Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een loodgieter of installateur in jouw regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Een chauffagist of loodgieter heeft een divers takenpakket. Een loodgieter staat in voor het plaatsen van nieuwe sanitair, het uitvoeren van leidingwerken of het installeren van vloerverwarming. Ook voor andere werken zoals het plaatsen van airconditioning of het uitvoeren van rioleringswerken kan je bij een loodgieter terecht. Een installateur zal zich meer richten op de installatie en het onderhoud van verwarming. Het plaatsen van een warmtepomp is hier een mooi voorbeeld van.

Elke specialist in het Casius netwerk beschikt over het Erkend Vakwerk keumerk. Dit wil zeggen dat de vakman beschikt over de nodige expertise en ervaring in zijn vakgebied. Het is altijd aangeraden om een aantal offertes te vergelijken. Zo krijg je een duidelijk beeld van kosten en prijzen voor jouw werkzaamheden.

Laat ons weten welke werken men moet uitvoeren en kies zonder verplichtingen de beste prijsofferte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

maandag 30 maart 2020

Onderhouden gasboiler

Onderhoud van mijn isigas doorstromer.
maandag 30 maart 2020

Afvoer wasmachine installeren

We zoeken iemand die de afvoer een wateraanvoer voor een wasmachine kan maken. Er is een bad op minder dan 1m. waarvoor de leidingen al voorzien zijn. Graag ook de optie om een wasmachine in de kelder te zetten (optioneel).
maandag 30 maart 2020

Storkpomp installeren

Heb regenwaterpomp maar kan zelf niet installeren zoek iemand die dat kan installeren aangezien ik een te kort aan leidingen heb.
maandag 30 maart 2020

Nazicht regenwaterpomp DAB Leader Divertron 1000 x

De regenwaterput werd leeggetrokken door gebruik in de tuin, waardoor de pomp niet kon werken. De put werd opnieuw met stadswater gevuld zodat de pomp helemaal + 50cm onder water staat. De buis van de bovenkant pomp richting het huis werd 'opgegoten' zodat de pomp water bevatte, vervolgens alles opnieuw verbonden, pompschakelaar aangezet. Deze werkte en alle leidingen werden gevuld met water. Na een half uur tot een uur valt de pomp echter terug uit. Zelfde stappen herhaald, pomp werkt terug en na een half uur tot een uur valt deze opnieuw uit.Graag dringend nazicht van de pomp, want deze werkt maar kan niet gedemonteerd worden door mijzelf om na te kijken waar het probleem zich intern bevindt. Momenteel vooral een probleem dat de toiletten niet doorgetrokken kunnen worden.
zondag 29 maart 2020

Regenwaterput boren

Ik wil graag een regenwaterput laten boren. Er heeft reeds een hobbyist 3x geboord tussen 10 en 12m, maar er blijft zand mee omhoog komen. Er zou dus nog dieper geboord moeten worden.
zondag 29 maart 2020

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Het gaat over een aan,bouw bij een bestaande woning, waarbij op het gelijkvloers de huidige verwarmingselementen vervangen worden door vloerverwarming. Er is 5 jaar geleden een condensatieketel geplaatst op het eerste verdiep (deze heeft nog een rendement van 97% dus nog perfect) Voor de vloerverwarming zal of hierop een aanpassing moeten gebeuren of een tweede ketel enkel voor de vloerverwarming... Voor het eerste verdiep moet er een aanpassing gemaakt worden op het bestaande circuit (nieuw verwarmingselement en de nodige nieuwe leidingen).
zondag 29 maart 2020

Zonneboiler plaatsen

Wij starten met een renovatieproject en 'oude ketel' kan bijkomende ruimten niet mee verwarmen, wij zijn geneigd , indien dit kan, een zonneboiler combi te laten plaatsen. Wij zijn een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen. Er zijn wel enkele mogelijkheden om de boiler te plaatsen, toch is dit beperkt.
zondag 29 maart 2020

Installeren radiators leefruimte

Wij willen graag in onze leefruimte een aantal radiators hangen. Boven hebben we er al en de buizen liggen van boven al naar beneden getrokken.
zondag 29 maart 2020

Waterput boren

Ik wil in mijn tuin een waterput laten boren voor de beregening van men groenten- en siertuin.
zondag 29 maart 2020

Nieuwe gasleiding leggen

We zouden graag een gaskachel verwijderen die aangesloten is op een oude gasleiding, de aftakking zit enorm los. Op deze zelfde gasleiding zit ook het gasfornuis aangesloten. Aangezien we ons fornuis graag op een veilige manier willen gebruiken wensen we iemand die de leidingen kan komen nakijken en nieuwe kan leggen indien nodig.