Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Borgerhout (Antwerpen):

Ketel onderhouden Onderhoud ketel avant plus remmena

Wij zouden graag de ketel Avant plus Remmena laten onderhouden. Attest ook te voorzien.

Controleren gaskachel en bulex

In ons huis hebben we een appartementje met aparte gaskachel en bulex voor warm water . Dit is 3 jaar geleden gecontroleerd.

Gasattest voor nieuwe condensatieketel

Een gasattest bekomen voor mijn CV installatie.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Betreffende een 2 verdiepingen magazijn van 80 vierkante meter grondoppervlakte, ingesloten door andere gebouwen. Dak is recent geïsoleerd met 28cm rockwool, en muren met 10cm isolatieplaten. Bovenste ruimte wordt een co-working bureau, dat voorzien moet worden van verwarming en airco. gelijkvloers wordt een atelier die enkel voorzien moet worden van verwarming. Het pand bevind zich achter een rijwoning De buiten unit kan geplaatst worden tussen het magazijn en de rijwoning. Renovatiewerken worden momenteel uitgevoerd, waardoor er nu rekening gehouden kan worden met soort van verwarming & airco.

Complete cv-installatie plaatsen

Rijhuis met dakisolatie volgens normen, eerste verdieping ook gevelisolatie. Ongeveer 130 m² bewoonbare oppervlakte. gasaansluiting aanwezig. momenteel verwarmd met gaskachels. Indien een volledige cv niet interessant is wil ik graag de alternatieven bekijken.

Nieuwe geiser op gas plaatsen

Wij willen onze ouder gasgeiser met waakvlam vervangen door een gasgeiser met gesloten systeem. We wonen op het vijfde en hoogste verdiep van een appartementsgebouw dus de aan- en afvoerbuis kan door het plat dak. Deze buis kan ook door gemeenschappelijk schouw komen. De geiser wordt enkel gebruikt voor warm water bad en lavabo dus veel vermogen is niet nodig.

Verplaatsen van boiler en wc

Het berghok met daarin wc en boilers afbreken. En dan de wc en boilers verplaatsen naar een andere plek in het huis.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Renovatie project . De pompe moet dienen om te koelen en/of verwarmen van een gebouw, sanitair water verwarmen Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen . Het gaat om een rijwoning.

Plaatsen individuele watermeters 7 appartementen

Vakman voor het plaatsen van 7 individuele watermeters op de binnenkomende watertoevoer in de appartementen.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Combinatie met zonnepanelen, omvormen van bestaande woning naar vollegig co2 vrij, huidig verbruik gas 23.300kwh, Behoud bestaande nieuwe radiatoren (vermoedelijk geen lage temperatuur), ter vervanging van condensatieketel van ca. 10jaar .