Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de loodgieters / installateurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare loodgieter / installateur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een loodgieter / installateur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een loodgieter / installateur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

maandag 11 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Het betreft een vervanging van de bestaande gasketel (vaillant), 13 jaar oud gebruikt voor centrale verwarming en warm water. Woning is open bebouwing met degelijke dakisolatie, volle muren zonder spouw en dubbel glas ramen. De te verwarmen (maximale) oppervlakte is 150m² Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
maandag 11 december 2017

Herstelling en nazicht van Vaillant gaskachel

Gasbrander Turbotec pro vuw242 van Vaillant geeft storing F33 (pressiostaat). Wij hebben hierdoor geen verwarming en warm water en er is dus een dringende herstelling nodig.
maandag 11 december 2017

Onderhoud elektrische boiler

Ik heb een elektrische boiler van het merk Fimsemail (150-200l). Doen jullie hier onderhoud van en zo ja wat kost dit ongeveer? Graag contact per mail
maandag 11 december 2017

WC met vergruizer repareren of vervangen

WC met vergruizer maakt al enkele jaren een raar geluid en sinds een aantal weken spuwt hij de afvoer terug in de lavabo. Deze wc en bijhorende leidingen moet worden gerepareerd indien mogelijk en anders vervangen.
maandag 11 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Huidige ketel is 15 jaar oud en toe aan vervanging. Het merk van de ketel en dergelijke met de vakman bespreken. Er wordt mazout stookolie gebruikt.
maandag 11 december 2017

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Momenteel gebruiken we gasvuur maar dit is stuk en willen graag overschakelen naar centrale verwarming. Er is een living, een keuken en een badkamer en drie slaapkamers voor het aantal radiatoren. Het gaat om een bescheiden rijhuis met twee verdiepingen.
zondag 10 december 2017

Verhelpen van lekkage achter tegelmuur

Lekkage is ontstaan achter een tegelmuur onder een wasbak. Water komt door de muur (druppelsgewijs). Identificatie en rectificatie van het probleem is gevraagd.
zondag 10 december 2017

Vervangen van radiatoren

Drie radiatoren moeten vervangen worden. 1x slaapkamer, 1x huiskamer (1 van 2) en 1x keuken. Appartement bevindt zich op de derde verdieping maar een lift is aanwezig.
zondag 10 december 2017

Lek in regenput dichten

Onze regenput is duidelijk lek, we zien het water binnenstromen in onze kelder. De put is momenteel niet aangesloten op ons waternet en willen hem graag laten legen (kunnen we eventueel zelf met een dompelpomp), reinigen (is al vele jaren niet meer gebeurd) laten dichten en aansluiten. Het gaat om een gemetste regenput van 10 000 liter, ons huis dateert uit de jaren 50.
zondag 10 december 2017

CV installeren

Aardgasketel plaatsen in de garage en hierbij een drie tot viertal radiatoren in de living. De afstand naar de radiatoren is ongeveer 3 - 5 meter.
zondag 10 december 2017

2 radiatoren plaatsen op zolderslaapkamers

Wij willen graag 2 radiatoren plaatsen op twee zolderkamers. De aansluitingen zijn reeds voorzien.
zondag 10 december 2017

Herstellen gaskachel onderhoud

Onze overbuur werkt met kacheltje en de waakvlam gaat niet meer aan n'a 2 maal proberen opstarten. De kachel is meer dan 30 jaar oud. Gelieve me telefonisch te contacteren
zondag 10 december 2017

Buizen aansluiten en leggen naar bestaande verwarming

Ik zoek iemand die buizen kan trekken voor mijn nieuwe radiators die al hangen. Buizen leggen en aansluiten op verwarming, bestaand netwerk.
zondag 10 december 2017

Verwijderen bestaande afvoer en nieuwe plaatsen

Mijn dampkap laat koude wind door, en nu, met de eerste sneeuw, blijkt er water binnen te lopen via de dakdichting. Het gaat om een dampkap onmiddellijk onder een plat dak, met rechtstreekse doorvoer naar boven. Wat is uw beste prijs voor het verwijderen van de bestaande afvoer, een nieuwe afvoer plaatsen met terugslagklep en dit fatsoenlijk waterdicht te maken?
zondag 10 december 2017

Nieuw toilet plaatsen

Toilet is stuk en dient vervangen te worden. Gewoon toilet op voet. We hebben zelf nog geen toilet aangekocht.
zondag 10 december 2017

Gaskachel onderhouden

We hebben een gaskachel met blazer die eens zou moeten nagekeken en onderhouden worden. Het merk van de gaskachel is niet gekend.
zondag 10 december 2017

Onderhoud en nazicht Vent Axia ventillatiesysteem

Ik heb een Vent Axia ventillasysteem in mijn appartement. Deze werkt echter niet meer (lucht circuleert niet). Graag herstellen of vervangen.
zondag 10 december 2017

Reparatie Ariston boiler

Brander ontsteekt, vlam is zichtbaar via kijkglaasje. Binnen 10 seconden valt alles uit en na 3 startpogingen krijg ik flame lift-error.
zaterdag 9 december 2017

Onderhoud gasketel Viessmann

Graag offerte voor onderhoud gasketel (verplicht 2 jarig onderhoud) door officieel erkende onderhoudstechnicus mét aflevering van de bijhorende nodige certificaten/verslagen/rapporten. Merk: Viesmann Type: Vitopend 100
zaterdag 9 december 2017

Complete CV installatie vernieuwen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Momenteel heb ik 3 gaskachels staan. Die ik wil vervangen door centrale verwarming.
zaterdag 9 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Wij hebben reeds een mazout tank maar de brander is al ongeveer 20 jaar oud en zou aan vervanging toe zijn. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
zaterdag 9 december 2017

Convectors vervangen door radiatoren

Momenteel is mijn huis voorzien van convectors, maar deze geven geen warmte meer en zou ze willen vervangen door radiators, het gaat om 11 stuks. Mijn huis is van voor 1962 (1959)
zaterdag 9 december 2017

Controle van gaskachels

2 gaskachels in leefruimte die moeten nagezien worden of alles nog correct werkt.
zaterdag 9 december 2017

Onderhoud Wellstraler haard

Onderhoud van Wellstraler
vrijdag 8 december 2017

Complete CV installatie plaatsen

3 Radiatoren plaatsen: Living, Keuken en Badkamer. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas
vrijdag 8 december 2017

Pelletkachel installeren

Een houtketel vervangen door een pelletkachel
vrijdag 8 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

De bestaande mazoutketel zou moeten worden vervangen. Het merk en dergelijke willen we met de vakman bespreken.
vrijdag 8 december 2017

2 jaarlijks onderhoud van de centrale verwarming

Graag offerte voor 2 jaarlijks onderhoud CV op mazout.
vrijdag 8 december 2017

Jaarlijks onderhoud Victrix Superior 32

Bij gebruik van warm water druppelt de veiligheidsklep van de warmwaterreservoir. Ook een onderhoud uitvoeren is 2 jaar geleden
vrijdag 8 december 2017

Nazicht Ariston Professional TECH boiler

Het rode waarschuwingslampje van onze Ariston PROfessional TECH boiler (enkel gebruikt voor warm water) brandt constant, terwijl we wel nog steeds warm water hebben. De boiler zou moeten nagekeken worden op mogelijke kortsluiting of te vervangen onderdelen.
vrijdag 8 december 2017

Complete CV installatie vernieuwen

Momenteel zijn er radiatoren op stookolie, maar willen deze weg en op aardgas verwarmen. De aansluitingen zijn momenteel reeds in aanvraag. Er moeten ook een zestal radiatoren worden vervangen.
vrijdag 8 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

De huidige verwarmingsketel heeft het al meermaals begeven maar werkt momenteel terug. Dit is reeds een heel oud model, waardoor een nieuwe nodig is. Aansluiting moet nog komen.
vrijdag 8 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Condensatieketel installeren. Geen gasleiding aanwezig. Aansluiting lijkt geen probleem. Ketel komt in garage (ongeveer 6 meter van aansluiting op staat Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
vrijdag 8 december 2017

Inbouwhaard plaatsen in bestaande schouw

We kochten onlangs een huis met een kachel voor de schouw. Nu zouden wij liever een houthaard steken in de bestaande schouw, maar we weten niet of dit mogelijk is aangezien de diepte slechts 36cm is.
vrijdag 8 december 2017

Leveren + plaatsen 2 kranen voor lavabo

1) verwijderen kranen lavabo: 2 stuks 2) leveren kranen lavabo, met technische fiche: 2 stuks 3) plaatsen en in bedrijf stellen kranen lavabo: 2 stuks
vrijdag 8 december 2017

Verwarmingsketel vervangen

Ik wil mijn huidige ketel vervangen door een condensatieketel. Alleen weet ik niet of ik de complete installatie of enkel de ketel moet vervangen. Kan u voor beide de prijzen meegeven? Is de prijs ook afhankelijk van wanneer ik deze laat istalleren? Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
vrijdag 8 december 2017

Grundfos sturing nazien

Er is een sturing defect van een LCD 110 sturingskast met 2 pompen
vrijdag 8 december 2017

Warmtepomp te plaatsen

Alléénstaande woning met tuin rondom, radiatoren, spouwmuur opgevuld, dak vernieuwd en geisoleerd, zonnepanelen, huidig vermogen gasketel nuttig vermogen 30kW, De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas
vrijdag 8 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Vervanging Verwarmingsketel Aardgas.
vrijdag 8 december 2017

Gassketel plaatsen

Vervanging van combi gasketel in appartement met warmaerkraan in keuken, warmwaterkraan lavabo en douche. In de woonplaats/keuken 3 radiatoren. Merk en dergelijke met de vakman bespreken ter plaatse.
vrijdag 8 december 2017

Installatie gaskachel

Enkel installatie van een gaskachel, Well straler A18. Materiaal al gekocht.
donderdag 7 december 2017

Houtkachel installeren

Ik wil een houtfornuis in de keuken plaatsen. Ik heb momenteel geen kachel en dus ook geen afvoer naar buiten of geen rookkanaal. Ik zoek: Advies over aankoop + welke werken uit te voeren. - erkend installateur om de effectieve installatie te doen.
donderdag 7 december 2017

Boiler en afvoer plaatsen

Voor het plaatsen van nieuwe boiler met afvoer. Nieuwe boiler aan te kopen met vakman. Moet op zolder komen. Huidige is dringend aan vervanging toe.
donderdag 7 december 2017

Thermostaat Nest plaatsen

Ik zoek een vakman voor het installeren van Nest thermostaat
donderdag 7 december 2017

2 jaarlijks onderhoud van de centrale verwarming

2 jaarlijks onderhoud van de centrale verwarming. Gezien de wettelijke verplichting, dient een attest beschikbaar te zijn.
donderdag 7 december 2017

Boiler repareren of nieuwe plaatsen

Boiler verliest water via cv leiding waardoor de druk op de cv leiding verhoogd. Vakman kan trachten om deze te herstellen maar zal waarschijnlijk een nieuwe moeten installeren.
donderdag 7 december 2017

Palletkachel plaatsen

Stookolieketel van 40kW uit het jaar 1980, met externe boiler 200l. 9 convectoren worden gevoed in een 1-pijpssysteem. Voor vervanging zou ik uitgaan 20kW warmte-vermogen en een aparte boiler van 140 liter. Ik heb een sterke voorkeur voor een pelletkachel maar wil dit graag bespreken met de vakman. Er wordt stookolie (mazout) gebruikt.
donderdag 7 december 2017

Onderhoud van de ketel

Jaarlijks onderhoud van de ketel.
donderdag 7 december 2017

Complete centrale verwarming plaatsen

Bungalow die volledig op elektriciteit verwarmd wordt, inclusief vloerverwarming, alles zou moeten veranderen naar centrale verwarming. Het gaat om 8 kamers, gas ligt tot aan het straat en moet dus tot aan de deur gelegd worden. Aardgas te gebruiken en eventueel vloerverwarming te installeren.
donderdag 7 december 2017

Geothermische warmtepomp plaatsen

Geothermische verticale captatie plaatsen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw, ze doen een energetische renovatie.

Partners

Partners van Casius