Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een loodgieter of installateur in jouw regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Een chauffagist of loodgieter heeft een divers takenpakket. Een loodgieter staat in voor het plaatsen van nieuwe sanitair, het uitvoeren van leidingwerken of het installeren van vloerverwarming. Ook voor andere werken zoals het plaatsen van airconditioning of het uitvoeren van rioleringswerken kan je bij een loodgieter terecht. Een installateur zal zich meer richten op de installatie en het onderhoud van verwarming. Het plaatsen van een warmtepomp is hier een mooi voorbeeld van.

Elke specialist in het Casius netwerk beschikt over het Erkend Vakwerk keumerk. Dit wil zeggen dat de vakman beschikt over de nodige expertise en ervaring in zijn vakgebied. Het is altijd aangeraden om een aantal offertes te vergelijken. Zo krijg je een duidelijk beeld van kosten en prijzen voor jouw werkzaamheden.

Laat ons weten welke werken men moet uitvoeren en kies zonder verplichtingen de beste prijsofferte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

dinsdag 11 augustus 2020

Plaatsen hangtoilet en omkasting

Graag willen wij twee toiletten vervangen door twee hangtoiletten. Indien mogelijk ook graag een afwerking voorzien.
maandag 10 augustus 2020

Waterpomp regenput herstellen

De waterpomp is aangesloten maar als deze geactiveerd wordt spuit het water via de rubber sluitingen uit. De pomp evacueert te veel water bij regenwater en is aangesloten op het wc. Fout bij filtersysteem waar alles uitloopt. Merk Master Pumps
maandag 10 augustus 2020

Herstelling afvoerbuis en aansluiten nieuwe leidingen

Bij renovatie van onze badkamer en verwijdering van het oude bad is gebleken dat de afvoer van het toilet van de bovenverdieping is beschadigd, deze komt in een soort wachtputje en dat is lek geslagen. Bovendien moeten nog meerdere nieuwe leidingen aangesloten worden en het reeds aangekochte sanitair worden geïnstalleerd. Maar herstelling van de breuk is het eerste dringende werk.
maandag 10 augustus 2020

Expansievat vervangen

Expansievat op warm water leiding is stuk en moet vervangen. Nu hangt er een met een capaciteit van 12l met een voordruk van 1,5bar. We hebben reeds langer last dat er zeer weinig debiet is uit alle kranen. Kan dit verholpen worden door een expansievat met een hogere capaciteit te kiezen? De diameter van het vat mag niet groter zijn dan 28cm.
zondag 9 augustus 2020

Buitenkraan plaatsen

Een buitenkraan voor op terras plaatsen. Aansluiting voor water moet nog worden voorzien.
zondag 9 augustus 2020

Boiler ontkalken

Daalderop boiler 100 liter ontkalken
zondag 9 augustus 2020

Airco plaatsen met binnen en buiten unit

Ik zoek een vakman die mij kan verder helpen met het plaatsen van een Airco met 1 buiten unit en 2 binnen units of 1 krachtige binnen unit. De buiten unit zou moeten kunnen bevestigd worden aan de muur.
zaterdag 8 augustus 2020

Aansluiten airco op reeds aanwezige luchtverwarming

De luchtverwarming werkt op de benedenverdieping en boven verdiep, beneden is één ruimte ongeveer 100 vierkantemeter en 2,60 hoog, boven is 50 vierkante meter en 2,20 hoog.
vrijdag 7 augustus 2020

Boiler nakijken

Ik moet mijn boiler (Bulex) laten na kijken om dat ik verhuis en een attest nodig heb voor de huisbaas.
vrijdag 7 augustus 2020

Airco installeren in onze woning

Airco installeren. Het gaat onder andere over een halfopen keuken die naar de living leidt. Mobiele units of buitenunit is nog onbeslist. Graag enkele tips om te zien wat het best bij onze woning past.