Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen.

1315 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieter voor vernieuwing appartement, vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie met radiatoren, cV plaatsen met radiatoren in keuken en badkamer, lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, complete centrale verwarming plaatsen, nieuwe condensatieketel plaatsen, condensketel of HR ketel plaatsen, nieuwe ketel Vaillant plaatsen, complete CV installatie plaatsen, nieuwe boiler en installatie plaatsen, warmtepomp plaatsen, nieuwe aardgasketel plaatsen, complete CV installatie plaatsen met condensketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

maandag 11 december 2017

Herstelling en nazicht van Vaillant gaskachel

Gasbrander Turbotec pro vuw242 van Vaillant geeft storing F33 (pressiostaat). Wij hebben hierdoor geen verwarming en warm water en er is dus een dringende herstelling nodig.
maandag 11 december 2017

Onderhoud elektrische boiler

Ik heb een elektrische boiler van het merk Fimsemail (150-200l). Doen jullie hier onderhoud van en zo ja wat kost dit ongeveer? Graag contact per mail
maandag 11 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Huidige ketel is 15 jaar oud en toe aan vervanging. Het merk van de ketel en dergelijke met de vakman bespreken. Er wordt mazout stookolie gebruikt.
zondag 10 december 2017

Nieuw toilet plaatsen

Toilet is stuk en dient vervangen te worden. Gewoon toilet op voet. We hebben zelf nog geen toilet aangekocht.
zondag 10 december 2017

Reparatie Ariston boiler

Brander ontsteekt, vlam is zichtbaar via kijkglaasje. Binnen 10 seconden valt alles uit en na 3 startpogingen krijg ik flame lift-error.
zaterdag 9 december 2017

Complete CV installatie vernieuwen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Momenteel heb ik 3 gaskachels staan. Die ik wil vervangen door centrale verwarming.
zaterdag 9 december 2017

Onderhoud Wellstraler haard

Onderhoud van Wellstraler
vrijdag 8 december 2017

Verwarmingsketel vervangen

Ik wil mijn huidige ketel vervangen door een condensatieketel. Alleen weet ik niet of ik de complete installatie of enkel de ketel moet vervangen. Kan u voor beide de prijzen meegeven? Is de prijs ook afhankelijk van wanneer ik deze laat istalleren? Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
vrijdag 8 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Vervanging Verwarmingsketel Aardgas.
vrijdag 8 december 2017

Gassketel plaatsen

Vervanging van combi gasketel in appartement met warmaerkraan in keuken, warmwaterkraan lavabo en douche. In de woonplaats/keuken 3 radiatoren. Merk en dergelijke met de vakman bespreken ter plaatse.
vrijdag 8 december 2017

Installatie gaskachel

Enkel installatie van een gaskachel, Well straler A18. Materiaal al gekocht.
donderdag 7 december 2017

2 jaarlijks onderhoud van de centrale verwarming

2 jaarlijks onderhoud van de centrale verwarming. Gezien de wettelijke verplichting, dient een attest beschikbaar te zijn.
donderdag 7 december 2017

Onderhoud van de ketel

Jaarlijks onderhoud van de ketel.
donderdag 7 december 2017

Verwarmingsketel Vaillant verplaatsen

Verwarmingsketel Vaillant hangt nu in de badkamer , en moet verplaatst worden naar het gelijkvloers. Hiervoor moeten de leidingen ook worden doorgetrokken. Er wordt aardgas gebruikt.
woensdag 6 december 2017

Complete CV installatie met radiatoren

Vandaag hebben wij 2 gaskachels waar we mee verwarmen en verliezen daardoor veel energie De woning heft nieuwe dubbelglas ramen en is geïsoleerd. Wij wensen het plaatsen van centrale verwarming om te besparen op de energie rekening Met radiatoren volledige installatie van A tot Z.
woensdag 6 december 2017

Oude ketel vervangen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De bestaande cv ketel in het oude deel van het huis is 20 jaar oud en aan vervanging toe. In het nieuw aangebouwde deel is vloerverwarming en is de cv ketel 8 jaar oud De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas
woensdag 6 december 2017

Verwarmingsketel te vernieuwen

Bestaande open verwarmingsketel vervangen naar gesloten systeem. C.V. + water van het type doorstromer. Aanpassen leidingwerk en werken bestaande schouw voor gesloten systeem mogelijk te maken appartement op de 1 eerste verdieping van de 2 verdiepingen. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
dinsdag 5 december 2017

Controle en nazicht gaskachels

Graag hadden we een offerte bekomen voor het nazicht van onze gasinstallatie en het nazicht of de toestellen kunnen werken op het nieuwe 'rijke' gas dat Vanaf 2018 zal worden verdeeld. Info over de installatie: Verwarmen met gaskachels (3 stuks) Warm water met direct gestookte gasboiler Koken op gas.
dinsdag 5 december 2017

Airco installatie verplaatsen

De airco unit moet verhangen worden juist om het hoekje ,ongeveer 1,5 meter. Dus losmaken,vloeistof eraf en trug erop,slangen terug gebruiken. Toestel hangt op ong 5 meter hoogte. Is een Hitachi Multizone 80 ,QH4,
dinsdag 5 december 2017

Airco plaatsen in slaapkamers

Woonkamer en 2 of 3 slaapkamers airco plaatsen.
dinsdag 5 december 2017

Lucht-water warmtepomp plaatsen

We hadden graag de prijs gehad van de installatie van lucht-water-warmtepomp. Ketel en 5 à 6 radiatoren, verpreidt over de gelijkvloerse en de eerste verdieping. Met radiatoren. Geen vloerverwarming. Op het ogenblik gas.
dinsdag 5 december 2017

Vervangen van hoofdafvoerafleiding

Het betreft een recht stuk leiding van +-10 m die door de kelder en kruipkelder loopt en waarschijnlijk aangesloten is buiten het huis onder het trottoir. De buis ligt volledig vrij, maar het trottoir kan een stuk opengelegd moeten worden. Tevens moet de uitgang van de buis aan de gevelkant geur dicht worden gemaakt.
dinsdag 5 december 2017

Condensketel of HR ketel plaatsen

Graag een HR ketel of condensketel plaatsen: Wij hebben momenteel een cv op mazout. Verwarming van de woning gebeurt uitsluitend op mazout, terwijl warm water bekomen wordt via twee verschillende boilers die op een propaangasfles zijn aangesloten. Ik had graag alles op een aardgasaansluiting willen zetten. Distributienetbeheerder moet nog zorgen voor de aansluiting en meter. Graag gedetailleerde uitleg. Met aardgas.
dinsdag 5 december 2017

Nieuwe ketel Vaillant plaatsen

Vervangen van bestaande cv ketel, voorkeur voor Vaillant type: ecoTEC plus VCW346/ 5-5 of Vaillant ecoTEC pro VCW286. Leidingen zijn normaal ok, condensafvoerpijp moet waarschijnlijk een stukje verlengt wo
dinsdag 5 december 2017

Herstelling lek afvoerbuis wc

Ik wil de afvoerbuis van het ophangtoilet laten herstellen. Deze gaat achter het ophangsysteem in een schacht en de aansluiting op de afvoerbuis heeft een lek.

Partners

Partners van Casius