Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de loodgieters / installateurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare loodgieter / installateur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een loodgieter / installateur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een loodgieter / installateur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

vrijdag 22 juni 2018

Verwarmingstoestel vervangen door elektrische verwarming

Verwarmingstoestel boven in badkamer dient verwijderd en vervangen door elektrische verwarming om te vermijden dat de ganse badkamer dient afgebroken te worden.
donderdag 21 juni 2018

Onderhoud en keuring bulex boiler

Ik vraag een offerte aan om mijn gasboiler te onderhouden maken. (tweejaarlijkse onderhoud attest) I will move out from my flat so I would like to receive 2-yearly maintenance certificate. I have Renova Bulex gasboiler.
donderdag 21 juni 2018

Verstopping afvoer keuken herstellen

De afvoer van de keuken zit verstopt. Het water loopt door maar van zodra we afwassen komt het terug naar boven in andere pompbak. We hebben al producten gebruikt maar niets lijkt te helpen, we denken dat de verstopping heel diep zit.
donderdag 21 juni 2018

Nazicht en onderhoud zonneboiler Eurothermic

Onderhoud van zonneboiler installatie van het merk Eurothermic.
donderdag 21 juni 2018

Herstelling lek + onderhoud verwarmingsketel Chaffoteaux

Er is een lek onderaan de verwarmingsketel, lek zit net onder de bevestiging van het blauwe stekkertje van het waterhuis. Dit moet hersteld worden en er moet ook een onderhoud (reiniging) van het toestel gebeuren.
donderdag 21 juni 2018

Boiler pacific keuren

Graag mijn boiler keuren. Dit is van het merk pacific.
donderdag 21 juni 2018

Kachel verplaatsen en aansluiten

Wij willen een kachel verplaatsen naar de woonkamer waar hij op gas kan aangesloten worden. Reeds schouw en schouwopening en gas aanwezig.
donderdag 21 juni 2018

Verwarmingsketel te vervangen

Nieuwe ketel plaatsen. Gasketel staat op de zolder. Nu rendementsketel. Aangesloten op schouw.
donderdag 21 juni 2018

Herstelling airco Argo

Mijn airconditioning van het merk Argo blaast enkel nog warme lucht. +/- 10 jaar oud. Graag onderhoud en/of herstelling op korte termijn.
woensdag 20 juni 2018

Beschermingsmaatregelen nemen tegen overstroming

Volgende maatregelen werden voorgesteld: -Plaatsen van terugslagklep op de leiding in de kelder -Dichten van gaten achteraan in de kelder -Terugslagklep plaatsen in nieuwe inspectieput -Leveren en plaatsen van afvoer
woensdag 20 juni 2018

Nieuwe elektrische boiler plaatsen

Voor een renovatieproject schik ik een nieuwe boiler op elektriciteit te plaatsen. Qua merk heb ik een voorkeur voor Vaillant.
woensdag 20 juni 2018

Verwijderen van 2 oude gashaarden

In het najaar worden een aantal ramen vervangen; ik wil van de gelegenheid gebruik maken om 2 oude gashaarden te laten verwijderen om de werken veilig te laten verlopen. Gezien ik nog niet goed weet welke verwarmingselementen ik later zal laten installeren, zou ik de leidingen ervan laten afdoppen. De haarden worden meegenomen.
woensdag 20 juni 2018

Lek dringend dichten

Lekkage in leiding. Het lek moet dringend hersteld worden. Lekkage reeds opgespoord maar nu iemand nodig om het te dichten.
woensdag 20 juni 2018

Scheiden regen en afvalwater

Wegens aanleggen nieuwe weg en riolering moeten regen en afval gescheiden worden
dinsdag 19 juni 2018

Waterverwarmers onderhouden en ontkalken

Ik moet volgens mijn huurcontract 1x per jaar de verwarming en waterverwarmers onderhouden en waterverwarmers ontkalken. Aangezien dit elk jaar moet gebeuren. Nu ben ik op zoek naar een vaste loodgieter die dit jaarlijks kan komen doen.
dinsdag 19 juni 2018

Gasleidingen vernieuwen in kelder appartementsgebouw

De gasleidingen in ons appartementsgebouw van 3 appartementen dienen vervangen te worden, deze zijn helemaal verroest kans op gaslek is zeer groot.
dinsdag 19 juni 2018

Doorstromer Vaillant Turbomag aansluiten

Ik ga mijn huidige doorstromer (Vaillant Turbomag 17/2) vervangen door een identiek toestel. Aansluiten, gasdruk-veiligheid.
dinsdag 19 juni 2018

Volledige installatie CV uitvoeren

Plaatsing en aansluiting gaswandcondensatieketel van (min. ) 25 KW (ong. 300 kub). Meter te verwarmen leefruimte) voor verwarming en warm sanitair water (ter vervanging van accumulatiekachels en elektrische boiler), inclusief leidingen (gas en water) 4 grote radiatoren plus badkamerhanddoekradiator, draadloze kamerthermostaat, ... Voorkeur voor doorstromer Vaillant, of Remeha
dinsdag 19 juni 2018

Radiatoren verwijderen en één vervangen

2 radiator verwijderen (centrale verwarming) En een 3de radiator vervangen.
maandag 18 juni 2018

Rioleringswerken uitvoeren

Volledig nieuwe riolering aanleggen ,graafwerken voer ik zelf uit mits juiste begeleiding door een vakman. Graag wel iemand die ook de plannen kan tekenen die nodig zijn bij de keuring.
maandag 18 juni 2018

Regenwaterput plaatsen

Graag wil ik een regenwaterput met een volume van 7500 liter laten graven. Is gewoon in volle grond (gazonoppervlak, gemakkelijk bereikbaar). Regenwater in eerste instantie te gebruiken voor in de tuin (besproeien planten, auto wassen, ...)
maandag 18 juni 2018

Condensatieketel + gas + ontkalker plaatsen

Plaatsen en aansluiten van nieuwe gastcondensator + boiler +ontkalker voor sanitair en verwarming.
maandag 18 juni 2018

Vervangen boiler Vaillant

Doorstroom geiser op aardgas dient vervangen te worden door nieuwe doorstroom geiser. De boiler staat in de badkamer is een Vaillant. Is een 14 liter, is enkel voor de badkamer en de keuken. Afvoer is momenteel met enkele schouw 120 mm. Ook mogelijk om uitgang te maken via dubbele muur achter boiler (minder dan 50 cm breed).
maandag 18 juni 2018

Omschakelen naar pelletkachel

Momenteel hebben wij een kachel met Mini chauffage. Dit is een kachel met een pomp. Eventueel nu overschakelen naar een pelletkachel of butaan.
maandag 18 juni 2018

Grondwaterpomp en regenwater nakijken en herstellen

1: Er is reeds een aantal jaar geleden een grondwater put geboord en een pomp geïnstalleerd. Echter de pomp trekt enkel lucht, dus ik heb een vermoeden dat de grondwaterput droog is komen te staan (7m) ofwel trekt de pomp ergens lucht. Dus graag even het oog van een professional hierop. 2: Mijn regenwaterpomp trekt ook lucht en er zit echter water in de regenput. Begrijp dit niet hoe dit komt. Deze pomp werkt wel nog met een drukvat en zou dit dan willen vervangen door een elektronische.
zondag 17 juni 2018

Condentatieketel Buderus/Junckers plaatsen

Een nieuwe condensatieketel geplaatst worden. Voorkeur naar Junckers of Buderus.
zondag 17 juni 2018

Vervangen expansievat in kelder

Expansievat in kelder dient vervangen te worden. Staat los van verwarmingsketel.
zondag 17 juni 2018

Waterput boren voor sproeien paardenpiste

Regenwaterput is onvoldoende voor dagelijks sproeien van de paardenpiste. Boren put (diepte? ) + installeren pomp met voorziening van sproei-installatie op piste. Water dient enkel hiervoor te dienen echter gebruik is in zomers periode dagelijks.
zondag 17 juni 2018

Onderhoud zonneboiler Regress

Een 2 jaarlijks onderhoud boiler merk Regress 300 l.
zondag 17 juni 2018

Herstellen regenwaterpomp DAB aqua switch 30/50

Onze regenwaterpomp zuigt geen water vanuit de regenput meer aan, maar gebruikt alleen nog stadswater. Op eerste zicht zien we geen problemen en vermoed dat het probleem zich dan ook in 3-wegsklep gaat bevinden.
zondag 17 juni 2018

Herstelling dab pomp

Wij hebben een dab pomp in de kelder en ze slaat niet meer vanzelf aan de gang. Graag herstellen ervan.
zaterdag 16 juni 2018

Airco plaatsen in appartement

Airco voor appartement ca. 150 m². Moet ook kunnen bijverwarmen.. Merk of type geen voorkeuren.
zaterdag 16 juni 2018

Chauffageketel nakijken en keuren

Ik moet mijn chauffageketel laten nakijken en een keuringsbewijs hebben gezien ik mijn huurwoning verlaat. Verwarming op gas.
zaterdag 16 juni 2018

Regenwaterpomp Wilo nakijken of herstellen

Ik heb een regenwaterpomp van het merk WILO maar deze heeft nooit goed gewerkt. Ik zou graag de installatie laten nakijken (trekt deze valse lucht en/of is de pomp defect) De pomp is al 12 jaar oud en mag zeker vervangen worden.
vrijdag 15 juni 2018

Plaatsen lavabo op slaapkamer

Wij zouden graag op de slaapkamer een lavabo plaatsen. De buizen kunnen via de valse wand van het schuin dak naar garage. Lengte buizen op verdiep - van lavabo naar schuine wand = 2m. Achter schuine wand 10m dan naar beneden in de garage waar de waterleiding toekomt.
vrijdag 15 juni 2018

Gaten afzuiging maken en dampkap monteren in restaurant

Er moet een Horeca dampkap geïnstalleerd worden op het eerste verdiep. Dampkap plaatsing en boring dienen allemaal door de vakman te gebeuren. De gaten moeten gemaakt worden door de muur naar de buren en vandaar naar het dak voor de afzuiging.
vrijdag 15 juni 2018

Plaatsen van split airco

Plaatsen van een split airco welke op de zolder dient geplaatst te worden.
vrijdag 15 juni 2018

Plaatsen badkamermeubel en verleggen waterafvoer voor wasmachine

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor 2 zaken: Het plaatsen van lavabomeubel met bijhorende opbergkast en spiegel met verlichting in de badkamer. Het verleggen van de watertoevoer/-afvoer voor wasmachine van de badkamer naar de bergruimte (ongeveer 3 meter verder; tussen beide ruimtes is het toilet gelegen).
donderdag 14 juni 2018

Airco plaatsen

Wij willen 3 slaapkamers koelen met 1 unit de afstand van leidingen zijn samen +-30 meter leidingen moeten van zolder door plafonds geboord worden deze leidingen moeten van zolder naar unit gebracht worden tussen schuin lopend dak tussen de keepers van het dak
donderdag 14 juni 2018

Airco plaatsen

Ik zou graag in 3 plaatsen airco installeren.Split airco.
donderdag 14 juni 2018

Bijkomende aansluiting plaatsen op Buderus stookolieketel Logano

Voor aanbouw (assistentiewoning) tegenaan bestaande woning wens ik ca 42 m² vloerverwarming te laten aansluiten op bestaande stookolie ketel type Buderus Logano. Betreft het aansluiten, plaatsen en in bedrijfstellen vloerverwarming, inclusief thermostaat, etc.
donderdag 14 juni 2018

Onderhoud ketel remeha uitvoeren

2 jaarlijks onderhoud CV ketel Remeha Tzerra Momenteel een klein met het warm water .
donderdag 14 juni 2018

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Onze regenwaterpomp is nu ongeveer 20 jaar oud van het merk CAT en nu sedert enkele maanden trekt deze maar af en toe water op. Wij maken heel veel gebruik van regenwater: voor de beide wc's, om te wassen, voor het onderhoud buiten en voor de begieting van tuin, en moestuin. Ik activeer de pomp bijna elke dag manueel, maar dat is niet meer volte houden.
woensdag 13 juni 2018

Geiser vervangen in 3 appartementen

Moet er tegen 09/18 een aanpassing gebeuren aan oude warmwatertoestellen om wettelijk in orde te blijven? Mijn toestel op aardgas werkt nog goed maar de aanvoer en afvoer gaat langs een gemeenschappelijke schouw. Moet daar een Inox schouw in komen?
woensdag 13 juni 2018

Nazicht zonneboiler Hewalex

BIjna 2 jaar terug hebben we een zonneboiler van Hewalex laten installeren. Nu blijkt de installateur failliet te zijn verklaard, en sinds vandaag krijgen we een foutmelding op ons Hewalex toestel, dat de circulatiepomp niet meer werkt.
woensdag 13 juni 2018

Radiatoren ophangen en aansluiten

Ik ben op zoek naar een cv installateur die 8 radiatoren kan ophangen / aansluiten .
woensdag 13 juni 2018

Mazouttank verwijderen en regenwaterput installeren

Te verwijderen: Mazouttank van 5000 L, ondergronds, te bereiken via ruime oprit (zie foto's) te plaatsen: Regenwatertank van 10. 000L. We zouden de grondwerken eventueel zelf uitvoeren.
woensdag 13 juni 2018

Kraantje plaatsen

Ik had graag een aftakking op mijn waterbuizen laten plaatsen in de bergingsruimte om een 3/4 kraan te plaatsen. Het zijn groene plastiek buizen. Ook zou er een dikke zwarte bestaande afvoerbuis opnieuw bevestigd moeten worden(losgekomen en hangt wat door)
woensdag 13 juni 2018

Split airco plaatsen in een feestzaal

Split airco plaatsen : Het is een ruimte van 16 x 13 m x 3 m hoogte. Het zou zijn voor een feestzaal.
woensdag 13 juni 2018

Verslag maken over lek afvoerleiding onder badkamervloer

Er is vermoedelijk een lek in de afvoerleiding(en) onder de badkamervloer. Hierdoor stroomt er water in de kelder naast de afvoerbuis die daar uit de muur komt (badkamer is niet onderkelderd). Ik heb de verzekering gecontacteerd en zij willen eerst een verslag van een loodgieter. Op basis van zijn verslag zal er pas mogelijk een lekdetectiefirma mogen komen. Ik wil dit graag zo snel mogelijk afhandelen want het lek wordt alleen erger.

Partners

Partners van Casius