Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen.

1112 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie in appartementen, plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen, complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming, verwarmingsketels op aardgas vervangen, complete CV installatie plaatsen, installeren van warmtepomp, warmtepomp installeren in nieuwbouw, condensatieketel plaatsen, nieuwe mazouttank ingraven en oude verwijderen, warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw, mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, complete CV op aardgas plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, verwarming binnenzwembad plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

dinsdag 22 augustus 2017

Wc's terug aansluiten op stadswater en nog andere werkjes

Onze wc's zijn aangesloten op putwater daar dit toch niet zo proper is willen wij dit terug op stadswater aangesloten hebben. Verder plaatsen van één kraantje buiten dat dan werkt op het putwater. Verder boren twee verluchtingsgaten (100 -125) door buitenmuur (extra verluchting wc + badkamer)
maandag 21 augustus 2017

Vervanging leidingen sanitair, CV + installatie nieuwe verwarmingstoestellen, regenwatersysteem

Alle sainitaire en CV leidingen dienen vervangen te worden. Verwarmingstoestellen gelijkvloers dienen vervangen te worden. Bekijken de optie om een regenwatersysteem te laten plaatsen.
maandag 21 augustus 2017

Water - warmtepomp installeren

We zijn momenteel bezig met een totaal renovatie. We willen graag een warmtepomp installeren om zo onze woning te verwarmen (vloerverwarming). We willen graag meer informatie en prijzen om zo een correcte beslissing te nemen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas
maandag 21 augustus 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Het gaat om een Radson cv-ketel. Regelventiel is verkalkt kan niet meer hersteld worden. Ketel is aangesloten op muurverwarming-systeem en werkt op propaangas. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
maandag 21 augustus 2017

Warmtepomp plaatsen in nieuwbouw

Warmtepomp plaatsen in nieuwbouw. Ter plaatse komen kijken door de vakman. Graag een vakman die Engels spreekt, vermits de man weinig NL kan spreken.
maandag 21 augustus 2017

Onderhoud en nazicht ketel

Onderhoud en nazicht van de ketel. Merk niet geweten. Met attest.
maandag 21 augustus 2017

Mazouttank reinigen en opvullen

Een mazouttank reinigen en opvullen. Tank 3000 liter ondergronds in voortuin, op 3 meter van straatkant.
zaterdag 19 augustus 2017

Warmtepomp installeren

Woonoppervlakte 75m² wil 3 binnnenunits plaatsen 1buiten unit 2 slaapkamers 2X 2,80 m² woonkamer eetkamer en open keuken 37,53 m². Momenteel verwarming op aardgas.
zaterdag 19 augustus 2017

Plaatsen gasleidingen en ketel keuren

Ik zou graag gas trekken in huis. Er is geen enkel leiding voorzien dus deze moet vanaf het straat naar binnen getrokken worden. Ik zou hiermee mijn water willen verwarmen. Mijn huis ligt +- 40meter van de straat.
zaterdag 19 augustus 2017

Condensatieketel plaatsen

Toestel JUNKERS Type EHLE 27 is aan vervanging toe. Graag had ik die vervangen door een Condensatieketel of toestel met gelijkwaardig rendement waarvoor er een premie is. Op aardgas.
vrijdag 18 augustus 2017

Verwarmingsketel of zonneboiler plaatsen

Oude ketel moet vervangen worden door zonneboiler of een doorstromer. Alles is op aardgas.
donderdag 17 augustus 2017

Beveiliging of gasverwarming Flandria vervangen

Ik heb een kleine gasradiator van Flandria waar de beveiliging stuk is. Is dit vervangstuk nog te krijgen ?
donderdag 17 augustus 2017

Onderhoud gaskachels DRU

De ontsteking werkt nog wel, ik hoor ook gas als ik hem probeer aan te doen, maar de kachel slaat niet aan. Ik vermoed dat een of ander is verstopt. Dus deze kachel moet nagekeken worden of die op een veilige manier weer bruikbaar is. Ik heb nog een gaskachel en ik heb vernomen dat er nog iets dient te gebeuren om goedgekeurd te geraken, iets met een juiste afvoer die er blijkbaar niet is. Het betreft 2 kachels in de woonkamer (begane grond). Op de 1e verdieping is geen verwarming, ik wil ook advies wat de beste manier is om op 1 van de kamers daar ook verwarming aan te sluiten.
woensdag 16 augustus 2017

Nakijken en herstellen Junkers boiler

Mogelijke herstelling + contractueel verplicht nazicht van Junkers-boiler (bouwjaar 1996; 100 watt). Heb geen flauw idee wanneer het apparaat het laatst nagekeken is (if ever) maar het ding is de voorbije weken regelmatig random uitgevallen (= dooft volledig uit) en wil sinds enkele dagen ook niet meer ontstoken worden/blijven.
woensdag 16 augustus 2017

Onderhoud Vaillant boiler

Ik had graag een prijs voor het onderhoud van een Vaillant boiler aangevraagd, die zowel verwarming als warm water geeft. Boiler staat in huurwoning, en moet tweejaarlijks nagekeken worden.
woensdag 16 augustus 2017

Verwarmingsketel vervangen

Vervanging van een oude verwarmingsketel op gas voor de centrale verwarming door een hoog rendements condensatieketel.
dinsdag 15 augustus 2017

Keuren en onderhoud van gasboiler

Keuringsattest en onderhoud van gasboiler merk Junkers
maandag 14 augustus 2017

Nieuwe condensatieketel op aardgas plaatsen

Gaskachel gecombineerd met condensatieketel voor 4 radiators en warm water. Met aardgas. Er moeten ook nieuwe wachtleidingen voorzien worden.
maandag 14 augustus 2017

Vernieuwen van verwarmingsketel op aardgas

Radson ketel in combinatie met een Junkers doorstromer is nu onze situatie. We gaan renoveren daarmee moeten we veranderen. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
maandag 14 augustus 2017

Installatie op aardgas plaatsen

Er staat nu een stookolieketel en ik zou die willen laten vervangen door een aardgasketel en boiler ineen. Leidingen moeten ook nog geplaatst worden.
zaterdag 12 augustus 2017

Mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen

Voorlopig wordt de woning verwarmd op stookolie (mazout). Deze zou moeten vervangen worden door centrale verwarming. In de badkamer is een elektrische boiler aanwezig, die mogelijk ook vervangen dient te worden.
vrijdag 11 augustus 2017

Onderhoud uitvoeren gashaard Wellstraler

Na het ontsteken van de gasbrander dooft na korte tijd de waakvlam en dooft de brander. Waarschijnlijk een defect aan het thermokoppel of een andere oorzaak die de goeie werking van de waakvlam beinvloedt.
vrijdag 11 augustus 2017

Nest thermostaat installeren

Installatie NEST thermostaat 2e generatie. Toestel reeds in ons bezit. Nu hangt er een Vaillant thermostaat (en Vaillant HR ketel).
vrijdag 11 augustus 2017

Warmtepomp installeren

Wij hebben rechtstreekse elektrische vloerverwarming, de warmtepomp moet dus dienen om bij te verwarmen en in de zomer te koelen.
vrijdag 11 augustus 2017

Boiler laten nakijken

Jaarlijkse controle "onderhoud" boiler.

Partners

Partners van Casius