Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een loodgieter of installateur in jouw regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Een chauffagist of loodgieter heeft een divers takenpakket. Een loodgieter staat in voor het plaatsen van nieuwe sanitair, het uitvoeren van leidingwerken of het installeren van vloerverwarming. Ook voor andere werken zoals het plaatsen van airconditioning of het uitvoeren van rioleringswerken kan je bij een loodgieter terecht. Een installateur zal zich meer richten op de installatie en het onderhoud van verwarming. Het plaatsen van een warmtepomp is hier een mooi voorbeeld van.

Elke specialist in het Casius netwerk beschikt over het Erkend Vakwerk keumerk. Dit wil zeggen dat de vakman beschikt over de nodige expertise en ervaring in zijn vakgebied. Het is altijd aangeraden om een aantal offertes te vergelijken. Zo krijg je een duidelijk beeld van kosten en prijzen voor jouw werkzaamheden.

Laat ons weten welke werken men moet uitvoeren en kies zonder verplichtingen de beste prijsofferte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

woensdag 24 april 2019

Waterpomp herstellen

Ontluchten leidingen collector waterpomp( ESPA onderwaterpomp met externe drrukregelaar) Plaatsen van extra kraan op de waterleiding Er is lucht in de leiding getrokken na de drukvermindering aan in de tuinslang. Kan deze leiding ontlucht worden. Kan heel de pomp en externe drukmeter nagezien worden.
woensdag 24 april 2019

Ontkalken van de waterleidingen

Bij het douchen is de druk op het water (vooral het warme water) vrij laag. Ontkalken van de leidingen. Ter info: wij wonen in een bel-etage-woning en de badkamer bevindt zich op de tweede verdieping, terwijl de geiser zich op het gelijkvloers in de garage bevindt. De precieze ligging van de waterleidingen is ons niet bekend (huis dateert van de jaren '60)
woensdag 24 april 2019

Lek aan douche herstellen

Water komt van onder de douchebak, water zit al onder de tegels. Waarschijnlijk een gesprongen leidingen .
dinsdag 23 april 2019

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Bestaande woning. Met centrale verwarming dmv mazoutketel en radiatoren. Wij willen zonnepanelen leggen en kijken wat en waar we kunnen besparen met elektrische toestellen. Zowel qua verwarming als koeling van al onze ruimtes. Het huis is volledig onderkelderd en zou in 2 verdiepen moeten worden verwarmd. Wij zijn helemaal niet op de hoogte wat de beste mogelijkheden zijn en zouden (buiten info) ook ineens een goed voorstel wensen voor de uit te voeren werken. Het huis is ongeveer 12m breed en 9.5m diep En ongeveer 7m hoog (2 verdiepen)
dinsdag 23 april 2019

Lucht - water warmtepomp installeren

Voor een zwembad van 75m³, er zijn momenteel op het dak van het tuinhuis zonnecollectoren aanwezig maar hier zijn weer stukken aan dus zouden ze graag vervangen door een warmtepomp.
dinsdag 23 april 2019

Centrale verwarming volledig te vernieuwen

Leidingen en chauffages volledig te vernieuwen in een huis met bewoonbare oppervlakte van 180 m². 4 slaapkamers ,1 bureau, kamer, zolder en kelder. Ketel is reeds aanwezig op aardgas.
dinsdag 23 april 2019

Nieuwe doorstromer plaatsen

Huidige Junkers WR 325 AME EcoPlus dient vervangen te worden door een ander gesloten 12-14L model. Het gaat om een installatie op gas.
dinsdag 23 april 2019

Lucht - water warmtepomp plaatsen

We gaan volledige vloer beneden vervangen. Ongeveer 180m². We willen ineens vloerverwarming met warmtepomp plaatsen Naar verwarming op verdiep en warm water toe hadden we graag meer info. Nu is zowel verwarming als warm water elektrisch. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Renovatieproject Nu volledig elektrische verwarming.
dinsdag 23 april 2019

Grondwaterpomp plaatsen

Plaatsen nieuwe pomp aangezien de oude niet sterk genoeg was. Geboorde put tot 8 meter diepte.
maandag 22 april 2019

Verwarmingsbuis afsluiten

Bestaande dikwandige gelaste verwarmingsbuis verwijderen en afsluiten aan de hoofdleiding.