Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de loodgieters / installateurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare loodgieter / installateur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een loodgieter / installateur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een loodgieter / installateur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

vrijdag 14 december 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Bestaande gasketel moet vervangen worden. Vaillant of Junkers.
vrijdag 14 december 2018

Radiatoren plaatsen en aansluiten aan ketel

Plaatsen van radiatoren. Aansluiting Viessman ketel. Afkoppelen gasleiding keuken.
vrijdag 14 december 2018

Watermeter op eerste verdiep plaatsen

Huis is opgesplitst in 2 woningen, wij zijn eigenaar van 1ste verdiep. Onderste woning wordt verkocht, maar onze watermeter staat in hun garage beneden.
donderdag 13 december 2018

Plaatsing van accumulatieverwarming

Wij willen onze huidige verwarmingselementen vervangen door meer zuinige accumulatoren die 's nachts opladen.
donderdag 13 december 2018

Nieuw rookgaskanaal plaatsen

Instalatie nieuwe rookgaskanaal conform de wetgeving voor gasketel IDeal Standard iS3B van 1979.
donderdag 13 december 2018

Accumulatieverwarming herstellen

Op mijn appartement heb ik een accumulatieverwarming die enkel nog blaast maar geen warmte meer geeft.
donderdag 13 december 2018

Onderhouden gaskachel

Gaskachel nakijken. Huisbaas doet sinds 5 jaar kleine herstellingen en nu werkt het niet meer. (oude kachel)
donderdag 13 december 2018

Buis in een bestaande schouw steken

Momenteel loopt er een inox buis van de houtkachel tot in het begin van de schouw. Wij hadden die graag laten verlengen (of volledig vervangen) tot bovenaan de schouw.
woensdag 12 december 2018

Gaskachel Wellstraler herstellen

De gaskachel valt telkens uit. We kunnen hem wel aansteken, maar na enkele minuten valt hij terug uit Het merk is Wellstraler, B11BS
woensdag 12 december 2018

Bovengrondse mazouttank reinigen en verwijderen

Ik wou graag mijn mazouttank laten opvullen. Ik vermoed dat die 4000L is. Ligt buiten naast mijn huis . Verwijderen kan niet doordat nutsleidingen en afvoerbuizen kort tegen de tank liggen. Wat is de prijs hiervoor? Eventueel wanneer kan dit werk uitgevoerd worden?(ik vermoed dat er een 50 cm water in de tank staat)
woensdag 12 december 2018

Oude mazouttank verwijderen en nieuwe plaatsen

Vakman voor het verwijderen van een gebarsten mazouttank en reinigen grond en het daarin plaatsen van een nieuwe mazouttank. Een ondergrondse mazouttank in HDPE is reeds bof gelijkaardig alternatief voor een tank van 4.950 L. Ook zou dan daarna hiervoor een vernieuwd keuringsattest moeten afgeleverd worden. Ten tweede, moet dan de aansluiting met de CV brander verzekerd worden.
woensdag 12 december 2018

Installatie NEST thermostaat

Het aansluiten van een NESt thermostaat v3 op een bestaande CV ketel Vaillant ecoplus? Dit ter vervanging van Honeywell CM937 thermostaat.
woensdag 12 december 2018

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen voor zolder

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen voor verwarming op de zolderkamers waar nog geen verwarming is. Het gaat om 82 m² en ook willen we graag nog het salon laten verwarmen. Gaat om een renovatieproject.
woensdag 12 december 2018

Onderhouden zonneboiler Regess uitvoeren

Onderhoud nodig van zonneboiler Regess.
woensdag 12 december 2018

Verwijderen verwarmingsbuizen met asbestisolatie

Wij willen in onze kelderverdieping alle verwarmingsbuizen met asbestisolatie laten weghalen. Bel etage woning de buizen zijn 6m+3m+6m+5m+4m+2m+7m. De buizen in hun geheel verwijderen.
dinsdag 11 december 2018

Herstellen boiler en gaskachel

Juist huis gekocht en zou graag de gasboiler en gaskachel laten controleren.
dinsdag 11 december 2018

Onderhoud van gaskachel + doorstromer

We zouden willen een onderhoud aan onze gaskachel (nestor martin) en doorstromer (isi gas) laten uitvoeren
dinsdag 11 december 2018

Onderhoud en herstelling ventilatiesysteem vent axia

mijn ventilatiesysteem zou eens een onderhoud moeten krijgen alsook een herstelling. De bovenste fan of rotor is defect (rammelend geluid).
dinsdag 11 december 2018

Grond - water warmtepomp installeren

Op het gelijkvloers zal nieuwe vloerverwarming (+- 180m²) moeten worden geplaatst. op de 1ste en 2de verd. radiatoren (+- 90m²/verd.). Voorkeur voor geothermische waterpomp (indien mogelijk verticale installatie achter het gebouw, met minimale impact op de tuin). De pomp moet dienen om te Verwarmen en sanitair water verwarmen.
dinsdag 11 december 2018

Zonneboiler plaatsen

Het is voor warm water in douche, keuken en alles is voorzien om dat te plaatsen. We hebben een plat dak. Verwarmen met aardgas.
dinsdag 11 december 2018

Elektrische vloerverwarming leggen

Een elektrische vloermat in de inkomhal (accumulatie) is onderbroken. Kan u deze onderbrekling dedecteren en herstellen? De hal bevindt zich vooraan aan de straatkant op de gelijkvloerse verdieping.
dinsdag 11 december 2018

Warmtepompboiler installeren

Momenteel verwarming op mazout. 2 ketels. +/- 20 j oud ,geen aardgasnetwerk . Geen vloerverwarming, Wel grote tuin. Nog geen zonnepanelen. De warmte pompboiler van gebruikt worden om te koelen en/of verwarmen plus sanitair water verwarmen Alleenstaand huis 250m² met 1 verdieping .
dinsdag 11 december 2018

Collectors verbinden en condensatieketels aansluiten

Aansluiten collectors sanitair en vloerverwarming en aansluiten 2 condensatieketels. Opstart vloerverwarming. Verbindingen leggen en vloerverwarming opstarten. Gas aansluiten.
dinsdag 11 december 2018

Boiler installeren, stopcontacten afwerken en mogelijks vaatwasser repareren

De boiler van de keuken is stuk . Aankopen + installeren van nieuwe boiler. 6 Stopcontacten afwerken : er is iets mis met het stopcontact van de badkamer. Daarnaast moeten er plakketjes op schakelaars gezet worden. wij hebben de plakketjes. De vaatwasser geeft een foutmelding voor warm water, bekijken of dit kan gerepareerd worden, of we een nieuwe moeten kopen.
maandag 10 december 2018

Herstelling Ferroli verwarmingsketel

Problemen met mijn Ferroli verwarmingsketel Optimax 25 C: zeer laag debiet warm water tot totaal geen warm water uit de kranen.
maandag 10 december 2018

Doorstromer onderhouden

Wij hebben een doorstromer en deze zou een onderhoud moeten hebben. Vaillant gas geiser.
maandag 10 december 2018

Onderhoud gasketel Dietrich

Wij zijn eigenaar en beschikken over condensatieketel De Dietrich – 7 jaar oud – voor gezinswoning, verwarming en warm water.
maandag 10 december 2018

Onderhoud gasketel Chappee

Onderhoud gasketel Chappee.
maandag 10 december 2018

Leidingen leggen voor badkamer en keuken

Renovatie: Leidingen klaarleggen voor badkamer en keuken. Hoogstwaarschijnlijk moeten de oude leidingen vervangen worden.
maandag 10 december 2018

Geurhinder opsporen en repareren

In de slaapkamer van mijn dochter hebben we de laatste tijd veel last van een putjesgeur. Ik heb reeds de sifon vervangen en alle afdichtingen nagekeken aan de lavabo in die kamer, maar de geur blijft en wordt precies erger bij het gebruik van de chauffage - dus ik vermoed dat de geurhinder misschien van ergens anders komt. Graag hulp bij de opsporing van het probleem.
maandag 10 december 2018

Onderhoud gaskachel Wellstraler en plaatsen trekkap voor schoorsteen

Onze gaskachel (vrij recent model) geeft plots problemen. De waakvlam gaat perfect aan, maar bij het ontsteken van de hoofdbrander valt de kachel helemaal uit, incl de waakvlam. De schoorsteen heeft een net tegen vogels, dit lijkt met niet het probleem. Toch willen we de optie van een trekkap overwegen. Model van de kachel is Wellstraler
maandag 10 december 2018

Terugslagklep plaatsen

Ik wil een terugslagklep laten plaatsen.
maandag 10 december 2018

Inloopdouches waterdicht maken

2 inloopdouches bekleed met pvc en glaswanden lekken, volgens lekdetectie door insijpelend water langs glas en wand. Deze dienen waterdicht te worden gemaakt. Ook nazicht voor verdere lekken.
zondag 9 december 2018

Verwarming installeren in een renovatieproject

Kleine renovatieproject van een woning van 100 m² bewoonbare oppervlakte, momenteel geen verwarming aanwezig . De woning is volledig gestript. Ik wil een verwarming op gas of warmtepomp met deels muurverwarming. De installatie zal worden gebruikt om te verwarmen en sanitair warm water te voorzien .
zondag 9 december 2018

Bestaande mazoutketel vervangen door warmtepomp

Wij hebben vloerverwarming en radiatoren. Ook het warm water wordt verwarmd door de mazoutketel.
zondag 9 december 2018

Lucht - water warmtepomp installeren

Gebruik van warmtepomp ventilatielucht-water, ventilatie, airco, zonnepanelen in een gekoppeld systeem voor een goede samenwerking. Verwarmen, koeling en sanitair water verwarmen. Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen. Nieuwbouw met 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van 200 m².
zondag 9 december 2018

Pomp herstellen van regenput

probleem met werking pomp van regenwatervoorziening
zondag 9 december 2018

Vernieuwen van septische put

herstel van de opbouw + nieuw deksel septische put
zondag 9 december 2018

Nest thermostaat installeren

ik zou de bestaande draadloze thermostaat (Buderus RC35) van de Buderus verwarmingsketel (type : Logamax plus GB 142 30, gaswandketel) willen vervangen door een draadloze NEST thermostaat. Reden : het zender bereik van de huidige thermostaat is onvoldoende, waardoor we verplicht zijn om de thermostaat binnen een cirkel van ca maximaal 5 tot 6 meter van de ketel te zetten. Betreft een gerenoveerde rijwoning. Het gewenste zenderbereik zou rond de 20 meter moeten zijn.
zondag 9 december 2018

Vervangen elektrische boiler

Wil de bestaande Ariston electrische boiler van 120ltr. Bouwjaar 2004 muurmodel laten vervangen door een nieuwe van Marcke . Printplaat is een jaar geleden vervangen, maar is nu weer aan vervanging toe. Gezien de leeftijd en stroomverbruik is een nieuwe voordeliger.
zaterdag 8 december 2018

Aanpassen gasvuur van stadsgas naar flessengas

Ik heb 2 professionele kookvuren. Deze stonden op aardgas, aanpassing maken om flessengas te gebruiken.
zaterdag 8 december 2018

Immergas ketel herstellen

Herstelling ketel Immergas vitrix superior 32 kW. Toestel slaat aan maar valt uit bij 50 graden slaat in veiligheid.
zaterdag 8 december 2018

Onderhouden en herstellen geisers

Ik zoek een vakman voor onderhoud en herstelling van 2 geisers (Junkers en Chaffoteaux & maury) toestel. Graag snelle service gezien er 1 niet werkt op dit ogenblik.
zaterdag 8 december 2018

Vervangen afvoerbuizen van appartementsgebouw

In het appartementsblok wensen we de onderste afvoerbuizen die aangesloten zijn op de riolering te vervangen daar er veel kalk inzit en we al meermaals verstoppingen hebben gehad. De buizen zijn toegankelijk dus niet moeilijk vervangbaar en het betreft een 20 meter ongeveer.
zaterdag 8 december 2018

Houtkachel aansluiten op schoorsteen

Houtstoof (die we al hebben staan) zou een verbinding moeten maken met schoorsteen. Moet dan al dan niet een buis in de schoorsteen gestoken worden.
vrijdag 7 december 2018

Nieuwe gasboiler plaatsen

Nieuwe boiler te plaatsen. Momenteel ook een installatie op gas. Men moet ook een nieuwe afvoer voorzien.
donderdag 6 december 2018

Flexibel in schouw vervangen

Oude flexibel vervangen door nieuwe in de schouw tot aan HR Gas CV. Totaal 8 à 10 meter. De oude moet nog verwijderd worden.
donderdag 6 december 2018

Vervangen elektrische boiler

Wij hebben recent een huis gekocht waarin zich een ARISTON-warmwatertoestel bevindt. Het gaat om het type PROTECH 150 AYVMA 2. De originele aankoop dateert van (eind) 2002, dus het toestel heeft reeds een aanzienlijke leeftijd. We stellen vast dat de kuip lekt langs de bovenkant. Er is ons aangeraden het toestel te vervangen. Graag een vakman om de oude boiler weg te halen, en te vervangen door een nieuw (vergelijkbaar, maar energiezuiniger) model.
donderdag 6 december 2018

Plaatsen van een warmtepompboiler

Net aangekocht appartement waarvan een vervanging nodig is van de condensatieketel (2004). Gelijkvloers appartement! Geen voorgaande kennis aangaande warmtepompen dus ook niet geweten of het plaatsen hiervan mogelijk is. Ieder appartement heeft eigen verwarming.
donderdag 6 december 2018

Grond - water warmtepomp plaatsen

We hebben alvast een grote open tuin, maar die is omringd met bomen, waardoor zonnepanelen geen optie zijn. Vandaag verwarmen we met mazout. Bestaande woning 50 are.

Partners

Partners van Casius