Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1468 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

vrijdag 10 juli 2020

Plaatsen regenwaterput

Regenwaterput van 7500L plaatsen in reeds aanwezige put die gegraven werd om mazouttank te verwijderen. Tuin van halfopen bebouwing is goed bereikbaar. Pomp en filter installeren.
woensdag 8 juli 2020

Nazicht / Onderhoud / Keuring van ketel junkers

Junkers boiler type TOP22/175-3ZBS van 11j oud onderhouden. Moest al gebeurd zijn in dec. 2017 maar uit het oog verloren. Mogelijks zijn er enkele gebreken aan aangezien verwarming niet altijd op aangegeven temperatuur stopt met branden en buitentemperatuur niet altijd correct aangeeft. Error codes C6 en CC.
maandag 6 juli 2020

Vervangen afvoerbuizen kelder en tuin

Ik zoek iemand om afvoerbuizen te vervangen, deze lopen door de kelder langs het huis tot septische put voor het huis.
maandag 6 juli 2020

Oude boiler verwijderen en nieuwe plaatsen in badkamer

Oude boiler verwijderen en vervangen door combi boiler in badkamer.
maandag 6 juli 2020

Zonneboiler plaatsen

Oude zonneboiler vervangen door nieuwe zonneboiler voor sanitair en warm water zuidgericht plaatsen op dakpannen.
woensdag 1 juli 2020

Zonneboiler plaatsen

Zonnepanelen plaatsen op puntdak. Zonneboiler plaatsen die dient als voorverwarming voor bestaande stookolieverwarming en ter vervanging van de electrische warmwaterketel. Eventueel zonneboiler aanvullen met een electrische geiser.
woensdag 1 juli 2020

Individuele watermeters te plaatsen voor 6 appartementen

Ik wil 7 individuele watermeters laten plaatsen (6 appartementen en 1 voor nutsruimte gelijkvloers).
dinsdag 30 juni 2020

Vloerverwarming nat systeem plaatsen

Vloerverwarming nat systeem aanleggen op het gelijkvloers van ong. 80m².
dinsdag 30 juni 2020

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op dakleien voor sanitair en warm water voor 3 personen. Huidige brandstof voor warm water is electriciteit.
maandag 29 juni 2020

Inzethaard verwijderen en klaarmaken voor pelletkachel

Verwijderen van inzethaard. Rookkanaal intuberen indien nodig. Opening van de haard dichtmetselen, zodat hier een pelletkachel geplaatst kan worden. Evt onderhoud aan schouwkap. De inzethaard is momenteel nog afgesloten met een metalen plaat. Ook onderaan, waar vermoedelijk een asbak zat, is een metalen plaat gemonteerd. Ook deze laatste zouden wij graag laten verwijderen en dichtmetselen. Woning met enkel gelijkvloers. Schouw werd net gereinigd.