Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

Plaatsing individuele meters

Installeren individuele watermeters In ons appartementsgebouw is er één watermeter. Er zijn echter 3 eenheden, 1 gelijkvloers en 2 appartementen (1ste en 2de verdiep) .

Plaatsen van airco

We zouden graag advies en inlichtingen willen voor de plaatsing van airco/verwarming in onze woning. We willen dit uitvoeren voordat de nieuwe (niet terugdraaiende!) metertellers hier zijn. We hebben namelijk zonnepannelen en hebben nu een dagteller die op jaarbasis steeds verder achteruitgaat. Het zou gaan over airco in 3 slaapkamers en ook de woonkamer. De afmetingen van deze ruimtes zijn: • slaapkamer 1: 370 op 400 • slaapkamer 2: 330 op 480 • slaapkamer zolder: 700 op 750 • Woonkamer: 400 op 900 We denken aan een Multi split unit te plaatsen op de garage waarbij we redelijk eenvoudig toegang hebben tot de slaapkamers en zolder en woonkamer.

Gasfornuis aansluiten

Ik heb een gasfornuis/oven die aangesloten moet worden. Ik durf dit zelf niet goed te proberen aangezien de vorige eigenaars de gasaansluiting hebben afgeplakt.

Waterpomp plaatsen in kelder

Wens een vaste waterpomp te plaatsen in kelder - Kelder staat soms onder water, dus is nodig om droog te houden. Gebouw met gelijkvloers en twee verdiepingen.

Onderhouden mazoutbrander

Onderhoud van een Sime mazoutbrander. Vorige eigenaars hebben die lang niet meer gebruikt. Maakt vreemde geluiden wanneer we die aanleggen en dan valt hij gewoon uit.

Aansluitingen voor vaatwasser en aanrecht

Op 30 januari wordt mijn nieuwe keuken geïnstalleerd; Hiervoor zouden de aansluitingen voor de vaartwasser en de aanrecht moeten gedaan worden.

Waterdruk verhogen in een appartement

Ik wil graag mijn waterdruk verhogen op het 7e verdiep van het appartementengebouw. Op zoek naar een loodgieter die hier de gepaste oplossing kan bieden.

Vervangen gasleiding en koppelstuk

Aan mijn gastoevoerleiding moet een koppelstuk vervangen worden dat is vastgeroest. het gaat om een T-koppelstuk is kapot. Daarnaast moet de gasleiding naar het fornuis nagekeken worden en waarschijnlijk vervangen worden.

Regenpijp herstellen

Ik heb gat in mijn regenpijp die zit in de beton 10 centimeter diep

Handdoekradiator in badkamer en verwarming in kamer plaatsen

Handdoekradiator in badkamer plaatsen en bestaande verwarming in badkamer verplaatsen naar een andere kamer.