Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1491 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

dinsdag 19 november 2019

Gaskachel en boiler controleren

Controle op veiligheid (CO) Het aansteken van de gaskachel lukt niet altijd
dinsdag 19 november 2019

Onderhoud Chaffoteaux gasketel

2-jaarlijks onderhoud chaffoteaux. gasketel
dinsdag 19 november 2019

T stuk met stop te plaatsen

T stuk met stop te plaatsten aan boiler voor dichtheidsproef OCB , propaan.
maandag 18 november 2019

Nieuwe doorstromer plaatsen

Doorstromer open toestel Junkers WR 350 in badkamer vervangen door gesloten toestel BoschTherm 5700S 15. Bestaande afvoer is recht naar boven door plat dak, te vervangen door nieuwe voor het gesloten toestel.
maandag 18 november 2019

Grundfos regenwaterpomp nakijken en herstellen

Onze Grundfos regenwaterpomp slaat te pas en te onpas op en ook na het doorspoelen van het toilet slaat deze verschillende malen na mekaar aan.
maandag 18 november 2019

Gaslek opsporen en dichten

Er is een kleine gaslek ontdekt in de kelder van ons appartementsgebouw Eandis heeft opmetingen gedaan, en er is een lek van 0.01 l in één van de 6 aansluitingen
maandag 18 november 2019

Gaskachel herstellen

Gaskachel werkt niet meer. Maakt geen contact meer en vlam springt niet aan
maandag 18 november 2019

Nazicht verwarmingstoestel op aardgas

De gaskachel gaat niet meer aan. Wel de waakvlam. Graag nazicht;
zondag 17 november 2019

Aansluiten boiler

Ik zou graag onze boiler - Chaffoteaux et Maury - laten aansluiten. Alle leidingen zijn al getrokken tot aan de boiler. Ze zouden enkel aangesloten moeten worden zodat de boiler opgestart kan worden. Gas, koud water en warm water leidingen.
zondag 17 november 2019

Afkoppelen regen en afvalwater van riolering

In onze straat komt er nieuwe riolering , met als gevolg dat wij ons hemelwater en afvalwater moeten scheiden om terug op het riool te mogen aansluiten. Er zullen hier nieuwe buizen moeten bijgelegd worden volgens de wettelijke norm.