Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

Gaslek opsporen en dichten

Er is een kleine gaslek ontdekt in de kelder van ons appartementsgebouw Eandis heeft opmetingen gedaan, en er is een lek van 0.01 l in één van de 6 aansluitingen

Gaskachel herstellen

Gaskachel werkt niet meer. Maakt geen contact meer en vlam springt niet aan

Nazicht verwarmingstoestel op aardgas

De gaskachel gaat niet meer aan. Wel de waakvlam. Graag nazicht;

Gaskachel nakijken en herstellen

Flandria gaskachel slaat niet meer aan. Meneer wil kachel ontsteken en dan gebeurt er niets. Herstel, geen vervanging.

Verwarmingsketel herstellen

Onze chauffage werkt niet meer en het is dus redelijk dringend. Gasketel van merk Junkers

Vervangen lavabokraan

Wastafelkraan vervangen (zie foto). Kraan is voorhanden.

Onderhouden oude gaskachel

Ik wil weten of onze gaskachel ( uit de jaren 90) in orde is met de nieuwe gastoevoer en wil een onderhoudsbeurt . Staat geen merk op gaskachel.

Herstellen afvoerleidingen en grondverzakking onder de keuken

Sinds enkele maanden is er een grond verzakking in mijn keuken. Onderzoek door lekdetectie heeft uitgewezen dat er een afvoerbuis lekt onder de vloer. Graag jullie prijs offerte voor: 1. uitbreken van de bestaande vloer. 2. opvullen en stabiliseren van de ondergrond. 3. nieuwe afvoerleidingen en koppelstuk leggen. 4. nieuwe vloer leggen. afmetingen van de vloer: 3.75m x 3.32m

Diverse sanitaire werken uitvoeren

Nieuwe afvoerbuizen en nieuwe wc en waterleiding in garage plaatsen.

Vervangen CV ketel

Cv-ketel lekt momenteel een emmer water per dag, warm water en verwarming werkt momenteel nog. Dringend aan vervanging toe.