Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Borgerhout (Antwerpen):

Individuele watermeters te plaatsen voor 6 appartementen

Ik wil 7 individuele watermeters laten plaatsen (6 appartementen en 1 voor nutsruimte gelijkvloers).

Drainage terras herstellen

Regenpijp opnieuw aansluiten op afvoergoot die langs huis loopt. Ook afvoergoot van 5m herstellen. Regenpijp is wat omhoog gekomen door wortels van een passieflora.

Waterverwarmer plaatsen

Plaatsen onderbouw waterverwarmer 15l in badkamer. liefst geschikt voor warmwaterinvoer; dient geplaatst te worden op warmwaterleiding. wonen op het (e verdiep en we hebben zelden warm water.

Lek in kelder aan leiding herstellen

Een leiding lekt. Zou moeten hersteld worden want water loopt in de muren en vloer. Ik zie enkel wat kalk bij verdeelkop. Daarnaast zou ook mijn kraan van het bad en de lavabo moeten vervangen worden.

8 Individuele tussenmeters voor water plaatsen

8 Individuele tussenmeters voor water plaatsen. Momenteel 1 watermeter voor gehele appartementsblok van 8 appartementen. Graag een tussenmeter in elk appartement.

Gasfornuis aansluiten

Gaskookplaat installeren (ikea) en aansluiten + vaatwasser aansluiten.

Herstellen lek in afvoerbuizen

De afvoerleidingen die geplaatst werden tijdens de renovatiewerken in 2012 zijn omgekeerd geplaatst (met de verdikking naar beneden ipv naar boven). Hierdoor lekt er water uit de afvoerbuizen. Ook lekt er water van de badkamer die gelegen is boven de kelder, vermoedelijk eveneens doordat de afvoerbuizen niet goed aangesloten zijn.

Verwarmingsketel herstellen

Geen toevoer van gas. Ketel in werking maar slaat niet aan.

Leidingen en afvoer plaatsen

3 radiatoren te monteren, nieuwe afvoer in de badkamer en toilet,en de leiding in de vloer zette. Als laatste het verplaatsen van water en afvoer in de keuken. n

Radiatoren verwijderen en nieuwe plaatsen

8 Radiatoren verwijderen en 4 nieuwe plaatsen.