Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Boom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Boom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Boom:

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik zou een regenwaterput uit kunststof willen plaatsen waarbij het regenwater gezuiverd wordt tot drinkwater. In mijn tuin ligt er al een regenafvoer waar een aftakking kan gemaakt worden naar de regenwaterput. De regenwaterput moet aangesloten worden, zowel binnen als buiten.

Buitenkraan installeren

Ik wil een buitenkraan met keuze warm/koud water om de tuin te besproeien.

Verwarmingsketel repareren

Verwarmingsketel bulex geeft storingssignaal door middel van rood lampje geeft indicatie van druk te laag. Verwarming op gas. Op zoek naar een specialist om de nodige herstelling te maken.

Herstelling en nazicht van gaskachel

Gaskachel Flandria Élégance Van de ene op de andere dag werkt mijn kachel niet meer. Omdat ik sinds kort naar hier verhuisd ben weet ik niet wanneer deze voor het laatst een onderhoud heeft gehad.

Zonneboiler plaatsen

Plaatsing zonneboiler met panelen op dak en boiler in garage ; Nu verwarming op gas.

Lek opsporen

Onze waterfactuur stijgt constant en de meter stijgt s'nachts ook. Wij hadden graag een waterlek detectie laten uitvoeren.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Het gaat over de plaatsing van airco / warmtepomp in keuken/veranda (1 dezelfde ruimte). De totale oppervlakte is 60m².

Airco plaatsen

Rijhuis. Airco boven in 4 slaapkamers en eventueel ook in living plaatsen. Advies welk soort airco kan geplaatst worden met buitenunit of monoblok.

Oude boiler en ketel vervangen door combiketel

Ik zou graag een oude boiler en ketel laten vervangen door een combiketel. Het is een klein huis met 7 radiatoren en 1 bad/douche. Verwijderen van huidige installatie en nieuwe combi ketel plaatsen. De combiketel type: Bulex ThemaCondens 25/30 A of Vaillant EcoTEC plus VCW 296 (of gelijkaardig) inclusief een zo eenvoudig mogelijke thermostaat.

Gasleidingen vernieuwen en nieuwe ketel plaatsen

De gasketel in mijn appartement moet vervangen worden maar daarvoor moet eerst de gasleidingen vernieuwd worden en daarna ook een nieuwe ketel plaatsen. De teller staat in de kelder en de gasketel in mijn appartement op de 2 de verdieping.