Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen.

1002 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen van sanitair en chauffage, vloerverwarming en CV installatie, cV plaatsen, vervangen kranen naar thermostatische kranen (60 radiatoren), centrale verwarming op gas, vervangen bestaande ketel met boiler, combiketel plaatsen, ketel en radiatoren plaatsen, cV doortrekken van gelijkvloers naar 1e verdiep, condensatieketel plaatsen in renovatiewoning, vervangen huidige ketel, cV op aardgas plaatsen, nieuwe ketel en brander plaatsen, aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen, plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

dinsdag 23 mei 2017

Combiketel plaatsen

Combiketel met installatie (CW4)
dinsdag 23 mei 2017

Herstellen septische put

Put lekt en is waarschijnlijk stuk door ouderdom. De put bevindt zich bovengrondse vast verwerkt aan het huis.
dinsdag 23 mei 2017

Nakijken gasleidingen en gaskachels

Verwarming in rijhuis gebeurt via aardgas en meer specifiek via gaskachels. In totaal zes gaskachels waarvan 3 in gebruik tijdens de koude periodes. Overige 3 kachels worden niet gebruikt. Periodiek nazicht van gaskachels en leidingen volgens wettelijke voorschriften.
dinsdag 23 mei 2017

Lek herstellen

Er is een lek in een buis die geen dienst meer doet. De buis bevindt zich in het plafond van de keuken. De buis moet gedicht worden.
dinsdag 23 mei 2017

Allerlei kleine herstellingen van sanitair

Kraan in WC lekt - betreft oude kraan (appartement uit jaren '60) die vermoedelijk vervangen dient te worden.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen ventilatiesysteem

Ik zoek een ventilatie systeem te plaatsen in een eengezinswoning.
maandag 22 mei 2017

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Water voor tuin nodig wegens wegvallen van oude put.
maandag 22 mei 2017

Tweejaarlijks onderhoud Junkers

Een 2 jaarlijks onderhoud van de Boiler. Het merk van de boiler is van Junkers.
maandag 22 mei 2017

Aanpassen loodgieterij in nieuwe keuken

Vermits ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moet er voor men deze komt leveren nagezien worden of de kranen van watertoevoer op de juiste plaats staan en ook een aan- en afvoer worden gemaakt voor een nieuwe vaatwasmachine welke niet aanwezig is nu.
maandag 22 mei 2017

Condensatieketel plaatsen in renovatiewoning

Plaatsen condensatieketel, rookgasafvoer, en leggen van gasleiding voor een renovatiewoning.
zondag 21 mei 2017

Vloerverwarming en CV installatie

1. Vloerverwarming op gelijkvloers (44 m²): volledig kostenplaatje, alles inbegrepen, indien mogelijk via zelfbouw 2. Centrale verwarming in 2 kamers op eerste verdiep (10 m²/kamer): volledig kostenplaatje, alles inbegrepen, indien mogelijk via zelfbouw, indien mogelijk met combiketel 3. Centrale verwarming op gelijkvloers en eerste verdiep (54 m²): volledig kostenplaatje, alles inbegrepen, indien mogelijk via zelfbouw, indien mogelijk met combiketel.
zaterdag 20 mei 2017

Vervangen huidige ketel

Vervanging van het huidige toestel dat 17 jaar oud is. Nu is dat een gasketel. Graag advies rond verschillende opties. Graag zo snel mogelijk.
vrijdag 19 mei 2017

Vervangen gasboiler

Graag had ik in mijn badkamer een nieuwe gasboiler willen laten installeren (dit hoeft geen Junkers of Vaillant te zijn) dus graag een offerte hiervoor met plaatsing. Dit kan op maandag-woe-vrij volgende week. Naargelang type boiler zal er een verluchting moeten gemaakt worden id muur.
donderdag 18 mei 2017

Plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw

Momenteel hebben wij een atmosferische cv-ketel. Die staat op de wasplaats op het gelijkvloers. De leefruimte is op de eerste verdieping, de slaapkamers op de tweede verdieping. De schouw loopt tot op het plat dak. Voor de plaatsing van een condensatieketel moet in de schouw een nieuwe dubbelwandige buis gestoken worden. Het gaat dus niet alleen om de plaatsing van een nieuw toestel maar ook een nieuwe afvoerbuis. Voor de nieuwe cv-ketel wil ik ook graag een slimme thermostaat. Huidig toestel is een Vaillant van bouwjaar 2000. Er is reeds een technieker van een firma geweest maar ik wil graag offertes kunnen vergelijken.
donderdag 18 mei 2017

Onderhoud van brander

Voor ons café in Antwerpen ben ik op zoek naar iemand voor het onderhoud van onze brander.
donderdag 18 mei 2017

Radiatoren plaatsen

CV kamer vernieuwen. Er zouden 2 radiatoren moeten geplaatst worden.
woensdag 17 mei 2017

Vervangen oude gasketel

Vervangen oude gasketel door nieuwe HR-condensatieketel.
woensdag 17 mei 2017

Vervangen CV ketel

Vervangen oude ketel (Sime 1982) door condensatieketel.
woensdag 17 mei 2017

Centrale verwarming in kantoorruimte plaatsen

We willen een centrale verwarming laten plaatsen in een kantoorruimte van 150 m².
dinsdag 16 mei 2017

Onderhoud van Inventum waterboiler

Onze Inventum waterboiler dient elke 5 jaar ontkalkt te worden en dit zou nog dit jaar moeten gebeuren.
dinsdag 16 mei 2017

CV plaatsen

CV is nog niet aanwezig, dit zou geplaatst moeten worden. Dit voor een renovatie. Er zouden 6 radiators moeten worden geplaatst.
maandag 15 mei 2017

Elektrische verwarming in studio vervangen

Ik zou graag een oude accumulatiekachel vervangen door een nieuwe, voor een ruimte van ongeveer 35 vierkante meter, de kachel mag echter niet breder zijn dan 80 cm, we kunnen wel in de hoogte werken.
maandag 15 mei 2017

Omschakelen elektriciteitsverwarming naar gasverwarming

Ons huis waar we nu gaan wonen wordt verwarmd op electreciteit maar wil zouden op gas willen gaan dus moet het volledig verranderd worden.
maandag 15 mei 2017

Onderhoud reiniging condensatieketel bulex

Bulex ketel op gas. Niks mis mee, maar moet nagekeken worden (2 jaarlijks). (installatie jaar 2011)
zondag 14 mei 2017

Controle gashaard/ herstelling Boley type A20

Ik heb hier een Boley Gashaard type A20/P piezo. De waakvlam treedt in werking maar het vuurbestendig brandt niet.

Partners

Partners van Casius