Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Borgerhout (Antwerpen):

Geiser op gas vervangen

Gasgeiser dient vervangen te worden door een nieuwe. Nieuw toestel nog niet gekocht - aan te kopen door vakman. Dus demontage en nieuwe installatie.

Herstellen Chaffoteaux verwarmingsketel

Herstellen van verwarmingsketel Chaffoteaux. Verwarming werkt op dit moment, maar er komt geen warm water uit de kraan. Een paar weken geleden was dit omgekeerd, toen werkte de verwarming niet en wel het warm water.

Nakijken en onderhoud van Grundfos RMQ-B

Nazicht en onderhoud van mijn waterpomp Grundfos RMQ-B.

Plaatsen van cv + HR ketels in 3 appartementen

Ik wil in 3 appartementen afzonderlijke centrale verwarming plaatsen, graag HR ketel plaatsen in ieder appartement. Ieder appartement is ongeveer 120 m².

Vervangen radiator

De oude radiator van mijn woonkamer is sinds enige tijd stuk. Ik zou deze dan ook graag laten vervangen. De afmetingen van de huidige radiator zijn L 254 cm en H 30 cm.

Herstellen lek onder douchebak

Er is ergens een lek tussen de douchebak en de leiding die naar buiten gaat. Het water druipt langs de leiding aan de buitenmuur.

Vervangen gasleidingen

Gasleidingen in de kelder aangetast door erosie. Lek is ondertussen gedicht en nu zijn de gasbuizen aan vervanging toe. Het gaat om 2 aansluitingen (2 meters) en +/- 10-15 m pijp per aansluiting. Meters zullen door Eandis zelf vervangen worden.

Onderhoud ketel remeha uitvoeren

2 jaarlijks onderhoud CV ketel Remeha Tzerra Momenteel een klein met het warm water .

Complete CV installatie plaatsen

Nieuwbouw eventueel compleet ventilatie, verwarming airco. Volledig op aardgas.

Nieuwe gasleiding leggen

Bestaande gasleiding afsluiten en nieuwe aanleggen. Dit vanuit de kelder tot binnen in het appartement op het 3e verdiep.