Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Borgerhout (Antwerpen):

8 Individuele tussenmeters voor water plaatsen

8 Individuele tussenmeters voor water plaatsen. Momenteel 1 watermeter voor gehele appartementsblok van 8 appartementen. Graag een tussenmeter in elk appartement.

Gasfornuis aansluiten

Gaskookplaat installeren (ikea) en aansluiten + vaatwasser aansluiten.

Herstellen lek in afvoerbuizen

De afvoerleidingen die geplaatst werden tijdens de renovatiewerken in 2012 zijn omgekeerd geplaatst (met de verdikking naar beneden ipv naar boven). Hierdoor lekt er water uit de afvoerbuizen. Ook lekt er water van de badkamer die gelegen is boven de kelder, vermoedelijk eveneens doordat de afvoerbuizen niet goed aangesloten zijn.

Verwarmingsketel herstellen

Geen toevoer van gas. Ketel in werking maar slaat niet aan.

Leidingen en afvoer plaatsen

3 radiatoren te monteren, nieuwe afvoer in de badkamer en toilet,en de leiding in de vloer zette. Als laatste het verplaatsen van water en afvoer in de keuken. n

Radiatoren verwijderen en nieuwe plaatsen

8 Radiatoren verwijderen en 4 nieuwe plaatsen.

Plaatsen van rookgasafvoer en vervangen ketels

Het gaat om 2 studio’s van 45m² en één duplex van 90m². Ik zou op termijn de ketels willen vervangen; 2 kleine en 1 grote dus. De huidige ketels zijn van het merk Vaillant en zijn nog maar tussen 5 en 10 jaar oud. 1 is een gesloten, de andere 2 zijn geen gesloten branders. Om niet al te grote kosten te moeten maken zou ik eerst de ketel van het gelijkvloers willen vervangen en zeker de aan- en afvoer vervangen via de schouw. Het zou dus gaan om het vervangen van 1 ketel op het gelijkvloers en voor 3 ketels en afvoeren. Er zijn schouwen aanwezig voor de aan- en afvoer.

Oude CV installatie vernieuwen

Ik zoek naar een loodgieter die mij kan helpen om volgende klussen uit te voeren: - Twee nieuwe radiatoren installeren - Oude chauffage kranen vervangen door thermisch regelbare van alle chauffages - Vernieuwen van sommige oude leidingen - Installeren van nieuwe thermostaat - Mogelijks verplaatsen van gasketel

Oude gasleiding afsluiten en stop plaatsen

Oude gasleidingen zijn gevonden tijdens renovatie in appartement. Er zijn geen gasverbruikende installaties aanwezig in het appartement (cv-ketel staat in de kelder), dus de gasleidingen dienen te worden afgekoppeld. Gastoevoerleiding naar cv-ketel in kelder mag indien nodig eveneens worden vervangen.

Sanitaire werkzaamheden uitvoeren

Leggen van vloerverwarming circa 160 vierkante meter. Het leggen van alle sanitaire voorzieningen (toilet,douche, keuken etc). Aansluiten van een haard op gas.