Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen.

1094 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen, complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming, verwarmingsketels op aardgas vervangen, complete CV installatie plaatsen, nieuwe mazouttank ingraven en oude verwijderen, warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw, mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, complete CV op aardgas plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, verwarming binnenzwembad plaatsen, leidingen aanleggen en CV plaatsen, hR ketel plaatsen, condensatieketel plaatsen, ketel vervangen door pelletkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

donderdag 17 augustus 2017

Beveiliging of gasverwarming Flandria vervangen

Ik heb een kleine gasradiator van Flandria waar de beveiliging stuk is. Is dit vervangstuk nog te krijgen ?
donderdag 17 augustus 2017

Onderhoud gaskachels DRU

De ontsteking werkt nog wel, ik hoor ook gas als ik hem probeer aan te doen, maar de kachel slaat niet aan. Ik vermoed dat een of ander is verstopt. Dus deze kachel moet nagekeken worden of die op een veilige manier weer bruikbaar is. Ik heb nog een gaskachel en ik heb vernomen dat er nog iets dient te gebeuren om goedgekeurd te geraken, iets met een juiste afvoer die er blijkbaar niet is. Het betreft 2 kachels in de woonkamer (begane grond). Op de 1e verdieping is geen verwarming, ik wil ook advies wat de beste manier is om op 1 van de kamers daar ook verwarming aan te sluiten.
woensdag 16 augustus 2017

Radiatoren plaatsen

Op het 1ste verdiep heb ik een verwarming, graag had ik op het 2de verdiep, slaapkamer van dochter en de kamer ernaast, studeerkamer radiators laten plaatsen.
woensdag 16 augustus 2017

Nakijken en herstellen Junkers boiler

Mogelijke herstelling + contractueel verplicht nazicht van Junkers-boiler (bouwjaar 1996; 100 watt). Heb geen flauw idee wanneer het apparaat het laatst nagekeken is (if ever) maar het ding is de voorbije weken regelmatig random uitgevallen (= dooft volledig uit) en wil sinds enkele dagen ook niet meer ontstoken worden/blijven.
woensdag 16 augustus 2017

Onderhoud Vaillant boiler

Ik had graag een prijs voor het onderhoud van een Vaillant boiler aangevraagd, die zowel verwarming als warm water geeft. Boiler staat in huurwoning, en moet tweejaarlijks nagekeken worden.
woensdag 16 augustus 2017

Verwarmingsketel vervangen

Vervanging van een oude verwarmingsketel op gas voor de centrale verwarming door een hoog rendements condensatieketel.
dinsdag 15 augustus 2017

Keuren en onderhoud van gasboiler

Keuringsattest en onderhoud van gasboiler merk Junkers
maandag 14 augustus 2017

Complete CV installatie

Gaskachel gecombineerd met condensatieketel voor 4 radiators en warm water Met aardgas.
maandag 14 augustus 2017

Vernieuwen van verwarmingsketel op aardgas

Radson ketel in combinatie met een Junkers doorstromer is nu onze situatie. We gaan renoveren daarmee moeten we veranderen. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
maandag 14 augustus 2017

Installatie op aardgas plaatsen

Er staat nu een stookolieketel en ik zou die willen laten vervangen door een aardgasketel en boiler ineen. Leidingen moeten ook nog geplaatst worden.
zaterdag 12 augustus 2017

Mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen

Voorlopig wordt de woning verwarmd op stookolie (mazout). Deze zou moeten vervangen worden door centrale verwarming. In de badkamer is een elektrische boiler aanwezig, die mogelijk ook vervangen dient te worden.
vrijdag 11 augustus 2017

Onderhoud uitvoeren gashaard Wellstraler

Na het ontsteken van de gasbrander dooft na korte tijd de waakvlam en dooft de brander. Waarschijnlijk een defect aan het thermokoppel of een andere oorzaak die de goeie werking van de waakvlam beinvloedt.
vrijdag 11 augustus 2017

Nest thermostaat installeren

Installatie NEST thermostaat 2e generatie. Toestel reeds in ons bezit. Nu hangt er een Vaillant thermostaat (en Vaillant HR ketel).
vrijdag 11 augustus 2017

Warmtepomp installeren

Wij hebben rechtstreekse elektrische vloerverwarming, de warmtepomp moet dus dienen om bij te verwarmen en in de zomer te koelen.
vrijdag 11 augustus 2017

Boiler laten nakijken

Jaarlijkse controle "onderhoud" boiler.
donderdag 10 augustus 2017

Aardgasketel plaatsen

Vervanging huidige ketel en plaatsen van 2 nieuwe radiatoren op zolder.
woensdag 9 augustus 2017

Gaskachels reinigen en 1 gasgeiser

4 gaskachels reinigen en 1 gasgeiser
dinsdag 8 augustus 2017

Verwarmingsketel op mazout vervangen

Onze installatie Viesmann T40 Unomatic met brander Weishaupt WL 20-A is na 20 jaar aan vervanging toe. Aardgas is niet mogelijk. Ik zoek een vakman voor de vervanging van de cv installatie.
dinsdag 8 augustus 2017

Nakijken en onderhoud Ariston boiler

Onderhoud ,ontkalken en nazicht elektrische boiler Ariston 150 l titanium+ . Het groene lampje dooft soms waar het normaal knippert of blijft branden er zitten al wel nieuwe oplaadbare batterijen in.
maandag 7 augustus 2017

Bestaand toilet vervangen door hagend toilet

Bestaande klassieke (staande toilet) vervangen door hangende toilet. Toiletruimte is onderkelderd dus betrekkelijk eenvoudig om afvoerbuis te verplaatsen.
maandag 7 augustus 2017

Complete CV op aardgas plaatsen

Ik zoek een vakman om een complete cv installatie op aardgas te plaatsen. Momenteel verwarmen we op elektriciteit. Ongeveer 5 radiatoren te plaatsen alsook de leidingen.
maandag 7 augustus 2017

Verwijderen ondergrondse mazouttank

Neutralisatie van een stookolietank? Best verwijderen. Het betreft een ondergrondse tank die naast de woning ligt, maar goed bereikbaar is. De tank is al vele jaren buiten gebruik. Exacte inhoud is onbekend. U mag steeds ter plaatse komen kijken om de werken te kunnen inschatten.
maandag 7 augustus 2017

Kraantje boiler vervangen

Kraantje boiler is verkalkt, hierdoor werkt boiler niet meer.
maandag 7 augustus 2017

Sifon van toilet vervangen en buis in de muur

De sifon van onze toilet lavabo is doorgeroest alsook de buis in de muur en moet dus vervangen worden.
zaterdag 5 augustus 2017

Regenpijp vervangen en waterput aansluiten op pomp

Regenpijp vervangen waarin de toevoer aan water uit de regenput moet verwerkt worden. (slang die vanuit regenput komt en die leidt naar een pomp)

Partners

Partners van Casius