Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1389 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

maandag 19 februari 2018

Lucht - Water warmtepomp plaatsen voor opwarmen zwembad

Een lucht water warmtepomp plaatsenVoor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? : Verwarming van een zwembad Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij hebben een binnenbad van 6. 55 m op 5. 15 m. Wij wensen dit te verwarmen met een warmtepomp.
zondag 18 februari 2018

Warmtepomp plaatsen voor bestaand huis

Warmtepomp plaatsen is voor een bestaande gebouw. Het liefst zou ik niet meer afhankelijk willen zijn van gas/ elektriciteit distributeurs. Wij gaan in juni een zwemvijver aanleggen en willen een warmtepomp gebruiken om de temperatuur op peil te houden. Hiermee willen we zien of het de moeite loont om dit project door te trekken voor de verwarming van ons eengezinswoning.
zondag 18 februari 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen voor appartement gelijkvloers

Verwarmen en/of koelen van een gebouw Graag een lucht warmtepomp plaatsen voor een unit in ruimte van 94 m² en voor een multi unit waarvan 1 eenheid staat in een ruimte van 17 m² en en 1 eenheid staat in 60 m². Het gaat over een gelijkvloersappartement met totale oppervlakte van 94 m² waar momenteel elektrische vloerverwarming over gans het appartement voorzien is. Dit is een appartement op het gelijkvloers.
zondag 18 februari 2018

Plaatsen van regenwaterput

Plaatsen van 2 regenwaterputten van 10.000 liter (gekoppeld) of 1 grote van 20 000 liter. Liefst een grote indien dit mogelijk is. Deze zijn te plaatsen vooraan aan de garages van een nieuwbouwwoning.
zondag 18 februari 2018

Lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen

Graag een lucht water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Starten in juli aan de nieuwbouw. Alleenstaande woning.
zaterdag 17 februari 2018

Flandria gaskachel herstellen

Ik wil graag mijn gaskachel van Flandria laten herstellen. Er is een klein stuk glas kapot dat men moet vervangen en ook de waakvlam blijft niet aan.
vrijdag 16 februari 2018

Warmtepomp in nieuwbouw installeren

Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw. Aansluiting bestaande vloerverwarming Het betreft een nieuwbouw rijwoning (6 x 12 m, met 2 bouwlagen en plat dak). Het is de bedoeling om er ook sanitair warm water mee te maken, naast de vloerverwarming. Koelen in de zomer.
vrijdag 16 februari 2018

Lucht - Water warmtepomp plaatsen en vloerverwarming leggen

Momenteel elektrische verwarming De warmtepomp plaatsen en vloerverwarming plaatsen. Vloerverwarming is op gelijkvloers te plaatsen ongeveer 50 m². Plaatsing van monoblock 4 á 5 kw, op plat dak 3M hoog, aansluiten op vloerverwarming, en eventueel 2 radiatoren.
vrijdag 16 februari 2018

Vaillant verwarmingsinstallatie opstarten

Ik ben momenteel zelf de installatie, leidingen en radiatoren van mijn verwarming te leggen. Ik zoek echter een loodgieter om deze installatie op te starten. Ook zou deze persoon op termijn dan mijn installatie moeten onderhouden.
vrijdag 16 februari 2018

Complete CV installatie

Complete cv installatie plaatsen. Tussen de 5 en 10 kamers verwarmen. Graag meer info over de mogelijkheden en verschillende prijzen. Woning is renovatie zonder verwarming.
donderdag 15 februari 2018

Verwijderen van mazouttank

Met stookolie. Er moet een dubbelwandige mazouttank gesaneerd en verwijdert worden van 10 000 liter.
donderdag 15 februari 2018

Wasmachine installeren

We hadden een oude wasmachine van Miele. Nu hebben wij een nieuwe wasmachine gekocht van Whirlpool. Deze machine moet aangesliten worden aan de afvoer die een beetje moeilijk bereikbaar is. Bovendien staat de wasmachine buiten mijn appartement in de gang en die moet verplaatst worden tot de badkamer dus is er heeft u ook een drager met wielen hebben.
donderdag 15 februari 2018

Vervanging verwarmingsketel en boiler

Vervanging van een afgekeurde Viessmann gasketel door een condensatieketel, alsook het eventueel vervangen van een Vaillant boiler in de badkamer. Het huis wordt verwarmd door een combinatie van radiatoren en vloerverwarming...
woensdag 14 februari 2018

Omschakeling naar complete gasinstallatie

Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? : Condensatieketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? : Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik wil graag uitstappen van mazout naar aardgas.
woensdag 14 februari 2018

Mazouttank verwijderen en plaasten regenwaterput

Wij willen graag een stookolietank laten verwijderen die vol afval zit. We weten niet exact welke tank het is en hoeveel liter deze is. Na verwijdering willen we graag deze opening gebruiken om een regenwaterput te plaatsen.
woensdag 14 februari 2018

Verwarmingsketel vernieuwen

Oude ketel en doorstromer zal door eigenaar afgebroken worden. Nieuw condensatie brander moet aangesloten worden op bestaande chauffage- en warmwatercircuit. De afvoerpijp is 3m. En moet door muur gebracht worden.
woensdag 14 februari 2018

Boiler installeren

Graag had ik een offerte laten opmaken voor het vervangen van een defecte boiler. Deze is gescheurd; er dient een volledig nieuwe geïnstalleerd te worden, dus is er eventueel ruimte voor een ander systeem. Wij staan open voor verschillende opties en voorstellen om deze dan onder de bewoners te bespreken. Wel dient dient de nieuwe boiler eveneens over een capaciteit van minstens 200l te beschikken en moet hij elektrisch bedreven worden. Er is immers geen gasaansluiting aanwezig. Met vriendelijke groet, Debbie Marcelis
woensdag 14 februari 2018

Verwarmingsketels vervangen door condensatieketel

Met stookolie, mazout. Het gaat om de vervanging van een verwarmingsketel op mazout. Deze is geplaatst in de kelderruimte. Het tweede toestel dat vervangen moet worden is een 10 jaar oude bulex die momenteel in de badkamer hangt. Graag zou ik deze 2 toestellen vervangen door een 2 in 1 condensatieketel. Dit voor de cv en het warm water.
woensdag 14 februari 2018

Riolering doortrekken voor badkamer op eerste verdiep

De slaapkamer op de eerste verdiep wordt omgebouwd tot een extra badkamer. Afvoerleidingen voor de hangtoilet bad en lavabo dienen gelegd te worden. Onder deze slaapkamer bevind zich de bestaande toilet op de gelijkvloers en daaronder bevind zich de kelder waar de afvoerbuizen zich bevinden die direct op de riolering zijn aangesloten. Alles kan dus recht naar beneden worden aangesloten. In bijlage foto's van de aansluitingen in de kelder, de WC daarboven en de slaapkamer dat een badkamer gaat worden
woensdag 14 februari 2018

Vloerverwarming plaatsen op twee verdiepingen

Ik heb een huis gekocht en zou graag de verwarmingsinstallatie willen vervangen omdat deze oud is. Ik zou vloerverwarming willen plaatsen, daarom heb ik het aanbod nodig. Voor 180 meter's op 2 verdiepingen.
dinsdag 13 februari 2018

Huidige ketel vervangen door condensatieketel

Met aardgas. Verwarmigsketel dient vervangen te worden door condensatieketel, voor verwarming huis en warm watervoorziening
dinsdag 13 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarming op gas. Zeer oude ketel. Vloerverwarming.
dinsdag 13 februari 2018

Onderhoud gaskachel Wellstraler

Waarschijnlijk iets met thermostaat. Gaskachel Wellstraler is meer dan 20 jaar oud. (15000 cal)
dinsdag 13 februari 2018

Huidige ketel vervangen

Huidige ketel vervangen door andere ketel. Verschillende opties mogelijk.
dinsdag 13 februari 2018

Jaarlijks onderhoud gaskachel Wellstraler en boiler Junkers

Ik wil graag mijn gaskachel van Wellstraler en de boiler van Junkers laten onderhouden. Het gaat om een jaarlijks onderhoud.

Partners

Partners van Casius