Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende loodgieters / installateurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

2943 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: uitvoeren sanitair en verwarming, gehele verwarmingsinstallatie en leidingwerk vervangen, totale vernieuwing van de verwarming, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, vloer verwarming plaatsen in bestaande woning, installeren individuele watermeters, veranderen verwarmingsinstallatie, verwarming en boiler, vervangen boiler, condensatieketel vervangen, radiatoren vervangen en verplaatsen, elektrische verwarming vervangen door CV op gas, vervangen van volledige verwarmingsinstallatie, nieuw HR ketel plaatsen, vervanging oude stookolieketel door condensatieketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur:

dinsdag 28 februari 2017

Warmwater doorstroom Bauknecht

De waakvlam brandt, maar als ik de geiser iets hoger wil zetten, slaat hij af. Op waakvlam alleen is mijn water niet warm genoeg om een douche te nemen.
maandag 27 februari 2017

Attest controle sanitair

Voor overdracht van verhuur appartement heb ik een attest nodig van een loodgieter die bevestigt dat het sanitair zich in goede staat bevindt (geen verstoppingen, ed)
maandag 27 februari 2017

Gasleiding doortrekken in tuin

Ik wens van mijn garage een gasleiding te trekken naar de achterkant van mijn tuin + zijmuur om op termijn een binnen- en buitenhaard alsook een bbq te kunnen plaatsen. Mijn tuin wordt mid-maart van tuinpaden voorzien dus het zou tegen dan moeten gebeuren. Afstand bedraagt ongeveer 15 meter van garage naar terras. Toegang is mogelijk via gat langs het huis.
maandag 27 februari 2017

Installeren dietrich ketel ( directe )

Het betreft de aansluiting van een nieuwe ketel ( directe ) ( reeds aangekocht ) ter vervanging van de huidige niet conforme ketel. Alle toebehoren zijn aanwezig op klein materiaal na ( koperen buizen, koppelingen ) de. Watertoevoer dient opnieuw voorzien te worden, alsook een kleine wijziging aan de gasleiding ( stop plaatsen )
maandag 27 februari 2017

Afsluiten van de waterkraan wasbakje

Dwz gewoon de watertoevooer definitief dicht maken ( er een stop op zetten zodat deze waterbuisjes niet gaan kunnen lekken en waterschade zouden kunnen veroozaken in de vloer en muren). Wij hebben nu nergens in huis nog water omdat we de hoofdkraan hebben moeten toe zetten, dit omdat het buisje aan de wasbak is afgebroken onder het schell kraantje. Wij hebben nu dus nergens een kraan waar we nog water kunnen nemen, vandaar onze vraag om dringend te komen kijken Wij zijn enkel bereikbaar via mail , graag mail zenden aub wanneer u zou kunnen komen. Met
maandag 27 februari 2017

Verwarmingsinstallatie keuren

Tweejaarlijkse keuring.
maandag 27 februari 2017

Boiler vervangen

Vervangen van elektrische boiler van +/- 10 liter in keuken.
maandag 27 februari 2017

Geurafscheider plaatsen op hoofdriolering

Bij regenweer hebben we last van geurhinder die langs het riool naar binnen komt. Graag zouden we een geurafscheider plaatsen in één van de kelders van onze bewoners waar de riolering loopt naar de aansluiting met de straatriolering.
maandag 27 februari 2017

Junckers CV ketel vervangen

Vervanging huidige combi CV ketel Junkers Eurostar ZWE24-3 MFA wandmodel. Te verwarmen ruimten ongeveer 135m², in totaal 10 radiatoren. Combi voor verwarming en warm water. Ligbad aanwezig. Geplaatst in garage begane grond met rookafvoer door muur, rookafvoer en gas, wateraanvoer alles is aanwezig en alles is aangesloten op huidige cv ketel.
maandag 27 februari 2017

WC en wasmachine op regenput aansluiten

Wij hebben een oude regenput en wensen daarop de WC en wasmachine te laten aansluiten.
maandag 27 februari 2017

Vervangen boiler

Wij hebben onlangs een huis gekocht en zouden de boiler willen laten vervangen. Is nu elektriciteit en deze verbruikt heel veel.
maandag 27 februari 2017

Elektrische verwarmingsinstallatie omzetten naar gas

Momenteel verwarmen we met convectoren. We hebben enkel elektriciteit dus geen gas. Graag hadden we geweten wat een goede investering zou zijn naar verwarming toe. Eventueel ook de waterverwarming ook op dit systeem aangesloten hebben. Momenteel elektrische boiler van +- 65 liter.
maandag 27 februari 2017

Condensatieketel vervangen

Condensatieketel op gas te vervangen.
maandag 27 februari 2017

Gasleiding aansluiten fornuis

Ik wens een nieuw gasvuur te laten aansluiten. Er ligt al een grote wachtbuis waardoor de gasleiding moet komen en de bestaande leiding naar condensketel moet licht aangepast worden.
maandag 27 februari 2017

Regenwaterpomp vervangen

Ik wil graag een regenwaterpomp laten vervangen.
maandag 27 februari 2017

Radiatoren vervangen en verplaatsen

Ik wil enkele radiatoren laten vervangen. Alle radiatoren zijn zeer groot en moeten vervangen door nieuwe. De radiators in de keuken en badkamer moeten dan ook meteen een stukje verplaatst worden.
maandag 27 februari 2017

Verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout

We willen een benedenverdieping als woonhuis en een eerste verdieping onder het dak als twee lofts voor toerisme inrichten. Het totale oppervlak is ongeveer 400 m². De uitvoering moet voor volgende herfst klaar zijn. Graag met pellet kachel, Pellet cv , of iets met hout. Combinatie pellet en hout. Of wandverwarming, warmtepomp. Zonnecollector.
zondag 26 februari 2017

Plaatsen van een condensatieketel

Plaatsen van een condensatieketel water met verwarming op aardgas. Voorkeur voor Vaillant en Vriessman. Graag zo snel mogelijk ook laten installeren.
zondag 26 februari 2017

Onderhoud en nazicht kachels

Nazicht en onderhoud voor boiler en 2 gaskachels in appartement.
zondag 26 februari 2017

Elektrische verwarming vervangen door CV op gas

Renovatieproject waarbij vervanging elektrische verwarming nodig is door centrale verwarming op gas.
zondag 26 februari 2017

Onderhoud van gasboiler en gaskachels

Ik wil graag 2 gaskachels laten schoonmaken.
zondag 26 februari 2017

Vervangen van volledige verwarmingsinstallatie

Dubbel Inox buis in schouw plaatsen en schouw bovenop afwerken. Nieuwe stookketel. 5 nieuwe radiatoren plaatsen. Thermostatische kranen + nieuwe thermostaat plaatsen. Eventueel mogelijk zonneboiler plaatsen apart.
zaterdag 25 februari 2017

Overschakelen van mazout op aardgas

Zouden graag willen weten wat de kostprijs is voor het overschakelen van mazout op aardgas, daar het al een zeer oude mazout tank is en er toch een nieuwe zou moeten komen en we toch liever anders zouden willen verwarmen.
zaterdag 25 februari 2017

Stookolieketel vervangen

Vervanging van stookolieketel. Graag prijs en advies.
zaterdag 25 februari 2017

Nieuwe boiler plaatsen

Nieuwe boiler plaatsen van 100 liter.
zaterdag 25 februari 2017

Plaatsen leiding aardgas

We willen aardgas in een achterhuis om te verwarmen met 2 gashaarden. Eentje op het gelijksvloer en op de etage. Hiervoor dient vanuit de kelder naar het achterhuis een gasleiding te worden aangelegd naar het gelijkvloers en de etage. Het betreft ongeveer 20 meter buis. We dienen een aanvraag voor een bijkomende meter te doen aan de energiemaatschappij.
zaterdag 25 februari 2017

Wasmachine aansluiten

Ik wil mijn wasmachine aansluiten op dezelfde afvoer als de lavabo in de badkamer. Ik heb reeds een siffon gekocht met wasmachine aansluiting, maar krijg hem niet geïnstalleerd op de lavabo.
zaterdag 25 februari 2017

Nieuw HR ketel plaatsen

Nieuwe hoog rendementsketel cv plaatsen en in werking stellen.
zaterdag 25 februari 2017

Verwarming op elektriciteit vervangen door CV op aardgas

Prijs indicatie: huis dat nog niet is aangekocht. CV op aardgas in oude woning installeren. Momenteel verwarmd op elektriciteit. Alles nieuw dus. Graag zo weinig mogelijk beschadiging van bestaande muren/vloeren. Ruimtes: Bureau/toilet (toekomstige badkamer, keuken, living, en 4 slaapkamers.
zaterdag 25 februari 2017

Nieuwe ketel plaatsen

Nieuwe ketel plaatsen.
vrijdag 24 februari 2017

Vaillant ketel vervangen

Vervanging van oud toestel type Vaillant.
vrijdag 24 februari 2017

Toilet vervangen

Graag wil ik een nieuwe toilet laten installeren. Huidige is aan vervanging toe. Gewone staand toilet.
vrijdag 24 februari 2017

Vervanging oude stookolieketel door condensatieketel

Vervanging oude stookolieketel door condensatieketel
vrijdag 24 februari 2017

Onderhoud gasketel

Gewoon onderhoud nodig voor de eerste keer van een nieuwe gasketel.Gasketel Viesmann.
vrijdag 24 februari 2017

Verwarmingsketel vervangen

Plaatsen van verwarmingsketel Remeha Calenta 28c combi ter vervanging van de vorige ketel, welke was een Ariston combi ketel.
vrijdag 24 februari 2017

Dringend afvoer van wasmachine aansluiten

Wasmachine gekocht en er is geen afvoer. Ik zou een afvoer moeten laten leggen voor het water. Dringend een loodgieter gezocht.
vrijdag 24 februari 2017

Vervangen van ketel door hoogrendementsketel

Oplossing zoeken voor het verminderen van gasgebruik.
vrijdag 24 februari 2017

Thermostaat vervangen en aardgaskachel afstellen

Aardgaskachel geeft abnormale vlam en er moet een thermostaat vervangen worden. Liefst zo snel mogelijk
vrijdag 24 februari 2017

Vervangen gasketel in bestaande installatie

Mijn woning is van 1970, verwarmingsketel mazout vervangen door buderus Logamax plus GB172. Met doorstromer of boiler extern. Afbraak en verwijderen oude cv-ketel. Plaatsing nieuwe cv-ketel. Nieuwe schouwdoorvoer plaatsen.
vrijdag 24 februari 2017

Onderhouden mazoutketel

Onderhoud mazoutketel
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen ondergronds waterlek

We zijn dringend op zoek naar iemand die een ondergronds waterlek wil herstellen. Het lek is reeds gelokaliseerd door een lek detectie bedrijf. De waterleidingen zijn opgebouwd uit gegalvaniseerde leidingen en liggen onder de vloeren, op meerdere plaatsen zien we oxidatie (waar de leidingen zichtbaar zijn). Alle ondergrondse leidingen naar de keuken dienen vervangen te worden. Ook de leidingen in de badkamer vertonen oxidatie en liggen eveneens in de muur.
donderdag 23 februari 2017

Voorbereidende werken aardgasaansluiting

Ik wil een nieuwe aardgasaansluiting. Hiervoor dienen een aantal voorbereidende werken te worden uitgevoerd. Deze voorbereidende werken moeten worden uitgevoerd voor 25 maart.
donderdag 23 februari 2017

Vervangen van een boiler

Huidige elektrische warmwaterboiler moet vervangen worden: Installatie op zolder, klassieke boiler.
donderdag 23 februari 2017

Vervanging HR ketels

We hebben 2 gasketels: een voor warm water en de andere voor verwarming, beide van 1982. We hadden ze graag vervangen door nieuwe HR ketels aangezien verbruik zeer hoog is. Graag zo snel mogelijk een prijsofferte.
donderdag 23 februari 2017

Mazout installatie omzetten naar aardgas

Ik heb nu een mazout ketel installatie en die wou ik graag omzetten naar aardgas ik heb al een aardgas installatie. Lucht/waterpomp?
donderdag 23 februari 2017

Onderhoud gasketel Buderus

Onderhoud gasketel (attest nodig) voor verhuis. In april zou ik uit het huis willen dus ten laatste eind maart moet dit in orde zijn.
donderdag 23 februari 2017

Sanitair en chauffage aanpassen of vervangen

Lood tube vervangen en aansluiten tot in de kelder. Waterleiding tot de badkamer via de keuken. Ketel vervangen.
donderdag 23 februari 2017

Regenwaterput op toilet aansluiten

Kan put onder inrit worden geplaatst voor spoeling toilet ? Hier ligt reeds een verzamelput, kan deze daarvoor gebruikt worden?
donderdag 23 februari 2017

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Van A tot Z. Adres na contactname.
woensdag 22 februari 2017

Gasketel en brander vervangen

Vervanging van een bestaande gasbrander met boiler door een condensatiedoorstromer voor zowel verwarming als warm water. Deze wordt geplaatst in de kelder.

Partners

Partners van Casius