Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1478 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

woensdag 16 januari 2019

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Momenteel hebben we een condensatieketel op gas, dus voor het sanitaire water te verwarmen zal nog een boiler moeten voorzien worden. Warmtepomp voor sanitair en water te verwarmen.
woensdag 16 januari 2019

Grond - water warmtepomp plaatsen

het pand zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 627m, een EPC waarde van 174 en een karakteristiek jaarlijks primair energieverbruik van 108.838 kWh. het volledige pand beschikt over een netwerk van vloerverwarming. naar de toekomst toe zou een binnenzwembad ook bijverwarmd moeten worden. de werf is goed bereikbaar en er is voldoende plaats voor het uitvoeren van diepteboringen. een verticaal captatienet is gewenst, daar er niet voldoende vrije oppervlakte is voor een horizontaal captatienet. de oplossing zou ook voor sanitair water gebruikt moeten kunnen worden, met een behoorlijk debiet. mogelijkheden voor combinatie met zonneboiler en er zouden ook zonnepanelen geplaatst moeten worden in de nabije toekomst.
woensdag 16 januari 2019

lucht - water warmtepomp plaatsen

Bestaande woning van 40 jaar. Oude mazoutketel staat in garage en dient te verdwijnen.
woensdag 16 januari 2019

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarming via petroleum kacheltje. Zoeken een alternatief daar verwarmen met een cv ketel geen optie is.
woensdag 16 januari 2019

Nieuwe geiser installeren

Wij zijn een keuken aan het installeren in de garage. We dienen 2 lavabo's en een industriële afwasmachine aan te sluiten. Graag willen we hiervoor een gasgeiser gebruiken. De gasaansluiting ligt vlakbij.
dinsdag 15 januari 2019

Warmtepomp te plaatsen

In juni 2019 wordt een serre aan mijn woning gebouwd van 32 m² en deze wil ik verwarmen met een warmtepomp. Tevens wil ik de mogelijkheid bekijken om de gehele woning of een gedeelte van de woning met deze installatie te verwarmen.
zaterdag 12 januari 2019

Grondwaterpomp installeren

We willen graag een grondwaterpomp laten installeren in onze tuin (rijwoning ).
zaterdag 12 januari 2019

Plaatsen lucht - lucht warmtepomp

Vervanging van accumulatieradiatoren. Plaatsing van lucht - lucht warmtepomp gebruiken. Renovatieproject.
donderdag 10 januari 2019

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Lucht lucht warmtepomp plaatsen. Nu word er verwarmd met accumulatiekachels. Verwarming in woning.
woensdag 9 januari 2019

Zonneboiler plaatsen

Hoogrendement condensatieketel in gebruik. Zonneboiler te plaatsen op het dak (huis 2 verdiepingen hoog), zuid gericht. CV installatie op eerste verdieping.