Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Borgerhout (Antwerpen):

Plaatsen individuele watermeters 7 appartementen

Vakman voor het plaatsen van 7 individuele watermeters op de binnenkomende watertoevoer in de appartementen.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Combinatie met zonnepanelen, omvormen van bestaande woning naar vollegig co2 vrij, huidig verbruik gas 23.300kwh, Behoud bestaande nieuwe radiatoren (vermoedelijk geen lage temperatuur), ter vervanging van condensatieketel van ca. 10jaar .

Gasleiding verlengen tot in keuken voor aansluiting gasfornuis

Ik wil mij gasbuis verlengen want bij het zetten van een nieuwe keuken is mijn inrichting veranderd. Ik heb een gasfornuis maar nog geen kopere buizen of verlengdraad om deze aan de plaat aan te sluiten. De te overbruggen lengte is ongeveer 3m. De gas zou in mijn kruipkelder moeten doorgetrokken worden. Er is reeds een holte om naar boven te komen.

Geiser op gas vervangen

Gasgeiser dient vervangen te worden door een nieuwe. Nieuw toestel nog niet gekocht - aan te kopen door vakman. Dus demontage en nieuwe installatie.

Herstellen Chaffoteaux verwarmingsketel

Herstellen van verwarmingsketel Chaffoteaux. Verwarming werkt op dit moment, maar er komt geen warm water uit de kraan. Een paar weken geleden was dit omgekeerd, toen werkte de verwarming niet en wel het warm water.

Nakijken en onderhoud van Grundfos RMQ-B

Nazicht en onderhoud van mijn waterpomp Grundfos RMQ-B.

Plaatsen van cv + HR ketels in 3 appartementen

Ik wil in 3 appartementen afzonderlijke centrale verwarming plaatsen, graag HR ketel plaatsen in ieder appartement. Ieder appartement is ongeveer 120 m².

Vervangen radiator

De oude radiator van mijn woonkamer is sinds enige tijd stuk. Ik zou deze dan ook graag laten vervangen. De afmetingen van de huidige radiator zijn L 254 cm en H 30 cm.

Herstellen lek onder douchebak

Er is ergens een lek tussen de douchebak en de leiding die naar buiten gaat. Het water druipt langs de leiding aan de buitenmuur.

Vervangen gasleidingen

Gasleidingen in de kelder aangetast door erosie. Lek is ondertussen gedicht en nu zijn de gasbuizen aan vervanging toe. Het gaat om 2 aansluitingen (2 meters) en +/- 10-15 m pijp per aansluiting. Meters zullen door Eandis zelf vervangen worden.