Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een loodgieter of installateur in jouw regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Een chauffagist of loodgieter heeft een divers takenpakket. Een loodgieter staat in voor het plaatsen van nieuwe sanitair, het uitvoeren van leidingwerken of het installeren van vloerverwarming. Ook voor andere werken zoals het plaatsen van airconditioning of het uitvoeren van rioleringswerken kan je bij een loodgieter terecht. Een installateur zal zich meer richten op de installatie en het onderhoud van verwarming. Het plaatsen van een warmtepomp is hier een mooi voorbeeld van.

Elke specialist in het Casius netwerk beschikt over het Erkend Vakwerk keumerk. Dit wil zeggen dat de vakman beschikt over de nodige expertise en ervaring in zijn vakgebied. Het is altijd aangeraden om een aantal offertes te vergelijken. Zo krijg je een duidelijk beeld van kosten en prijzen voor jouw werkzaamheden.

Laat ons weten welke werken men moet uitvoeren en kies zonder verplichtingen de beste prijsofferte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

woensdag 11 december 2019

Gashaard Barbas herstellen

Mijn gaskachel is uitgevallen, de waakvlam kan ik nog wel aansteken maar hij blijft niet aan, elke keer ik de knop los om ze aan te steken gaat de vlam uit.
woensdag 11 december 2019

Oude mazoutketel vervangen door een nieuwe

De mazoutketel is afgekeurd en moet vervangen worden. Liefst een mazoutketel zonder warm water.
woensdag 11 december 2019

Vervanging van leidingen en vernieuwen van cv-ketel

Dit betreft de vernieuwing voor de leidingen voor 9 radiatoren en vernieuwen van condensatieketel met geiser.
dinsdag 10 december 2019

Gaslek in de leidingen herstellen

Van de gasmeter naar de boiler loopt de buis langs de buitenkant van de woning, hier is een lek in vastgesteld door Fluvius. Deze leiding zou vervangen moeten worden alvorens de gasmeter terug wordt vrijgegeven.
dinsdag 10 december 2019

Elektrische boiler en Vaillant condensketel herstellen

De boiler maakt kortsluiting in de thermostaat of de weerstand en de verliesstroom schakelaar valt af. De boiler is 10 jaar oud. Ik zoek ook iemand voor het 2 jaarlijkse nazicht van een Vaillant condensketel.
maandag 9 december 2019

Toilet en wasbak vervangen

Toilet: plastiek waterreservoir sluit niet goed meer aan op toiletpot waardoor het water na doortrekken soms blijft lopen, mag vervangen worden. Ook wil ik een nieuwe WC-bril met motief laten installeren. De wasbak in toilet: kraan sluit niet meer goed af. Ik wil een nieuwe wasbak met kraan laten installeren.
maandag 9 december 2019

Warmtepompboiler en gaskachel nakijken

Warmtepompboiler en gaskachel laten nakijken, een routinecontrole. De warmtepompboiler is van Atlantic, de gaskachel van M-design.
zaterdag 7 december 2019

Verwarmingsketel repareren

Door waterlek is water in het gasblok gekomen en daardoor defect. Hopelijk heeft deze niet meer schade aan de ketel gebracht. Afvoer zou vervangen dienen te worden. Gasketel van het merk Buderus.
vrijdag 6 december 2019

Lekkende leidingen in de riool vervangen

Er heerst een zware rioolgeur in mijn gelijkvloersappartement. Een deel van de leidingen in de kruipruimte vernieuwd zijn maar een ander deel niet. Hier zitten lekken in. De kapotte leidingen zouden dus vernieuwd moeten worden. Het gebouw zelf is een gebouw met drie appartementen van 80 m² elk. Lengte leidingen is onbekend.
vrijdag 6 december 2019

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Grundfos RMQ-B regenwaterpomp springt verschillende keren aan bij het vullen van het reservoir.