Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Berchem (Antwerpen):

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Actueel verwarmen we elektrisch adhv accumulatoren. Er is geen gasaansluiting. Wij gaan een en ander renoveren. Het dak wordt over 2 maanden extra geissoleerd. Liefst trekken wij geen gas binnen, maar de huidige convectoren wensen we niet te behouden. Een lucht lucht systeem wensen we niet. Vraag is dus of we eventueel met wat extra isolatie ( indien nodig) kunnen overschakelen op een water lucht systeem. We spreken over een bel-etage van 6m breed en 12m diep. Op 1ste kan eventueel voor vloerverwarming gekozen worden. Op glv en 2de is dit geen optie.

Elektrische vloerverwarming leggen

Bij de woning zit al vloer in en we willen vloerverwarming plaatsen. Tussen 10 en 50 m².

Zonneboiler plaatsen

Hoogrendement condensatieketel in gebruik. Zonneboiler te plaatsen op het dak (huis 2 verdiepingen hoog), zuid gericht. CV installatie op eerste verdieping.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Ik ga een woning grondig renoveren en ik heb interesse in een combinatie warmtepomp en zonnepanelen.

Vervangen keerklep waterleiding

Dringend vervangen terugslagklep waterleiding.

Afvoerbuis naar de riolering herstellen

Afvoerleiding naar de straat herstellen via de koustechniek. Moeilijk toegankelijk.

Individuele watermeters plaatsen voor 3 appartementen

In de huidige blok is er een gemeenschappelijke watermeter. De watermeter vervangen door individuele watermeters. Het is een blok met 3 appartementen.

Onderhoud Ferroli ketel

Standaard onderhoud Ferroli ketel, verder geen problemen.

Verplaatsen van de radiator

Verplaatsen van 1 radiator. 1 radiator vervangen en een leiding verleggen

Afvoer herstellen, muur herstellen en schilderen

Er is blijkbaar een barst in de algemene afvoerbuis die zich in de kelder bevindt. Dank zij deze is er ook een stijgend vocht op de muur. Deze afvoerbuis bevindt zich achter een lange betegelde valse muur dat afgebroken moet worden. Dan pas is het mogelijk om deze bestaande beschadigde afvoerbuis weg te nemen en een nieuwe te plaatsen. Ook de muur die op de gelijkvloers is, is langs beide kanten van het stijgend vocht beschadigd deze moet ook schoongemaakt en opnieuw bezetten en geschilderd moet worden.....