Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Antwerpen:

Oude boiler verwijderen en nieuwe plaatsen in badkamer

Oude boiler verwijderen en vervangen door combi boiler in badkamer.

Individuele watermeters te plaatsen voor 6 appartementen

Ik wil 7 individuele watermeters laten plaatsen (6 appartementen en 1 voor nutsruimte gelijkvloers).

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op gas plaatsen voor een appartement van 150m² met 1 bedkamer en 2 slaapkamers. Men heeft combiketel nodig voor verwarming en warm water.

Drainage terras herstellen

Regenpijp opnieuw aansluiten op afvoergoot die langs huis loopt. Ook afvoergoot van 5m herstellen. Regenpijp is wat omhoog gekomen door wortels van een passieflora.

Individuele watermeters te plaatsen voor 6 appartementen

Individuele watermeters plaatsen in appartementsgebouw met 2 verdiepen en 6 appartementen.

Vloerverwarming droog systeem aanleggen

20m² Vloerverwarming droog systeem aanleggen. Betreft gelijkvloers van een woning. 28m² Topvloer aanleggen. Momenteel oneffen betonnen vloer in keuken. Aansluiting voor wasmachine en droogkast met afvoer plaatsen, dit zal door de betonvloer geboord moeten worden en in kelder op op waternet moeten aangesloten worden. Gat in vloer naar kelder dat nu met hout is afgewerkt maar graag een mooiere oplossing die bij de aan te leggen topvloer past.

Plaatsen gaswandketel

Gascondensatieketel Vaillant VCW 296/5-5 plaatsen. Aansluiting naar schouw die geschikt is is reeds voorzien.

Airco plaatsen restaurant

Vaste airco plaatsen in plafond van pizza restaurant. Goede airco want ovens staan de hele dag vollebak te draaien en airco moet het dus de hele dag goed koel kunnen houden.

CV ketel vervangen

Onze ketel zou vervangen moeten worden. Het merk is Vaillant - type vk25 De onze nu is ongeveer 30 jaar.

Ariston gasboilers onderhouden

Ik ben op zoek naar een loodgieter die de jaarlijkse controle van 5 gasboilers (Ariston) kan uitvoeren.