Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende loodgieters / installateurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

3275 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen van sanitair en chauffage, vloerverwarming en CV installatie, cV plaatsen, vervangen kranen naar thermostatische kranen (60 radiatoren), centrale verwarming op gas, condensatieketel plaatsen in renovatiewoning, vervangen huidige ketel, cV op aardgas plaatsen, nieuwe ketel en brander plaatsen, aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen, plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw, omschakelen elektriciteitsverwarming naar gasverwarming, condensatieketel nieuwe leidingen, vervangen cv installatie, vervangen radiator en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

maandag 22 mei 2017

Aanpassen loodgieterij in nieuwe keuken

Vermits ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moet er voor men deze komt leveren nagezien worden of de kranen van watertoevoer op de juiste plaats staan en ook een aan- en afvoer worden gemaakt voor een nieuwe vaatwasmachine welke niet aanwezig is nu.
maandag 22 mei 2017

Condensatieketel plaatsen in renovatiewoning

Plaatsen condensatieketel, rookgasafvoer, en leggen van gasleiding voor een renovatiewoning.
zondag 21 mei 2017

Onderhoud gaskachels

Ik zoek een vakman voor onderhoud 2 gaskachel's.
zondag 21 mei 2017

Vloerverwarming en CV installatie

1. Vloerverwarming op gelijkvloers (44 m²): volledig kostenplaatje, alles inbegrepen, indien mogelijk via zelfbouw 2. Centrale verwarming in 2 kamers op eerste verdiep (10 m²/kamer): volledig kostenplaatje, alles inbegrepen, indien mogelijk via zelfbouw, indien mogelijk met combiketel 3. Centrale verwarming op gelijkvloers en eerste verdiep (54 m²): volledig kostenplaatje, alles inbegrepen, indien mogelijk via zelfbouw, indien mogelijk met combiketel.
zondag 21 mei 2017

Onderhoud van gasketels

Prijsaanvraag voor onderhoud van twee gasverbrandingsinstallaties in halfopen bebouwinng, zowel ik als mijn buurman moeten nog iemand vinden die tweejaarlijks het onderhoud op zich wil nemen. De woningen zijn nu 4 jaar oud.
zaterdag 20 mei 2017

Vervangen huidige ketel

Vervanging van het huidige toestel dat 17 jaar oud is. Nu is dat een gasketel. Graag advies rond verschillende opties. Graag zo snel mogelijk.
zaterdag 20 mei 2017

Gaslek bulex herstellen

Eandis heeft op MAANDAG 15 MEI mijn gasmeter verzegeld omdat er een gaslek zou zijn met mijn BULEX. De gasleidingen zijn gecontroleerd en zijn volledig ok. Tot op heden nog niemand gevonden die mij heeft komen depanneren. Ik zit hier al een hele week zonder warm water en cv omdat de gas afgesloten is en ik eerst een keuringsattest (habilatieformulier) nodig heb voordat Eandis de gasmeter weer wil openstellen.
vrijdag 19 mei 2017

Vervangen van mazoutketel door gasketel

We zouden graag bestaande mazoutketel vervangen door gasketel en oude mazouttank laten weghalen of opvullen. De mazoutketel staat op gelijkvloers, nieuwe gastank zouden we graag eronder in de kelder zetten.
vrijdag 19 mei 2017

Vervangen gasboiler

Graag had ik in mijn badkamer een nieuwe gasboiler willen laten installeren (dit hoeft geen Junkers of Vaillant te zijn) dus graag een offerte hiervoor met plaatsing. Dit kan op maandag-woe-vrij volgende week. Naargelang type boiler zal er een verluchting moeten gemaakt worden id muur.
vrijdag 19 mei 2017

CV op aardgas plaatsen

Living1: 57,15m³- radiator moet verticaal, B80 living2: 40,64m³- radiator horizontaal, B150 keuken: 80,5m³- radiator horizontaal, B150 badkamer: 20,61m³- radiator horizontaal B120 (handdoekradiator reeds voorzien in aankoop badkamer)
vrijdag 19 mei 2017

Wc plaatsen

Oude wc uitbreken en nieuwe plaatsen.
vrijdag 19 mei 2017

Bijvullen en nazien van de airco

Bijvullen van de airco + eventueel nazicht.
vrijdag 19 mei 2017

Airco particulier

Airco voor slaapkamer plaatsen.(4. 5 op 4 hoogte 2. 30)
vrijdag 19 mei 2017

Reinigen en herstellen regenwaterput

Herstellen van waterput.
donderdag 18 mei 2017

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen. Lekt tussen dichtdingen boven de spoelbak. Warm en koud water. Het merk dat er nu aanwezig is van Crone maar dat hoeft niet hetzelfde merk te zijn. Moet wel model zijn met gebogen loop om emmer enz.. eronder te zetten
donderdag 18 mei 2017

Nieuwe ketel en brander plaatsen

Mazoutketel en brander van 40j oud afgekeurd. Veel te hoog zuurgehalte. Nieuwe ketel en brander noodzakelijk.
donderdag 18 mei 2017

Aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen

Klein arbeidershuisje met schouw die ik graag zou zien met een gaskachel en een gaspijp tot boven op mijn schouw. Eventueel ook de schoorsteen te vernieuwen, mooi te maken.
donderdag 18 mei 2017

Onderhoud aardgasketel nodig

Onderhoud van een De Dietrich aardgasketel.
donderdag 18 mei 2017

Reinigen van de ketel

De ketel zou voor verhuur opnieuw gereinigd moeten worden.
donderdag 18 mei 2017

Onderhoud van gasketel Buderus

Gewoon een éénmalig onderhoud van een Buderus gasketel.
donderdag 18 mei 2017

Plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw

Momenteel hebben wij een atmosferische cv-ketel. Die staat op de wasplaats op het gelijkvloers. De leefruimte is op de eerste verdieping, de slaapkamers op de tweede verdieping. De schouw loopt tot op het plat dak. Voor de plaatsing van een condensatieketel moet in de schouw een nieuwe dubbelwandige buis gestoken worden. Het gaat dus niet alleen om de plaatsing van een nieuw toestel maar ook een nieuwe afvoerbuis. Voor de nieuwe cv-ketel wil ik ook graag een slimme thermostaat. Huidig toestel is een Vaillant van bouwjaar 2000. Er is reeds een technieker van een firma geweest maar ik wil graag offertes kunnen vergelijken.
donderdag 18 mei 2017

Onderhoud van brander

Voor ons café in Antwerpen ben ik op zoek naar iemand voor het onderhoud van onze brander.
donderdag 18 mei 2017

Douche cabine en WC plaatsen

Ik zoek een vakman die mij een douchecabine kan plaatsen en hang-wc kan plaatsen.
donderdag 18 mei 2017

Toilet vervangen

Oud toilet vervangen door een nieuwe toilet (hangtoilet).
donderdag 18 mei 2017

Radiatoren plaatsen

CV kamer vernieuwen. Er zouden 2 radiatoren moeten geplaatst worden.
donderdag 18 mei 2017

Herstellingen loodgieterij

* terugslagklep voor CV ketel plaatsen * anti-kalk behandeling CV circuit * afvoer droogkast aansluiten * lopende WC
woensdag 17 mei 2017

Vervangen oude gasketel

Vervangen oude gasketel door nieuwe HR-condensatieketel.
woensdag 17 mei 2017

Vervangen CV ketel

Vervangen oude ketel (Sime 1982) door condensatieketel.
woensdag 17 mei 2017

Gaslek dringend herstellen

Lek in gasleiding - dringend te hestellen.
woensdag 17 mei 2017

Vervangen bestaande verwarmingsinstallatie naar gas

Ik verwarm momenteel op mazout en wil overschakelen op aardgas. Wat gaat me dit kosten voor aansluiting en nieuwe ketel op aardgas.
woensdag 17 mei 2017

Buitenkraan installeren

Buitenkraan installeren magazijn.
woensdag 17 mei 2017

Centrale verwarming in kantoorruimte plaatsen

We willen een centrale verwarming laten plaatsen in een kantoorruimte van 150 m².
woensdag 17 mei 2017

Vervangen pomp in regenwaterput

Graag had ik mijn pomp in regenwaterput laten vervangen wegens stuk (lage isolatieweerstand - vocht). De pomp dateert van 2011! Wij denken eraan om de situatie om te bouwen naar een droge opstelling (indien mogelijk en het geluid beperkt blijft aangezien deze in de garage komt). Als alternatief mag ook de pomp gewoon worden vervangen. Dit kan worden besproken. Er zijn 2 toiletten, een wasmachine en 2 buitenkraantjes op aangesloten. Momenteel heb ik alles omgezet naar stadswater maar ik zou willen dat het toch op korte termijn wordt opgelost.
dinsdag 16 mei 2017

Loodgieterij aanleggen

Ik wil graag een tijdelijke veilige loodgieterinstallatie (douche, toilet, wasbak, keuken) laten gebeuren in een appartement.
dinsdag 16 mei 2017

Onderhoud van Inventum waterboiler

Onze Inventum waterboiler dient elke 5 jaar ontkalkt te worden en dit zou nog dit jaar moeten gebeuren.
dinsdag 16 mei 2017

Ontkalken warmwaterleiding

De leiding van het warm water naar de badkamer heeft een verminderd debiet. Dit is een koperen leiding van 15 mm die bestaande was en niet weer vervangen bij de renovatie. Deze leiding dient te worden ontkalkt(max 5 lopende meter) en kan afgesloten worden tot de nieuwe leidingen.
dinsdag 16 mei 2017

Omschakeling naar gasverwarming

Momenteel verwarming op stookolie. Gasleiding aanwezig, momenteel enkel om te koken. Brander aan vervanging toe. Bij vervanging is overschakeling naar verwarming naar gas met boiler zeker een optie.
dinsdag 16 mei 2017

CV plaatsen

CV is nog niet aanwezig, dit zou geplaatst moeten worden. Dit voor een renovatie. Er zouden 6 radiators moeten worden geplaatst.
maandag 15 mei 2017

Herstelling van gaskachel Well Straler

Ik heb een gaskachel waarvan de bediening op afstand niet meer goed werkt, het werkt maar binnen de 30 cm meer. Batterijen vervangen heeft niks opgebracht dus denk dat het aan de ontvanger ligt. Een onderhoud mag terwijl ook gedaan worden. Type is Well Straler K98.
maandag 15 mei 2017

Nazicht drukverlies waterpomp

Druk in pomp valt telkens weg waardoor we geen water meer hebben.
maandag 15 mei 2017

Elektrische verwarming in studio vervangen

Ik zou graag een oude accumulatiekachel vervangen door een nieuwe, voor een ruimte van ongeveer 35 vierkante meter, de kachel mag echter niet breder zijn dan 80 cm, we kunnen wel in de hoogte werken.
maandag 15 mei 2017

Wifi-kamerthermostaat installeren

Ik zoek een vakman voor de installatie van een wifi-kamerthermostaat voor een(bestaande)accumulatieverwarming. Deze wifi-kamerther-mostaat moet ons toelaten de accu's op te starten of uit te schakelen en de temperatuur te regelen via een app op de pc of gsm.
maandag 15 mei 2017

Omschakelen elektriciteitsverwarming naar gasverwarming

Ons huis waar we nu gaan wonen wordt verwarmd op electreciteit maar wil zouden op gas willen gaan dus moet het volledig verranderd worden.
maandag 15 mei 2017

Kachel aansluiten

We hebben een houtkachel aangeschaft en wensen deze op een bestaand afvoerkanaal aan te sluiten. Omdat we zeker willen zijn van de veiligheid zouden we dit liefst door een professional laten uitvoeren. We hebben nog geen buis van kachel tot afvoerkanaal voorzien. Deze buis liefst in donkere kleur.
maandag 15 mei 2017

Onderhoud reiniging condensatieketel bulex

Bulex ketel op gas. Niks mis mee, maar moet nagekeken worden (2 jaarlijks). (installatie jaar 2011)
maandag 15 mei 2017

Pomp aansluiten

Heb vuilwaterpomp gekocht maar de pvc buizen passen niet op de vorige buizen. Aansluiten pomp en buizen aan te passen.
maandag 15 mei 2017

Change old mazout ketel

I want to change my old mazout ketel to new one.
zondag 14 mei 2017

Aanleggen van sanitair en chauffage

Vakman gezocht voor: - plaatsen warmtepomp (lucht/water) - leidingen - plaatsen wandchauffage - plaatsen hangtoilet Ruimtes: - keuken - living - bureau betreft renovatie - tijdstip werken = eind juni (zie plan in bijlage)
zondag 14 mei 2017

Controle gashaard/ herstelling Boley type A20

Ik heb hier een Boley Gashaard type A20/P piezo. De waakvlam treedt in werking maar het vuurbestendig brandt niet.
zondag 14 mei 2017

Airco split plaatsen

Voor 2 zolderkamers wensen wij een offerte voor een airco split waarbij de buitenunit langs de zijgevel kan hangen.

Partners

Partners van Casius