Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarmingsketel repareren:

Verwarmingsketel repareren

Verwarmingsketel bulex geeft storingssignaal door middel van rood lampje geeft indicatie van druk te laag. Verwarming op gas. Op zoek naar een specialist om de nodige herstelling te maken.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Boom (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsketel repareren uit heel België:

Verwarmingsketel repareren

Nakijken Gasketel Bulex wegens vermoeden van kapot expansievat of lek na grote waterrekening en daling in druk bij aanzetten cv kring.

Verwarmingsketel repareren

Momenteel verwarming op gas met luchtcirculatie systeem. De installatie werkt op gas en is te herstellen.

Verwarmingsketel repareren

Door waterlek is water in het gasblok gekomen en daardoor defect. Hopelijk heeft deze niet meer schade aan de ketel gebracht. Afvoer zou vervangen dienen te worden. Gasketel van het merk Buderus.

Verwarmingsketel repareren

Ik heb een relatief oude warmeluchtverwarming (ong.30j.).De brander is een Elco toestel en is pas vernieuwd, het onderhoud is gebeurd, maar ik ben niet tevreden over het resultaat. Als de verwarming een tijdje heeft stilgestaan en opnieuw opwarmt is er een geurtje. Er is geen CO want dat is gemeten. Misschien moeten de dichtingen van de ketel nagekeken/vernieuwd worden of desnoods een nieuwe ketel indien nodig.

Verwarmingsketel repareren

Onze verwarmingsketel: acv prestige 32 mk3 geeft foutmelding E01, na een reset werkt hij terug, maar melding komt steeds terug. Naast de reparatie die eventueel nodig is zou ik graag ook een onderhoud laten uitvoeren.

Verwarmingsketel repareren

Verwarming werkt niet, warm water ook niet, onderhoud al even geleden. Het is een installatie op gas.

Verwarmingsketel repareren

De brander van de Viessman gasketel valt steeds uit Op zoek naar een vakman voor de herstelling te maken.

Nakijken en herstellen verwarmingsketel

HELP!!! Dringend op zoek naar een SPECIALIST in het repareren van een FRANCO BELGE VERWARMINGSKETEL!! We krijgen onze verwarmingsketel van Franco Belge moeilijk in gang. Eenmaal gelukt slaat hij al na een paar seconden of minuten of uren of dagen terug uit. Hij valt telkens uit als de duwknop (om een vonk te verkrijgen) stilletjes terug in positie komt en dan KLIK doet waarbij de verwarmingsketel terug uitvalt. Misschien ligt het aan het waterdrukketeltje (bovenaan de verwarmingsketel) want die lekt en er moet steeds tijdig water bijgevuld worden als de naald op de meter helemaal naar links overslaat.