Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

Ketel onderhouden Onderhoud ketel avant plus remmena

Wij zouden graag de ketel Avant plus Remmena laten onderhouden. Attest ook te voorzien.

Kleine rioleringswerken uitvoeren

Water-Link heeft vandaag de stoep opengelegd en laat me weten asap 'werken op het privéterrein' uit te moeten voeren om de rioolaansluiting te kunnen herstellen. Huis is meer dan 100 jaar oud rijhuis, riool is nog gemetst in de kelder, maar werkt prima. Aansluiting van ca. 50 à 100 cm is nodig op buis van 20 cm doormeter. Alles ligt open, gewoon van gemetste interne riool naar buis aansluiting maken: een uur of twee werk maximum. Ik heb geen interesse om heel mijn kelderriool in buis te steken.

Combi ketel Chaffoteaux Nectra comfort herstellen

Mijn ketel is kapot er was een groot lek en nu heb ik ook geen warm water meer. Installatie Chaffoteaux Nectra comfort op gas.

Mengkraan keuken vervangen

Bestaande keukenkraan is verkalkt en lekt. Ik zou deze graag willen laten vervangen. Huidige leidingen zijn aanwezig. Ik kan de nieuwe kraan zelf aanschaffen indien nodig.

Controleren gaskachel en bulex

In ons huis hebben we een appartementje met aparte gaskachel en bulex voor warm water . Dit is 3 jaar geleden gecontroleerd.

Buis in bestaande schouw plaatsen of opbouwen

Bestaande schouw moet of opgebouwd of er moet een buis ingestoken worden omdat buren hebben bijgebouwd.

Nieuwe aardgasboiler plaatsen

Oud toestel in klein toilet. Geen gesloten toestel. Geen verluchting afvoer. Installeren van een nieuwe aardgasboiler.

Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler te plaatsen.

Controle cv ketel

Graag zou ik een controle van mijn cv-ketel willen laten uitvoeren. (een Vaillant combi cv-ketel geplaatst in 2012)

Bulex f24 reparatie en keuring reparatie radiator

De verwarmingsketel is uitgevallen en niet meer aan te krijgen.