Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Borgerhout (Antwerpen):

Gaskachel herstellen

Gaskachel werkt niet meer. Maakt geen contact meer en vlam springt niet aan

Onderhouden gashaard

Gashaard wellstraler K6E HR is aan een onderhoud toe.

Onderhouden Immergas ketel

Wij hebben een Immergas ketel en zouden graag een degelijk onderhoud hebben. Blijft soms branden.

Gasleiding leggen naar de keuken en keuring in orde brengen

We zijn aan verbouwingen in ons huis begonnen en willen de keuken naar de andere kant van de ruimte verschuiven. Daarvoor moet de gasleiding verplaatst worden. Hiervoor willen we graag een offerte laten maken. Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Plaatsen individuele watermeters 3 appartementen

Er is nu 1 gemeenschappelijke watermeter. Er zijn 3 verdiepingen.Plaatsen van individuele meters.

Ketel onderhouden Onderhoud ketel avant plus remmena

Wij zouden graag de ketel Avant plus Remmena laten onderhouden. Attest ook te voorzien.

Controleren gaskachel en bulex

In ons huis hebben we een appartementje met aparte gaskachel en bulex voor warm water . Dit is 3 jaar geleden gecontroleerd.

Gasattest voor nieuwe condensatieketel

Een gasattest bekomen voor mijn CV installatie.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Betreffende een 2 verdiepingen magazijn van 80 vierkante meter grondoppervlakte, ingesloten door andere gebouwen. Dak is recent geïsoleerd met 28cm rockwool, en muren met 10cm isolatieplaten. Bovenste ruimte wordt een co-working bureau, dat voorzien moet worden van verwarming en airco. gelijkvloers wordt een atelier die enkel voorzien moet worden van verwarming. Het pand bevind zich achter een rijwoning De buiten unit kan geplaatst worden tussen het magazijn en de rijwoning. Renovatiewerken worden momenteel uitgevoerd, waardoor er nu rekening gehouden kan worden met soort van verwarming & airco.

Complete cv-installatie plaatsen

Rijhuis met dakisolatie volgens normen, eerste verdieping ook gevelisolatie. Ongeveer 130 m² bewoonbare oppervlakte. gasaansluiting aanwezig. momenteel verwarmd met gaskachels. Indien een volledige cv niet interessant is wil ik graag de alternatieven bekijken.