Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen.

1204 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: sanitair aanleggen in nieuwbouw, diverse sanitaire werken uitvoeren, complete CV installatie condensatie of HR ketel voor nieuwbouw, verwarmingsketels vervangen, complete CV installatie, vernieuwen van verwarming, condensatieketel plaatsen, complete CV installatie voorkeur condensatieketel, verwarmingsketel plaatsen met zonnepanelen, verwarmingsketel plaatsen en nieuwe radiatoren plaatsen, complete CV installatie in een bestaande woning, verwarmingsketel vernieuwen, renovatie van de verwarmingsinstallatie, complete CV installatie met combi ketel, complete CV installatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

woensdag 18 oktober 2017

Complete CV installatie op gas plaatsen

Plaatsen van 17 radiatoren, gasbrander en toebehoren, geïsoleerde leidingen in kruipruimte, schouw en schouwdoorvoer, gasleiding vanaf de straat tot aan de brander. Kortom een volledige cv instalatie inclusief warmwater sanitair. Dit in een bewoonde bestaande woning , ter vervanging van elektrische vloerverwarming.
woensdag 18 oktober 2017

Vervanging van 5 radiatorkranen

Offerte voor vervanging van 5 radiatorkranen (2 thermostatische en 3 manuele) door 5 thermostatische radiatorkranen in appartementsgebouw (2de en hoogste verdieping) met gemeenschappelijke mazoutverwarming (voor 15 nov - gepensioneerd, dus dag/vooravond mogelijk)
woensdag 18 oktober 2017

Nazicht herstelling vervanging toestel

Er is een cv op propaan . Bij brand zijn er 8radiatoren gesneuveld 7radiatoren zijn beschadigd . De. Boiler is +_ vijf jaar oud. Ikvermoed dat de gehele installatie moet vervangen worden
dinsdag 17 oktober 2017

Combi condensatieketel plaatsen

Nu hebben wij twee boilers voor warm water een en voor verwarming een boiler. Huidig systeem vervangen door combi condensatieketel. Met aardgas.
dinsdag 17 oktober 2017

Verwarmingsketels vervangen

Ketel zijn aan vervanging toe: Ik ben eigenaar van gelijkvloersappartement + appartement op eerste verdieping. Beide verwarmingsketels zijn van Vaillant (jaar 2005 en 2006). Zijn nog goedgekeurd maar advies gekregen om deze te vervangen. Elke ketel beschikt over een eigen verluchtingspijp/schouw naar buiten (achtergevel). Er is geen gezamenlijke schouw in de appartementsblok. De vervanging kan zonder andere eigenaars te moeten betrekken want ieder beschikt over eigen ketel-schouw-meters-leidingen. Ik wens een offerte om een spaarplan te kunnen opstellen. Het zijn geen grote appartementen (éénpersoons appartementen). Met aardgas.
zondag 15 oktober 2017

Ondergrondse mazouttank vervangen door nieuwe bovengrondse

Graag had ik een offerte wensen te ontvangen voor de plaatsing en aansluiting van een bovengrondse mazouttank 2500L naast de woning, alsook voor de sanering van een ondergrondse mazouttank die niet kan verwijderd worden.
zondag 15 oktober 2017

Complete CV installatie

Complete cv installatie plaatsen: Het gaat over een te renoveren kleine woning, twee slaapkamers boven een living beneden keuken en badkamer en slaapkamer. Vloer verwarming en boven radiatoren plus extra verwarming in de badkamer. Vloerverwarming, Airco unit met verwarming, Infrarood panelen, Radiatoren graag advies. Met elektriciteit.
zaterdag 14 oktober 2017

Flexibel in schouw plaatsen

Wij hebben een oude schouw in een éénzinswoning met 1verdiep uit 1935 en willen een houtkachel plaatsen.
zaterdag 14 oktober 2017

Sanitair aanleggen in nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouw project te Wuustwezel aanvang van de werken ten laatste februari . Volledige sanitair en loodgieterij met toebehoren materialen. Alsook aanleg van CV op gas of zonneboiler.
vrijdag 13 oktober 2017

Vernieuwen van verwarming

Volledige installatie in half open bebouwing met 15 radiatoren. Er liggen nog leidingen maar ik weet niet of die nog kunnen gebruikt worden. Het huis is gedeeltelijk afgebrand ik weet niet of er nog elementen kunnen gebruikt worden. Verwarming op progaan. Er is brand geweest in de woning.
vrijdag 13 oktober 2017

Warmtepomp installeren

We wonen in een (volledig onderkelderd) rijhuis bestaande uit drie verdiepingen. Later deze maand gaan we een plan laten opmaken om de twee bovenverdiepingen aan te passen/renoveren. Momenteel hebben we geen idee wat de mogelijkheden zouden zijn in ons huis en wat de kostprijs zou zijn. Het huis heeft een plat dak dat vorig jaar bijkomend geïsoleerd is. Sommige ramen zijn ondertussen vervangen door drie dubbele beglazing (andere ramen zijn dubbel glas). Verwarming op gas nu graag warmtepomp installeren, graag advies, mogelijkheden , hoe integreren in huis.
vrijdag 13 oktober 2017

Waterlek herstellen

Ik heb een waterlek in de kelder, waardoor de muren van de buren vochtig zijn en ik een waterlek heb.
vrijdag 13 oktober 2017

Knop aan radiator vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die de knop van de radiator die stuk is kan komen vervangen en in de toekomst kunnen die mensen dan de verwarmingsketel nakijken!
donderdag 12 oktober 2017

Installatie regenwaterput

Ik wil een regenput installeren in mijn achtertuin, gesloten woning van 1926. Kan u dat, graag de mogelijkheden bespreken.
donderdag 12 oktober 2017

Diverse sanitaire werken uitvoeren

Heb een woning van +- 70m2 (met 1verdieping). Graag zou ik de douche(badkamer)die nu in de keuken staat naar boven verplaatsen waar op dit moment nog geen leidingen liggen. Ook zou ik graag de gasverwarming vervangen door centraal verwarming. Wat dus nodig zou zij is: - boiler in kelder - Centraal verwarming: leidingen + radiatoren - leidingen en installatie voor badkamer op eerste verdieping - afvoer voor wc boven - voorbereiding van leiding richting keuken (voor later stadium) Om de kosten te besparen ben ik bereid om de uitbreekwerken en de afwerking zelf te doen.
donderdag 12 oktober 2017

Bestaande ketel vervangen door HR ketel

Bestaande ketel vervangen door hoge rendementsketel.
woensdag 11 oktober 2017

Complete CV installatie in een bestaande woning

In een reeds bestaande woning moet in 5 kamers (keuken, living, twee kamers en badkamer) centrale verwarming worden aangelegd. De totale oppervlakte is kleiner dan 150 vierkante meter. Met aardgas.
woensdag 11 oktober 2017

Lek in gasleiding herstellen

Lek gasleiding herstellen van mijn douche.
woensdag 11 oktober 2017

Verwarmingsketel vervangen door Viessman

Huidige ketel is een Radson 20 jaar oud. Verwarmingsketel vervangen door viessman 111 Met aardgas.
woensdag 11 oktober 2017

Gaslachel Flandria reinigen en de schouw kuisen

Gaskachel Flandria reinigen. Mensen van de gas zeiden dat het nodig is daar de kachel zijn verbrande gassen niet goed wegkrijgt. Ook de schouw kuisen
woensdag 11 oktober 2017

Lek in waterleiding herstellen

Ik heb een hoorbaar maar niet zichtbaar waterlek. Lek detectie iov verzekering heeft aangetoond dat lek zich onder de vloer (natuursteen tegels) bevindt. Graag een volledige herstelling.
dinsdag 10 oktober 2017

Onderhoud Chaffoteux

Onderhoud en attest boiler.
dinsdag 10 oktober 2017

Onderhoud van gaskachel-boiler en schoorstenen vegen

Ik had graag 2 schoorstenen te laten vegen. Momenteel zijn hier een gaskachels (1 ervan heeft geen onderhoud nodig) op aangesloten. Deze lopen van GLV tot op het dak. Ook voor het onderhoud van 2 gaskachels en een warmwaterboiler in de badkamer. Deze hebben ook een schouw maar die zijn juist boven het dak waar deze toestellen staan. (-+ 2 meter dus). Ik zoek een bedrijf zowel schoorstenen veegt als onderhoud gaskachels doet.
dinsdag 10 oktober 2017

Gaskachel kuisen en nakijken

Gaskachel nakijken merk Esel. Vlam is geel en niet blauw. Graan dringend herstellen.
dinsdag 10 oktober 2017

Oude mazoutketel vervangen door condensatieketel

Oude mazoutketel en brander afbreken en verwijderen uit kelder. Nieuwe condensatieketel met Optimaz Elite label plaatsen. Met mazout.

Partners

Partners van Casius