Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Bonheiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Bonheiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Bonheiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Bonheiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Bonheiden:

Inzethaard verwijderen en klaarmaken voor pelletkachel

Verwijderen van inzethaard. Rookkanaal intuberen indien nodig. Opening van de haard dichtmetselen, zodat hier een pelletkachel geplaatst kan worden. Evt onderhoud aan schouwkap. De inzethaard is momenteel nog afgesloten met een metalen plaat. Ook onderaan, waar vermoedelijk een asbak zat, is een metalen plaat gemonteerd. Ook deze laatste zouden wij graag laten verwijderen en dichtmetselen. Woning met enkel gelijkvloers. Schouw werd net gereinigd.

Ondiepe putboring uitvoeren

Putboring uitvoeren (8-10m) achter tuinhuis + plaatsen pomp in tuinhuis voor water tuin/wassen wagen

Plaatsing zonnepanelen en warmtepomp

Plaatsing zonnepanelen en een lucht lucht warmtepomp met roosters. Betreft een alléénstaande woning. Renovatie. Nu accumulatiekachels.

2 nieuwbouwwoningen loodgieterij en sanitair

We bouwen 2 HOB. Woningen winddicht eind november 19. We zouden aannemer om deze beide woningen te voorzien van warmtepomp lucht-water - vloerverwarming en alle sanitaire leidingen en toestellen.

Plaatsen van lucht - lucht warmtepomp

Bewoonbare oppervlakte 185m2, 2 badkamers, 3 slaapkamers, living, keuken, wasplaats, gang met overloop, 1 bureel, boekenzolder

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Leefruimte is in totaal 84 m². De inkomhal, nachthal en slaapkamers samen zijn 55 m². Momenteel verwarmen we met elektrische matten maar graag willen we een lucht-lucht warmtepomp installeren. Bij vriesweer zouden we dan de matten terug gebruiken.

Vloerverwarming plaatsen 120 m²

Dit is voor een renovatie: Infra rood panelen of vloerverwarming plaatsen. Eerste fase : 60 m² en dan tweede fase ook 60 m² aan te leggen.

Combiketel plaatsen met radiatoren

Binnenkort starten we aan de renovatie van onze jaren 30 woning. Momenteel wordt de woning verwarmd met een gas- en pellet kachel. Nu graag naar een combiketel. Ongeveer 5 radiatoren plaatsen.

Putboring voor grondwater

Ik ben op zoek naar een stielman om een putboring uit te voeren tot aan het zuiver grondwater.

Nest thermostaat installeren en onderhoud ketel

Ik zou graag een Nest thermostaat van de 3e generatie (reeds aangeschaft) laten installeren op mijn bestaande verwarmingsinstallatie (gas). Tegelijkertijd zou er ook het 2-jaarlijkse onderhoud van de verwarmingsketel moeten gebeuren.