Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Berchem (Antwerpen):

Individuele watermeters te plaatsen voor 6 appartementen

Individuele watermeters plaatsen in appartementsgebouw met 2 verdiepen en 6 appartementen.

Airco plaatsen restaurant

Vaste airco plaatsen in plafond van pizza restaurant. Goede airco want ovens staan de hele dag vollebak te draaien en airco moet het dus de hele dag goed koel kunnen houden.

Complete CV installatie plaatsen

Nieuw airco systeem of volledige centrale verwarmingsinstallatie op gas plaatsen. Indien volledige centrale verwarmingsinstallatie graag vloerverwarming of radiatoren. Momenteel renovatie bezig, chape is 6-7cm uitgebroken maar werken kunnen niet voortgezet worden voor dit gedaan is.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

CV Installatie aanpassen of uitbreiden. Rijwoning van ong. 280m² van de jaren '80 verdeeld over 3 bouwlagen (Bel-étage) én een zolder waar de ketel staat. Woning is net gekocht en dus renovatiewerken. Bestaande CV-installatie werkt met een gasketel en een aparte boiler. Bestaande CV installatie vervangen door nieuwe elementen. In elke kamer is een convector die nog goed werken en mogen eventueel blijven. Beperkte aanpassingen in leidingen uitvoeren. 1 Vrijstaande convector vervangen door inbouwmodel met beperkte hoogte (h=ca. 10cm). 1 Thermostaat per verdieping voorzien om zo de regeling per niveau te organiseren. Graag ook eventueel regeling van thermostaten op afstand. Momenteel slechts 1 thermostaat op 1ste verdiep. Huidige thermostaat vervangen.

Septische put afsluiten en aansluiten op riolering

septische put afsluiten en aansluiten op riolering te Berchem heel dringend er is een lek

Onderhouden CV-ketel en badverwarmer junckers

reinigen en rookgasanalyse met attest van Junckers verwarmingsketel (gasketel met schouwaansluting, ZWE 24-4 ZSE 24-4 MFK) en Junckers badverwarmer AME CELSIUS

Totaalproject cv uitvoeren

We willen de bestaande mazouttank+installatie in één ruimte wegdoen en vervangen door een aardgasinstallatie (aardgas komt al binnen) in een andere ruimte (schouw is er al). Verder willen we alle leidingen en radiatoren eens laten nakijken, en waar nodig laten renoveren/vernieuwen.

Keuren waterverwarmer

Wij zijn opzoek naar iemand die onze waterverwarmer kan keuren en ontkalken met certificaat. Merk Flamco/Meibes Type logotherm 500

Onderhouden ketel met verbrandingsattest

graag een offerte voor onderhoud / ontkalken / attest merk meibes/flamco type logotherm 500,, locatie antwerpen berchem buiten lez

Afvoerbuizen plaatsen

In een gelijkvloerse badkamer de afvoerpijpen van het toilet aansluiten op een beerput. Stuk vloer moet worden opengebroken, de leidingen moeten gereinigd worden en dan aangesloten op de hoofdleiding. Het gaat om een kort stuk leiding, ik vermoed anderhalve meter. Boven die beerput/ leiding willen we ook een deksel installeren zodat we daar aankunnen in de toekomst.