Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de loodgieters / installateurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare loodgieter / installateur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een loodgieter / installateur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een loodgieter / installateur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

donderdag 19 oktober 2017

Water warmtepomp installeren in NB

Installeren van warmtepomp in een nieuwbouw. Graag advies, er zou ook een boring moeten worden uitgevoerd.
donderdag 19 oktober 2017

Condensatieketel plaatsen

Ketel van 2001 + gasboiler + elektrische boiler vervangen door condensatieketel. De leidingen zelf zijn nog in orde. Kan in kelder of op bovenste verdiep in badkamer (plat dak) -> zou blijkbaar goedkoper uitkomen als het boven kan worden geplaatst.
donderdag 19 oktober 2017

Vervangen van toilet en thermische kraan plaatsen

Ik wil een wc en een thermische kraan van de lavabo kopen en laten vervangen. Alles bevindt zich op de beneden verdieping. Het materiaal is in samenspraak met de vakman.
donderdag 19 oktober 2017

Herstellen van een storing electriciteit in stoomdouche

Na een lek van de bovenburen is een tikkeltje water dat blijft als ik uit de stoomdouche kom. Dan moet ik de stekker uittrekken en dan stopt het. De elektriciteit herstellen in de stoomcabine.
woensdag 18 oktober 2017

Aardgasketel vervangen

Vervangen van de oude aardgasketel - leidingen zijn allemaal nog in orde. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
woensdag 18 oktober 2017

Complete CV installatie op gas plaatsen

Plaatsen van 17 radiatoren, gasbrander en toebehoren, geïsoleerde leidingen in kruipruimte, schouw en schouwdoorvoer, gasleiding vanaf de straat tot aan de brander. Kortom een volledige cv instalatie inclusief warm water sanitair. Dit in een bewoonde bestaande woning , ter vervanging van elektrische vloerverwarming.
woensdag 18 oktober 2017

Waterleiding dringend vervangen of herstellen

De leiding van de ketel is losgekomen en valt niet meer te herstellen. Leiding moet dringend vervangen worden. Waterleiding.
woensdag 18 oktober 2017

Gasleiding verleggen in keuken

De gasleiding moet verlegd worden van de ene kant naar de andere kant. In de keuken en het zou ongeveer een max twee meter zijn dat moet worden verlegd.
woensdag 18 oktober 2017

Elektrische boiler te vervangen door nieuwe ketel

Sanitair warm water wordt nu bekomen via een elektrische boiler. Ik wens deze niet langer in dienst te laten maar warm water te betrekken via de nieuwe te plaatsen ketel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
woensdag 18 oktober 2017

Vervanging van 5 radiatorkranen

Offerte voor vervanging van 5 radiatorkranen (2 thermostatische en 3 manuele) door 5 thermostatische radiatorkranen in appartementsgebouw (2de en hoogste verdieping) met gemeenschappelijke mazoutverwarming (voor 15 nov - gepensioneerd, dus dag/vooravond mogelijk)
woensdag 18 oktober 2017

Plaatsen van inox buis in schoorsteen

Ik wil graag de bestaande schouw die structureel nog intact is laten tuberen met een inox buis en eventueel het bovenste deel, wat nu een cement schoorsteen is vervangen door een dubbelwandige inox, indien nodig. Kachel trekt nu onvoldoende- blaast soms terug. Het betreft een installatie in een burgerwoning met hoge plafonds en 3 verdiepingen.
woensdag 18 oktober 2017

Plaatsen gasleiding en installeren gas doorstromer

Plaatsen gasleiding en installeren gas doorstromer voor warm water badkamer. Nu werken we met een elektrische boiler.
dinsdag 17 oktober 2017

Combi condensatieketel plaatsen

Nu hebben wij twee boilers voor warm water een en voor verwarming een boiler. Huidig systeem vervangen door combi condensatieketel. Met aardgas.
dinsdag 17 oktober 2017

Waterpomp herstellen of nieuwe plaatsen

Mijn regenwaterpomp Grundfos JP lekt aan de inox inkom van het regenwater. Is een herstelling aangewezen? Ik was steeds tevreden van de pomp, tenzij over het geluid (is binnenhuis geplaatst). Wat zou de prijs zijn van een meer geruisloze pomp (Grundfos CMB SP? ) aan Grundfos, installatie op dezelfde plaats en stoel inbegrepen?
dinsdag 17 oktober 2017

Waterleiding en afvoer leggen voor vaatwasmachine

Waterleiding en afvoer leggen in oude keuken voor vaatwasmachine.
dinsdag 17 oktober 2017

Lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsen van 6 toestellen in slaapkamers living en keuken De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas
dinsdag 17 oktober 2017

Regenwater recuperatie systeem plaatsen

Systeem regenwater recuperatie plaatsen: Opvang regenwater, toiletten, tuin enz... volledige installatie bestaande woning, dus ook ondergrondse citerne enz... . Regenwaterrecuperatie
dinsdag 17 oktober 2017

Verwarmingsketels vervangen

Ketel zijn aan vervanging toe: Ik ben eigenaar van gelijkvloersappartement + appartement op eerste verdieping. Beide verwarmingsketels zijn van Vaillant (jaar 2005 en 2006). Zijn nog goedgekeurd maar advies gekregen om deze te vervangen. Elke ketel beschikt over een eigen verluchtingspijp/schouw naar buiten (achtergevel). Er is geen gezamenlijke schouw in de appartementsblok. De vervanging kan zonder andere eigenaars te moeten betrekken want ieder beschikt over eigen ketel-schouw-meters-leidingen. Ik wens een offerte om een spaarplan te kunnen opstellen. Het zijn geen grote appartementen (éénpersoons appartementen). Met aardgas.
dinsdag 17 oktober 2017

Onderhoud en herstelling Wellstraler gaskachel

De waakvlam krijg ik opgestart van de verwarming (in living), maar van zodra de verwarming wordt verhoogd slaat alles af.
dinsdag 17 oktober 2017

Herstellen verstopte gootsteen keuken

De gootsteen is sedert enkele maanden verstopt, het water loopt nog door maar héél traag. Ik woon op een appartement op de tweede verdieping. Reeds alle middeltjes die in de handel te vinden zijn uitgeprobeerd, zonder resultaat.
dinsdag 17 oktober 2017

Pelletkachel plaatsen en schoorsteen vegen

Ik ben op zoek naar iemand die een pelletkachel kan plaatsen en tegelijkertijd ook de schoorsteen veegt. Het gaat over een bestaande schoorsteen met pijp maar eerste installatie van pelletkachel
dinsdag 17 oktober 2017

Grond - Water warmtepomp installeren in een vrijstaande woning

Warmtepomp installeren: Wij willen omschakelen van een klassieke mazoutverwarming naar een warmtepomp. We wonen in een houtskeletwoning met buitenlaag in baksteen. Momenteel Verwarming op stookolie. Graag advies.
maandag 16 oktober 2017

Herstellen van lek in waterleiding

Lek in een (denk ik) stalen waterleiding (alleszins metaal). Leiding bevindt zich in de kelder, juist boven onze zonnepanelen elektrische installatie. Graag herstelling. Dank u.
maandag 16 oktober 2017

Gaskachel aansluiten

Aansluiten van de gaskachel: Er is een nieuwe gasleiding naar een oude gaskachel voorzien maar nog niet aangesloten. Ook de opening naar de schoorsteen etc. Is voorzien maar nog niet aangesloten.
zondag 15 oktober 2017

Ondergrondse mazouttank vervangen door nieuwe bovengrondse

Graag had ik een offerte wensen te ontvangen voor de plaatsing en aansluiting van een bovengrondse mazouttank 2500L naast de woning, alsook voor de sanering van een ondergrondse mazouttank die niet kan verwijderd worden.
zondag 15 oktober 2017

Herstellen Wellstraler

Na de zomer start de Wellstraler gashaard niet meer op (hij maakt geen startvonk meer aan, en er komt geen gas in de haard).
zondag 15 oktober 2017

Installeren van warmtepomp

Ik zou een warmtepomp willen die eventueel in combinatie met mijn huidige mazoutketel werkt, en ook kan koelen in de zomer, ik heb zonnepanelen met ongeveer 1500 Khw over produktie per jaar, dit covert al een deel van het verbruik van de warmtepomp Momenteel Verwarming op stookolie. Graag advies en mogelijkheden bespreken met de vakman.
zondag 15 oktober 2017

Complete CV installatie

Complete cv installatie plaatsen: Het gaat over een te renoveren kleine woning, twee slaapkamers boven een living beneden keuken en badkamer en slaapkamer. Vloer verwarming en boven radiatoren plus extra verwarming in de badkamer. Vloerverwarming, Airco unit met verwarming, Infrarood panelen, Radiatoren graag advies. Met elektriciteit.
zondag 15 oktober 2017

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Warmtepomp plaatsen
zaterdag 14 oktober 2017

Flexibel in schouw plaatsen

Wij hebben een oude schouw in een éénzinswoning met 1verdiep uit 1935 en willen een houtkachel plaatsen.
zaterdag 14 oktober 2017

Onkalken van boiler

Ik heb een elektrische boiler die moet onderhouden (ontkalkt) worden
zaterdag 14 oktober 2017

Water warmtepomp installeren in boot

Verwarming en koeling op een boot. Er staat momenteel een mazout brander met radiatoren . De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in jachtboot. Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie
zaterdag 14 oktober 2017

Sanitair aanleggen in nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouw project te Wuustwezel aanvang van de werken ten laatste februari . Volledige sanitair en loodgieterij met toebehoren materialen. Alsook aanleg van CV op gas of zonneboiler.
vrijdag 13 oktober 2017

Vernieuwen van verwarming

Volledige installatie in half open bebouwing met 15 radiatoren. Er liggen nog leidingen maar ik weet niet of die nog kunnen gebruikt worden. Het huis is gedeeltelijk afgebrand ik weet niet of er nog elementen kunnen gebruikt worden. Verwarming op progaan. Er is brand geweest in de woning.
vrijdag 13 oktober 2017

Warmtepomp installeren

We wonen in een (volledig onderkelderd) rijhuis bestaande uit drie verdiepingen. Later deze maand gaan we een plan laten opmaken om de twee bovenverdiepingen aan te passen/renoveren. Momenteel hebben we geen idee wat de mogelijkheden zouden zijn in ons huis en wat de kostprijs zou zijn. Het huis heeft een plat dak dat vorig jaar bijkomend geïsoleerd is. Sommige ramen zijn ondertussen vervangen door drie dubbele beglazing (andere ramen zijn dubbel glas). Verwarming op gas nu graag warmtepomp installeren, graag advies, mogelijkheden , hoe integreren in huis.
vrijdag 13 oktober 2017

Waterlek herstellen

Ik heb een waterlek in de kelder, waardoor de muren van de buren vochtig zijn en ik een waterlek heb.
vrijdag 13 oktober 2017

Hr cv ketel gesloten systeem met ingebouwde boiler plaatsen

Boiler moet onmiddellijk vervangen worden. Die staat in de badkamer en het is een open systeem. Normaal gezien moet het een gesloten systeem worden
vrijdag 13 oktober 2017

Water warmtepomp installeren

Badkamer wordt binnenkort totaal gerenoveerd, en dit gaf de aanleiding om de bestaande mazoutketel (zowel voor cv als voor warm water) te vervangen. Ik investeer graag nu, om op termijn te kunnen besparen. Interesse in een hybride systeem. Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie
vrijdag 13 oktober 2017

Knop aan radiator vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die de knop van de radiator die stuk is kan komen vervangen en in de toekomst kunnen die mensen dan de verwarmingsketel nakijken!
vrijdag 13 oktober 2017

Warmteboiler op zonnepanelen installeren

Warmtepomp later aansluiten op zonnepanelen. Met elektrische verwarming. Nog niets van materiaal aangekocht
vrijdag 13 oktober 2017

Accumulatiekachel vernieuwen

Accumulatie kachel installeren dit is voor een vernieuwing want de huidige is 30 jaar oud.
vrijdag 13 oktober 2017

Condensatieketel plaatsen

Betreft vervanging van de verwarmingsketel in een appartement in een bestaand appartementsgebouw met gemeenschappelijke schoorsteen, waardoor er bij vervanging van 1 ketel dus geen condensatieketel kan geplaatst worden. In dit geval kan er volgens de ecodesign richtlijn een verwarmingsketel type B1 geplaatst worden. Op dit ogenblik is de vervanging nog niet concreet, maar in de algemene vergadering met de syndicus van volgende week vrijdag komt dit thema ter sprake en wil men een volledige ombouw van het afvoerkanaal forceren en iedereen op een condensatieketel laten overschakelen. Aangezien mijn ketel slechts 2 jaar geleden vervangen is ben ik met deze oplossing niet akkoord. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
donderdag 12 oktober 2017

Aansluiten van een gaskachel

Gaskachel aansluiten op schouw. Leiding is er, enkel aansluiting verzorgen naar de kachel. Afvoer gat in schouw is iets hoger dan afvoer van de gaskachel. Schuin stuk voorzien?
donderdag 12 oktober 2017

Boiler ontkalken

Wij wensen de boiler te laten ontkalken wegens stopzetting van ons huurcontract. Het betreft een boilermodule rapidomatic S bij een GA 110 P van Rapido Wärmetechnik.
donderdag 12 oktober 2017

Geiser Vaillant herstellen

Geiser vaillant werkt niet meer. Graag herstellen. De waakvlam gaat aan maar als ik verder draai gaat ze snel weer uit. Waarschijnlijk thermo-koppeling kapot
donderdag 12 oktober 2017

Installeren ketel Buderus

Ketel Buderus installeren Ik heb onlangs een huis gekocht en de verwarmingsketel op stookolie is stuk. We hebben wan bij mijn broer een stookolieketel Boderus gekregen omdat hij gas en mazoutverwarming heeft . Daar waren we heel blij mee om zo een beetje onze kosten te kunnen beperken.
donderdag 12 oktober 2017

Installatie regenwaterput

Ik wil een regenput installeren in mijn achtertuin, gesloten woning van 1926. Kan u dat, graag de mogelijkheden bespreken.
donderdag 12 oktober 2017

Diverse sanitaire werken uitvoeren

Heb een woning van +- 70m2 (met 1verdieping). Graag zou ik de douche(badkamer)die nu in de keuken staat naar boven verplaatsen waar op dit moment nog geen leidingen liggen. Ook zou ik graag de gasverwarming vervangen door centraal verwarming. Wat dus nodig zou zij is: - boiler in kelder - Centraal verwarming: leidingen + radiatoren - leidingen en installatie voor badkamer op eerste verdieping - afvoer voor wc boven - voorbereiding van leiding richting keuken (voor later stadium) Om de kosten te besparen ben ik bereid om de uitbreekwerken en de afwerking zelf te doen.
donderdag 12 oktober 2017

Complete CV installatie voorkeur condensatieketel

We hebben momenteel een ketel en installatie die meer dan 20 jaar oud zijn. We willen zoveel mogelijk houden (radiatoren, leidingen ezw), maar we weten nog niet hoeveel we moeten vervangen. Radiatoren. Met aardgas. Graag ter plaatse komen kijken. Voorkeur naar een condensatieketel.
donderdag 12 oktober 2017

Bovengrondse mazouttank reinigen en verwijderen

Leegpompen van 1 bovengrondse mazoutketel van 1000lt verwijderen van 3 bovengrondse mazoutketels 1000lt

Partners

Partners van Casius