Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de loodgieters / installateurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare loodgieter / installateur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een loodgieter / installateur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een loodgieter / installateur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

maandag 20 augustus 2018

Keuring Vaillant ketel

Ik heb een Vaillant ketel. Er moet een keuringsbewijs geleverd worden voor dit toestel.
maandag 20 augustus 2018

Centrale verwarming vervangen door warmtepomp

Centrale verwarming op stookolie vervangen door een warmtepomp. Graag hadden we een lucht-water warmtepomp gehad. Het gaat om een halfopen bebouwing met 1 verdieping om te verwarmen.
maandag 20 augustus 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Ter vervanging van accumulatieverwarming wil ik graag een lucht-lucht warmtepomp laten installeren. De te verwarmen ruimtes zijn de leefkamer, keuken, slaapkamers, hal, badkamer en toilet. Dit is in totaal ongeveer 70-80 m². Het gaat om een renovatieproject van een bungalowwoning met houten roostering en ongebruikte zolderverdieping.
maandag 20 augustus 2018

Regenwaterpomp te herstellen of nieuwe te installeren

Onze huidige regenwaterpomp wil niet meer functioneren. Het is een droogwaterpomp die water voorziet voor onze toiletten. Mvg, Wanda
maandag 20 augustus 2018

Nieuwe gasketel plaatsen en dubbelwandige buis in schouw plaatsen

De bestaande mazoutketel en brander zijn stuk na overstroming. Wij willen overschakelen naar een gasketel om aan te sluiten op de bestaande leiding. Merk en model van nieuwe ketel overleg ik graag met vakman. Er moet ook een dubbelwandige buis in de schouw worden aangebracht (hoogte ongeveer 11 meter).
zondag 19 augustus 2018

Warmtepomp plaatsen in renovatieproject

Voor een renovatieproject wil ik graag verwarmen met een warmtepomp, een hybridesysteem. Momenteel verwarm ik op stookolie. Op het gelijkvloers vloerverwarming voor zo een 70 m² en op de verdieping gewone verwarming voor zo een 60 m².
zondag 19 augustus 2018

Warmtepompboiler plaatsen voor warm water sanitair

Voor een renovatieproject wil ik een warmtepompboiler plaatsen voor warm water voor het sanitair. Merk en dergelijke bespreek ik met vakman. Momenteel is er niks van verwarming aanwezig.
zondag 19 augustus 2018

Warmtepomp plaatsen om zolderkamers te verkoelen

We gaan van de zolders 2 kamers maken, deze willen we graag verkoelen/verwarmen met behulp van een lucht lucht warmtepomp. Momenteel hebben we in andere ruimtes mazout om te verwarmen dit willen we voorlopig zo houden.
zaterdag 18 augustus 2018

Omschakeling van mazoutketel naar gasketel

Mijn huidige CV is met een mazoutketel. Ik zou deze willen vervangen door een gasketel of brander. Ik heb nog geen meter e/o gasleiding in huis. Dus alle werken moeten gebeuren.
zaterdag 18 augustus 2018

Individuele watermeters plaatsen in een appartementsgebouw

Graag aparte watermeters plaatsen in een appartementsgebouw 4 units. Er is nu 1 gemeenschappelijke watermeter, maar we zouden graag de mogelijkheid bekijken om individueel het waterverbruik te meten. In totaal maximaal 6 watermeters te plaatsen. Er is waarschijnlijk ook wel werk omtrent de leidingen vooraleer men de meters kan installeren.
vrijdag 17 augustus 2018

Flexibel in schoorsteen vervangen

Af en toe valt de gasketel uit die recentelijk onderhoud heeft gehad, en de schoorsteen is geveegd. De onderhoudstechnicus heeft aangeraden om een nieuwe flexibel in de schoorsteen te laten steken. Materiaal aan te kopen door vakman. Verwarming bevindt zich in de kelder. Flexibel moet drie verdiepingen hoog.
vrijdag 17 augustus 2018

Water - Water warmtepomp plaatsen

Wij willen graag een geothermisch verwarming systeem laten aanleggen voor ons renovatieproject. Het gaat om 105-110 m2. Daarbij gaat het dus om de gehele installatie en willen wij volledig elektrisch verwarmen (zonnepanelen).
vrijdag 17 augustus 2018

Water - Water warmtepomp plaatsen

Vervanging stookolie naar warmtepomp. Alleenstaande woning. Totale oppervlakte ken ik niet vanbuiten.
vrijdag 17 augustus 2018

Pelletkachel plaatsen

Ik heb net een huis gekocht en daar is de cv verwarming voorzien met mazout maar die is stuk en ze hebben de tank laten volspuiten nu wil ik graag overschakelen naar pellets.
vrijdag 17 augustus 2018

Nazicht en onderhoud zonneboiler

Ik heb een zonneboiler. Met een lek aan een koppelstuk. Wil een nazicht en herstelling laten uitvoeren. Vorig bedrijf is in vereffening. Mijn solardtation is de SR926-2pijps.
vrijdag 17 augustus 2018

Herstellen van Wilo regenwaterpomp

Na ontkoppeling regenwaterpomp voor opnieuw vullen van regenput vult de pomp zich nu met horten en stoten. Ik zoek een loodgieter die herstelling kan uitvoeren.
donderdag 16 augustus 2018

Oude cv-ketel verwijderen

Ik heb in de kelder nog een oude cv-ketel die ik wil laten verwijderen.
donderdag 16 augustus 2018

Gas condensatieketel plaatsen

De huidige gasketel (vaillant turbomax plus 363) zou vervangen moeten worden door een gas condensatieketel. Er is ook nazicht nodig op de bovenste verdieping (enkel in de badkamer loopt er water door de radiatoren).
donderdag 16 augustus 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Huis wordt verwarmd met elektriciteit, vnl. accumulatoren. In de eerste plaats zoek ik verwarming in de hall, nadien ook woonruimtes.
donderdag 16 augustus 2018

Water aanvoer en afvoer verplaatsen en nieuwe boiler plaatsen

Water aanvoer en afvoer verplaatsen naar kamer ernaast, voor keuken. Mazoutketel is met ingebouwde warmwatervoorziening, graag aanpassen naar enkel voor verwarming, en een nieuwe elektrische boiler 150 liter plaatsen (indien mogelijk).
donderdag 16 augustus 2018

Onderhout gasketel Bulex

Ook dient het jaarlijks onderhoud van de gasketel Bulex te gebeuren.
donderdag 16 augustus 2018

Nieuwe gasboiler in de badkamer plaatsen

Plaatsen van een nieuwe boiler in de badkamer aangezien de oude versleten is. Gaat om een boiler op gas en de nieuwe moet een zijn die ook ontsteekt bij gebruik kleine waterhoeveleeheid. Merk en type bespreek ik graag met de vakman.
donderdag 16 augustus 2018

Afkoppelen oude gaskachel

Ik wil een gaskachel laten afkoppelen. Er moet momenteel geen nieuwe geplaatst worden, maar ik wil de optie behouden om in de toekomst een nieuwe installatie te plaatsen
donderdag 16 augustus 2018

Water - Water warmtepomp

verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Momenteel bestaande situatie op stookolie. Willen warmtepomp installaren met behoud van radiators.
woensdag 15 augustus 2018

Gasboiler Bulex ontkalken en onderhouden

Gasboiler onderhouden met bijhorende attesten. Gaat om een apparaat van het merk Bulex.
woensdag 15 augustus 2018

Vloerverwarming leggen voor nieuwbouw

Het gaat om een nieuwbouwwoning (10x12) waarin we graag beneden vloerverwarming willen leggen. Over ganse benedenverdieping. Eind dit jaar zou het moeten gebeuren.
woensdag 15 augustus 2018

Verwarmingssysteem vervangen

Bestaande woning, 65 jaar oud. Oude mazoutstoof dient vervangen te worden. Liefst dus een cv op aardgas of elektriciteit. We hebben al zonnepanelen liggen dus combinatie is mogelijk.
woensdag 15 augustus 2018

Vervangen mazoutketel door gasketel en leidingen dootrekken

De mazoutketel in de kelder dient vervangen te worden door een gasketel. Verder moet er een leiding voorzien worden naar de keuken en de woonkamer. Er is nog geen gasaansluiting aanwezig in de woning.
woensdag 15 augustus 2018

Nazicht regenwaterpomp en het herleggen van de leidingen voor wc's

Bij de regenwaterpomp is een aansluiting lek, het sanitair dat er op aangesloten is zouden we gedeeltelijk op gewoon leidingwater willen laten werken Vervangen van gootsteen in de garage bestaande uit een soort harde plastiek.
woensdag 15 augustus 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Verwarming voor 4 units. Ook interesse in combinatie met zonnepanelen. Plafond ligt volledig open dus makkelijk voor te plaatsen.
woensdag 15 augustus 2018

Gaswandketel Junckers onderhouden

Tweejaarlijks onderhoud van gaswandketel Junckers met nodige attesten.
dinsdag 14 augustus 2018

Houtkachel en rookkanaal installeren

Ik wil een houtkachel plaatsen in onze chalet. Er is geen schouw aanwezig. Het betreft slechts een kleine ruimte. Ik zoek dus iemand die de kachel en het rookkanaal kan installeren. Kachel koop ik zelf aan
dinsdag 14 augustus 2018

Grundfos regenwaterpomp repareren

Mijn regenwaterpomp werkt niet meer, ik gebruik deze enkel voor de wasmachine en wc. Op zoek naar een vakman om herstelling uit te voeren.
dinsdag 14 augustus 2018

Plaatsen van dubbelwandige inox buis in schoorsteen

Wij hadden een openhaard met gemetste schouw aan buitenkant van huis. Enkele jaren geleden hebben wij in de haard een kachel ingebouwd. Graag hadden wij nu een dubbelwandige inox buis in de schoorsteen willen laten plaatsen opdat de kachel beter zou trekken. Nu hebben wij veel last van rook en roetaanslag. Buis is aan te kopen door de vakman.
dinsdag 14 augustus 2018

Onderhoud Wellstraler gaskachel uitvoeren

Ik wil mijn gaskachel eens grondig laten nakijken en uit laten kuisen, vermits het al vele jaren geleden is;
maandag 13 augustus 2018

Uitbreiden van verwarming naar veranda

Huidige cv op aardgas uitbreiden naar de veranda. Er zouden een tweetal radiatoren moeten geplaatst worden. Deze werken zouden uitgevoerd moeten worden voor de winter.
maandag 13 augustus 2018

Oude boorput terug in gebruik nemen

Bij het aanleggen van mijn nieuw terras heb ik ontdekt dat ik een boorput heb (waar ik niets van wist maar na controle van de plannen van het huis zag ik dat hij er idd op staat). Ik zou er eventueel de wasmachine en toilet op willen aansluiten. Daarom had ik graag info hierover, ook over eventuele formaliteiten zoals vergunningen en zo die ik zou moeten aanvragen.
maandag 13 augustus 2018

Nazicht gaskachel

Haard Cosmos 100, Bodard&Gonnay, waakvlam wil niet meer aan. Wij hebben ons huis verkocht en moeten hier op 31/8 vertrekken, we willen dit in orde voor de nieuwe eigenaars.
maandag 13 augustus 2018

Onderhoud van boiler Vaillant uitvoeren

Graag zo snel mogelijk een vakman voor onderhoud op mijn gasboiler van Vaillant
maandag 13 augustus 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen voor één ruimte

2 binnenunits (plafondverwerking) + 1 buiten. Om te verwarmen en te koelen. In totaal een ruimte van 10 op 10 meter.
maandag 13 augustus 2018

Grond - Water warmtepomp plaatsen voor bungalow

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? : renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? : verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : bungalow 150 m² jaren 60
maandag 13 augustus 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsen van een lucht-lucht warmtepomp in een eengezinswoning. Momenteel heb ik een gasinstallatie die ik wens te vervangen. Het is voor het verwarmen van maximaal 5 ruimtes.
maandag 13 augustus 2018

Onderhoud cv ketel Delta Perform 35sv uitvoeren

Periodiek onderhoud ketel type Delta Perform 35 sv (13 jaar oud) uitvoeren
maandag 13 augustus 2018

Lekkage aan koppeling van de afvoer van het toilet

Ik woon op het gelijkvloers van een appartement met boven mij nog 2 aparte leefruimtes. Nu is er een lek aan de koppeling van het eerste zijn toiletafvoer. (het lekt niet altijd en is ook niet 100% dat het (enkel) van het eerste komt. Wij hebben dit nagegaan met een architecte. Zij geeft aan dat de dichting niet goed is en zegt dat deze opnieuw moet gedaan worden. Zij geeft ook aan dat het aan te raden is om de gehele metalen buis op mijn gelijkvloers, samen met de koppeling te vervangen door kunststof. (Wat mijn voorkeur heeft) De andere eigenaars zullen mee beslissen.
maandag 13 augustus 2018

Toilet plaatsen

Ik wil een wc en wasbak laten plaatsen in een bestaande woning. In de ruimte nog niks aanwezig. leiding doortrekken voor water en aansluiting toilet. Eventueel vloeren leggen.
maandag 13 augustus 2018

Regenwater infiltreren in weide

Wij willen het regenwater van onze garages en veranda laten infiltreren in onze weide. Mijn grondwaterput op de rioolwater afkoppelen
zondag 12 augustus 2018

Plaatsen van 2 hangwc's en bijhorende lavabo

Ik zou graag dat er 2 hangwc's gemonteerd kunnen worden en ook klein wasbakje. Momenteel is er enkel de afvoerbuis al voorzien in de vloer en aansluiting water is er ook al. Maar de kamer daar boven zou dit nog moeten gebeuren. Materiaal zou ik aankopen bij X2O de wc's dan toch , omdat daar nu lopende acties zijn.
zondag 12 augustus 2018

Radiatoren leggen en verleggen gasleiding

Plaatsen 4 ratiatoren. Verleggen waterleidingen en gasleiding vanaf de berging herleggen.
zondag 12 augustus 2018

Lucht - Water warmtepomp

Bestaande chauffageketel vervangen : werkt op stookolie en met verwarming sanitair water
zondag 12 augustus 2018

Vloerverwarming installeren

We wensen vloerverwarming te laten plaatsen. De totale oppervlakte is 55m²,verdeeld in vier ruimtes,living 29,keuken 8 en veranda 18

Partners

Partners van Casius