Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1486 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

woensdag 20 juni 2018

Scheiden regen en afvalwater

Wegens aanleggen nieuwe weg en riolering moeten regen en afval gescheiden worden
dinsdag 19 juni 2018

Gasleidingen vernieuwen in kelder appartementsgebouw

De gasleidingen in ons appartementsgebouw van 3 appartementen dienen vervangen te worden, deze zijn helemaal verroest kans op gaslek is zeer groot.
dinsdag 19 juni 2018

Doorstromer Vaillant Turbomag aansluiten

Ik ga mijn huidige doorstromer (Vaillant Turbomag 17/2) vervangen door een identiek toestel. Aansluiten, gasdruk-veiligheid.
maandag 18 juni 2018

Regenwaterput plaatsen

Graag wil ik een regenwaterput met een volume van 7500 liter laten graven. Is gewoon in volle grond (gazonoppervlak, gemakkelijk bereikbaar). Regenwater in eerste instantie te gebruiken voor in de tuin (besproeien planten, auto wassen, ...)
maandag 18 juni 2018

Vervangen boiler Vaillant

Doorstroom geiser op aardgas dient vervangen te worden door nieuwe doorstroom geiser. De boiler staat in de badkamer is een Vaillant. Is een 14 liter, is enkel voor de badkamer en de keuken. Afvoer is momenteel met enkele schouw 120 mm. Ook mogelijk om uitgang te maken via dubbele muur achter boiler (minder dan 50 cm breed).
zondag 17 juni 2018

Condentatieketel Buderus/Junckers plaatsen

Een nieuwe condensatieketel geplaatst worden. Voorkeur naar Junckers of Buderus.
zondag 17 juni 2018

Vervangen expansievat in kelder

Expansievat in kelder dient vervangen te worden. Staat los van verwarmingsketel.
zondag 17 juni 2018

Waterput boren voor sproeien paardenpiste

Regenwaterput is onvoldoende voor dagelijks sproeien van de paardenpiste. Boren put (diepte? ) + installeren pomp met voorziening van sproei-installatie op piste. Water dient enkel hiervoor te dienen echter gebruik is in zomers periode dagelijks.
zondag 17 juni 2018

Onderhoud zonneboiler Regress

Een 2 jaarlijks onderhoud boiler merk Regress 300 l.
zondag 17 juni 2018

Herstellen regenwaterpomp DAB aqua switch 30/50

Onze regenwaterpomp zuigt geen water vanuit de regenput meer aan, maar gebruikt alleen nog stadswater. Op eerste zicht zien we geen problemen en vermoed dat het probleem zich dan ook in 3-wegsklep gaat bevinden.
zaterdag 16 juni 2018

Airco plaatsen in appartement

Airco voor appartement ca. 150 m². Moet ook kunnen bijverwarmen.. Merk of type geen voorkeuren.
vrijdag 15 juni 2018

Plaatsen van split airco

Plaatsen van een split airco welke op de zolder dient geplaatst te worden.
vrijdag 15 juni 2018

Plaatsen badkamermeubel en verleggen waterafvoer voor wasmachine

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor 2 zaken: Het plaatsen van lavabomeubel met bijhorende opbergkast en spiegel met verlichting in de badkamer. Het verleggen van de watertoevoer/-afvoer voor wasmachine van de badkamer naar de bergruimte (ongeveer 3 meter verder; tussen beide ruimtes is het toilet gelegen).
donderdag 14 juni 2018

Airco plaatsen

Wij willen 3 slaapkamers koelen met 1 unit de afstand van leidingen zijn samen +-30 meter leidingen moeten van zolder door plafonds geboord worden deze leidingen moeten van zolder naar unit gebracht worden tussen schuin lopend dak tussen de keepers van het dak
donderdag 14 juni 2018

Bijkomende aansluiting plaatsen op Buderus stookolieketel Logano

Voor aanbouw (assistentiewoning) tegenaan bestaande woning wens ik ca 42 m² vloerverwarming te laten aansluiten op bestaande stookolie ketel type Buderus Logano. Betreft het aansluiten, plaatsen en in bedrijfstellen vloerverwarming, inclusief thermostaat, etc.
donderdag 14 juni 2018

Onderhoud ketel remeha uitvoeren

2 jaarlijks onderhoud CV ketel Remeha Tzerra Momenteel een klein met het warm water .
woensdag 13 juni 2018

Geiser vervangen in 3 appartementen

Moet er tegen 09/18 een aanpassing gebeuren aan oude warmwatertoestellen om wettelijk in orde te blijven? Mijn toestel op aardgas werkt nog goed maar de aanvoer en afvoer gaat langs een gemeenschappelijke schouw. Moet daar een Inox schouw in komen?
woensdag 13 juni 2018

Split airco plaatsen in een feestzaal

Split airco plaatsen : Het is een ruimte van 16 x 13 m x 3 m hoogte. Het zou zijn voor een feestzaal.
woensdag 13 juni 2018

Verslag maken over lek afvoerleiding onder badkamervloer

Er is vermoedelijk een lek in de afvoerleiding(en) onder de badkamervloer. Hierdoor stroomt er water in de kelder naast de afvoerbuis die daar uit de muur komt (badkamer is niet onderkelderd). Ik heb de verzekering gecontacteerd en zij willen eerst een verslag van een loodgieter. Op basis van zijn verslag zal er pas mogelijk een lekdetectiefirma mogen komen. Ik wil dit graag zo snel mogelijk afhandelen want het lek wordt alleen erger.
dinsdag 12 juni 2018

Gasleidingen leggen voor gashaard aansluiting

Voor de installatie van een gashaard dien ik een extra gasleiding te leggen. De gasmeter staat in de voortuin en van daaruit dien ik een nieuwe leiding te leggen langs buiten rondom het huis (+-20m).
dinsdag 12 juni 2018

Nazicht en onderhoud zonneboiler en condensatieketel vaillant

Probleem met lucht in leidingen van zonnecollector naar zonneboiler. Reeds ontlucht aan solar station /5. Alsook 2-jaarlijks nazicht zonneboiler(300l) en condensatieketel vaillant.
dinsdag 12 juni 2018

Plaatsen septische put

We zouden graag een septische put plaatsen in de tuin van een rijwoning. Graag in beton. Plaatsen in de achtertuin of voortuin.
dinsdag 12 juni 2018

Bestaande split leidingen vervangen

Bestaande duo split vervangen, oude is reeds verwijderd, leidingen en ophangbeugel is nog voorzien.
dinsdag 12 juni 2018

Vervanging van kraan in badkamer

Ik wil de kraan van de badkamer laten vervangen omdat als de kraan opengezet wordt, loopt het water goed door maar het tss stuk (grijs/ijzer stuk) zit een gaatje in volgens mij waardoor daar ook extra water (sprieten) uitkomt.
maandag 11 juni 2018

Herstellen van de buizen van de riolering in de kelder

Er is een probleem met de riolering. Het gaat vermoedelijk om een lek. We denken dat met het vervangen van een stuk buis (en een nieuw koppelstuk) dit probleem opgelost zou kunnen zijn. Er zijn vermoedelijk geen graafwerken of breekwerken nodig. Iemand met kennis ter zake die een kijkje kan komen nemen, zou fijn zijn.

Partners

Partners van Casius