Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarmingsketel plaatsen:

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op gas plaatsen voor een appartement van 150m² met 1 bedkamer en 2 slaapkamers. Men heeft combiketel nodig voor verwarming en warm water.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsketel plaatsen uit heel België:

Boiler vervangen

Onze verwarmingsketel is aan vervanging toe niet omdat de ketel stuk is maar wel de storacell boiler. Vermits de installatie van 2002 is is de boiler te duur naar onze mening. We verwarmen nu met een hr-top ketel van Junkers (zwbr 30) in combinatie met een storacell boiler van 160liter (5 gezinswoning). We denken eraan een nieuwe ketel + boiler te plaatsen en tegelijkertijd airco te laten aansluiten op de luchtverwarming.

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op gas vervangen. Vermoedelijk is de huidige ketel doorgeroest en lekt.

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen en aansluiten op aardgasnetwerk. Momenteel nog oude mazoutketel in kelder die gesaneerd moet worden.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Centrale verwarmingsinstallatie aanpassen. Momenteel mazoutverwarming maar mazoutketel werkt niet dus graag verwarmen op gas. Geen gasaanvoer in huis maar buiten is dat wel beschikbaar. Verwarmingsketel vervangen. Extra leidingen plaatsen.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen in de woonruimte van mijn appartement. Aangezien deze in de woonruimte hangt moet de ketel zo klein en stil mogelijk zijn. De ketel moet geplaatst worden en er moet een gat in de muur gemaakt worden voor de afvoer van de uitlaatgassen. Daarnaast moet de verbinding met de gastoevoer gelegd worden tot aan de ketel. De ketel wordt gebruikt om de vloerverwarming van mijn appartement (ca 100 m²) te verwarmen alsook het water te verwarmen.

Renovatie achterbouw beneden

Achterbouw gelijkvloers renoveren. Open keuken met deur en schuifraam realiseren. Keuken doortrekken van huidige plaats naar achterste stuk waar momenteel badkamer is. Badkamer moet verplaatst worden naar waar keuken nu is. Steunmuur van ong. 3.5m x 0.3m uitbreken. 2 Muurtjes in gyproc plaatsen alsook de electriciteit en leidingen voor water en verwarming onder de grond. Vloer van ong. 10m x 4m opnieuw betegelen. Verwarmingsketel verplaatsen. Plafonds volledig voorzien van ingebouwde ledverlichting. Badkamer volledig afwerken. In keuken alle leidingen voorzien. Gaten voorzien voor koepels.

Gasketel onderhouden, t-stuk plaatsen en dichtingstest van propaan gastank uitvoeren

2-Jaarlijks onderhoud ATAG verwarmingsketel op propaan gas uitvoeren. T-stuk plaatsen dat verplicht is voor Apragaz. 5-Jaarlijke dichtinstest aan ondergrondse propaan gastank van Pimagaz uitvoeren.

Verwarmingsketel plaatsen

Vervanging aardgasketel en dit met een verhuur contract