Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1511 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

maandag 6 april 2020

Termal geizer herstellen

Termal geizer werkt niet, lampje batterij blijft kniperen terwijl er nieuwe batterijen inzitten.
maandag 6 april 2020

Onderhouden CV-ketel en badverwarmer junckers

reinigen en rookgasanalyse met attest van Junckers verwarmingsketel (gasketel met schouwaansluting, ZWE 24-4 ZSE 24-4 MFK) en Junckers badverwarmer AME CELSIUS
zondag 5 april 2020

Vloerverwarming droog systeem leggen

vloerverwarming op houten onderbouw minstens 200m²
vrijdag 3 april 2020

Bulex herstellen

Bulex Thermomaster F 25 E Gaat in storing na het opstarten, rode led knippert, druk (1.5bar) knippert.
donderdag 2 april 2020

Zonneboiler plaatsen voor zwembad op te warmen

Momenteel willen wij een zwembad plaatsen met warmtepomp. Om onze energie rekening te beperken, willen we een zonneboiler plaatsen om mee het zwembad te verwarmen. Het is een groot zwembad van 65 m³. Deze installatie zou komen op het dak van het tuinhuis achteraan in de tuin waar de pomp installatie van het zwembad komt. Ik veronderstel dat bij huiselijk gebruik van een zonneboiler er een opvangvat is voor het verwarmde water.
woensdag 1 april 2020

Onderhoud ventilatiesysteem vent axia

Ik heb een ventilatiesysteem van 10 jaar oud merk Vent-axia air minder plus . Dit heeft een onderhoud nodig.
woensdag 1 april 2020

Watervoorzieningen installeren nieuwbouw

Wij zoeken een loodgieter die onze woning kan voorzien van alle nodige watervoorzieningen.
zondag 29 maart 2020

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Het gaat over een aan,bouw bij een bestaande woning, waarbij op het gelijkvloers de huidige verwarmingselementen vervangen worden door vloerverwarming. Er is 5 jaar geleden een condensatieketel geplaatst op het eerste verdiep (deze heeft nog een rendement van 97% dus nog perfect) Voor de vloerverwarming zal of hierop een aanpassing moeten gebeuren of een tweede ketel enkel voor de vloerverwarming... Voor het eerste verdiep moet er een aanpassing gemaakt worden op het bestaande circuit (nieuw verwarmingselement en de nodige nieuwe leidingen).
zondag 29 maart 2020

Zonneboiler plaatsen

Wij starten met een renovatieproject en 'oude ketel' kan bijkomende ruimten niet mee verwarmen, wij zijn geneigd , indien dit kan, een zonneboiler combi te laten plaatsen. Wij zijn een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen. Er zijn wel enkele mogelijkheden om de boiler te plaatsen, toch is dit beperkt.
zondag 29 maart 2020

Waterput boren

Ik wil in mijn tuin een waterput laten boren voor de beregening van men groenten- en siertuin.