Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor onderhoud en herstellen van wellstraler gashaard:

Onderhoud en herstellen van Wellstraler gashaard

De gaskachel (waakvlam) blijft niet branden ,waarschijnlijk het stukje waar de waakvlam uit komt is misschien stuk komt ook een dubbele vlam uit.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud en herstellen van wellstraler gashaard uit heel België:

Herstellen van een schuifdeur aan een veranda

Onderhoud en herstelling van de schuifdeur van een veranda. Ingangsdeur 90 cm breed * 200 cm. Scheufdeur heeft vast paneel - 30 a 35% breedte van de veranda.

Onderhouden condensatieketel Chaffoteaux

Graag onderhoud van condensatieketel chaffoteaux (nu al ruim drie jaar geen onderhoud) Warm water valt soms uit dus is vrij dringend te herstellen.

Houten ramen herstellen

Ons huis beschikt over houten raamwerk die aan paar herstellingen en onderhoud toe is. Graag wensen zij een bestek en advies of het mogelijk is dit te laten uitvoeren. Het betreft 9 normale ramen en 2 kleintjes.

Tuinafsluiting met steenkorven of andere

Wil samen met buurman een degelijke, afsluiting laten plaatsen, geen onderhoud, ondoorzichtig, min 1. 8 m hoog. Nu staat er een 'bekaertafsluiting'= draad tussen betonpalen op betonplaat (kan, bij gebruik van steenkorven bv, eventueel blijven staan en misschien gebruikt worden als extra versteviging?) Er moet 1 volledige zijde worden afgesloten tussen de buur...gemeenschappelijke zijde. Beste ter plaatse komen kijken voor advies en prijs op te maken. Graag zo snel mogelijk herstellen en afsluiting plaatsen.

Onderhoud en herstelling gashaard Wellstraler

Herstellen van gashaard Wellstraler met afstandbediening 3003EU (de thermostaatfunctie gaat niet zoals het zou moeten) + kuisen van gashaard.

Defecte ketel Wolf

Onze Wolf CGB 20 geeft steeds code 004 weer en start niet meer op. Volgens de firma Van Marcke (die zelf wel onderhoud doet maar géén herstellingen) dienen er een tigerloop en een voettrep te worden geplaatst en blijkbaar is de diameter vd aanvoerbuizen te dik (?). Wie kan dit herstellen aub?

Onderhoud gasketel en herstel lek chauffagebuis

Ik zou graag een afspraak maken met een loodgieter om een lek te herstellen aan de aansluiting van een chauffagebuis, en om mijn gas boiler te onderhouden.

Herstellen van de boiler

Onderhoud Daalderop Combifort boiler (5 jaar oud) De boiler valt de laatste tijd regelmatig uit. Als we op reset duwen start hij meestal terug op maar sinds gisteren niet meer. Graag dringend herstel dus.

Partners

Partners van Casius