Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Borsbeek (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Borsbeek (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Borsbeek (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Borsbeek (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Borsbeek (Antwerpen):

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Leveren en plaatsen van een warmtpomp lucht/lucht voor airco en verwarming : merk General, Type buitenunit MSAO30RIY4, Type binnenunits 3x ASD07RIY en 1x ASD12RIY. Woning bouwjaar 1998

Elektrische vloerverwarming leggen

Het betreft de vernieuwing van de verwarming in ons huis waarbij we de living en optioneel de slaapkamer(s) willen voorzien van infrarood vloerverwarming.

Wc pot vervangen

Ik zou onze wc pot willen laten vervangen door een nieuwe. Gewone traditionele wc.

Overschakelen op gas

Wij verwarmen momenteel met elektriciteit, met name op vloerverwarming (accumulatie nacht-tarief) en bij-verwarming (standaard tarief). Gaat om een bel-etage van +/- 40 jaar oud ingedeeld als volgt: - beneden: garage, wasplaats en kleine kamer - eerste verdiep ruime living met open keuken - tweede verdieping badkamer en drie kamers. Verwarming is aan vervanging toe, en we denken erover om over te stappen naar aardgas. We zoeken iemand voor het ganse project, dus zowel leggen van al de leidingen, plaatsen ketel én radiatoren. Radiatoren zouden komen in living, 1 kamer beneden, de badkamer boven en 1 kamer ook boven.

Huidige cv ketel vervangen naar een warmtepomp

Huidig een CV ketel op gas met een boiler van 200 l graag vervangen naar een warmtepomp. Verwarming op gas

Flexibel in schouw plaatsen

Wij hebben een oude schouw in een éénzinswoning met 1verdiep uit 1935 en willen een houtkachel plaatsen.

Buis steken langs de schouw

Er moet een buis door de schouw geïnstalleerd worden. Altijd een beetje rook bij het aansteken van de kachel. Graag nazicht hiervan.

Buis in een bestaande schouw steken

Een pellet kachel verwarmd mijn appartement in een huis,waar ik woon op een 2 verdiep. Als ik de pellet kachel aansteek komt er iedere keer rook uit mijn schouw. Graag zou ik eens willen dat er iemand komt kijken,misschien wel een nieuwe buis moet gestoken worden,en de prijs graag. Het huis is meer dan 25 jaar oud.

Plaatsen van condensatieketel en 2 radiators

Mijn gaskachel is stuk. Graag had ik offerte ontvangen voor het plaatsen van een condensketel en 2 radiators met volgende afmetingen:2600 x 300 x 33 en 900 x 1000 x 22. Er hangt nu een boiler, in de living staat een gaskachel.