Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende loodgieters / installateurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

3473 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie plaatsen met radiatoren, leidingen aanleggen en CV plaatsen, verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen, complete CV installatie plaatsen, verwijderen van stookolietank, loodgieterij en sanitair volledig renoveren, warmtepomp plaatsen, stookolie verwarming vervangen door warmtepomp, volledig nieuwe CV plaatsen, complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarmingsketel plaatsen Vaillant of Buderus, vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride, complete CV installatie plaatsen op aardgas met radiatoren, cV op gas vervangen door pelletkachel, verwarmingsketel plaatsen in garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

donderdag 20 juli 2017

Controle gas en verwarming

Ik zou voor mijn appartement een gas- en verwarmingsattest moeten kunnen voorleggen. - Gas: ik heb een gasboiler voor warm water etc in de keuken. (Mijn vuur werkt ook op gas. ) - Verwarming: lijkt me een standaard cv, maar ken er niet zo veel van.
woensdag 19 juli 2017

Leidingen aanleggen en CV plaatsen

Betreft renovatie van een fermette 1899 huidig zonder cv en met verouderde badkamer. CV op gas te voorzien met gietijzeren radiatoren en badkamer leidingen wordt verplaatst en nieuw gebouwd. Op bijgevoegde plannen is 1 vakje 0,25 x 0,25 meter.
woensdag 19 juli 2017

Verwarmingsketel plaatsen op mazout

Nieuwe condensatieketel plaatsen en verbinden met bestaande aansluitingen, Nieuwe schouw plaatsen door dak voor de ketel. Mazout. Geen voorkeur voor een bepaald merk.
woensdag 19 juli 2017

Wc vervangen

Het oude wc doet het niet meer wegens slijtage. staande wc te vervangen.
woensdag 19 juli 2017

Herstellen Ariston boiler

Onze boiler is stuk. Merk: Ariston. Liter: 100.
woensdag 19 juli 2017

Nazicht en herstelling boiler

Huidige boiler (aardgas) weigert stilaan dienst. Sanitair water is hierop aangesloten. Deze bevindt zich op gelijkvloerse verdieping in de garage. Graag nakijken , herstellen.
woensdag 19 juli 2017

Afbraak van een bovengrondse mazoutketel in de kelder

Er staat in de kelder een mazouttank van 2000 liter . Hij is wel leeg maar zou moeten afgebroken worden wegens omschakeling naar gas.
dinsdag 18 juli 2017

Lekkende douchebak nakijken

Als ik in de badkamer het toilet doorspoel dan blijft er onvoldoende water in staan. Leidingen ruiken. Douchebak boven is na gebruik beginnen lekken.
dinsdag 18 juli 2017

Omschakelen naar gasverwarming met nieuwe ketel

Momenteel is er een ketel op mazout. Graag omschakeling naar gasverwarming. Gasketel voor verwarming en warm water ineen.
dinsdag 18 juli 2017

Keuring CV en boiler

Keuring centrale verwarming en boiler.
dinsdag 18 juli 2017

Complete CV installatie plaatsen met radiatoren

Heb nu stoven ik wil een zuinige cv installatie plaatsen. Nu wil ik graag een cv installatie met radiatoren.
dinsdag 18 juli 2017

Airco met invertor technologie plaatsen

Ik zoek een vakman voor het aankopen en plaatsen van een airco met invertor technologie voor de koeling en verwarming van 80 à 90 m3 met een split unit systeem. Verwarming op gas.
dinsdag 18 juli 2017

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Er is momenteel al een warmtepomp maar deze is kapot en moet vervangen worden, zwembad is 11 x 4 meter. , 1,5 m diep , geïsoleerd en met een solar rolluik. Wij beschikken over een inteliflow pomp en een chloor metings installatie. De bekabeling en de leidingen zijn nog in perfecte staat dus gewoon vervangen van het toestel . Huidig toestel werkt wel niet op 380 volt , maar eventueel is er wel 380 volt in huis aanwezig
dinsdag 18 juli 2017

Gasleidingen leggen

In ons huis hebben we een gasleiding dat begint vanaf de kelder (gasmeter) en deze loopt tot de 2de verdieping. Graag zouden we deze gasleiding volledig willen vernieuwen. Vanaf de 2de verdiep tot de 3de verdiep hebben nog geen gasleiding en dit zouden we graag ook willen aanleggen. Op de 2de verdiep maken we gebruik van een gasboiler en op de 3de verdiep een elektrische boiler. Deze elektrische boiler op de 3de verdiep moet vervangen worden door een gasboiler dat we reeds al gekocht hebben.
dinsdag 18 juli 2017

Wegnemen en terugplaatsen toilet na leggen vloer

Ik laat in de week van 14 augustus nieuwe vloer leggen in de badkamer. Om een mooi resultaat te bekomen, wenst de vloerder dat het toilet wordt weg genomen en na het leggen van de vloer, toilet terug plaatsen.
dinsdag 18 juli 2017

Afvoer lek opsporen

Ik woon in een appartement op de 2 de verdieping. Wanneer ik een grote hoeveelheid water via de afvoer van de keuken laat weglopen, komt er in de garage (gelijkvloers) water langs de buitenzijde van deze afvoer (2") naar beneden gelopen. De afvoer is gemeenschappelijk met het appartement op de 1 s te verdieping. M.a.w. er zit ergens een lek , graag opsporen.
dinsdag 18 juli 2017

Nazicht Wilo regenwaterpomp

Onze Wilo regenwaterpomp werkt niet meer. We hadden ook graag wat meer informatie gehad hoe we kunnen zien hoe de put leeg is. We krijgen de Wilo pomp ook niet in Nederlands omgezet.
dinsdag 18 juli 2017

Herstellen lek aan beerput

Er is een lek in de beerput en zou deze willen laten herstellen
dinsdag 18 juli 2017

Vervangen mazoutketel door energiezuinige gasketel

Huis gebouwd in 1998 met mazoutketel. We willen deze vervangen door gasketel. Gasaansluiting tot aan woning reeds in orde gebracht.
maandag 17 juli 2017

Verwarmingsketel plaatsen op aardgas

Stookolie ketel is 17 jaar oud, wil nu ene op aardgas voor zowel ruimte verwarming als warm water.
maandag 17 juli 2017

Onderhouden cv gaswandketel

Onderhoud met attest van een gaswandketel in een appartement.
maandag 17 juli 2017

Lavabo plaatsen

Aansluiten van lavabo op afvoer en monteren van kraan.
maandag 17 juli 2017

Waterdicht maken van regenwaterput

Onze woning dateert van 1930. Nu hebben wij onder ons huis een waterreservoir. Die is er altijd geweest en er werd geen gebruik van gemaakt. Het regenwater werd verzameld in de regenwaterput en liep weg via een overloop. We hebben onlangs een pomp geplaatst met de nodige leidingen naar tuin en wasmachine. Nu blijkt dat de put niet meer waterdicht is (water in muren). Vandaar dat we dus de put leeggemaakt hebben. Is het mogelijk om deze oude regenwaterput waterdicht te maken??
maandag 17 juli 2017

Vervanging bestaande grondwaterpomp

De stijgleiding van mijn grondwater put is leeggelopen en de bestaande centrifugaalpomp slaagt er niet in om het grondwater terug op te zuigen. Ik wil nu de bestaande pomp incl. expansievat vervangen alsook de bijhorende aanvoerleiding in gegalvaniseerde 5/4" buis met terugslagklep en handafsluiter, lengte ca. 1,5m. De bedoeling is dat de vernieuwde installatie bestaat uit een moderne stillere pomp gemonteerd op een passend expansievat (ca. 20 l), met een aanvoerleiding in versterkte kunststofbuis met terugslagklep en handafsluiter. Uiteraard dient de installatie in werkensklare toestand te worden opgeleverd.
maandag 17 juli 2017

Omschakeling naar aardgasverwarming

Momenteel stookketel op aardolie. Huidige ketel dateert van 1999. Wil omschakelen naar aardgas.
maandag 17 juli 2017

Herstellen spoelbak van toilet

Doortreksysteem van toilet dient vervangen te worden.
maandag 17 juli 2017

Vervanging van complete CV installatie naar aardgasverwarming

Volledige vervanging verwarmingsinstallatie in oud huis. Verwarming op aardgas. Momenteel staan er elektrische kachels. Living moet vloerverwarming worden. De rest radiatoren. Tevens aansluitingen voor sanitair.
maandag 17 juli 2017

Tweejaarlijks onderhoud van ketel Immergas Victrix Zeus Superior

Ik zoek iemand die mijn Victrix Zeus Superior condensatieketel kan onderhouden. Condensatieketel op gas.
maandag 17 juli 2017

Plaatsen elektrische verwarming

Elektrische verwarmingselement (met stenen) moet vervangen worden door zuiniger type, huidige is 25 jaar oud. Elektriciteitsmeter voor afzonderlijk tarief is aanwezig. Het apparaat dient om een open living en keuken te verwarmen.
zondag 16 juli 2017

Verwarmingsketel op mazout plaatsen

Bestaande ketel is 36 jaar oud en werkt niet meer Graag nieuwe ketel plaatsen.
zondag 16 juli 2017

Verstopping op te zoeken en te herstellen

We hebben al een tijdje problemen met water dat (zeer) traag wegloopt in zowel de gootsteen in de keuken, als in het bad in de badkamer. We vermoeden "normale" verstopping, want na gebruik van DeStop gaat het altijd (even) beter. De frequentie van de noodzaak voor het gebruik van DeStop is echter zodanig opgelopen dat een structurele oplossing zich opdringt.
zondag 16 juli 2017

Rioolrenovatie uit te voeren

Rioolbuizen in eternit lopen onder woning en moeten met kousentechniek worden behandeld. 11 lm.
zondag 16 juli 2017

Verwarmingsketel plaatsen Vaillant of Buderus

De huidige mazoutketel is verroest. Deze mag worden weggehaald en er dient een nieuwe te worden geplaatst (Buderus of Vaillant), misschien in de kelder i.p.v. het voormalig duivenkot. Stookolie (mazout)
zondag 16 juli 2017

Herstellen of vervangen pomp

Ik heb een Wilo fluidcontrol regenwaterpomp die regelmatig bij het doorspoelen van de WC niet aanslaat. Ik trek dan de stekker uit en na een paar keer lukt het wel. Vorige week heb ik de regenwaterput laten leeglopen en schoonmaken maar dit heeft het probleem niet opgelost. De regenput was vuil en het lijkt of er ergens nog vuil in de zwarte buis of regenwaterpomp is. Dit probleem is augustus 2015 ontstaan en wordt alleen maar erger. Ik heb de pomp gereset en Bar is 4,1. Type :WILO FMC305 EM/2
zaterdag 15 juli 2017

Energiezuinige verwarmingsketel op mazout plaatsen

Energiezuinige ketel is noodzakelijk. Huidige ketel verouderd. Stookolie (mazout). Ketel nog aan te kopen in samenspraak met vakman.
vrijdag 14 juli 2017

Complete CV installatie op aardgas

Het plaatsen van cv op aardgas in woning nu enkel mazoutvuur in living. Radiatoren en vloerverwarming te plaatsen.
vrijdag 14 juli 2017

Verwarmingsketel plaatsen op mazout

We willen overschakelen op een pelletketel met productie van sanitair warm water Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
vrijdag 14 juli 2017

Verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen graag Vaillant of Junkers - voor warm water , verwarming en vloer combi. Dit zijn de favoriete merken, mag ook iets anders zijn eventueel. Vloerverwarming plaatsen in keuken en badkamer. Badkamer 1 is 6 m². Badkamer 2 : 10 m². Keuken : 12 m².
vrijdag 14 juli 2017

Verwarmingsketel op mazout vervangen

Vervangen van de mazoutketel, nieuwe verwarmingsketel op mazout plaatsen.
donderdag 13 juli 2017

Onderhouden gasketel Vaillant

Tweejaarlijks onderhoud gaswandketel vaillant ecotec pro.
donderdag 13 juli 2017

Herstellen of vervangen van boiler

Huidige boiler - 200 liter lekt blijkbaar.
woensdag 12 juli 2017

Gasleiding en waterleiding herstellen

Gasleiding moet hersteld worden omdat de leiding per ongeluk door gesneden is en een radiator zou moeten op een andere muur verplaats worden ongeveer 50 cm .
woensdag 12 juli 2017

Ontstopping van afvoer

Afvoer in keuken is verstopt. We hebben al enkele keren ontstopper geprobeerd onder veel resultaat. Mijn schoonvader heeft er met iets ingezeten, ook zonder resultaat.
woensdag 12 juli 2017

Vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride

De bestaande niet-condenserende gasketel moet vervangen worden door een gascondensatieketel of een hybride warmtepomp-aardgasketel. Daarnaast is er ook een zonneboiler aangesloten, die zichzelf stuurt om sanitair warm water en CV-water te gebruiken. De woning beschikt ook over zonnepanelen (elektriciteit) In de woning (4 pers) zijn een stortbad frequent gebruik en een ligbad (minder gebruik) aanwezig. Alles bevind zich op gelijkvloers in de garage. De schouw is nog niet aangepast (6 - 7 meter)
woensdag 12 juli 2017

Complete CV installatie plaatsen op aardgas met radiatoren

Een volledige CV installatie plaatsen , verwarm nu met elektriciteit Ongeveer 5 radiatoren zouden moeten worden geplaatst.
woensdag 12 juli 2017

Zonneboiler plaatsen

Plaatsen zonneboiler voor 4 personen.
woensdag 12 juli 2017

Nakijken boiler Vaillant

Ik wil graag een nazicht van mijn Vaillant boiler nav het beëindigen van mijn huurcontract.
woensdag 12 juli 2017

Herstelling Ferroli verwarmingsketel

Ik beschik over een Ferroli (modelGRBK N30) met onderaan boiler. Het probleem is dat de druk in het cv-systeem systematisch stijgt en als ik water aflaat is het zuiver water. Vandaar dat ik denk dat leidingwater in het cv-circuit komt.
woensdag 12 juli 2017

Omschakeling van mazout naar aardgasverwarming

Brander op stookolie is versleten, moet vervangen worden door brander op aardgas. Verwarming en aansluiting boiler. Omschakelin van mazout naar aardgas.
woensdag 12 juli 2017

Aansluiten vaatwasser en hiervoor aan en afvoer water installeren

Ik zou graag een vaatwasser installeren in mijn keuken, maar omwille van plaatsgebrek zijn de opties beperkt. Omwille hiervan is het in mijn ogen beter om een expert de mogelijkheden te laten bekijken.

Partners

Partners van Casius