Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen.

855 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: renovatie appartement Gent, plaatsen van ketel en radiatoren, plaatsen elektrische verwarming, vernieuwen van CV installatie, installatie verwarming met radiator, cV installatie op pellets en vloerverwarming, nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen, gas binnenbrengen, nieuwe aansluiting en toestellen, overschakelen naar pellets, mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte, volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen, vervangen CV installatie, van stookolie naar aardgas, advies verwarmingsmogelijkheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in Antwerpen:

donderdag 19 januari 2017

Nakijken en afstellen verwarming

Nakijken en afstellen accumulatieverwarming
donderdag 19 januari 2017

Nieuwe gaskachel

Gas kachel plaatsen richtprijs.
dinsdag 17 januari 2017

Gasleiding doortrekken

Wij zouden graag via de kruipkelder gas laten doortrekken naar de keuken om een gasvuur te installeren ipv inductie. Eveneens ook naar de leefruimte om een gashaard te kunnen installeren.
dinsdag 17 januari 2017

Vervangen van ketel

Ik heb een Vailliant ketel hangen van 1994 en is aan vervanging toe. Voorkeur gaat uit naar een Junker.
dinsdag 17 januari 2017

Vervangen van een bestaande wand / combiketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw te Deurne 2100

Vervangen van een bestaande wand / combiketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw te Deurne 2100 Rookgasafvoer is aanwezig. Offerte reeds ontvangen: T-VL BVBA voor Vailliant Graag offerte voor een Junkers.
dinsdag 17 januari 2017

Vervanging afvoerbuizen in de kelder

Wij hebben een waterlek gehad in onze kelder. Voor de verzekering hebben we een bestek nodig voor de vervanging van het afvoerbuis
maandag 16 januari 2017

Vervangen afvoerleiding

Een afvoerleiding vanaf de eerste verdieping tot in de kelder is lek. Wanneer de huurder van de eerste verdieping een kraan opendraait, lopen er druppeltjes af van de afvoerbuis tot in de kelder. Deze buis in lood zit in een schacht naar de kelder toe. Bijkomstig is een klein kraantje te vervangen (lekt) in de kelder (naast de elektriciteitsmeters, er hangt momenteel een emmer onder).
maandag 16 januari 2017

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Ik heb nu een Radson top 2000 ketel v 16j oud, hij werkt nog uitstekend maar ze zeggen dat je na 15j toch wel aan vernieuwing toe bent. Ik zou graag een offerte willen laten opmaken door erkend installateur. Ik heb interesse in condensatieketel van goede kwaliteit. Kan iemand mij helpen bij het kiezen van de juiste ketel. Graag prijsofferte en advies.
maandag 16 januari 2017

Dringend herstellen of vervangen ketel

Vervanging bestaande condensatieketel 9j6m , bestaande ketel is uitgevallen. Of herstellen, indien mogelijk.
maandag 16 januari 2017

Vervanging van ketel Vaillant

Er hangt nu een vaillant van 1987 in een keukenkast bij mijn dochter die de studio van mij huurt. We vermoeden een hoog verbruik en denken daarom aan vervanging. Graag advies en prijsofferte.
zondag 15 januari 2017

Nieuwe ketel op aardgas en plaatsen

Huis word nu verwarmt door een mazoutkachel die ook de warmte naar de radiatoren stuurt ik had graag een verwarmingketel geplaats voor de verwarming mazoutkachel mag weg en graag extra radiatoren in huis. Graag prijsofferte en advies.
zaterdag 14 januari 2017

Nieuwe wandketel combi en plaatsing

Plaatsing + nieuw toestel (wandketel, Combi) met afvoer naar buiten. Liefst zo snel mogelijk.
zaterdag 14 januari 2017

Aansluiten houtkachel

Aansluiten van houtkachel
vrijdag 13 januari 2017

Vervangen van de gasketel

Ik heb nog een oude open gasketel. Deze zou vervangen moeten worden. Er zou een nieuwe op dezelfde plaats moeten komen. Maar welke? Nemen jullie de oude mee?
vrijdag 13 januari 2017

Nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen

Omschakeling van mazout naar gas. Gasaansluiting aanwezig. 7m buis bijplaatsen.
woensdag 11 januari 2017

Onderhoud en herstellen van Wellstraler gashaard

De gaskachel (waakvlam) blijft niet branden ,waarschijnlijk het stukje waar de waakvlam uit komt is misschien stuk komt ook een dubbele vlam uit.
woensdag 11 januari 2017

Prijs voor vervanging oude verwarmingsketel Vaillant

Vervanging oude verwarmingsketel Vaillant VUW 282 (HR+) geplaatst 10/2004.
woensdag 11 januari 2017

Vervangen van mazoutketel

Vervangen van huidige mazoutketel door gascondensatieketel. De nieuwe ketel dient zowel voor verwarming als warm water (doorstromer) te zorgen. Woning is van 1985, overal dubbele beglazing maar isolatie niet bekend.
dinsdag 10 januari 2017

Nieuwe ketel plaatsen

Mijn ouders hebben een gasketel van Vaillant, deze is al verouderd. Vaillant gaf advies om een nieuwe te laten installeren.
maandag 9 januari 2017

Verwijderen van tank in kelder

Op 20/07/15 werd onze mazouttank (inhoud: 4300l) geneutraliseerd wegens overstap naar aardgas. (Conformiteitsattest tank neutralisatie in bezit) Graag had ik willen weten binnen welk termijn de tank dient verwijderd te worden (Deze bevindt zich in de kelder)en hoeveel deze kosten bedragen.
maandag 9 januari 2017

Reparatie van gaskachel

De waakvlam van mijn gaskachel blijft niet meer branden. Graag wil ik dit laten repareren.
vrijdag 6 januari 2017

Gasleiding aanpassen

Graag zou ik T-stuk laten plaatsen, op de gasleiding zichtbaar op de foto, met daarop een bocht. De gasleiding vanaf het T-stuk zal waarschijnlijk wel wat verlengd moeten worden om buiten de Gyproc te komen. Ik doe de voorbereidende werken zoals de gasleiding blootleggen. Ik moet wel weten hoeveel plaats er nodig is om te werken. Kwestie van niet te veel Gyproc terug te moeten plaatsen
donderdag 5 januari 2017

Advies ivm nieuwe verwarming plaatsen

Thermostaat hang in de living. Van de living ga je via een open gang van een 3 m lang naar de keuken. Daar hangt radiator van 80 x 90 x 16 cm. De ruimte is 43,2 kuub. Het is een radiator zonder thermostatische kraan. De keuken is een achterbouw en niet geïsoleerd, met plat dak (een weinig geïsoleerd). Het is onmogelijk om de keuken tot 20° op te warmen. Temperatuur blijft maximum 18° indien ik niet bij verwarm met kacheltje. Is een thermostatische kraan plaatsen op de bestaande chauffage voldoende? Of dient de huidige vervangen te worden? Ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden.
donderdag 5 januari 2017

Vervangen van geiser en verwarmingstoestel

Vervanging geiser en aparte verwarmingsketel door één toestel. Graag prijsofferte en advies.
donderdag 5 januari 2017

Vervangen radiator

Een oude radiator is beginnen lekken en dient vervangen te worden. Andere radiatoren zouden ook kunnen worden vervangen.

Partners

Partners van Casius