Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de loodgieters / installateurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare loodgieter / installateur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een loodgieter / installateur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een loodgieter / installateur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

vrijdag 16 februari 2018

Gascondensatie ketel met doorstromer plaatsen

Graag een gascondensatieketel met doorstromer. (En weghalen huidige kleine doorstromer. ) Zowel gebruik voor verwarming als voor sanitair. Technische ruimte op eerste verdieping in midden huis, leidingen liggen al onder vloer op eerste verdieping, op plaatsen waar naar boven/naar beneden kan gegaan worden. 3 chauffages beneden (2 grote verticaal, 1 gewone horizontaal), 2 op eerste verdieping (grote verticaal) en 1 op 2e verdieping. De schoorsteen moet ook vervangen worden. Werken in 2 fases: nu meteen ketel + verwarming in badkamer op eerste verdieping, na zomer rest werken.
vrijdag 16 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Met stookolie momenteel. Nu een ketel van meer dan 40 jaar oud een Buderus. Wij hebben nu een instalatie op mazout en willen zowel mazout als gas vergelijken met elkaar om te zien wat het beste loont voor ons. Warm water is ,u ook met mazout. Ketel is in de kelder gelegen graag onze mogelijkheden en opties. Graag het verschil weten tussen condensatieketel en HR ketel.
vrijdag 16 februari 2018

Complete CV installatie

Complete cv installatie plaatsen. Tussen de 5 en 10 kamers verwarmen. Graag meer info over de mogelijkheden en verschillende prijzen. Woning is renovatie zonder verwarming.
vrijdag 16 februari 2018

Vervanging condensatie wandgasketel

Mijn Bulex combiketel is defect. Momenteel nog wel verwarming maar geen warm water, blijkbaar zijn er 3 stukken kapot (volgens de oorspronkelijke installateur van appartementsblok. Ik wil liever een nieuwe plaatsen dan nog kosten te doen aan dit toestel (is 10 jaar oud). Ik zou ook niet meer opteren voor Bulex. Ketel is voor in appartement van ongeveer 80 vierkante meter.
vrijdag 16 februari 2018

Lek gasleiding herstellen in appartement

De gasleiding tussen de teller en mijn appartement heeft een klein lek. Dit zou moeten gedicht worden door het injecteren van een oplossing in de buis.
vrijdag 16 februari 2018

Renovatie aangekochte woning

Graag had ik onderhoud laten uitvoeren op het vent axia verluchtingssysterm van de woning die ik gekocht heb.
donderdag 15 februari 2018

Nieuwe waterleidingen bel etage

Wij hebben pas een huis gekocht. We hebben geen water boven niets :-( we kunnen ons niet wassen , koken ,,, noem maar op ) Nieuwe leidingen leggen.
donderdag 15 februari 2018

Verwarming plaatsen in veranda

We zijn een veranda aan het bouwen en willen er verwarming in. We hebben cv op aardgas, dus wellicht de leidingen door te trekken. Binnen een tweetal maanden moet de veranda klaar zijn.
donderdag 15 februari 2018

Condensatieketel plaatsen

Met aardgas. De oude ketel is 20 jaar oud en is aan vernieuwing toe. Nieuwe ketel plaatsen graag een condensatieketel plaatsen op de eerste verdieping.
donderdag 15 februari 2018

Vervangen van oude ketel naar condensatieketel

Met aardgas. Vervanging oude ketel (>20 jaar) door condensatieketel. Geen voorkeur voor een bepaald merk, graag advies.
donderdag 15 februari 2018

Warmtepomp plaatsen

Verwarming op gas momenteel. Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw De bestaande CV is nog vrij nieuw (+- 10 jaar oud). We overwegen zonnepanelen voor de productie van elektriciteit en wilden weten of het mogelijk is om bij deze ook een zonneboiler op de bestaande installatie aan te schakelen.
donderdag 15 februari 2018

Nieuwe verwarmingsinstallatie met gas

Met aardgas. Nieuwe ketel plaatsen. Momenteel is dat een mazoutketel. Nieuwe gasketel plaatsen is voor een ontmoetingsplaats.
donderdag 15 februari 2018

Verwijderen van mazouttank

Met stookolie. Er moet een dubbelwandige mazouttank gesaneerd en verwijdert worden van 10 000 liter.
donderdag 15 februari 2018

Combi ketel plaatsen

Met stookolie, mazout. Momenteel al een oude ketel is 26 jaar oud. Combi mazoutketel vervangen.
donderdag 15 februari 2018

Wasmachine installeren

We hadden een oude wasmachine van Miele. Nu hebben wij een nieuwe wasmachine gekocht van Whirlpool. Deze machine moet aangesliten worden aan de afvoer die een beetje moeilijk bereikbaar is. Bovendien staat de wasmachine buiten mijn appartement in de gang en die moet verplaatst worden tot de badkamer dus is er heeft u ook een drager met wielen hebben.
donderdag 15 februari 2018

Vernieuwen van verwarmingsketel

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : omschakeling naar een combi cv ketel op mazout of ketel op aardgas. Momenteel verwarm ik met een mazoutketel.
donderdag 15 februari 2018

Nazicht gasstoof

Mijn gasstoof slaagt aan maar als ik kop van onsteking los laat gaat de vlam terug uit ze slaagt niet aan
donderdag 15 februari 2018

Thermostaat repareren

In mijn douche werkt de thermostaat niet meer. Als ik deze op maximum warmte zet, komt er slechts lauw water uit.
donderdag 15 februari 2018

Vervanging verwarmingsketel en boiler

Vervanging van een afgekeurde Viessmann gasketel door een condensatieketel, alsook het eventueel vervangen van een Vaillant boiler in de badkamer. Het huis wordt verwarmd door een combinatie van radiatoren en vloerverwarming...
donderdag 15 februari 2018

Waterput boren

Wij wensen een geboorde put in onze tuin voor bevloeiing op de locatie van het toekomstig tuinhuis. Dit gedeelte van de tuin is gemakkelijk toegankelijk via de zijkant van het huis, al prefereren we geen passage van zwaar materiaal over het gazon.
donderdag 15 februari 2018

Vernieuwen van verwarming

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Momenteel hebben we mazout. Ik ben op zoek naar alternatieven maar weet niet goed welke oplossing voor ons huis de betere is.
donderdag 15 februari 2018

Septische put van kunststof herstellen of vervangen

De septische put in kunststof is ingestort en ik wil deze laten herstellen of vervangen worden. Deze zit onder de parking, onder een laag beton.
woensdag 14 februari 2018

Omschakeling naar complete gasinstallatie

Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? : Condensatieketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? : Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik wil graag uitstappen van mazout naar aardgas.
woensdag 14 februari 2018

Vernieuwen verwarmingsketel

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : ik heb chauffages en oude aardgaskackel.
woensdag 14 februari 2018

Boilers vervangen in badkamer en keuken

Ik wil twee oude boilers (op aardgas) in mijn huis (badkamer en keuken) vervangen door een moderner en veiliger systeem (gesloten systeem/ elektrische boilers). Ik zoek een offerte voor de aankoop en de plaatsing van twee nieuwe boilers.
woensdag 14 februari 2018

Mazouttank verwijderen en plaasten regenwaterput

Wij willen graag een stookolietank laten verwijderen die vol afval zit. We weten niet exact welke tank het is en hoeveel liter deze is. Na verwijdering willen we graag deze opening gebruiken om een regenwaterput te plaatsen.
woensdag 14 februari 2018

Aansluiting maken voor vaatwasmachine

Ik heb een woning gekocht in Wezemaal , doch er is geen vaatwasser in de keuken. Ik zoek een loodgieter die, als dat mogelijk is, een aansluiting kan maken om een vaatwasmachine aan te koppelen. Er is nu enkel een dubbele wasbak (zie foto's).
woensdag 14 februari 2018

Verwarmingsketel vernieuwen

Oude ketel en doorstromer zal door eigenaar afgebroken worden. Nieuw condensatie brander moet aangesloten worden op bestaande chauffage- en warmwatercircuit. De afvoerpijp is 3m. En moet door muur gebracht worden.
woensdag 14 februari 2018

Boiler installeren

Graag had ik een offerte laten opmaken voor het vervangen van een defecte boiler. Deze is gescheurd; er dient een volledig nieuwe geïnstalleerd te worden, dus is er eventueel ruimte voor een ander systeem. Wij staan open voor verschillende opties en voorstellen om deze dan onder de bewoners te bespreken. Wel dient dient de nieuwe boiler eveneens over een capaciteit van minstens 200l te beschikken en moet hij elektrisch bedreven worden. Er is immers geen gasaansluiting aanwezig. Met vriendelijke groet, Debbie Marcelis
woensdag 14 februari 2018

Vervangen accumulatieverwarming door elektrische verwarmingsinstallatie

Ik kan mijn woning momenteel niet voldoende verwarmen en wil dus mijn huidige accumulatiekachels laten vervangen. In de plaats had ik gedacht aan een elektrische manier van verwarmen.
woensdag 14 februari 2018

Verwarmingsketel te vervangen

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : momenteel werkt de verwarmingsketel op stookolie, deze dient vervangen te worden door 1 op aardgas. Leidingen doortrekken.
woensdag 14 februari 2018

Ventilatiesysteem plaatsen

Ik ben aan het renoveren en ben op zoek naar een nieuw ventilatiesysteem. Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m². Ik bespreek graag de verschillende opties met de vakman om de beste keuze te maken.
woensdag 14 februari 2018

Herstellen en onderhoud mazoutketel

Bij een pas aangekochte woning lekt de mazoutketel een kleine hoeveelheid mazout wanneer de pomp aanslaat. Dit zou moeten hersteld worden en tevens mag de ketel en schouw een onderhoudsbeurt krijgen.
woensdag 14 februari 2018

Verwarmingsketels vervangen door condensatieketel

Met stookolie, mazout. Het gaat om de vervanging van een verwarmingsketel op mazout. Deze is geplaatst in de kelderruimte. Het tweede toestel dat vervangen moet worden is een 10 jaar oude bulex die momenteel in de badkamer hangt. Graag zou ik deze 2 toestellen vervangen door een 2 in 1 condensatieketel. Dit voor de cv en het warm water.
woensdag 14 februari 2018

Riolering doortrekken voor badkamer op eerste verdiep

De slaapkamer op de eerste verdiep wordt omgebouwd tot een extra badkamer. Afvoerleidingen voor de hangtoilet bad en lavabo dienen gelegd te worden. Onder deze slaapkamer bevind zich de bestaande toilet op de gelijkvloers en daaronder bevind zich de kelder waar de afvoerbuizen zich bevinden die direct op de riolering zijn aangesloten. Alles kan dus recht naar beneden worden aangesloten. In bijlage foto's van de aansluitingen in de kelder, de WC daarboven en de slaapkamer dat een badkamer gaat worden
woensdag 14 februari 2018

HR of condensatieketel plaatsen in appartement

Condensatieketel of HR ketel plaatsen. Huidige verwarmingsketel op gas is geen condensatieketel. Junkers zwe 24-1. Deze is volledig verkalkt en dient vervangen te worden. Ik verhuur dit appartement en bevindt zich op bovenste verdieping (3de).
woensdag 14 februari 2018

Vloerverwarming plaatsen op twee verdiepingen

Ik heb een huis gekocht en zou graag de verwarmingsinstallatie willen vervangen omdat deze oud is. Ik zou vloerverwarming willen plaatsen, daarom heb ik het aanbod nodig. Voor 180 meter's op 2 verdiepingen.
dinsdag 13 februari 2018

Huidige ketel vervangen door condensatieketel

Met aardgas. Verwarmigsketel dient vervangen te worden door condensatieketel, voor verwarming huis en warm watervoorziening
dinsdag 13 februari 2018

Kranen vervangen in badkamer en keuken

Ik wil graag de kraan in de keuken en de badkamer eenzijdig laten vervangen. De warmteknop lekt en zou moeten vervangen worden, de andere is goed in de keuken, en vice versa in de badkamer. Ik heb zelf geen vervangstukken.
dinsdag 13 februari 2018

Septische put herstellen of vervangen

Ik wil graag de septische put laten herstellen indien dit mogelijk is. Het gaat om een een put van ongeveer 5000 liter. Momenteel is deze put afgezet aangezien er normaal wagens overrijden. Indien herstelling niet mogelijk is moet men een nieuwe put steken.
dinsdag 13 februari 2018

Huidige ketel vervangen

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas Mijn verwarmingsketel is 30 jaar oud en aan vervanging toe. Alle luchtkanalen zijn in orde.
dinsdag 13 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarming op gas. Zeer oude ketel. Vloerverwarming.
dinsdag 13 februari 2018

Onderhoud gaskachel Wellstraler

Waarschijnlijk iets met thermostaat. Gaskachel Wellstraler is meer dan 20 jaar oud. (15000 cal)
dinsdag 13 februari 2018

Condensatieketel plaatsen

Graag een condensatieketel plaatsen.
dinsdag 13 februari 2018

Herstellen gaskachel

Mijn gaskachel krijg ik niet meer aan wel het waakvlammetje maar die gaat terug uit van moment ik knop terug los laat kan iemand komen kijken. Merk niet geweten.
dinsdag 13 februari 2018

Huidige ketel vervangen

Huidige ketel vervangen door andere ketel. Verschillende opties mogelijk.
dinsdag 13 februari 2018

Ingebouwde dampkap vervangen en gasconvector herstellen

De ingebouwde dampkap in een oudere keuken moet vervangen worden. Aan het badkamerraam is een scharnier kapot en er moet op een andere plaats een nieuw scharnier geplaatst. Een ander prioritair probleem is de individuele gasconvector in de keuken die plots uitgevallen is en mogelijks zal moeten vervangen worden. We zoeken iemand die alle drie de werken kan uitvoeren.
dinsdag 13 februari 2018

Jaarlijks onderhoud gaskachel Wellstraler en boiler Junkers

Ik wil graag mijn gaskachel van Wellstraler en de boiler van Junkers laten onderhouden. Het gaat om een jaarlijks onderhoud.
maandag 12 februari 2018

HR ketel plaatsen

HR ketel plaatsen. Voor het overschakeling van de bestaande mazoutbrander naar HR ketel aardgas.
maandag 12 februari 2018

Gasleiding leggen in woning van de meter tot aan de berging

Plaatsen van staalbuis van de meter naar de berging, de buis is reeds in ons bezit. De gaten zijn reeds gekapt en de buis moet ongeveer 6 meter verder komen en een 1.5 meter naar boven met een gaskraan.

Partners

Partners van Casius