Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brasschaat:

Sanitair-ventilatie-verwarming installeren

Toestellen badkamer en ventilatie systeem, boiler, sanitaire toestellen en radiatoren plaatsen. Het betreft een opp. van 168m².

Vervangen keerklep waterleiding

Sinds enkele weken hebben we af en toe een tiental minuten geen water, naar Pidpa gebeld, zij raadden ons aan de keerklep te laten vervangen. Nu hebben we totaal geen watertoevoer meer.

Zibro airco bijvullen en nakijken

Onze airco op de slaapkamer eens volledig nakijken en bijvullen , maakt een tikkend geluid zelfs als hij uit staat , alsof er een relais blijft werken

Sanitaire installaties plaatsen

Momenteel heb ik voor bad/douche geen warm water. de warmwaterboiler van 100 liter is stuk. Hij moet enkel dienen voor water in de badkamer want de verwarming is elektrisch. ik weet absoluut niet wat voor mij het beste zou zijn. Warmwaterboiler of doorstromer.

Waterput boren voor besproeien tuin

Ik heb een bestaande put waar ik tot voor 2 jaar water uit de grond oppompte. Deze wil ik vernieuwen, want de pomp is stuk. Graag een specialist die deze installatie

Installatie Nest Heatlink

Installatie Nest Heatlink --> Junkers Top 22/28 - 3CE ZWB

Herstellen lek in muur

Ik wil een lekkage in de muur herstellen (waterleiding)

Hybride warmtepomp plaatsen

Geen idee hoe het werkt ik wil mijn gasketel in de toekomst vervangen door dit systeem. Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water - Halfopen bebouwing

lucht - water warmtepomp installeren

Warmtepomp plaatsen in bestaand ketelhuis op de plaats van de warmwaterboiler je kunt via de kruipruimte naar buiten. Verwarmen en sanitair warm water voorzien . Aansluiten op bestaande radiatoren, en aansluiten op bestaande vloerverwarming, alsook aansluiten op warm sanitair water. De totale oppervlakte van het huis is 190m².

Onderhoud CV-gasketel Buderus

Jaarlijks onderhoud voor een Buderus