhof opvullen. -Onderhoud(kuisen) tank.
dinsdag 25 april 2017

Vervangen ketel

Ik zou mijn Viessmans Vitodens 200 (ca 10j) willen vervangen door een Vaillant of Junkers ketel. De huidige ketel is een condenserende combi-gasketel van het type doorstromer met vermogen 8 a 28 kW (sanitair water + CV). Ik zou deze door een vergelijkbaar model willen vervangen. De reden voor vervangen is dat er een lek zit in het toestel en gezien de "maandag-model-historiek" van dit toestel zie ik geen brood meer in het herstellen ervan. Extra: ik ben tevens van plan dit of volgend jaar een zonnecollector systeem op het dak te plaatsen en deze boiler dan als na-verwarmer te gebruiken, wat in theorie zou moeten werken zonder aanpassingen aan de ktel zelf. Indien u ook in deze materie bekend bent hoor ik graag of we eventueel beide "projecten" kunnen combineren.
dinsdag 25 april 2017

Plaatsen en aansluiten van 2 chauffages op bestaande kring

Ik heb van mijn zolder 2 kamers gemaakt en hier moet natuurlijk nog verwarming komen. In beide kamers zou 1 chauffage geplaatst moeten worden. Ik heb nog 2 exact dezelfde gietijzeren modellen staan. Alle buizen liggen al klaar. Enkel nog een collector plaatsen en aansluiten op de huidige kring (aansluiting is voorzien). Overzicht: - plaatsen van de 2 chauffages aan de bakstenen muur - aansluiten op de flexibele verwarmingsbuizen - collector plaatsen op zolder voor deze 2 chauffages - deze collector aansluiten op bestaande collector 1 verdiep lager (buizen zijn ook al aanwezig)
dinsdag 25 april 2017

Boiler lekt te hard

Ariston boiler Optima vervangen.
dinsdag 25 april 2017

Condensatieketel plaatsen

Vervanging oude gasketel door condensatieketel.
dinsdag 25 april 2017

Onderhouden gaskachel

Onderhoud van 1 gaskachel. Merk en type niet geweten.
maandag 24 april 2017

Wc's herstellen

De spoelbak-waterreservoir van de wc loopt niet meer vol: er is nul water in. Heb zelf het deksel al geopend, de stukken lijken versleten (één stuk zat zelfs los). Dit is een oud huis, dus mogelijk slijtage? Twee wc's spoelen niet mee door, deze zijn dringend te herstellen.
maandag 24 april 2017

Vervangen gasketel

CV ketel is 17 jaar oud en aan vervanging toe.
maandag 24 april 2017

Houtkachel plaatsen

We willen een houtkachel die het water van de CV of badkamers ook verwarmd. Er is reeds een zonneboiler aanwezig met vat en een condenastieketel. Graag prijsofferte voor deze kachel met plaatsing.
maandag 24 april 2017

Ketel nakijken

Waakvlam is uitgegaan en krijg de ketel niet meer in gang.
maandag 24 april 2017

Gehele verwarming en sanitair plaatsen

In een woning die wordt gerenoveerd, zijn we op zoek naar iemand die de volledige centrale verwarming en sanitair kan plaatsen.
maandag 24 april 2017

Regenpomp installeren

Regenpomp installeren inclusief tegensputteren, filter en aansluitingen via kruipkelder.
maandag 24 april 2017

Remplacer une chaudière au gaz - vervangen gasketel

Remplacer une chaudière au gaz. Il a déja 17 ans. Vervangen van gasketel van 17 jaar oud.
maandag 24 april 2017

Spoelbak, WC-bril en deksel vervangen

Nu hebben we een spoelbak met 1 drukknop, We zouden opteren voor eentje met 2 (meer ecologisch) en die wat minder lawaai maakt (is voor boven in de badkamer). Tevens de bril en deksel vervangen (pot zelf kan blijven maar de vijzen zijn wat aan het verslijten). Alvast bedankt, ps. We hadden indien mogelijk deze nog willen vervangen in mei.
maandag 24 april 2017

Controle van boiler

Wij hebben een huis gekocht en de verkopers deelden ons mee dat het tijd is om de boiler nog eens te laten controleren.
maandag 24 april 2017

Vervanging huidige ketel door HR ketel of CV ketel

Vervanging huidige CV Ketel op mazout door een hoogrendementsketel of een condensatieketel op aardgas met behoud van de radiatoren.
zondag 23 april 2017

Nakijken verstopte bad en gootsteen

Het water in bad en gootsteen loopt niet meer weg.
zondag 23 april 2017

Vervangen verwarmingsketel

De bestaande ketel is 22 jaar oud en willen we vervangen door een zuinigere ketel.
zondag 23 april 2017

Keuring CV gas ketel Bulex Isotwin

De isotwin Bulex heb ik zelf geplaatst deze moet wel gekeurd worden voor in orde te zijn voor onze brandverzekering. We willen deze dus laten keuren.

Partners

Partners van Casius