Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare loodgieter / installateur uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere loodgieters / installateurs die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde loodgieters / installateurs en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende loodgieter / installateur uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een loodgieter / installateur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

donderdag 14 februari 2019

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Lucht-lucht unit op het plat dak. Drie binnenunits. Driefasig kan. Tot max 5000 watt stroomverbruik. Twee units in living-keuken, één unit in slaapkamer. Koeling is primair in de zomer, verwarming in tussenseizoen. (gasketel primair) Warmtepomp Daikin.
donderdag 14 februari 2019

Opsporen lek

Lek aan koperen leiding onder de vloer van de warmwater boiler
donderdag 14 februari 2019

Chaffoteaux herstellen of vervangen

Brander slaat niet meer aan en geeft code 50 knipperlicht. Geen verwarming noch warm water.
woensdag 13 februari 2019

Lucht - lucht warmtepomp te plaatsen

Wij verwarmen volledig elektrisch en zouden onze maandelijkse kost naar beneden willen krijgen. Hopelijk kan dit met een warmtepomp. Ik weet niet welk systeem het beste voor ons zou zijn.
woensdag 13 februari 2019

Water - water warmtepomp te plaatsen

Graag mogelijkheden voor totaal nieuwe installatie. Woning is volledig te renoveren. Nu in de woning geen verwarming aanwezig. Geen aardgas aanwezig.
woensdag 13 februari 2019

Controle van 1 warmwater geiser/1 gaskachel en 1 AGA kookfornuis

Wij schakelen deze zomer ook over naar rijk aardgas Toestellen zijn allemaal van na 1990 /AGA fornuis van 2010 Controle van 1 warmwater geiser/1 Gaskachel en 1 AGA kookfornuis
woensdag 13 februari 2019

Wasbak vervangen kelder

De wasbak in onze kelder ruimte is naar beneden gevallen. Graag zouden wij deze dus laten vervangen.
woensdag 13 februari 2019

Vloerverwarming leggen droog systeem op de chape

Woning van 1994, in gebruik. Momenteel verwarmd met stookolieketel (25 jaar oud). Alle mogelijkheden worden momenteel open gehouden.
woensdag 13 februari 2019

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

Oude mazoutketel vervangen door HR condensatieketel.
dinsdag 12 februari 2019

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Dit gaat over een nieuwbouw project. Bedoeling is om de woning te verwarmen en zwembad bij te verwarmen. Plan al aanwezig.