Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een loodgieter of installateur in jouw regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Een chauffagist of loodgieter heeft een divers takenpakket. Een loodgieter staat in voor het plaatsen van nieuwe sanitair, het uitvoeren van leidingwerken of het installeren van vloerverwarming. Ook voor andere werken zoals het plaatsen van airconditioning of het uitvoeren van rioleringswerken kan je bij een loodgieter terecht. Een installateur zal zich meer richten op de installatie en het onderhoud van verwarming. Het plaatsen van een warmtepomp is hier een mooi voorbeeld van.

Elke specialist in het Casius netwerk beschikt over het Erkend Vakwerk keumerk. Dit wil zeggen dat de vakman beschikt over de nodige expertise en ervaring in zijn vakgebied. Het is altijd aangeraden om een aantal offertes te vergelijken. Zo krijg je een duidelijk beeld van kosten en prijzen voor jouw werkzaamheden.

Laat ons weten welke werken men moet uitvoeren en kies zonder verplichtingen de beste prijsofferte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

vrijdag 18 oktober 2019

Gasleiding vervangen vanaf meter tot keuken via kelder

De huidige gasbuizen zijn aan vervanging toe. Vanaf de meter in de kelder via kruipkelder naar keuken. Afstand ongeveer 10 meter. Plus aansluiting aan hoogrendementsketel Vaillant. Ook keuring
vrijdag 18 oktober 2019

Boiler vervangen in de keuken

Hello, voor mijn gerenoveerde woning dient de elektrische boiler onder de spoelbak (keuken) vervangen te worden. Ik zou graag een zo klein mogelijke boiler laten plaatsen. Ik heb deze enkel nodig om 1x daags de afwas te doen. Ik heb voor de badkamer een apparte grote boiler die losstaat van de watertoevoer naar de keuken toe. Indien mogelijk een 5 liter, anders max. een 10liter boiler en het aansluiten onder de spoelbak. De oudere boiler mag weg, deze zit vermoedelijk met een barst onderaan. De aansluiting is dus voorzien.
donderdag 17 oktober 2019

Onderhouden van een inbouwcassette met gas

Graag een onderhoud en een reparatie van een inzethaard op gas.
woensdag 16 oktober 2019

Gasleiding verlengen en nieuwe gasketel plaatsen

We zouden graag de gasleiding verlengen langs buiten tot aan de keuken via dezelfde muur om dan binnen aan te sluiten op het gasfornuis. In totaal moet deze zo een 22 lopende meter worden doorgetrokken. Hiernaast moet men ook de oude mazoutketel vervangen door een nieuwe ketel op gas.
woensdag 16 oktober 2019

Herstellen verwarmingsketel

De ketel slaat niet meer aan. Ik denk dat de ontsteking kapot is. Bevindt zich in de badkamer en merk is Belux.
woensdag 16 oktober 2019

Herstellen van Dab pomp

Dab pomp op regenwaterput en leidingwater werkt niet meer.
woensdag 16 oktober 2019

Nest thermostaat installeren

Ik wil mijn oude thermostaat vervangen door een NEST thermostaat.
woensdag 16 oktober 2019

Waterpomp aan te sluiten

We hebben een geboorde put in ons kantine maar we zoeken nu een ander pomp voor het water omhoog te trekken met een filter ertussen. De installatie nu is al redelijk oud vandaar. Nieuwe pomp nodig.
dinsdag 15 oktober 2019

Gashaard onderhouden en kraan van WC vervangen

Ik heb twee gashaarden die ik niet meer kan starten.Merk gashaarden Wellstraler. Onderhoud nodig. Kraan van een WC te vervangen
dinsdag 15 oktober 2019

Regenwaterput boren

Wij willen een regenwaterput(beton) van 10m3 laten plaatsen. De put zou over het huis moeten om in de tuin de kunnen komen. De put in de grond moet ook nog worden gegraven. Er is geen mogelijkheid om via de voordeur of garagepoort achter in de tuin te geraken (rijhuis)