Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een loodgieter of installateur in jouw regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Een chauffagist of loodgieter heeft een divers takenpakket. Een loodgieter staat in voor het plaatsen van nieuwe sanitair, het uitvoeren van leidingwerken of het installeren van vloerverwarming. Ook voor andere werken zoals het plaatsen van airconditioning of het uitvoeren van rioleringswerken kan je bij een loodgieter terecht. Een installateur zal zich meer richten op de installatie en het onderhoud van verwarming. Het plaatsen van een warmtepomp is hier een mooi voorbeeld van.

Elke specialist in het Casius netwerk beschikt over het Erkend Vakwerk keumerk. Dit wil zeggen dat de vakman beschikt over de nodige expertise en ervaring in zijn vakgebied. Het is altijd aangeraden om een aantal offertes te vergelijken. Zo krijg je een duidelijk beeld van kosten en prijzen voor jouw werkzaamheden.

Laat ons weten welke werken men moet uitvoeren en kies zonder verplichtingen de beste prijsofferte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

vrijdag 24 januari 2020

Doorstromer herstellen

Er komt geen warm water meer uit mijn: "Junkers HydroPower Digit" Ik hoor deze nu opnieuw niet meer aanslaan. Was duidelijk te horen bij het openen van de kraan.
donderdag 23 januari 2020

Aanpassingen uitvoeren leidingen

Door afbraak van een muur, staat een kraan fout en dient verwijderd te worden. Tevens moeten een aantal aftakkingen gebeuren teneinde later verdere aansluitingen te kunnen uitvoeren. De nodige aanpassingen kunnen ter plaatse worden toegelicht. De leidingen zijn in mepla (zwart).
donderdag 23 januari 2020

Kraan en leiding vervangen en toilet installeren

De kraan van de watertoevoer naar het toilet zit volledig vast. Ik wens een nieuwe kraan te laten installeren evenals een nieuwe leiding naar het toilet. Die leiding moet ongeveer een halve meter zijn. Als laatste moet nog een toilet dat ik al aankocht worden geïnstalleerd.
donderdag 23 januari 2020

Sceptische put en afvoer vervangen

oude put van afvoer sanitair (keuken-badkamer-wc) vervangen en afloop naar gracht van overloop,de nieuwe septische put 3000 liter. Graafmachine nodig. Kan het niet met een spade doen.
donderdag 23 januari 2020

Vloerverwarming infrezen

We zouden graag vloerverwarming plaatsen maar graag infrezen voor living en keuken ongeveer 60m².
woensdag 22 januari 2020

Leidingwerk uitvoeren

- keukenkraan vd afvoerbak (gootsteen) geeft geen warm water - opsporen + openen van waterput zodat we kunnen zien hoeveel hier in kan en waar deze gelegen is - onderzoeken welke kranen /toestellen aangesloten zijn op regenwater en welke op stadswater - in de kelder aan de garagepoort horen we in een berasterd putje dagen lang water lopen maar geen idee van waar dit komt en of dit verspilling is of niet
woensdag 22 januari 2020

Gaskachels vervangen door centrale verwarming

2 gaskachels weghalen en 10 kamers voorzien van verwarming op gas over 3 verdiepingen. Aansluiting voor gas en dergelijke zijn er, loodgieterij moet nog voltooid worden.
woensdag 22 januari 2020

Plaatsen van calorimeters

Plaatsen van calorimeters in herenhuis + aanpalend appartement om verdeelsleutel te kunnen maken van verbruik van gezamelijke mazoutketel.
woensdag 22 januari 2020

Regenwaterpomp installeren

We zijn momenteel bezig met de bouw van onze woning. Een regenwaterput van 5000 liter is voorzien bij ons. De wachtbuis voor de stroomkabel en de leiding is al voorzien. Wat moet gebeuren: regenwaterpomp installeren, elektriciteitskabel in de wachtbuis en regenwaterfilter in de berging plaatsen.
woensdag 22 januari 2020

Onderhouden gaskachel

Onderhoud van 2 gaskachels en schouw waar die kachels op zijn aangesloten. Merk van de kachels ken ik helaas niet vanbuiten.