Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1492 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

vrijdag 20 september 2019

Wc, lavabo en extra boiler plaatsen

In de keuken extra boiler plaatsen afstand met huidige boiler is te groot waardoor het lang wachten is op warm water. In de gang vanachter naast de keuken en boven de kelder wc en lavabo plaatsen en leidingen bij leggen vanuit de kelder naar de gang.
donderdag 19 september 2019

Septische put van kunststof herstellen of vervangen

Een septische put van kunststof heeft een scheur van ongeveer 7cm , zo’n 50cm langs de bovenkant. Men heeft mij gezegd dat dit mogelijk op te lossen is door deze te lassen. De put is langs binnen moeilijk te bereiken maar wel eventueel langs de buitenkant.
woensdag 18 september 2019

Kachel Wellstraler herstellen

Als de kachel aan is dan stinkt naar rook. Precies is iets aan het branden. Ik denk dat de kachel een onderhoud moet krijgen.
woensdag 18 september 2019

Afwateringsysteem voorzien voor oprit

Situatie: wij hebben een garage in de kelder met een hellende oprit naar de straatkant toe. Bij hevig regenweer, bestaat de kans dat de straat riolering de wateroverlast niet aankan, waardoor het water in onze garage binnenkomt. We hebben dus graag dringend een vakman nodig die ons kan helpen. Omschrijving: we willen graag deels ontkoppelen om deze situatie te vermijden. Onze buurman heeft deze werken ook al laten uitvoeren en dit blijkt te werken. Het graven van een pompput en een bijkomende goot dat dient om de overlast weg te pompen. Daar middel van plaatsing van terugslagkleppen, aanpassen van de bestaande riolering, aansluiten van goot op de riolering en achteraf de reparatie van de klinkerwerken, hopen we hiermee het euvel te voorkomen. We hebben eventueel reeds een loodgieter.
dinsdag 17 september 2019

Ketel onderhouden Onderhoud ketel avant plus remmena

Wij zouden graag de ketel Avant plus Remmena laten onderhouden. Attest ook te voorzien.
dinsdag 17 september 2019

Rioolafvoer herstellen

Buis van rioleringsafvoer langs de gevel is doorgezakt waardoor geurhinder en kans op verstopping. Op zoek naar een specialist om de herstelling te maken.
dinsdag 17 september 2019

Boiler Chaffoteaux herstellen

Ik zit al drie dagen zonder verwarming. Boiler Chaffoteaux op gas moet hersteld worden.
maandag 16 september 2019

Loodgieter nodig voor renovatieproject

Loodgieter nodig voor renovatieproject appartement - vervangen leidingen etc.
maandag 16 september 2019

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

CV ketel in garage. Schouw volledig opgevreten door de dampen. Het gaat om een gasinstallatie.
zondag 15 september 2019

Centrale verwarming en vloerverwarming plaatsen

We hebben een appartement gekocht waarbij er nog geen centrale verwarming is. Aangezien het appartement op het gelijkvloers is, willen we graag gebruik maken van vloerverwarming. van de vloerverwarming zit inbegrepen als effectief het afwerken.