Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een loodgieter of installateur in jouw regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Een chauffagist of loodgieter heeft een divers takenpakket. Een loodgieter staat in voor het plaatsen van nieuwe sanitair, het uitvoeren van leidingwerken of het installeren van vloerverwarming. Ook voor andere werken zoals het plaatsen van airconditioning of het uitvoeren van rioleringswerken kan je bij een loodgieter terecht. Een installateur zal zich meer richten op de installatie en het onderhoud van verwarming. Het plaatsen van een warmtepomp is hier een mooi voorbeeld van.

Elke specialist in het Casius netwerk beschikt over het Erkend Vakwerk keumerk. Dit wil zeggen dat de vakman beschikt over de nodige expertise en ervaring in zijn vakgebied. Het is altijd aangeraden om een aantal offertes te vergelijken. Zo krijg je een duidelijk beeld van kosten en prijzen voor jouw werkzaamheden.

Laat ons weten welke werken men moet uitvoeren en kies zonder verplichtingen de beste prijsofferte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

dinsdag 25 juni 2019

Junkers doorstromer herstellen

Er komt geen warm water meer uit mijn: "Junkers HydroPower Digit WRD 17-2 G 23 doorstromer". In 2017 werd de hydrogenerator reeds vervangen. Ik hoor deze nu opnieuw niet meer aanslaan. Was duidelijk te horen bij het openen van de kraan.
dinsdag 25 juni 2019

Warmtepomp plaatsen als vervanging voor mazoutketel

Ik zou mijn huidige mazoutketel willen vervangen door een warmtepomp. We zouden graag de huidige radiatoren behouden.
dinsdag 25 juni 2019

Lekkende gemetste waterput herstellen

Sinds kort begint onze gemetste waterput te lekken naar onze kelder toe. Een 7tal jaren is onze kelder behandeld voor vochtige muren. Het probleem nu bevindt zich echt aan de binnenkant van de waterput. Het is een woning van 1957.
dinsdag 25 juni 2019

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wens een regen waterrecuperatie-systeem te laten installeren. Ik zou graag samen met u de mogelijkheden willen bekijken?
dinsdag 25 juni 2019

Onderhouden van Ariston velis Evo plus 80 waterverwarmer

Mijn verwarmings ketel is 1 jaar ingebruik, en heeft nu drie maand buiten dienst geweest! Graag nazicht en afstellen.
dinsdag 25 juni 2019

Lek in gasleiding opsporen

Ik heb waarschijnlijk een zeer kleine lek in een koperen gasbuis die in de vloer van de living doorloopt. Gebouw is gelegen te Oostende. Dus, opsporen van een kleine gaslek. indien het kan zo vlug mogelijk.
maandag 24 juni 2019

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen om te koelen en te verwarmen

Ik had graag een lucht luchtwarmtepomp laten plaatsen. Dit voor zowel koeling als verwarming ruimtes. Momenteel gebruik ik aardgas. Het is voor 3 ruimtes van 22 m², 15 m² en 10 m².
maandag 24 juni 2019

Reinigen en herstellen van betonnen regenwaterputten

Vermoeden dat er lekken zitten in de regenwaterputten. (3 putten van 3000 liter) deze zijn verbonden met elkaar, lopen in elkaar over. Vuil en stinkend regenwater. Na regenval en maanden niet gebruikt blijven de putten steeds op zelfde niveau (half vol...)
maandag 24 juni 2019

Airco leveren en plaatsen

Ik wil een airco laten plaatsen (split-unit) in de woonkamer en slaapkamers/hal. 2 binnenunits om de ergste zomerwarmte te breken. Deze ruimtes moeten geen 20 graden zijn als het buiten 30 graden is.
maandag 24 juni 2019

Vast airco plaatsen

Plaatsen vaste airco split unit in een relatief kleine slaapkamer.

Hoe werkt het?

Partners

Partners van Casius