Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende loodgieters / installateurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

3608 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen, complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming, verwarmingsketels op aardgas vervangen, complete CV installatie plaatsen, condensatieketel plaatsen, nieuwe mazouttank ingraven en oude verwijderen, warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw, mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, complete CV op aardgas plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, verwarming binnenzwembad plaatsen, warmtepompinstallatie aanleggen, verwarmingsketel plaatsen, warmtepomp plaatsen in NB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

dinsdag 22 augustus 2017

Complete CV installatie in appartementen

Complete CV installatie: Voor het plaatsen van vloerverwarming met in de slaapkamers wand convectoren met ZLV in 4 appartementen. De EPB van de appartementen moet onder de 20 zijn. Radiatoren plaatsen.
dinsdag 22 augustus 2017

Verwijderen ondergrondse mazout tank 3000 L

Verwijderen van een ondergrondse mazouttank van 3000 liter (bevat geen mazout meer) inclusief aflevering attest.
dinsdag 22 augustus 2017

Plaatsing pellet cv ketel

Oude defecte mazoutketel nu buiten gebruik, afgekoppeld. Dit is een kleine bungalow (paalwoning met grote kelder waar alle voorzieningen staan) waar 5 radiatoren staan, 1 zesde mag er bijkomen in de badkamer. Er is een nieuwe warmwaterboiler op elektriciteit in de kelder. Ik zou graag vrijblijvende offerte krijgen voor een pellet cv ketel.
dinsdag 22 augustus 2017

Onderhoud condensatieketel (gas) van De Dietrich

Ik ben op zoek naar een erkende technieker voor het verplichte onderhoud van mijn condensatieketel (op gas) van De Dietrich.
dinsdag 22 augustus 2017

Dringend Nieuwe boiler plaatsen

Boiler lekt,ik denk dat ik een nieuwe nodig heb van 80 liter. Graag zo spoedig mogelijk. Is in Hasselt , woont ook in Belgie, niet op het nummer letten.
dinsdag 22 augustus 2017

Onderhoud cv ketel Junkers

Onderhoud junkers top 28-3 zsb en teven Junkers Solar installatie. De boiler is bijna 4 jaar oud dus moet waarschijnlijk eens ontkalkt worden
dinsdag 22 augustus 2017

Installeren van warmtepomp

Geen gasaansluiting, onderzoek naar alternatieven bij renovatie. Hoge grondwaterstand. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Verwarming met stookolie. Ook interesse in houtpelletketel , graag advies.
dinsdag 22 augustus 2017

Renovatie van woning - verplaatsen CV ketel + opbouw badkamer

Voor ons renovatie project zoeken we een loodgieter die zeer snel beschikbaar is. Dit voor onder andere: ° verhangen CV ketel (Bulex-gas) ° heraansluiten/ herplaatsen leidingen en enkele radiatoren ° plaatsen van badkamer en aparte wc op nieuwe plaats (afvoer moet nog ingegraven worden ° afkoppelen van enkele ongebruikte gasleidingen
dinsdag 22 augustus 2017

Wc's terug aansluiten op stadswater en nog andere werkjes

Onze wc's zijn aangesloten op putwater daar dit toch niet zo proper is willen wij dit terug op stadswater aangesloten hebben. Verder plaatsen van één kraantje buiten dat dan werkt op het putwater. Verder boren twee verluchtingsgaten (100 -125) door buitenmuur (extra verluchting wc + badkamer)
maandag 21 augustus 2017

Vervanging leidingen sanitair, CV + installatie nieuwe verwarmingstoestellen, regenwatersysteem

Alle sainitaire en CV leidingen dienen vervangen te worden. Verwarmingstoestellen gelijkvloers dienen vervangen te worden. Bekijken de optie om een regenwatersysteem te laten plaatsen.
maandag 21 augustus 2017

Water - warmtepomp installeren

We zijn momenteel bezig met een totaal renovatie. We willen graag een warmtepomp installeren om zo onze woning te verwarmen (vloerverwarming). We willen graag meer informatie en prijzen om zo een correcte beslissing te nemen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas
maandag 21 augustus 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Het gaat om een Radson cv-ketel. Regelventiel is verkalkt kan niet meer hersteld worden. Ketel is aangesloten op muurverwarming-systeem en werkt op propaangas. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
maandag 21 augustus 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel te plaatsen op aardgas: Wij wonen in een appartement op de bovenste verdieping. Er zitten 3 ketels op dezelfde schouw. Ter plaatse komen kijken-graag advies om keuze te kunnen maken.
maandag 21 augustus 2017

Vervangen warmwaterboiler

Huidige warm water boiler is stuk. Voor bevoorrading badkamer, douche en lavabo. Nu quasi lauw water. Vervanging noodzakelijk. Huidig model, 200 liter, verticaal op zolder, enkel 's nachts opgeladen.
maandag 21 augustus 2017

Onderhouden gasketel Vaillant

Een tweejaarlijks onderhoud van Vaillant HR-gaswandketel Ecotec Pro
maandag 21 augustus 2017

Warmtepomp plaatsen in nieuwbouw

Warmtepomp plaatsen in nieuwbouw. Ter plaatse komen kijken door de vakman. Graag een vakman die Engels spreekt, vermits de man weinig NL kan spreken.
maandag 21 augustus 2017

Warmtepompinstallatie aanleggen

Graag vakman voor zowel een horizontaal als verticaal buizennetwerk, dit voor de verwarming van een huis van ongeveer 230 m² (vloerverwarming, gelijkvloers en verdiep samengeteld) alsook voorziening in warm water. Nieuwbouwwoning.
maandag 21 augustus 2017

Rookkanaal voor houtkachel plaatsen

Plaatsen van rookkanaal (dubbelwandig) in renovatieproject. Dit is voor een houtkachel.
maandag 21 augustus 2017

Gasfornuis aansluiten

Wij zouden graag zo snel mogelijk ons gasfornuis willen aansluiten.
maandag 21 augustus 2017

Ontkalken van boiler Bulex

Ontkalken van Bulex boiler < 10 L, onder keuken wasbak Ik moet huisbaas een attest kunnen geven dat de boiler ontkalkt werd.
maandag 21 augustus 2017

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Een rijhuis met keuken, badkamer en living op gelijkvloers. Op het eerste verdiep zijn er 2 slaapkamers met een zolder die al geïsoleerd is en mogelijk kan ingericht worden tot 3e slaapkamer. Het huis is mijn eigendom maar wordt verhuurd.
maandag 21 augustus 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Ik zoek een ondersteuning van onze tegelkachel die instaat voor ons huis en praktijkruimte te verwarmen. Nu de praktijk wordt uitgebreid met een tweede ruimte en we in de wintermaanden ook warmte willen als we eens een weekje weg zijn, willen we ofwel voor gas gaan ofwel pellets. Veel interesse in de centrale pellet systeem.
maandag 21 augustus 2017

Onderhoud en nazicht ketel

Onderhoud en nazicht van de ketel. Merk niet geweten. Met attest.
maandag 21 augustus 2017

HR-ketel op aardgas plaatsen

Momenteel een gasbrander van Chappee op de zolder. Ben op zoek naar een kwalitatieve HR-Top ketel op aardgas, ter vervanging van het andere toestel.
maandag 21 augustus 2017

Mazouttank reinigen en opvullen

Een mazouttank reinigen en opvullen. Tank 3000 liter ondergronds in voortuin, op 3 meter van straatkant.
maandag 21 augustus 2017

Verwarmingsinstallatie op aardgas plaatsen

Momenteel is er een bestaande verwarmingsketel op mazout. Deze moet vervangen worden en we zouden willen overschakelen op aardgas. Aansluiting aardgas is mogelijk aangezien een bijgebouw op domein momenteel al verwarmd wordt via andere ketel op aardgas.
zondag 20 augustus 2017

Plaatsing douchebak

Plaatsen van een nieuwe douchebak in een appartement te Ganshoren, materiaal en plaatsing inbegrepen. Oude douchebak weghalen en nieuwe plaatsen misschien ook tegels te vervangen.
zondag 20 augustus 2017

Onderhoud chaffoteaux ketel

Onderhoud Chaffoteaux ketel.
zondag 20 augustus 2017

Warmtepomp plaatsen in NB

Nieuwbouwproject van ongeveer 150 m² bewoonbare oppervlakte. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden. Verwarming op gas.
zondag 20 augustus 2017

Regenwaterput aansluiten voor wc en wasmachine

Ik woon in een huis gebouwd in 1930 en bezit ook een regenwaterput. Deze werd echter nooit in gebruik genomen. Aansluiten op toilet en wasmachine.
zaterdag 19 augustus 2017

Warmtepomp installeren

Woonoppervlakte 75m² wil 3 binnnenunits plaatsen 1buiten unit 2 slaapkamers 2X 2,80 m² woonkamer eetkamer en open keuken 37,53 m². Momenteel verwarming op aardgas.
zaterdag 19 augustus 2017

Plaatsen gasleidingen en ketel keuren

Ik zou graag gas trekken in huis. Er is geen enkel leiding voorzien dus deze moet vanaf het straat naar binnen getrokken worden. Ik zou hiermee mijn water willen verwarmen. Mijn huis ligt +- 40meter van de straat.
zaterdag 19 augustus 2017

Warmtepomp installeren

In een bestaand huis, open structuur. Half open bebouwing. Momenteel luchtverwarming op gas via luchtkanalen. De warmtepomp installeren, graag spoedig.
zaterdag 19 augustus 2017

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel op aardgas plaatsen.
zaterdag 19 augustus 2017

Condensatieketel plaatsen

Toestel JUNKERS Type EHLE 27 is aan vervanging toe. Graag had ik die vervangen door een Condensatieketel of toestel met gelijkwaardig rendement waarvoor er een premie is. Op aardgas.
zaterdag 19 augustus 2017

Warmtepomp plaatsen

Verwarmen ruimte van 34 m² / 2. 45 m hoog waar +- 16 u per dag aanwezigheid. Verwarming momenteel op stookolie.
zaterdag 19 augustus 2017

Warmtepomp installeren in nieuwbouw

Verbouwingen van een oud huis. (8 x 6 m) Naast het huis komt een aanbouw van 20 x 6 m. In deze nieuwbouw worden alle nutsvoorzieningen voorzien (elektriciteitskast, watertoevoer, ... ) Het is ook de bedoeling dat de warmtepomp in het nieuwe deel komt. Over het nieuwe en het oude huis word vloerverwarming voorzien. Om de kosten van elektriciteit op te vangen (en het verbruik van de warmtepomp) willen we ook zonnepanelen leggen.
zaterdag 19 augustus 2017

Condensatieketel plaatsen

De oude ketel is te oud en graag dringend een nieuwe condensatieketel plaatsen.
vrijdag 18 augustus 2017

Regenwaterput plaatsen

Regenwaterput van 15. 000l (incl. Uitgravingen) plaatsen.
vrijdag 18 augustus 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Plaatsen van nieuwe gasketel en boiler. Met aardgas.
vrijdag 18 augustus 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Graag zouden we onze verwarmingsketel vervangen. Aardgas: centrale verwarming + warm water/douche. Momenteel oude centrale verwarmingsketel op gas en elektrische boiler voor warm water/douche.
vrijdag 18 augustus 2017

lek opsporen en waterschade herstellen

Er is een lek bij de buren onder mij. Er moet eerst uitgesloten worden dat dit door toilet of andere aparaten zijn in mijn appartement. Ook heb ik weing tot geen warm water in mijn douche en zou dit moeten bekeken worden wat de oorzaak zou kunnen zijn. Waterschade wordt wel erger en erger dus daarom dringend.
vrijdag 18 augustus 2017

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

Vervangen huidige vloerketel in kelder door een ketel op aardgas. moet niet noodzakelijk een vloerketel zijn. Bekijken wat mogelijk is.
vrijdag 18 augustus 2017

Voorbereidende werken uitvoeren gasaansluiting

Wij krijgen normaal gezien eind september gasaansluiting in de straat. Graag de door Eandis gevraagde installatie plaatsen + keuren conform de wettelijke normen. Wij zijn van 21-28 augustus op vakantie, maar er kan iemand aanwezig zijn tijdens die periode.
vrijdag 18 augustus 2017

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

De warmtepomp aankopen en installeren. Advies en graag snel kunnen uitvoeren.
vrijdag 18 augustus 2017

Gasketel vervangen

De huidige gasketel (wand) moet vervangen worden. Er moet waarschijnlijk ook een tweede schouwmantel opgetrokken worden.
vrijdag 18 augustus 2017

Fix crack in wall and replace wall

Small crack in the wall. Wall needs to be replaced.
vrijdag 18 augustus 2017

Aanleg sanitaire leidingen in nieuwbouw

Nieuwbouw : aanleg sanitaire leidingen, cv. Nu stadium van ruwbouw.
vrijdag 18 augustus 2017

Gasketel plaatsen

Een pelletketel vervangen door gasketel. Gasleidingen moeten nog doorgetrokken worden.
vrijdag 18 augustus 2017

Extra gasaansluiting voor gashaard

Wij willen een nieuwe gashaard plaatsen en daarvoor moet er een extra aansluiting gebeuren.

Partners

Partners van Casius