Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de loodgieters / installateurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare loodgieter / installateur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een loodgieter / installateur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een loodgieter / installateur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

dinsdag 16 oktober 2018

Lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw

Voor vloerverwarming op benedenverdieping en airco. Ook voor sanitair te verwarmen. Te gebruiken voor het koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen
dinsdag 16 oktober 2018

Collectoren van zonneboiler vervangen

Ik heb een zonneboiler waarvan 2 collectoren (heat pipes) kapot zijn en moeten vervangen worden, het merk is tec-solar TS 24-58 PA . De zonneboiler wordt gebruikt voor sanitair warm water.
maandag 15 oktober 2018

Mazoutketel vervangen naar aardgas

Graag wil ik van mazout overgaan naar aardgas onze mazoutketel is in de kelder. Aansluiting moet nog gebeuren door infrax.
maandag 15 oktober 2018

Nazicht sanitaire installatie met Daalderop boiler + toevoegen van kraan in washok

Onze installatie op punt plaatsen, toevoegen van een kraan (in washok) en onderhoud uit te voeren op de boiler. Reden waarom we op zoek zijn is omdat de firma die de installatie verzorgde niet meer actief is voor Daalderop (+ vrij grote afstand van Mechelen) en onze laatste technieker werkt ook niet meer als zelfstandige.
maandag 15 oktober 2018

Renovatie huidig sanitair en bijplaatsen extra sanitair

Sanitair renoveren voor onze zeilclub. Dit zowel voor de afbreekwerken, civiele werken als sanitaire installatie, elektrische installatie en afwerking. 2 inloopdouches 4 toiletten en 2 urinoirs moeten geplaatst worden verspreid over 2 plaatsen in het gebouw. Op 1 locatie is er al sanitair maar deze moet vernieuwd worden. De andere plaats is momenteel een berging maar hier willen we ook sanitair voorzien.
maandag 15 oktober 2018

Herstelling / onderhoud Chaffoteaux INOA 25 FF

Onderhoud en herstelling of nakijken van de ketel chaffoteaux INOA 25 FF. Iets met de peilmeter en de druk van da water. Verliest ook wat water.
maandag 15 oktober 2018

Elektrische vloerverwarming in appartement plaatsen

Elektrische verwarming plaatsen in een appartement op de derde verdieping. Het gaat hier over de leefkamer, 2 slaapkamers en eventueel badkamer. Totaal oppervlakte van de vloerverwarming te plaatsen is 80 m².
zondag 14 oktober 2018

Bestaande installatie vervangen door zonneboiler

Doel is om de bestaande installatie met warmwatervat op gascondensatieketel te vervangen door zonneboiler. Afstand tussen plat dak en warmwatervat is slechts 2 meter.
zondag 14 oktober 2018

Grond - Water warmtepomp installeren in een open bebouwing

Bestaande woning van 1994. Huidige verwarming met stookolie. Benedenverdieping: vloerverwarming en 2 radiatoren. Kamers boven met 6 radiatoren (3 slaapkamers en badkamer) Een grond water warmtepomp installeren voor verwarming huis en water.
zondag 14 oktober 2018

Oude radiator verwijderen en nieuwe installeren

1 nieuwe radiator installeren omdat de oude stuk is. 1 radiator volledig verwijderen. Het appartement maakt gebruikt van een algemene boiler .
zondag 14 oktober 2018

Zonneboiler Hewalex herstellen en nakijken

Ketel nakijken dit is een warm water ketel op zon energie. Er ligt regelmatig een groot plas water onder de ketel. Merk is Hewalex.
zaterdag 13 oktober 2018

Plaatsen leidingwerk voor nieuwbouwappartementen

Voor meerdere nieuwbouw appartementen: Plaatsen sanitaire toevoerleidingen, collectoren, aansluiten, inmetsen leidingen. Materiaal word door ons aangeleverd. Plannen en voorbereiding zal door ons gedaan worden. Aftekenen, slijp en kap werken ook door ons. Plaatsen van de leidingen voor vacuüm leidingen met eigen machines indien mogelijk.
zaterdag 13 oktober 2018

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen. Nog niet aangekocht. Alleen 2 meters dak van een L-uitsprong is beschikbaar zuid gericht en is licht verstopt achter het overige dak. Helling van het dak = 60% Misschien is er een mogelijkheid de 2 collectoren te plaatsen gedeeltelijk op het balkon (5m lang) met muur als zijvlak, volledig zuid gericht.
vrijdag 12 oktober 2018

Onderhoud van een viesmann ketel

Ik wil mijn Viesmann ketel op gas tweejaarlijks laten onderhouden
vrijdag 12 oktober 2018

Diverse loodgieterijwerken uitvoeren

Herstellen lek kraan, vervangen kranen, koppeling met regenput installeren.
vrijdag 12 oktober 2018

Regenwaterput aansluiten aan leidingen in huis

Wij plaatsen een regenwaterput aan een bestaande woning en zijn daarom op zoek naar een loodgieter voor de werken binnenshuis. Het is een huis van 30 jaar oud. Het is de bedoeling dat het buitenkraantje, de wasmachine en de toiletten er worden op aangesloten. Regenwaterput wordt op korte termijn gestoken.
vrijdag 12 oktober 2018

Gaskachel onderhouden

Graag zou ik de gaskachel laten reinigen vooraleer ik deze terug in gebruik neem , sinds 2017 heb ik dit huis gekocht dus deze gaskachel was al aanwezig in de woning
vrijdag 12 oktober 2018

Flexibel in schouw plaatsen

Flexibel te plaatsen in bestaand rookkanaal voor gaskachel Afmetingen flexibel: 10 cm diameter + ongeveer 10 meter in lengte. Ook een T-stuk en een afkapping op het dak.
donderdag 11 oktober 2018

warmtepomp plaatsen

Het gaat hier over een totaal renovatie en we zijn aan het zoeken naar enkele mogelijkheden om te voldoen aan de EPB-eisen. Een warmtepomp leek voor ons een van de interessante oplossingen. We hadden graag samen met een specialist ter zake vergeleken wat de mogelijkheden zijn. Vergelijken van een grondwarmtepomp met een luchtwarmtepomp. Voor het verwarmen en koelen van de ruimtes.
donderdag 11 oktober 2018

Reinigen gasketel Chappee

Reinigen van gasketel van verwarming (officieel document nodig). Merk is Chappee en is 4j oud.
donderdag 11 oktober 2018

Onderhoud en controle ketel Vaillant met attest uitvoeren

2-jaarlijks onderhoud van CV op gas merk Vaillant
woensdag 10 oktober 2018

Controle en onderhoud gascasette Well Straler

Betreft onderhoud en nazicht op een gascasette Well straler . Bij ventilatie knop maakt na een tijde onaangenaam geruis. Blijkbaar zal de geplaatste kachel ietwat los zitten in de schouw.
woensdag 10 oktober 2018

Onderhoud van aardgasketel

Onderhoud luchtverwarmingsketel op gas + Onderhoud gas geiser + (Vegen schoorsteen houtkachel)
woensdag 10 oktober 2018

Nieuwe verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Ik heb momenteel een ketel van 1975 die enkele mankementen heeft. Ik wil dus graag deze oude ketel vervangen door een nieuwe. Installatie op aardgas.
woensdag 10 oktober 2018

Warmtepompboiler installeren

Vervangen van elecktrische accumulatieverwarming + warm water in bestaande woning keuze voor vloerverwarming of radiatoren nog niet duidelijk Dit in kader van een renovatieproject.
woensdag 10 oktober 2018

Viesmann ketel onderhouden

Graag wil ik onderhoud laten uitvoeren aan mijn viessmann ketel, in een nieuwbouwappartement. Het appartement werd in 2016 in gebruik genomen. De ketel is een viesmann vitodens 50W.
woensdag 10 oktober 2018

Herstellen en onderhouden van ketel chappee

De mazoutketel geeft een teken dat er iets mis is dus deze werkt niet, die maakt een geluid (lawaai) en de chauffages zijn altijd koud. Het merk van de stookolieketel is Chappee. Nakijken en herstellen indien nodig.
woensdag 10 oktober 2018

Onderhoud en nazicht Chaffoteaux

Uitvoeren van tweejaarlijks onderhoud van een centrale verwarming de gasketel ervan. Merk Chaffoteaux.
dinsdag 9 oktober 2018

Nest thermostaat installeren

Installeren van een nestthermostaat. In het bezit van een gasketel.
dinsdag 9 oktober 2018

Lucht - Lucht warmtepomp installeren voor warm water

We hebben een recente (6 jaar ) verwarming van het merk weisshaupt met een mazoutketel. Nu willen we een lucht lucht warmtepomp installeren voor warm water.
dinsdag 9 oktober 2018

Gasleiding leggen van garage naar keuken

Ik zou graag nieuw gasfornuis hebben met vier branders. Nu is dit een keramische plaat. Er ligt een gasleiding in de garage voor de chauffage. Dus moet er een leiding afgekoppeld worden naar de keuken. Aankoop materiaal via de vakman.
dinsdag 9 oktober 2018

Regenwaterpomp aansluiten op waterpomp

Bestaande regenwaterput aansluiten op regenwaterpomp om water te gebruiken voor wasmachine en evt. WC.
maandag 8 oktober 2018

Lucht - Lucht warmtepomp installeren voor koelen en verwarmen 4 ruimten

We willen 3 slaapkamers 2 x 90 m² en 1 x 60 m² en een badkamer 30 m² verwarmen-koelen in de zomer. De leidingen kunnen lopen op de zolder erboven. Is om te verwarmen en te koelen van 3 kamers en een badkamer in een huis. Enkel voor boven te gebruiken.
maandag 8 oktober 2018

Mazoutketel verwijderen en nieuwe gasketel plaatsen voor open bebouwing

Mazoutketel verwijderen, gasketel plaatsen, bestaande leidingen en radiatoren worden verder gebruikt. Het is een open bebouwing alles is op gelijkvloers. Het zijn 3 slaapkamers, woonkamer en keuken, badkamer , een hal en een grote veranda daar staan ook twee radiatoren. Geen radiatoren te plaatsen, huidige blijven gebruiken.
maandag 8 oktober 2018

Onderhouden zonneboiler Regess uitvoeren

Onderhoud van zonneboiler, druk staat laag.
maandag 8 oktober 2018

Onderhoud van een viesmann ketel uitvoeren

Ik zoek iemand die standard het jaarlijks onderhoud kan doen van een Viessmann condensatie ketel (2016). Installatie heeft zonnepanelen.
maandag 8 oktober 2018

Nieuwe waterleidingen in badkamer en keuken leggen

Nieuwe waterleidingen badkamer wc. In de keuken ook nieuwe leidingen plaatsen.
maandag 8 oktober 2018

Bestaand toilet vervangen door hangtoilet en afvoer aanpassen

Ik wil een bestaand toilet vervangen door een hangtoilet. De bestaande afvoer van het huidige toilet moet aangepast worden, plus minus 20 cm dichter bij de muur om aan te sluiten op het hangtoilet afvoer. De water toevoer moet ook ongeveer 30 cm aangepast worden en ingewerkt worden in muur zodanig dat die niet meer zichtbaar is na montage hangtoilet.
zondag 7 oktober 2018

Grond - Water warmtepomp installeren in een HOB 180 m²

We zouden onze mazoutketel willen vervangen door een grond water warmtepomp. Dit is voor de verwarming van het huis en warm water. Dit is een huis met een oppervlakte van 180 m² , en een HOB.
zondag 7 oktober 2018

Zonneboiler plaatsen 250 liter

Er is een bestaande Bulex condensatieketel 'Thermo master F25E'. Deze staat op de zolder. De woning is 10 jaar oud. Ik wil een zonneboiler plaatsen dit zou voor het warm water zijn. Wij zijn met 4 personen, twee volwassenen en twee kinderen.
zondag 7 oktober 2018

Complete CV installatie op gas plaatsen

Complete cv installatie plaatsen op gas Oppervlakte van 80m² Een totale renovatie project . Voor een rijwoning gelijkvloers, 2 verdiepen.
zaterdag 6 oktober 2018

Zonneboiler plaatsen + 3 radiatoren in berging

Sanitair en woning is voor een bijgebouw een zonneboiler te plaatsen en 3 radiatoren plaatsen. Moet beiden in de berging geplaatst worden. De verwarming woning betreft niet de woning maar de aanbouw waar de keuken, badkamer en berging zich bevinden, badkamer 20 m³, keuken 32 m³ en berging 30 m³. We hebben geen verwarmingsketel maar wel twee propaan flessen van 46. 5 kg voor de eventuele overschakeling. Gezin bestaat uit 2 personen.
vrijdag 5 oktober 2018

Zonneboiler plaatsen

Bestaande situatie boiler op elektriciteit willen we vervangen door boiler op zonne-energie. Enkel voor sanitair warmwater 3 personen Te bespreken met vakman waar te plaatsen.
vrijdag 5 oktober 2018

Nieuwe elektrische radiatoren plaatsen

Mijn 3 oude accumulatie radiatoren op elektriciteit zijn aan vervanging toe. In plaats van 3 wil ik er 4 nieuwe plaatsen. Dus ook aanpassing van elektriciteitsdoos en doortrekken van elektriciteit naar een nieuwe ruimte.
vrijdag 5 oktober 2018

Zonneboiler plaatsen

Plaatsing van +/- 6 tot 8 m² van zonnethermische pannelen voor sanitair warm water, verwarming woning. Momenteel stookolie.
vrijdag 5 oktober 2018

Zonneboiler plaatsen om te verwarmen in combinatie met andere ketel

Momenteel staat er een vloerketel cv op gas en een doorstromer op gas voor het sanitair warm water. Dit wil ik graag vervangen door een zonneboiler. Zonneboiler in combinatie met andere ketel om te verwarmen.
vrijdag 5 oktober 2018

Grond - Water warmtepomp installeren + vloerverwarming aanleggen

Voor een renovatie willen wij vloerverwarming plaatsen 92 m² en dan een grond water warmtepomp installeren. De vloerverwarming is enkel voor de gelijkvloers. Bewoonbare oppervlakte van het huis is ongeveer 190 m².
donderdag 4 oktober 2018

Lavabo verwijderen en 2 leidingen afstoppen

De keuken hebben we uitgebroken maar de 2 leidingen van de keuken-wasbak steken nog uit de muur. Deze 2 leidingen zou ik graag zoveel mogelijk afstoppen en wegdoen. Ook een lavabo zou verwijderd moeten worden waarvan de leiding afgestopt moet worden.
donderdag 4 oktober 2018

Zonneboiler plaatsen

Een woning met loods en zou graag mijn cv installatie vernieuwen en zo energiezuinig mogelijk willen wonen. Woning is reeds voorzien van zonnepanelen voor elektriciteit en zou nu graag het sanitair warm water en de cv willen energiezuiniger maken. Wil een zonneboiler plaatsen.
donderdag 4 oktober 2018

Nieuwe gasketel plaatsen

Op het moment hebben we ketel met brandolie, en graag willen we een ketel met gas. Er ligt gas in de straat. Nieuwe ketel plaatsen, geen radiatoren plaatsen. Voorkeur goede merken, vaillant.

Partners

Partners van Casius