Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Statische accumulatoren vervangen Isolatie en dubbele beglazing aanwezig. Nu elektrische verwarming.

Zonneboiler plaatsen

Individuele zonneboiler voor een appartement op de 1e verdieping (van een gebouw met een plat dak). Momenteel is er een kleine gasboiler in het appartement voor het warm water (sanitair en keuken). De centrale verwarming gebeurt via een stookoliebrander in de kelder, die wordt gedeeld met de tweede verdieping. Het gebouw telt 3 verdiepingen en heeft meerdere platte daken. Oppervlakte van het appartement = ca 90 m2, 5 radiatoren.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Combinatie met zonnepanelen, omvormen van bestaande woning naar vollegig co2 vrij, huidig verbruik gas 23.300kwh, Behoud bestaande nieuwe radiatoren (vermoedelijk geen lage temperatuur), ter vervanging van condensatieketel van ca. 10jaar .

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Thans is er elektrische verwarming. Voor de living wensen we nu een lucht-lucht warmtepomp verwarming. Er is een aansluitende buitenberging op,het terras met elektriciteit Daarin zou de warmtepomp kunnen staan of hangen (verluchting via de deurgril). Aan de andere zijde is de living: binnenunit op die muur hangen vlak er achter.

Vervangen radiator

Het vervangen van een radiator die niet meer voldoende doorstroomt. Door de vakman aan te kopen.

Gasleiding verlengen tot in keuken voor aansluiting gasfornuis

Ik wil mij gasbuis verlengen want bij het zetten van een nieuwe keuken is mijn inrichting veranderd. Ik heb een gasfornuis maar nog geen kopere buizen of verlengdraad om deze aan de plaat aan te sluiten. De te overbruggen lengte is ongeveer 3m. De gas zou in mijn kruipkelder moeten doorgetrokken worden. Er is reeds een holte om naar boven te komen.

Lucht - lucht warmtepomp te plaatsen

Wij verwarmen volledig elektrisch en zouden onze maandelijkse kost naar beneden willen krijgen. Hopelijk kan dit met een warmtepomp. Ik weet niet welk systeem het beste voor ons zou zijn.

Wasbak vervangen kelder

De wasbak in onze kelder ruimte is naar beneden gevallen. Graag zouden wij deze dus laten vervangen.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Het huis wordt momenteel verwarmd met centrale verwarming, met radiatoren. Veranda (speelkamer, bureau) wordt verwarmd met gaskachel. Ik zou graag m'n huis verwarmen en veranda verwarmen en koelen met een warmtepomp(en). Verder zou ik de kamers in het huis graag individueel kunnen regelen qua temperatuur. Ik ben hiervoor op zoek naar een totaaloplossing.

Zonneboiler plaatsen

Nu wordt de woning verwarmd met een Remeha gascondensatie ketel, met een aparte 100 liter warm watervat. Zwembad verwarming nu met lucht-lucht warmte pomp.