Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Leveren en plaatsen van een warmtpomp lucht/lucht voor airco en verwarming : merk General, Type buitenunit MSAO30RIY4, Type binnenunits 3x ASD07RIY en 1x ASD12RIY. Woning bouwjaar 1998

Mazouttank neutraliseren

Neutraliseren van mazouttank van 5000 liter.

Vaillant zonneboiler onderhouden

Nazicht en onderhoud van mijn zonneboiler met mogelijk vervangen van de glycol. Type Vaillant Aerostep plus 250/3 250 liter

Regenafvoeren omleiden naar infiltraitebekken

De regenafvoeren van onze woning komen via 3 buizen in een oude (lekke) regenwaterput terecht. Vermits we moeten ontkoppelen en de tuin een stuk lager ligt, wil ik deze afvoeren verzamelen en ondergronds tot aan een lager gelegen bekken brengen. Dat bekken is er al grotendeels. De werken betreffen dus: -rioleringswerken grijze PVC buis in put en in tuin -doorvoer door wand van gemetste put -graafwerken

Wastafel plaatsen en leiding leggen

Ik wil graag in mijn garage verbouwen in een werkruimte. Ik zou hiervoor een wastafel laten installeren met een extra leiding voor een portable Spa pedi voetbad. Er is reeds een bestaande muur met voorziening van kraan met koud water.

Elektrische vloerverwarming leggen

Bij de woning zit al vloer in en we willen vloerverwarming plaatsen. Tussen 10 en 50 m².

Rioolbuis vervangen herstellen

Vakman voor het herstellen of indien nodig vervangen van een rioolbuis. Deze toestand zorgt momenteel voor de nodige geuroverlast in de gemeenschappelijke traphal en garage ruimtes.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Gelijkvloers appartement (ongeveer 60 vierkante meter) met tuin. Dit moet helemaal gerenoveerd worden. Het is onderkelderd. Ik wil over het hele vloeroppervlak vloerverwarming (buiten in het slaapkamergedeelte denk ik -valt te bezien). Ketel moet in de kelder geplaatst worden. Renovatieproject.

Onderhoud gasketel De Dietrich

Onderhoud condenserende gaswandketel De Dietrich EMC-M 24/28 MI plus. Geïnstalleerd in april 2016 - 1e onderhoud.

Complete cv-installatie plaatsen

Rijhuis met dakisolatie volgens normen, eerste verdieping ook gevelisolatie. Ongeveer 130 m² bewoonbare oppervlakte. gasaansluiting aanwezig. momenteel verwarmd met gaskachels. Indien een volledige cv niet interessant is wil ik graag de alternatieven bekijken.