Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende loodgieters / installateurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

2733 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: renovatie appartement Gent, plaatsen van ketel en radiatoren, plaatsen elektrische verwarming, vernieuwen van CV installatie, installatie verwarming met radiator, cV installatie op pellets en vloerverwarming, nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen, gas binnenbrengen, nieuwe aansluiting en toestellen, overschakelen naar pellets, mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte, volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen, vervangen CV installatie, van stookolie naar aardgas, advies verwarmingsmogelijkheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur:

vrijdag 20 januari 2017

Verplaatsen van boiler

Verpaatsen van een boiler in een badkamer van een appartement, bv naar keuken
vrijdag 20 januari 2017

Lek PE buis stadswater die binnen komt in een kelder

Wij hebben een leiding met stadswater dat in een kelder binnenkomt. Nu is die buis voor de flens aan het lekken. De technieker van Aqua Security zegt dat dit een PE-buis. Zoals u kan zien, is er in het verleden al een herstelling op gebeurd. Kunnen jullie langskomen voor offerte om deze buis te herstellen?
vrijdag 20 januari 2017

Gasketel Ariston ACO27 Defect

Herstelling van verwarmingsketel die 10 jaar oud is. Type Ariston ACO27.
vrijdag 20 januari 2017

Riolering in huis

Rioleringsbuizen vervangen onder vloer. Deels vloer sleuf maken, buizen inschuiven, nieuwe putjes plaatsen, aansluitingen maken. Sleuf terug dichten met zand en stabilisee.
vrijdag 20 januari 2017

Vervangen van gasketel

Vervanging huidige gasketel
vrijdag 20 januari 2017

Vervangen van oude mazoutketel

Oude ketel vervangen door nieuwe op zelfde plaats
vrijdag 20 januari 2017

Vernieuwen van CV installatie

Vervanging Stookoliebrander na 20 jaar, slecht rendement, veel verbruik. Ook zwembad is aangesloten op centrale verwarming, en dus bij begin seizoen wordt het opgewarmd. Daarna neemt een warmeluchtpomp over.
donderdag 19 januari 2017

Vervangen van doorstromer badkamer

De onderhoudsfirma is vandaag langs geweest omdat water niet voldoende opwarmt in badkamer (bad/douche) Volgens technicus is de serpentine (het element waar het water doorstroomt om op te warmen) doorgebrand, waardoor het water niet langer degelijk opwarmt. Volgens de technicus is dit een gevolg van de opstelling. Voor een dergelijk systeem van afvoerbuis zou eigenlijk een toestel nodig zijn met ventilatie, waardoor de serpentine meer koeling krijgt ? Gezien de leeftijd van het toestel was hij niet zeker of het nog voorhanden zou zijn. Nu tehnicus aan de lijn gehad en toestel dient vervangen te worden naar de normen.
donderdag 19 januari 2017

Nakijken en afstellen verwarming

Nakijken en afstellen accumulatieverwarming
donderdag 19 januari 2017

Lek opsporen

Er was een zeer hoge waterrekening en misschien is er een lek, hoewel we nergens last van hebben.. ; Graag uw mening.
donderdag 19 januari 2017

Plaatsen en aansluiten wasmachine

Bekijken of het mogelijk is om een wasmachine te plaatsen in de woning en indien nodig, de aanpassingen die hiervoor nodig zijn aan de leidingen te doen.
donderdag 19 januari 2017

Plaatsing gascondensatieketel

Plaatsing gascondensatieketel, in een half open bewouwing.
donderdag 19 januari 2017

Controle gasketel

We hebben een attest nodig voor de huisbaas voor het onderhoud van de gasketel van het type Viessman Vitodens. Het is een redelijk nieuwe gasketel van 3-4j oud.
donderdag 19 januari 2017

Pelletkachel aan te sluiten

Wij wensen een pelletinbouwkachel met aansluiting op de bestaande cv-installatie.
donderdag 19 januari 2017

Gaskachel plaatsen

Aangekochte gaskachel plaatsen.
donderdag 19 januari 2017

Nieuwe gaskachel

Gas kachel plaatsen richtprijs.
donderdag 19 januari 2017

Pelletkachel plaatsen in de veranda

Prijsofferte voor een pelletkachel te plaatsen. Wij doen nu verbouwingen aan de veranda , en wij wensen de pelletkachel in de veranda te plaatsen. Rechtdoor het dak. Graag ter plaatse komen kijken...mogelijkheden, advies en prijs.
woensdag 18 januari 2017

Vervangen van de ketel

Vervangen van de aardgasketel. Is aan vervanging toe.
woensdag 18 januari 2017

Nazicht onderhoud boiler Vaillant en 2 gaskachels

Nakijken en onderhoud van 1 boiler en 2 gaskachels. Er zijn geen problemen maar laatste onderhoud was 3 jaar geleden. Op dat moment is de boiler (Vaillant) nieuw geïnstalleerd.
dinsdag 17 januari 2017

Vernieuwen centrale verwarming

Centrale verwarming op aardgas installeren
dinsdag 17 januari 2017

Gasleiding doortrekken

Wij zouden graag via de kruipkelder gas laten doortrekken naar de keuken om een gasvuur te installeren ipv inductie. Eveneens ook naar de leefruimte om een gashaard te kunnen installeren.
dinsdag 17 januari 2017

CV op mazout luchtverwarming

Graag had ik een vakman voor CV op mazout en en werkend op luchtverwarming. Wij hebben een dikke maand geleden contact gehad thuis maar nog geen definitieve offerte gekregen! Kan dit zo snel mogelijk aub. Voor de verzekering heb ik een bestek nodig waar de oorzaak ook op vermeld staat van het defect van onze huidige ketel. Kan je mij zo snel mogelijk contacteren aub. Best ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.
dinsdag 17 januari 2017

Vervangen van ketel

Ik heb een Vailliant ketel hangen van 1994 en is aan vervanging toe. Voorkeur gaat uit naar een Junker.
dinsdag 17 januari 2017

Aansluiten van dubbelwandige inox buis houtkachel

Graag had ik een dubbelwandige inox buis in mijn schoorsteen laten plaatsen, het betreft een houtkacheltje. De uitgang van kacheltje is diameter 130. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 17 januari 2017

Vervanging stookolieketel

Installatie is van 1993, merk stookolieketel is nu Viesmann. Mazoutverbruik is maximum 3000 liter/jaar. Condensatieketel mazout lijkt me iets, merk speelt geen rol , goede kwaliteit daar wil ik voor gaan.
dinsdag 17 januari 2017

Verlenging gasleiding

Wij willen graag een verlenging van onze gasleiding vanaf garage naar keuken voor een gasvuur op aan te sluiten. Deze liggen naast elkaar. Is max 10 meter gasleiding.
dinsdag 17 januari 2017

Vervangen van een bestaande wand / combiketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw te Deurne 2100

Vervangen van een bestaande wand / combiketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw te Deurne 2100 Rookgasafvoer is aanwezig. Offerte reeds ontvangen: T-VL BVBA voor Vailliant Graag offerte voor een Junkers.
dinsdag 17 januari 2017

Vervanging afvoerbuizen in de kelder

Wij hebben een waterlek gehad in onze kelder. Voor de verzekering hebben we een bestek nodig voor de vervanging van het afvoerbuis
dinsdag 17 januari 2017

Nieuwe toiletten plaatsen

Ik zoek iemand die volledige nieuwe toilet kan plaatsen . Het is voor de restaurant ener zijn 2 toiletten nodig.
maandag 16 januari 2017

Aansluiting gasbrander en plaatsing radiatoren

Wij hebben nu accumulatie vuren op dag en nachttarief en elektrische boiler. Hebben geen radiatoren . Aansluiting gas brander en radiatoren voor living keuken slaapkamer badkamer 100 vierkante meter ongeveer.
maandag 16 januari 2017

Vervangen afvoerleiding

Een afvoerleiding vanaf de eerste verdieping tot in de kelder is lek. Wanneer de huurder van de eerste verdieping een kraan opendraait, lopen er druppeltjes af van de afvoerbuis tot in de kelder. Deze buis in lood zit in een schacht naar de kelder toe. Bijkomstig is een klein kraantje te vervangen (lekt) in de kelder (naast de elektriciteitsmeters, er hangt momenteel een emmer onder).
maandag 16 januari 2017

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Ik heb nu een Radson top 2000 ketel v 16j oud, hij werkt nog uitstekend maar ze zeggen dat je na 15j toch wel aan vernieuwing toe bent. Ik zou graag een offerte willen laten opmaken door erkend installateur. Ik heb interesse in condensatieketel van goede kwaliteit. Kan iemand mij helpen bij het kiezen van de juiste ketel. Graag prijsofferte en advies.
maandag 16 januari 2017

Installatie verwarming met radiator

Volledige installatie van verwarming en bijhorende radiator. Graag ter plaatse komen kijken, dit is een open bebouwing om te zien welke verwarming , hoeveel radiatoren. Oppervlakte van het huis dat moet verwarmd worden niet echt zeker.
maandag 16 januari 2017

Vervangen oude ketel door condensatie of hr ketel

Vervangen oude ketel + afzonderlijke boiler door nieuwe condensatieketel of hoogrendementsketel. Graag prijsofferte.
maandag 16 januari 2017

Onderhoud gas inzethaard Well Staler

Via deze weg wil ik een offerte voor het onderhoud van 2 gas inzethaarden. Momenteel duurt het even alvorens de haarden branden.
maandag 16 januari 2017

Nieuwe ketel plaatsen advies en prijs

Plaatsen van nieuwe ketel. Bestaand toestel is Bulex Isofast 28 (geen condensatieketel) Staat op zolder en er staat geen afloop. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte. Graag voor het bouwverlof indien mogelijk. Bulex Renova is totaal uitgesloten.
maandag 16 januari 2017

Ontkalken van Vaillant boiler

De boiler is al in jaren niet meer ontkalkt.
maandag 16 januari 2017

Dringend herstellen of vervangen ketel

Vervanging bestaande condensatieketel 9j6m , bestaande ketel is uitgevallen. Of herstellen, indien mogelijk.
maandag 16 januari 2017

Vervanging van ketel Vaillant

Er hangt nu een vaillant van 1987 in een keukenkast bij mijn dochter die de studio van mij huurt. We vermoeden een hoog verbruik en denken daarom aan vervanging. Graag advies en prijsofferte.
maandag 16 januari 2017

Placement plaque gyproc

Wil de oude ketel vervangen door nieuwe vervangen om minder verbruik te hebben en had graag woordje uitleg gekregen.
zondag 15 januari 2017

Onderhoud kolenkachel + schoorsteen vegen

Graag onderhoud van kolenkachel die momenteel niet zo goed meer brandt + vegen van de schoorsteen
zondag 15 januari 2017

Advies bijverwarmen in slaapkamer en badkamer

Momenteel 1 palletkachel die hele woning +-90 m² verwarmt. Living en keuken zijn goed verwarmd, maar slaapkamer (10 m²) en badkamer (8 m²) minder. Zetten we best elektrische elementen in deze kamers, of is er een andere mogelijkheid met de pellet kachel, of beter op mazout? Er kunnen eventueel buizen op de zolder gelegd worden, woning is gelijkvloers. Indien pellet: is er een mogelijkheid om een bewaringssillo voor pellets aan te sluiten op palletkachel? Zodat we niet elke dag moeten bijvullen? Ter plaatse komen kijken voor advies bij verwarmen.
zondag 15 januari 2017

Nieuwe cv

Prijsofferte voor nieuwe centrale verwarming.
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van radiaotoren

Klein huisje van CV voorzien + condensatieketel. Grote living beneden, 2 kleine kamers op 1ste en 1 grote kamer op 2de verdiep. Vermoedelijk 5 à 6 chauffages nodig.
zondag 15 januari 2017

Plaatsing doorstromer + herstel regenwaterpomp

KEUKEN: levering en plaatsing elektrische warmwater/doorstromer ter vervanging oud toestel. TOILET: vervanging kraan KELDER: herstelling regenwaterpomp + herstelling lekkende waterleiding.
zondag 15 januari 2017

Vervangen stookketel op mazout

Vervangen van oude stookketel
zondag 15 januari 2017

Aansluiting riolering

Aansluiting riolering . Scheiding vuil water en hemelwater. Uit te voeren in de garage/kelder.Aansluiting van binnen in kelder/garage naar reeds aangelegde buizen buiten.
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van zonneboiler

Vervanging van een boiler door een zonneboiler. Graag advies , mogelijkheden en prijsofferte.
zondag 15 januari 2017

Keuring van gasbrander Bulex type F29E

2-jaarlijkse keuring gasbrander merk Bulex type Thermomaster F29E met vloerverwarmingsunit in huurappartement
zondag 15 januari 2017

Nieuwe ketel op aardgas en plaatsen

Huis word nu verwarmt door een mazoutkachel die ook de warmte naar de radiatoren stuurt ik had graag een verwarmingketel geplaats voor de verwarming mazoutkachel mag weg en graag extra radiatoren in huis. Graag prijsofferte en advies.

Partners

Partners van Casius