Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brasschaat:

Waterput boren voor besproeien tuin

Ik heb een bestaande put waar ik tot voor 2 jaar water uit de grond oppompte. Deze wil ik vernieuwen, want de pomp is stuk. Graag een specialist die deze installatie

Installatie Nest Heatlink

Installatie Nest Heatlink --> Junkers Top 22/28 - 3CE ZWB

Herstellen lek in muur

Ik wil een lekkage in de muur herstellen (waterleiding)

Hybride warmtepomp plaatsen

Geen idee hoe het werkt ik wil mijn gasketel in de toekomst vervangen door dit systeem. Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water - Halfopen bebouwing

lucht - water warmtepomp installeren

Warmtepomp plaatsen in bestaand ketelhuis op de plaats van de warmwaterboiler je kunt via de kruipruimte naar buiten. Verwarmen en sanitair warm water voorzien . Aansluiten op bestaande radiatoren, en aansluiten op bestaande vloerverwarming, alsook aansluiten op warm sanitair water. De totale oppervlakte van het huis is 190m².

Onderhoud CV-gasketel Buderus

Jaarlijks onderhoud voor een Buderus

Grondwaterpomp installeren voor zwembad en tuin

Graag zouden wij in de tuin een grondwaterpomp willen laten plaatsen voor 2 redenen - zwembad (vanaf voorjaar 2019) - sproeien van tuin/gazon

Lek waterleiding herstellen

Zit met een lek onderaan buis badkamer toevoer koud water. Dringende herstelling gewenst . Water komt van tussen de buis naar boven.

Vervangen gaswandbrander

Vervangen van bestaande gasdoorstroombrander. Plaatsen van een extra waterkraantje voor wasmachine en plaatsen van afloop wasmachine

Buis van open haard omleggen

Ik wil de buis van mijn open haard op de bovenverdieping op een andere manier laten lopen. Zie foto's, de bocht wil ik hoger hebben zitten zodat ik beneden meer ruimte krijg. De diameter van de buis is 200 mm. De hoogte van vloer naar schoorsteen is 3 meter.