Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor voorbereiding werken watermeter verplaatsen:

Voorbereiding werken watermeter verplaatsen

De watermeter wordt verplaatst en hiervoor moeten nog voorbereidende werken gebeuren door een loodgieter volgens bijgevoegde technische fische.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorbereiding werken watermeter verplaatsen uit heel België:

Afbraak keuken en voorbereiding nieuwe keuken voorzien

Oude keuken van ong. 3.5m uitbreken. Voorbereidende werken uitvoeren om nieuwe keuken te installeren. Het betreft een appartement op het 2de verdiep.

Voorbereidende werken uitvoeren voor installatie nieuwe keuken

Ik heb een keuken gekocht bij DSM keukens. Het enige dat ik nog nodig heb is een vakman die de voorbereiding wilt doen voor de nieuwe keuken. Waterleiding, elektriciteit, afvoer moet worden voorzien op de juiste plek.

Plaatsen leidingwerk voor nieuwbouwappartementen

Voor meerdere nieuwbouw appartementen: Plaatsen sanitaire toevoerleidingen, collectoren, aansluiten, inmetsen leidingen. Materiaal word door ons aangeleverd. Plannen en voorbereiding zal door ons gedaan worden. Aftekenen, slijp en kap werken ook door ons. Plaatsen van de leidingen voor vacuüm leidingen met eigen machines indien mogelijk.

Graafwerken van oprit als voorbereiding aansluiting Eandis

Er dient voor de aansluiting van Eandis (gas) een put gegraven te worden van 1 m op 1 m en 70 cm diep dit aan de gevel van de woonst. Ook dient de wachtbuis open gelegd te worden voor de werken. Nadien oprit terug toeleggen, klinkers terug opleggen.

Terras in Ipe hout plaatsen

Plaatsen van een terras in een L-vorm, in totaal 37,5 m². Als materiaal hadden we graag Ipe hout gebruikt. Momenteel staat er gewoon gras op plaats van de werken, dus ook voorbereiding moet nog gebeuren. Materiaal nog niet aangekocht.

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

Het nieuwe terras van 20 m² komt in de tuin waar nu gras ligt. We overwegen om het bestaand terras aan het huis dat u in tegels gelegd is, ook te vervangen. Onder dat terras is voldoende steenslag en chape aanwezig die hergebruikt kan worden. Bij de eventuele heraanleg van dit terras moet rekening gehouden worden met het bestaand niveau van dorpels, afwerking in blauwe steen onder aan de gevel en bestaande tuinmuurtjes. Ik wil graag zelf de voorbereiding van de werken voor mijn rekening nemen (gras weghalen, grond uitspitten, bestaande tegels op het terras verwijderen, coffrage plaatsen, ... ) in overleg met de vakman. Oppervlakte van ongeveer 40 m².

Diverse sanitaire werken uitvoeren

Heb een woning van +- 70m2 (met 1verdieping). Graag zou ik de douche(badkamer)die nu in de keuken staat naar boven verplaatsen waar op dit moment nog geen leidingen liggen. Ook zou ik graag de gasverwarming vervangen door centraal verwarming. Wat dus nodig zou zij is: - boiler in kelder - Centraal verwarming: leidingen + radiatoren - leidingen en installatie voor badkamer op eerste verdieping - afvoer voor wc boven - voorbereiding van leiding richting keuken (voor later stadium) Om de kosten te besparen ben ik bereid om de uitbreekwerken en de afwerking zelf te doen.

Voorbereidende werken nodig voor het plaatsen van veranda

Voor een veranda van +/- 40m² zijn wij op zoek om te helpen met grondwerken, gieten van fundering, betonplaat plaatsen, voorbereiding vloeren en terras (nog bijkomende 50 m²) aanleggen, plaatsen van arduin, afwatering. Ik zou graag meewerken en helpen waar kan.