Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende loodgieters / installateurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

3383 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen sanitair en verwarming, complete CV installatie plaatsen met 7 radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, vloerverwarming met warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen in bestaande woning, warmtepomp installeren, complete CV installatie, complete CV installatie met radiatoren plaatsen, complete CV installatie plaatsen, bestaande CV ketel vervangen door condensatieketel, cV installatie met vloerverwarming en radiatoren plaatsen, cV plaatsen met radiatoren, sanitaire installatie voorzien in nieuwbouwwoning, zonnepanelen plaatsen, hR ketel Radson vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

donderdag 22 juni 2017

Buis steken langs de schouw

Er moet een buis door de schouw geïnstalleerd worden. Altijd een beetje rook bij het aansteken van de kachel. Graag nazicht hiervan.
donderdag 22 juni 2017

Complete CV installatie vervangen

Ketel en boiler moeten vervangen versleten. Brander en ketel zijn niet meer af te stellen en lekken dus moeten vervangen worden. Van binnenkomen mazout tot verdelen verschillende radiatoren. Vloerverwarming is aanwezig. Stookolie (mazout).
donderdag 22 juni 2017

Plaatsen van rookdetectoren in appartement

Ik verhuur een appartement vanaf 1/8 en ik moet daar een 3-tal rookdetectoren plaatsen. De plafonds zijn wel +/- 4 m hoog. Liefst draadloos en met batterijen die 10 j meegaan. Ook graag een monoxide melder voor gas.
donderdag 22 juni 2017

Uitvoeren onderhoud Bulex CV-ketel

Ik zou iemand die het onderhoud van mijn Bulex Thermomaster kan doen.
donderdag 22 juni 2017

Waterput boren

Waterput boren 7 - 10 meter diep. Enkel voor de tuin te gebruiken.
donderdag 22 juni 2017

Grondwaterpomp installeren en nakijken leidingen

Ik had een grondwaterpomp in het tuinhuis maar die is reeds jaren geleden afgebroken. Ik wil deze graag laten herinstalleren (voornamelijk om de tuin te besproeien), maar vermoed wel dat de bestaande leidingen dienen te worden gecontroleerd en wellicht vervangen. Ook wil ik graag test van het water.
woensdag 21 juni 2017

Blocked Kitchen sink

Kitchen sink is severely blocked - basic attempts to unblock have failed.
woensdag 21 juni 2017

Herstelling mazoutketel

Er loopt geen water naar rode bol bij het opendraaien van de mazoutketel. Water bijzetten gaat niet.
woensdag 21 juni 2017

Waterpomp herstellen

Regenwater pomp (Divertron x 1200) werkt maar geeft kortsluiting onder water.
woensdag 21 juni 2017

Stookketel vervangen en elektrische boiler plaatsen

Ik heb nog een brander (stookketel) van 30 jaar en zou deze willen vervangen. Dit samen met een nieuwe elektrische boiler. De boiler werkt nu ook op elektriciteit of op stookolie. Dit hoeft in de toekomst niet meer.
woensdag 21 juni 2017

Installatie van CV ketel

Het aansluiten van CV ketel. Er is al reeds een CV ketel aangekocht en de gas is binnengebracht door Eandis. Installatie moet nog gebeuren.
woensdag 21 juni 2017

Herstelling regenwaterpomp WILO TWI5-SE-304EM

De regenwaterpomp blijft draaien, ook als er geen water gevraagd wordt door toilet of buitenkraan.
woensdag 21 juni 2017

Elektrische verwarming vervangen door energiezuiniger alternatief

Momenteel is er een directe, elektrische verwarming aanwezig. We wensen het huis op een energiezuinige manier te verwarmen.
woensdag 21 juni 2017

Aansluiting wasmachine verplaatsen van zolder naar berging

Wasmachine moet verplaatst worden naar de berging. Momenteel staat mijn wasmachine op zolder. Hier zijn echter geen leidingen voor water voorzien. De berging ligt vlak naast de gang waar er leidingen zijn voorzien die naar buiten gaan. Advies geven over de mogelijkheden om leiding te leggen en wasmachine te plaatsen.
dinsdag 20 juni 2017

Waterleiding verleggen en aansluiten van radiatoren

Verbouwingen (nieuwe keuken) waarbij waterleiding via kruipkelder moet verlegd worden en aansluiting nieuwe radiatoren. Leiding verleggen + nieuwe radiatoren voor CV leggen.
dinsdag 20 juni 2017

Waterput boren

Put boren voor grondwater te gebruiken om tuin te besproeien en dergelijke.
dinsdag 20 juni 2017

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Graag boring van put voor sproeiwater/onderhoud tuin.
dinsdag 20 juni 2017

Vervangen afvoerbuizen

Wij willen een laminaatvloer leggen in de living. Daarom zouden wij ook onze afvoerbuizen willen vervangen,indien nodig. Ook willen wij een isolatieschuim laten aanbrengen onder de ganse living om geurhinder waar we nu last van hebben te vermijden. Totale lengte +/- 9m
dinsdag 20 juni 2017

Plaatsen en aansluiten airco in leefruimte en slaapkamer

Ik zoek een klusjesman die 2 airo-units kan plaatsen... dus 2 keer een binnenunit en buitenunit bevestigen, gaten boren, opstarten en afwerken... Desgevallend lever ik zelf de units aan...
dinsdag 20 juni 2017

Onderhoud ketel Renova Bulex Thematek

Onderhoud: Een 2 jaarlijks onderhoud van verwarmingsketel Renova Bulex Thematek met attest. Werkt op aardgas. Dient voor verwarming en warm water.
dinsdag 20 juni 2017

Vervanging inspectieput en afvoeren

De inspectieput bij de buur is in heel slechte staat en dient vervangen te worden (er komen 3 à 4 buizen toe). Tevens moet de stenen wc-afvoer vervangen worden die van mijn huis naar de inspectieput loopt (op 70 cm). Deze afvoer is gebroken en veroorzaakt waterinfiltratie in mijn kelder.
dinsdag 20 juni 2017

Ventilatie ontwerpen en installeren

Installatie van een ventilatie D in een oud huis, deels gerenoveerd. Bezoek ter plaatse nodig.
dinsdag 20 juni 2017

Opsporen en herstellen lekkage douchebak afvoer

Er is een lek in de badkamer boven waardoor de verf beneden van de muur komt.
dinsdag 20 juni 2017

Plaatsen filter put en aansluiten pomp

Plaatsen filterput met leveren en aansluiten van bijhorende bronpomp.
dinsdag 20 juni 2017

Warmtepomp te installeren

Nieuwbouwproject: warmtepomp te installeren. Oppervlakte : 200m².
maandag 19 juni 2017

Herstellen lek in afvoer van bad

In de afvoer van de badkuip moet er een lek zijn. Wanneer men doucht in het bad komt het water in contact met elektrische leiding van de wc op gelijkvloers, waardoor aardwachter in veiligheid springt. Zoek dringende herstelling voor dit probleem.
maandag 19 juni 2017

Airco terug in dienst zetten

We hebben een LG airco met binnen en buiten unit die we terug in bedrijf willen nemen. De toestellen zijn reeds op hun plaats gemonteerd. Ze moeten nog aangesloten worden en terug van koelvloeistof voorzien worden. Elektrische leidingen zijn reeds ter plaatse.
maandag 19 juni 2017

Vervangen expansievat

Oude expansievat ( vrijstaand ) vervangen. Vooraf afspraak om opdracht te bespreken. Vanaf 2018 onderhoud immergas vitrix superior 32 Kw met platen warmtewisselaar sanitair.
maandag 19 juni 2017

Plaatsen en aansluiten airco in kantoor

Plaatsen en aansluiten van 2 bestaande airco units in een kantoorruimte.
maandag 19 juni 2017

Complete CV installatie plaatsen met 7 radiatoren

Plaatsing van een CV-ketel in een oude woning, die momenteel gerenoveerd wordt. De ketel moet nog geplaatst worden en in elke kamer zou er een radiator moeten komen. Er is momenteel nog niks van CV geplaatst, de vorige eigenaars verwarmden elektrisch en met een gaskachel. De buizen moeten nog gelegd worden. Er zou CV moeten komen in 5 slaapkamers, woonkamer en keuken. Er is wel aansluiting op aardgas aanwezig.
maandag 19 juni 2017

Gasketel vervangen door nieuwe ketel

De gasketel die ongeveer 25 jaar oud is (stamodel Radson) vervangen door een nieuwe versie. 11 radiators. Warm water via E-boiler.
maandag 19 juni 2017

Vervangen waterkraan en gootsteen

Vervanging waterkraan in veranda alsook gootsteen in de keuken.
zondag 18 juni 2017

Warmtepomp installeren

Het gaat over een totaal renovatieproject van een oude pastorie, waarvan de buitenmuren geïsoleerd zullen worden en waarvan de oude mazout instalatie verwijderd werd. Op dit ogenblik is er dus geen verwarmingssysteem. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden, graag advies over de soort warmtepomp.
zondag 18 juni 2017

Vloerverwarming met warmtepomp plaatsen

Betreft een nieuwbouw woning. Vloerverwarming met warmtepomp plaatsen. Horizontaal of verticaal die in de zomer kan koelen.
zondag 18 juni 2017

Regenwaterput en septische put aanleggen

Boren van een betonnen regenwaterput van 10 000 liter alsook een septische put van 2000 liter.
zondag 18 juni 2017

Grondwater aansluiten op toilet en filters plaatsen

Ik heb grondwater die ik graag zou aansluiten op het toilet.... en plaatsing nodige filters. Mijn woning is volledig onderkelderd waar de leidingen lopen.
zondag 18 juni 2017

Onderhoud Regess zonneboiler

Ik zoek een firma om onderhoud te doen aan een zonneboiler merk REGESS type SU300
zondag 18 juni 2017

Herstelling inbouw gaskachel Wellstraler type k96m

Onze gaskachel is geïnstalleerd in 2003. Opeens werkte de afstandsbediening niet meer. Daarnaast is onlangs onze schoorsteen opnieuw gemetst. Sindsdien werkt onze gaskachel niet meer (enkel waakvlam brandt bij aansteken van kachel). Wellicht is er iets van brokstukken in onze schoorsteen gevallen.
vrijdag 16 juni 2017

Installatie afvoerbuis kachel

We zoeken een installateur om een dubbelwandige afvoerbuis van de gelijkvloerse verdieping via de schoorsteen naar het dak te installeren. Een houtkachel hebben we al. Hoogte: 2m zwart en 6 meter intuberen.
vrijdag 16 juni 2017

Airco plaatsen

Airco plaatsen in een woonkamer en eventueel in slaapkamer.
vrijdag 16 juni 2017

Uitbreken vloer en plaatsen van vloerverwarming

Ik wil mijn vloer in de woonruimte en keuken (+- 55 à 60m2) uitbreken om eventueel te voor zien in vloerverwarming. De vloerverwarming dient ook gelegd te worden. Chappen en vloeren zijn reeds uitbesteed. Het was de bedoeling om eerst enkel de vloer uit te breken om daarna een nieuwe te plaatsen maar overwegen nu toch om vloerverwarming te plaatsen. Ik heb reeds een container besteld op 8 juli.
vrijdag 16 juni 2017

Warmtepomp plaatsen in bestaande woning

Renovatie van een bestaande woning in Tessenderlo. Momenteel is er verwarming op stookolie. Eventueel vloerverwarming te plaatsen in leefruimte (indien dit nodig zou zijn) De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw Momenteel hebben wij verwarming op stookolie
vrijdag 16 juni 2017

Warmtepomp installeren

Op de vloerisolatie komt er vloerverwarming te liggen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw. Momenteel heb ik verwarming op gas.
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen mazoutketel door aardgas

Vervangen van huidige ketel door aardgas. Welke voordelen, mogelijkheden zijn er?
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen gasgeiser badkamer

Er moet een nieuwe gasgeiser (aardgas) geïnstalleerd worden in de badkamer op gelijkvloers, bij een gezin van 3 personen. We hebben nog geen toestel aangekocht, maar kunnen dat eventueel doen.
vrijdag 16 juni 2017

Complete CV installatie installeren

Ketel van mazout voor warm water en voor de verwarming Betreft een renovatie
vrijdag 16 juni 2017

Gasketel plaatsen en gas binnentrekken

Op dit moment stook ik op stookolie, graag wil ik overschakel op een ketel voor aardgas, er is nog geen gasaansluiting in de woning aanwezig. De stookolieketel zou hiernaast afgesloten moeten worden, graag contact voor advies.
vrijdag 16 juni 2017

Omschakeling naar aardgasverwarming

Momenteel verwarm ik met stookolie. Overschakelen op aardgas. De ketel staat in de kelder.
vrijdag 16 juni 2017

Vervanging gasketel door ander alternatief

Vervanging van een kapotte gas ketel , combi ketel voor alsook warm water. Verwarming op gas. Graag advies rond ketels, alternatief , warmtepomp.
vrijdag 16 juni 2017

Waterafvoer herstellen en aansluiten

Waterafvoer herstellen en aansluiten: 100 mm gietijzeren buis aangesloten op 160 mm grijze PVC afvoerbuis.

Partners

Partners van Casius