Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

Zonneboiler plaatsen

Hoogrendement condensatieketel in gebruik. Zonneboiler te plaatsen op het dak (huis 2 verdiepingen hoog), zuid gericht. CV installatie op eerste verdieping.

Controle van boiler Vaillant uitvoeren

Onderhoud en controle van Vaillant boiler .

Elektrische vloerverwarming leggen

Het betreft de vernieuwing van de verwarming in ons huis waarbij we de living en optioneel de slaapkamer(s) willen voorzien van infrarood vloerverwarming.

Vloerverwarming en warmtepomp plaatsen

Zou graag vloerverwarming willen plaatsen met een warmtepomp . Type warmtepomp is te bespreken wat het best is voor mijn woning. Gaat om een renovatieproject, momenteel is er geen verwarming meer.

Herstellen gaskachel

De vlam blijft niet branden, het is een Wellstraler. Soms lukt het niet om de waakvlam terug aan te krijgen zonder lucifer.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Ik ga een woning grondig renoveren en ik heb interesse in een combinatie warmtepomp en zonnepanelen.

Boiler onderhouden

Periodiek 2- jaarlijks wettelijk verplicht nazicht. Op aardgas.

Verwarmingsketel en radiatoren herstellen

Huis van 4 verdiepingen. Chaffoteauketel staat op zolder. Per verdieping is een apart cicuit aangelegd maar enkel boven werkt de verwarming goed. Er zijn ook een paar minieme lekkages bij de aansluiting van de flexibele leidingen naar sommige verwarmingen, waardoor de ketel regelmatig druk verliest. Graag herstelling ketel en opnieuw afstellen van de radiatoren.

Zonneboiler plaatsen

Ons huis staat in het centrum en is 130 jaar oud. De badkamer waar de zonneboiler moet komen is op een tweede tussenverdieping met plat dak.

Vervangen keerklep waterleiding

Dringend vervangen terugslagklep waterleiding.