Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor mazouttank in kelder verwijderen:

Mazouttank in kelder verwijderen

Mazouttank 3000l in kelder tz verwijderen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor mazouttank in kelder verwijderen uit heel België:

Mazouttank in kelder verwijderen

Ik wil mijn mazouttank van 5000 liter in de kelder verwijderen.

Slopen woning

We plannen onze woning te slopen en opnieuw te bouwen, werken te starten eind dit jaar. Graag voorstel voor het slopen en afvoeren van onze woning. Het gaat om een bungalow van 9x12m, koppelwoning met gemene gevel van 12 meter. Woning heeft geen vloerplaat, verder is er nog een regenput, septische put en geneutraliseerde mazouttank. De dakconstructie is hout, er is geen kelder. De technische installaties zullen we zelf verwijderen.

Mazouttank en gastank verwijderen

In de kelder moet een mazouttank verwijderd worden. De tank heeft volgende afmetingen: 200 x 150 x 90 cm. Ook moet de gasbrander verwijderd worden. De kelder gaat waterdicht gemaakt worden ,vandaar alles eruit moet.

Mazouttank in kelder verwijderen

Graag een bovengrondse mazouttank van 4000l laten verwijderen. Is een rechthoekige tank. Zit wel nog ongeveer 1000l mazout in de tank.

Kelder leegpompen en mazouttank reinigen

Kelder leegpompen en eventueel opkuisen dit gaat over een oud herenhuis met kelderhoogte 1.70 en er staat zo een 5-10 cm water. Eens leeggepompt ook nagaan hoe men deze droog kan houden. Ook moet men de mazouttank reinigen

Lekken in kelder detecteren en verhelpen

Wij hebben water in de kelder. Het sijpelt binnen langs de buizen voor de nutsvoorzieningen. De oorzaak is wellicht dat aan de buitenkant onder de grond een afvoerbuis van het regenwater/riool (dakgoot) loopt die gebroken zit. Er zit ook een ongebruikte mazouttank naast het huis die het water naar het huis toe geleidt. Bij iedere stevige regenbui komt het water tot aan de hoogte van die binnenkomende buizen en sijpelt het water binnen.

Verwijderen oude mazouttank en plaatsen nieuwe mazouttank

KBC Antpelik - vervangen opslag dieseltank - kelder -1 Betreft Demontage en afvoeren van de bestaande tank, aanwezige brandstof te recupereer. (1100L) Plaatsen van de nieuwe dubbelwandige tank. Tijdens de duur van de ombouw hoeft de autonomie niet verzekerd te worden. Leveren en plaatsen van de nieuwe dubbelwandige tank met een totaal capaciteit van 1100 L. Koppelen van de brandstoftank aan de bestaande pompinstallatie. Koppelen van bestaande vulleiding en ontluchting op de nieuwe brandstoftank. Tank en toebehoren afgeleverd met de nodige conformiteitsattesten en prototypekeuringen zoals bepaald in de Vlarem milieureglementering. Testen van de installatie. Werf adres: KBC Antpelik PelikaanstraatAntwerpen Aangezien dit gebouw

Reinigen + verwijderen van mazouttank

Recent kochten wij een woning aan waar er een mazouttank van 2400 l in de kelder staat. We willen deze graag verwijderen en overschakelen op gas.