Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de loodgieters / installateurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare loodgieter / installateur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een loodgieter / installateur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een loodgieter / installateur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

donderdag 26 april 2018

Regenput herstellen wegens lek

Regen put lek het een van 3000 l en deksel 1 30. 5 cm diameter, en het andere deksel 2 50. 5 vierkant. Hij zit juist onder de veranda gemakkelijk te bereiken.
woensdag 25 april 2018

Gasleiding vervangen in kruipkelder

Vervangen gasleiding in kruipkelder wegens corrosie. Deze vertrekt in de garage, boven de kruipkelder en loopt aan de andere zijde van het huis naar boven.
woensdag 25 april 2018

Kraan vervangen van een radiator

Kraankop vervangen op een radiator door bevriezings technlogie te gebruiken. Ik kan het water moeilijk afzetten in mijn gebouw, te ingewikkeld vandaar heeft men mij gezegd om best mijn radiator te bevriezen om dit uit te voeren. Het gaat enkel om 1 radiator
woensdag 25 april 2018

Onderhoud ketel

Vakman voor volgende 2 werken (uit te voeren op hetzelfde moment) * Onderhoud met attest voor DeDietrich MCR 24/28 MI * Definitief oplossen van E05 error (error ivm ionisatie) De drukmeter van de ketel is ook defect.
woensdag 25 april 2018

Airco plaatsen in de slaapkamers

Graag hadden we airco laten plaatsen in 3 slaapkamers. Airco's aan te kopen door de vakman.
woensdag 25 april 2018

Hydrofoorpomp plaatsen

Plaatsen fydrofoorpomp voor regenwater ter vervanging van oude stork. Reeds aangekocht.
dinsdag 24 april 2018

Herstelling van regenwaterpomp Grundfos

Onze regenwaterpomp van Grundfos hapert regelmatig en pompt dan geen water meer op. Graag nazicht en herstel of vervanging. Moet iedere keer gereset worden, neemt moeilijk water op.
dinsdag 24 april 2018

Keuring brander Vaillant Ecotec pro

Periodiek onderhoud van brander in appartement.
dinsdag 24 april 2018

Herstellen regenwaterpomp of zuigleiding

Onze regenwaterpomp valt altijd uit. Drie weken geleden is er een hersteller langs geweest en hij heeft een nieuwe terugslagklep gestoken aan het begin van de zuigleiding. Toen deed de pomp het terug normaal en bleef de pomp constant op een druk van 3,5 bar maar na een week was het opnieuw hetzelfde probleem.
dinsdag 24 april 2018

Gaslek herstellen

Gisteren heeft Eandis bij ons een kleine gaslek vastgesteld. De lek bevindt zich niet in het gedeelte waar zij voor tussenkomen, dus we zoeken een externe partij om de gaslek boven (niet in de kelder) te komen detecteren en te herstellen.
maandag 23 april 2018

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Onze regenwaterpomp in berging werkt niet meer goed, verliest druk... Daarom zouden wij deze graag vervangen. Een pomp die de mogelijkheid biedt om ook stadswater te gebruiken. Bovendien willen wij in onze regenwaterput een nieuwe aanzuiging, de huidige ligt op de bodem van de put en zuigt ook het vuil aan.
maandag 23 april 2018

Nazicht regenwaterputpomp

Sinds kort start de pomp van mijn regenwaterput niet meer automatisch. Ik vermoed dat het probleem bij de drukregelaar ligt. Gezien ik de pomp wel nog manueel kan aanzetten, maar dan is het debiet merkbaar minder dan vroeger.
maandag 23 april 2018

Onderhoud zonneboiler Regess

Onderhoud van een zonneboiler.
maandag 23 april 2018

Asbestverwijdering rond verwarmingsbuizen

Het gaat over een buizenstelsel van ongeveer 50 m in de kelder van een lagere school waarbij de buizen nog in een asbestverpakking zitten
maandag 23 april 2018

Onderhoud Junkers

Onderhoud brander op gas, Junkers.
maandag 23 april 2018

Nazicht afvoerbuizen afvoer probleem

De afvoer van douche en bad verloopt zeer moeizaam. Ontstoppingsproduct helpt niet. Enkel wanneer we manueel met een ontstopper in de douche of bad te werk gaan, dan begint het water weg te lopen. Ook onze kruipkelder blijft veel water bevatten. We pompen telkens leeg en zelfs wanneer het niet regent blijft er water bijkomen. Ter plaatse komen kijken.
zondag 22 april 2018

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding verlengen naar keuken voor gasfornuis +keuring. De keuken zal geplaatst worden in juli. De sleutels van het nieuwe huis is eind juli. Dan pas de werken uit te voeren.
zondag 22 april 2018

Wc afloop vervangen

Stenen afloop in de vloer naar septische put vervangen door pvc. En optioneel pvc buis in grote afloop naar straat steken.
zaterdag 21 april 2018

Regenwaterpomp herstellen

Pomp voor regenwater blijft in failure. Manuele herstart lukt niet meer.
zaterdag 21 april 2018

Waterland regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp van het merk Waterland werkt niet meer. Op zoek naar een vakman om het apparaat te herstellen.
zaterdag 21 april 2018

Sanitair badkamer vernieuwen

We willen een nieuwe badkamer met volledig nieuw sanitair. Ook installeren van de douche,bad en badkamermeubel (lavabo). Hiernaast ook een nieuwe wc aansluiten. Nieuwe materiaal kopen we allemaal zelf aan, enkel voor de installatie van alles.
zaterdag 21 april 2018

Vervangen van oude ketel

Heb een Chaffoteaux Niagara 8 jaar oud maar de afvoergassenpijp is slecht gemonteerd want hij lekt in de ketel en roest. Krijg lucht in het sanitaire warmwater boven 45 graden. Niet tevreden en omiumonderhoud wordt elk jaar gedaan door Chaffoteaux . Zoek Junker of gelijkwaardige. De installatie bevindt zich in een WC ruimte die hiervoor 100% is gebruikt en buitenmuren heeft achteraan het huis . Hoogte 190, Breedte 80 cm, Diepte 100 cm 32 tot 35 KW nodig met boiler en expansievat in de ketel. Wandketel. Huis is van 1900 en heeft 4 kringen verwarming afzonderlijk te gebruiken. De ketel op gas moet vervangen worden. 4 aparte kringen en 35 KW.
vrijdag 20 april 2018

Elektrische doorstromer plaatsen

Wij hebben een chalet op het caravanpark tulderheyde en onze doorstromer is stuk, hij lekt dus we kunnen het water niet opendraaien. De huidige is kapot.
vrijdag 20 april 2018

Waterput plaatsen

Graag plaatsen van een waterput in de achtertuin.
vrijdag 20 april 2018

Onderhouden zonneboiler en condensatieketel Vaillant

Op zoek naar een vakman voor nazicht en onderhoud van een zonneboiler. Hiernaast ook condensatieketel van Vaillant die men moet onderhouden. Alle installaties op elektriciteit.
vrijdag 20 april 2018

Regenwaterput reinigen

Ik wil graag mijn regenwaterput laten reinigen. Deze is van beton met inhoud van een 5000 liter.
donderdag 19 april 2018

Nazicht 2 gaskachels en 1 boiler Junckers

Ik verhuis in juli. De 2 gaskachels (+ schoorsteen) van het huis dat ik huur moeten nagekeken en gekeurd worden. Ook de boiler moet nagezien worden vooraleer ik verhuis. Indien ik tevreden ben over de service (en prijs/kwaliteit ok is), ben ik wel geïnteresseerd om een onderhoudscontract af te sluiten voor het onderhoud van de condensatieketel in mijn eigen, nieuwe woning. Die woning bevindt zich tevens in Gent.
donderdag 19 april 2018

Onderhoud ventilatiesysteem

Onderhoud van ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. + ventielatie geeft foutcode 001 en valt uit. Onderhoud/herstelling ventilatiesysteem vent axia Foutcode 001
donderdag 19 april 2018

Vervangen gaswandbrander

Vervangen van bestaande gasdoorstroombrander. Plaatsen van een extra waterkraantje voor wasmachine en plaatsen van afloop wasmachine
donderdag 19 april 2018

Opsporen en herstellen van lek in waterput

Nieuwe waterput 10000liter in gebruik sinds 2012 zelfs na lange regenperiodes onvoldoende water .
donderdag 19 april 2018

Plaatsen van regenwaterput

We willen laten een regenwaterput laten plaatsen in de voortuin (bereikbaar met een camion) van 5000 liter in beton. De regenwaterput moet een opzetstuk hebben met een filter in 1 lijn en een geboord gat voor de leidingen door de trekken. De aansluiting doen we zelf, de werken gaan dus enkel om het uitgraven, het plaatsen en afvoeren van de overige grond.
donderdag 19 april 2018

Onderhouden gasketel Ferroli

De gasketel HR gasketel Ferroli ecoconcept 35 kw heeft onderhoudsbeurt nodig.
donderdag 19 april 2018

CV installatie op aardgas plaatsen

Volledige installatie van zuinige en stille wandketel en centrale verwarming in een appartement (2e verd. ) Bewoonde oppervlakte: ca. 75 m2.
woensdag 18 april 2018

Nazicht gasinstallatie

Mogelijk ook aanpassen van cv ketel voor 1 juni 2019 ivm overschakeling van arm naar rijk gas en nu al onderhoud
woensdag 18 april 2018

Onderhoud en herstelling zonneboiler Regess

Graag had ik iemand gevonden die onze zonneboiler 400 LITER regess kan onderhouden en herstellen.
woensdag 18 april 2018

Herstellen waterpomp Wilo

Onze waterpomp Wilo Fluidcontrol is stil gevallen en we krijgen hem zelf niet terug opgestart.
woensdag 18 april 2018

Nest thermostaten installeren

Installatie van 3 Nest thermostaten (ter vervanging van 3 bestaande), waar ik er zelf reeds 2 van heb liggen.
woensdag 18 april 2018

Onderhoud Wellstraler gaskachel

Ik wens een onderhoud te laten doen voor een Wellstraler gaskachel met schouwaansluiting.
woensdag 18 april 2018

Vervanging van boiler

Vervanging boiler op elektricteit
dinsdag 17 april 2018

Nazicht leidingen en verwarminsketel

Ik zou graag de verwarmingsketel op gas na laten kijken, ik denk dat deze niet conform is. Daarna zou ik alle verwarmingselementen na willen laten kijken incl radiatoren.
dinsdag 17 april 2018

Onderhoud Bellfire gashaard

Ik had graag een onderhoud gehad voor een Bellfire horizon bell medium 3 CF/LF gashaard.
dinsdag 17 april 2018

Plaatsen van mazoutketel

Ik ben op zoek naar loodgieter die een nieuwe of 2dehandse mazout ketel kan plaatsen of nieuwe. De mazoutketel en boiler worden door mij zelf geleverd en aangekocht De werken moeten snel gebeuren aangezien de mazout ketel kapot is en we dus geen warm water en chauffage hebben
dinsdag 17 april 2018

Hoofdrioleringsbuis afbreken

Ik zou graag mijn hoofdbuis van de riolering veilig willen laten afbreken. Dit is een betonnen (eternit? ) leiding van 7 m lang. Waarvan +-5m in kruipgedeelte(+- 1m hoogte) en 2m in de kelder. Tussen in vast gemetseld in de muur. Laatste stuk is een l-bocht en loopt richting het gelijkvloers (wc). Dit moet mee afgebroken worden.
dinsdag 17 april 2018

Verwarmingsketel op aardgas herstellen/vervangen

Ik heb schade aan mijn ketel en moet deze laten herstellen. Waarschijnlijk een nieuwe plaatsen.
dinsdag 17 april 2018

Elektriciteit en sanitaire werken

Vernieuwen van stroom en stopcontacten alsook de sanitaire leidingen doortrekken van beneden naar boven. installeren van badkamer; Materiaal voor badkamer al aangekocht. Geen betegeling gen bevloeing. Wenst een algemene aannemer voor het geheel uit te voeren.
dinsdag 17 april 2018

Onderhoud en reiniging cv en kachel

Onderhoud en reiniging van cv en kachel. Op aardgas. Huurhuis.
dinsdag 17 april 2018

Onderhoud zonneboiler Regess

Jaarlijks onderhoud van Regess zonneboiler 300 l
dinsdag 17 april 2018

Lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw

Voor een nieuwbouw appartementsgebouw met 6 appartementen van +- 95 m² (1 badkamer en 2 slaapkamers) zijn wij opzoek naar geschikte lucht-water warmtepompen (1 per appartement). Deze moeten dienen om de appartementen te verwarmen met vloerverwarming en voor de verwarming van sanitair warm water. Bij voorkeur dient de boiler geïntegreerd te zijn in de binnenunit. Buitenunit kunnen voorzien worden op het plat dak van het gebouw.
dinsdag 17 april 2018

Herstellen TEUCO stoomdouche met Error code

Momenteel krijgen we bij het opstarten de volgende berichten: • UP v 2. 52 • UC v 2. 61 Dit blijft een korte tijd op het scherm vermeld. • Error 007 blijft terug komen, ook nadat we het toestel van de stroomtoevoer halen.
dinsdag 17 april 2018

Regenwaterpomp DAB herstellen

Ik heb gezien dat er water lekt daar waar de motor zit, elke keer als hij aanslaat, komt er water uitgelopen en uitgesproeid. Het is een DAB type: jet 80 m, nr 279 Misschien moet er een rubbertje vervangen worden.

Partners

Partners van Casius