Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoud en herstellen van wellstraler gashaard:

Onderhoud en herstellen van Wellstraler gashaard

De gaskachel (waakvlam) blijft niet branden ,waarschijnlijk het stukje waar de waakvlam uit komt is misschien stuk komt ook een dubbele vlam uit.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud en herstellen van wellstraler gashaard uit heel België:

Onderhoud en herstelling gashaard Wellstraler

Herstellen van gashaard Wellstraler met afstandbediening 3003EU (de thermostaatfunctie gaat niet zoals het zou moeten) + kuisen van gashaard.

Defecte ketel Wolf

Onze Wolf CGB 20 geeft steeds code 004 weer en start niet meer op. Volgens de firma Van Marcke (die zelf wel onderhoud doet maar géén herstellingen) dienen er een tigerloop en een voettrep te worden geplaatst en blijkbaar is de diameter vd aanvoerbuizen te dik (?). Wie kan dit herstellen aub?

Onderhoud gasketel en herstel lek chauffagebuis

Ik zou graag een afspraak maken met een loodgieter om een lek te herstellen aan de aansluiting van een chauffagebuis, en om mijn gas boiler te onderhouden.

Herstellen van de boiler

Onderhoud Daalderop Combifort boiler (5 jaar oud) De boiler valt de laatste tijd regelmatig uit. Als we op reset duwen start hij meestal terug op maar sinds gisteren niet meer. Graag dringend herstel dus.

Herstellen van de gasboiler start niet op / attest nodig

De gas boiler start niet op, valt geregeld uit, waakvlam blijft niet aan. We hebben geen warm water voor de douche-badkamer. Bovendien zou een attest nodig zijn, want ik wil gaan verhuren. Graag dus offerte voor onderhoud/nazicht en attest.

Jaarlijks onderhoud CV ketel-buis onder gootsteen vervangen of herstellen

Onderhoud cv ketel. Lek aan de buis onder de gootsteen, is zeker aan vervanging toe. Betreft een jaarlijkse onderhoud.

Onderhoud en herstellen van Wellstraler gashaard

Onderhoud en herstellen gashaard. Model A108R - 4 jaar oud - waakvlam blijft niet branden. We zoeken een gecertificeerd hersteller.

Herstellen kantelpoort met Novotecnica motor

Betreft Poortmotor: Nazicht en onderhoud van de motor. Eventueel motor vervangen. Poort blijft haperen soms gaat niet naar boven blijft in het midden staan. Er moet dan uitgestapt worden om de poort handmatig te sluiten. Graag zo snel mogelijk komen om dit te herstellen. Ongeveer 20 jaar oud. Model : 1994.

Partners

Partners van Casius