Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1502 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

zondag 26 januari 2020

Gasleiding herleggen

Wij hebben een gasbrander en 2 gaskachels op 1 leiding en de brander staat laatste van de meter tot brander is ong 20 meter met daartussen de 2 aftakkingen naar de kachels. Probleem is dat de brander geen druk genoeg heeft om voor warm water te zorgen.
zondag 26 januari 2020

Vervangen elektrische boiler badkamer

Wij zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een elektrische boiler voor de badkamer (voor 2 à 3 personen) die kan werken op nachttarief. Ons huidig model lekt.
woensdag 22 januari 2020

Onderhouden van ACV Delta gasketel

Periodiek onderhoud aangeblazen gasketel ACV Delta. Combo ketel cv + warm water
dinsdag 21 januari 2020

Herstellen afvoerbuis onder oprit garage

Na een camera-onderzoek is vastgesteld dat ik een verzakte/lekende afvoerbuis heb onder mijn oprit. Daardoor begint de oprit te verzakken. Oprit zal moeten worden geopend, buis herstellen, oprit opnieuw egaliseren en dichten.
dinsdag 21 januari 2020

Verwijderen radiator in appartementsgebouw door bevriezing

Ik heb in een appartement een muur afgebroken waar een radiator aanhing. Nu moet de toevoer en retour zo snel als mogelijk afgesloten worden zodat een nieuwe muur kan gemetst worden. Aangezien het appartement in een groot gebouw bevind stel ik voor om het circuit dat de radiator bedient af te sluiten en met bevriezing de buizen van de radiator af te klemmen.
dinsdag 21 januari 2020

Gasleiding leggen in de kruipkelder

Ik wil een gasleiding van 15m in de kruipkelder laten leggen voor het aansluiten van een gashaard.
maandag 20 januari 2020

Plaatsing individuele meters

Installeren individuele watermeters In ons appartementsgebouw is er één watermeter. Er zijn echter 3 eenheden, 1 gelijkvloers en 2 appartementen (1ste en 2de verdiep) .
maandag 20 januari 2020

Plaatsen van airco

We zouden graag advies en inlichtingen willen voor de plaatsing van airco/verwarming in onze woning. We willen dit uitvoeren voordat de nieuwe (niet terugdraaiende!) metertellers hier zijn. We hebben namelijk zonnepannelen en hebben nu een dagteller die op jaarbasis steeds verder achteruitgaat. Het zou gaan over airco in 3 slaapkamers en ook de woonkamer. De afmetingen van deze ruimtes zijn: • slaapkamer 1: 370 op 400 • slaapkamer 2: 330 op 480 • slaapkamer zolder: 700 op 750 • Woonkamer: 400 op 900 We denken aan een Multi split unit te plaatsen op de garage waarbij we redelijk eenvoudig toegang hebben tot de slaapkamers en zolder en woonkamer.
maandag 20 januari 2020

Verwarmingsketel herstellen

* Probleemoplossing thermostaat regelaar. (Diagnose code S.36 : thermostaat <20°c waardoor werking cv verhindert wordt.) Hierdoor slaat de brander tot vervelens toe meermaals per dag aan en uit. Verwarmingsketel is van het merk Vaillant. En onderhoud.
zondag 19 januari 2020

Onderhouden Wellstraler

Onderhoud Wellstraler gaskachel. De kachel valt na een 5-tal minuten branden volledig uit.