Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen.

1054 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen sanitair en verwarming, complete CV installatie plaatsen met 7 radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, loodgieterij en sanitair volledig renoveren, warmtepomp plaatsen, stookolie verwarming vervangen door warmtepomp, volledig nieuwe CV plaatsen, vloerverwarming met warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen in bestaande woning, warmtepomp installeren, complete CV installatie, complete CV installatie met radiatoren plaatsen, complete CV installatie plaatsen, bestaande CV ketel vervangen door condensatieketel, cV installatie met vloerverwarming en radiatoren plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

woensdag 28 juni 2017

Vervanging afvoerbuizen kelder

Na een inspectie i.o.v. de syndicus van het gebouw blijken er een aantal lekken te zijn aan afvoerleidingen in de kruipkelder onder mijn gelijkvloers-appartement. De lekken zorgen eveneens voor geurhinder volgens één van de andere bewoners in het gebouw.
woensdag 28 juni 2017

Plaatsen van aluminium buis in schouw

Het plaatsen van aluminium buis om schouw beter te laten trekken en ook ineens de schouw uit te kuisen.
woensdag 28 juni 2017

Jaarlijks onderhoud uitvoeren van ketel Immergas

Tweejaarlijks onderhoud van een condensatieketel Immergas.
woensdag 28 juni 2017

Boiler installeren

Wij hebben momenteel een elektrische boiler van het merk Ariston (Ariston Drytech Protech - inhoud 200 liter) die stuk is gegaan zodat wij zonder warm water zitten. Vlakbij de boiler (in onze kelder) staat een chauffageketel Vitola 200 van Viesmann van 50 KW die draait op mazout. Wij overwegen 2 opties : - OPTIE 1 : opnieuw een elektrische boiler - OPTIE 2 : een boiler die aangesloten wordt op onze chauffageketel zodat geen warm water meer geproduceerd wordt op elektriciteit maar op mazout In beide gevallen willen we terug een boiler van een inhoud van 200 liter.
woensdag 28 juni 2017

CV installeren op aardgas

Installeren cv ketel op aardgas voor verwarming en sanitair. Ook moeten er radiatoren geplaatst worden.
woensdag 28 juni 2017

Onderhouden regenwaterpomp DAB

DAB Pomp gaat in alarm na een tijdje pompen maar niet iedere keer waardoor onvoorspelbaar. Na afzetten van alarm gewoon functioneren tot nieuwe uitval. Bij oppompen van water tot 6x toe aanslaan. Drukschommelingen. Regenwater wordt gebruikt voor wasmachine ; toilet en besproeiing tuin.
dinsdag 27 juni 2017

Nieuwe CV op aardgas installeren

Het pand is net aangekocht en moet volledig gerenoveerd worden. Er staan nu 3 gaskachels, maar we willen deze verplaatsen met CV. Zouden ook graag willen weten welke andere werken we ondertussen tussen uitvoeren. Er dienen ook radiatoren geplaatst te worden.
dinsdag 27 juni 2017

Afvoerleiding herstellen

Afvoerleiding naar riolering is defect. We zoeken een vakman voor de herstelling. Er ligt al een vierkante meter open voor de werken te laten voeren.
maandag 26 juni 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Ik zoek een vakman voor het installeren van een nieuwe verwarmingsketel op aardgas. Ter vervanging van een Bulex Thermomaster F28E met een thermostaat van honeywell CM900RF.
maandag 26 juni 2017

Waterput boren

Ik zoek een vakman om waterput te laten boren. Eventueel mogelijkheid om via buurman achteraan over beek put te boren. Vooraan enkel 1 meter doorgang naar tuin.
maandag 26 juni 2017

Riolering nakijken

Rioolrenovatie woning Riolering moet nagekeken worden. Regelmatig verstoppingen maar blijft terugkomen.
maandag 26 juni 2017

Plaatsen van 10 individuele watermeters in appartementsgebouw

Voor een appartementsgebouw van 10 app Graag offerte voor plaatsing van individuele watermeters. Graag ook voor electronisch van buitenuit af afleesbare meters.
maandag 26 juni 2017

Loodgieterij en sanitair volledig renoveren

Het gaat hier over gehele nieuwe installatie. Huis dateert van de jaren 50. Sanitair en afvoerleidingen volledig vernieuwen. Alle chauffages dienen ook vervangen te worden. Badkamer en keuken bevinden zich boven elkaar.
maandag 26 juni 2017

Spoelbak toilet vervangen

Er moet een nieuwe spoelbak worden geïnstalleerd.
maandag 26 juni 2017

Nieuwe CV op aardgas plaatsen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een compleet nieuwe cv installatie op aardgas. Nieuwe ketel en radiatoren.
zondag 25 juni 2017

Gaskachel herstellen

De thermostaatregeling werkt niet zoals het hoort. Waarschijnlijk is het gasblok (Junkers?) ontregeld of defect. Kachel : Ciney. 12000 Kcal met "houtblokken".
zaterdag 24 juni 2017

Bestaande airco verplaatsen en in dienst stellen

Bestaande airco verplaatsen naar een andere kamer en opnieuw aansluiten.
zaterdag 24 juni 2017

Nieuwe CV ketel installeren

Ik wil een nieuwe CV ketel op aardgas laten installeren in mijn woning.
vrijdag 23 juni 2017

Stookolie verwarming vervangen door warmtepomp

Ik wens de warmtepomp vooral te gebruiken om te koelen en ook om mijn huis in het tussenseizoen te verwarm mijn huis met lucht. Ik heb momenteel verwarming op stookolie
donderdag 22 juni 2017

Herstelling regenwaterpomp storing wilo fluidcontrol

Er is duidelijk iets mis met de printplaat van de regenwaterpomp Wilo - MultiCargo MC304. De pomp draait nog en is recent volledig uit elkaar gehaald, maar slaat niet meer aan en af. Als je een tikje geeft op de pomp (die vooral toilet van regenwater voorziet) begint ze wel te draaien, maar slaat dan niet af.
donderdag 22 juni 2017

Buis steken langs de schouw

Er moet een buis door de schouw geïnstalleerd worden. Altijd een beetje rook bij het aansteken van de kachel. Graag nazicht hiervan.
donderdag 22 juni 2017

Plaatsen van rookdetectoren in appartement

Ik verhuur een appartement vanaf 1/8 en ik moet daar een 3-tal rookdetectoren plaatsen. De plafonds zijn wel +/- 4 m hoog. Liefst draadloos en met batterijen die 10 j meegaan. Ook graag een monoxide melder voor gas.
donderdag 22 juni 2017

Grondwaterpomp installeren en nakijken leidingen

Ik had een grondwaterpomp in het tuinhuis maar die is reeds jaren geleden afgebroken. Ik wil deze graag laten herinstalleren (voornamelijk om de tuin te besproeien), maar vermoed wel dat de bestaande leidingen dienen te worden gecontroleerd en wellicht vervangen. Ook wil ik graag test van het water.
woensdag 21 juni 2017

Blocked Kitchen sink

Kitchen sink is severely blocked - basic attempts to unblock have failed.
woensdag 21 juni 2017

Installatie van CV ketel

Het aansluiten van CV ketel. Er is al reeds een CV ketel aangekocht en de gas is binnengebracht door Eandis. Installatie moet nog gebeuren.

Partners

Partners van Casius