Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Berchem (Antwerpen):

Onderhouden CV-ketel en badverwarmer junckers

reinigen en rookgasanalyse met attest van Junckers verwarmingsketel (gasketel met schouwaansluting, ZWE 24-4 ZSE 24-4 MFK) en Junckers badverwarmer AME CELSIUS

Totaalproject cv uitvoeren

We willen de bestaande mazouttank+installatie in één ruimte wegdoen en vervangen door een aardgasinstallatie (aardgas komt al binnen) in een andere ruimte (schouw is er al). Verder willen we alle leidingen en radiatoren eens laten nakijken, en waar nodig laten renoveren/vernieuwen.

Keuren waterverwarmer

Wij zijn opzoek naar iemand die onze waterverwarmer kan keuren en ontkalken met certificaat. Merk Flamco/Meibes Type logotherm 500

Onderhouden ketel met verbrandingsattest

graag een offerte voor onderhoud / ontkalken / attest merk meibes/flamco type logotherm 500,, locatie antwerpen berchem buiten lez

Afvoerbuizen plaatsen

In een gelijkvloerse badkamer de afvoerpijpen van het toilet aansluiten op een beerput. Stuk vloer moet worden opengebroken, de leidingen moeten gereinigd worden en dan aangesloten op de hoofdleiding. Het gaat om een kort stuk leiding, ik vermoed anderhalve meter. Boven die beerput/ leiding willen we ook een deksel installeren zodat we daar aankunnen in de toekomst.

Onderhoud gaskachel Nestor Martin

Ik heb een onderhoud van mijn gaskachel nodig. De laatste week, komt er ook een vreemde geur vrij wanneer de gaskachel aanstaat en heb ik de indruk dat hij enkel werkt op de hoogste stand en niet zo controleerbaar is.

Sanitaire installaties vernieuwen

Doorstromer Junkers is aan vervanging toe 25jaar oud. Gebruik voor 1 persoon bad-douche keuken. Ik zou graag overschakelen op een elektrische boiler of doorstromer. De doorstromer hangt in een afgewerkte kamer, dus liefst zo weinig mogelijk breekwerken.

Junkers ketel onderhouden

Wettelijk onderhoud van 2 jaar voor mijn verwarmingsketel junker 20kw.

DAB waterpomp herstellen of vervangen

Pomp van regenwaterput is 20 jaar oud. Werkt enkel nog op de aansluiting stadswater.

Vervangen lavabokraan

Wastafelkraan vervangen (zie foto). Kraan is voorhanden.