Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen.

905 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: uitvoeren sanitair en verwarming, gehele verwarmingsinstallatie en leidingwerk vervangen, totale vernieuwing van de verwarming, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, vloer verwarming plaatsen in bestaande woning, installeren individuele watermeters, veranderen verwarmingsinstallatie, verwarming en boiler, nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen, vervangen van huidige gasketel, vloerverwarming plaatsen, condensatieketel voor centrale verwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen of recente convectoren plaatsen, vernieuwen van boilers Vaillant, condensatieketel plaatsen en aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

woensdag 1 maart 2017

Waterleiding splitsen

Ik wil de waterleiding in mijn gebouw splitsen en gas installatie comfort maken.
woensdag 1 maart 2017

Gasleiding verplaatsen en de afsluit kraantjes er tussen verwijderen

Ik wil een stuk gasleiding verleggen in de keuken + twee afsluitkranen verwijderen en nieuw stuk gas leiding in de plaats leggen.
woensdag 1 maart 2017

Vervangen van CV ketel en expansievat

Het betreft een gasgestookte ketel die ook het water van de boiler verwarmt.
dinsdag 28 februari 2017

Condensatie ketel plaatsen

Ketel plaatsen.
dinsdag 28 februari 2017

Vervangen van huidige gasketel

We wensen onze verouderde gasketel voor centrale verwarming en boiler op gas voor sanitair warm water (beide afzonderlijke vloermodellen) te laten vervangen door energiezuinige modellen.
dinsdag 28 februari 2017

Vloerverwarming plaatsen

Beneden 80 m² en boven 3 slaapkamers en 1 badkamer. Ik zou ook nog een vat op de houtkachel willen aansluiten. Graag alle mogelijkheden te bespreken.
dinsdag 28 februari 2017

Plaatsing terugslagklep riolering

Ik wil graag een terugslagklep laten plaatsen in de buis die van de septische put naar de riolering gaat. Hiervoor moeten enkele terrastegels verwijderd worden en een 30-tal cm gegraven om daar de klep te plaatsen.
dinsdag 28 februari 2017

Radiatoren aanpassen of vervangen

Er moeten een 5-tal chauffages vervangen worden in mijn apartement. De allergrootste (3m) moet zeker vervangen worden want die is lek en niet aan de koppeling). De anderen moeten misschien enkel de aansluitkoppeling vervangen worden maar waarschijnlijk ga ik toch voor een volledige vervanging. Dan is het ineens goed gedaan. Ons chauffage systeem loopt wel door de hele appartementsblok maar ik woon op de hoogste verdieping.
dinsdag 28 februari 2017

Vernieuwen van boilers Vaillant

Het vernieuwen van 5 boilers, voor warm water en CV in huurappartementen. Huidige toestellen zijn van 1997 type Vaillant.
maandag 27 februari 2017

Geurafscheider plaatsen op hoofdriolering

Bij regenweer hebben we last van geurhinder die langs het riool naar binnen komt. Graag zouden we een geurafscheider plaatsen in één van de kelders van onze bewoners waar de riolering loopt naar de aansluiting met de straatriolering.
maandag 27 februari 2017

WC en wasmachine op regenput aansluiten

Wij hebben een oude regenput en wensen daarop de WC en wasmachine te laten aansluiten.
maandag 27 februari 2017

Condensatieketel vervangen

Condensatieketel op gas te vervangen.
zondag 26 februari 2017

Vervangen van volledige verwarmingsinstallatie

Dubbel Inox buis in schouw plaatsen en schouw bovenop afwerken. Nieuwe stookketel ook dringend. Radiatoren: 5 nieuwe radiatoren plaatsen. Thermostatische kranen + nieuwe thermostaat plaatsen. Eventueel mogelijk zonneboiler plaatsen apart.
zaterdag 25 februari 2017

Plaatsen leiding aardgas

We willen aardgas in een achterhuis om te verwarmen met 2 gashaarden. Eentje op het gelijksvloer en op de etage. Hiervoor dient vanuit de kelder naar het achterhuis een gasleiding te worden aangelegd naar het gelijkvloers en de etage. Het betreft ongeveer 20 meter buis. We dienen een aanvraag voor een bijkomende meter te doen aan de energiemaatschappij.
zaterdag 25 februari 2017

Wasmachine aansluiten

Ik wil mijn wasmachine aansluiten op dezelfde afvoer als de lavabo in de badkamer. Ik heb reeds een siffon gekocht met wasmachine aansluiting, maar krijg hem niet geïnstalleerd op de lavabo.
zaterdag 25 februari 2017

Nieuw HR ketel plaatsen

Nieuwe hoog rendementsketel cv plaatsen en in werking stellen.
vrijdag 24 februari 2017

Verwarmingsketel vervangen

Plaatsen van verwarmingsketel Remeha Calenta 28c combi ter vervanging van de vorige ketel, welke was een Ariston combi ketel.
vrijdag 24 februari 2017

Dringend afvoer van wasmachine aansluiten

Wasmachine gekocht en er is geen afvoer. Ik zou een afvoer moeten laten leggen voor het water. Dringend een loodgieter gezocht.
donderdag 23 februari 2017

Vervanging HR ketels

We hebben 2 gasketels: een voor warm water en de andere voor verwarming, beide van 1982. We hadden ze graag vervangen door nieuwe HR ketels aangezien verbruik zeer hoog is. Graag zo snel mogelijk een prijsofferte.
donderdag 23 februari 2017

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Van A tot Z. Adres na contactname.
woensdag 22 februari 2017

CV op pellets installeren

Wij hebben nu een mazoutketel die aan vernieuwing toe is. Bij het laatste onderhoud van de mazoutketel werd duidelijk dat we op korte termijn een nieuwe nodig hebben. We zouden dan ook graag meer info willen voor een CV op pellets, deze wensen we zeker te laten installeren binnen een aantal maanden zodat we voor de winter zeker zijn dat we warm zitten.
woensdag 22 februari 2017

Verplicht plaatsen terugslagklep drinkwater en aansluiting maken voor vaatwasser

Wij zijn met spoed op zoek naar een loodgieter voor het plaatsen van een terugslagklep (waterput) van het drinkwater. En een aansluiting maken in de keuken zodat wij de vaatwasser kunnen gebruiken.
woensdag 22 februari 2017

Onderhoud gasconvector

Na het aansluiten van de gas krijg ik de gaskachel merk Flandria niet meer in dienst
dinsdag 21 februari 2017

Plaatsen van een nieuwe condensatieketel

Ik wens een nieuwe condensatieketel.
dinsdag 21 februari 2017

Flandria gaskachel reinigen

Mijn Flandria gaskachel wil niet branden, zelfs de waakvlam aansteken is moeilijk. Vermoedelijk dient ze een onderhoud te krijgen.

Partners

Partners van Casius