Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Brecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Brecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brecht:

Boiler vervangen

22j oude electrische boiler van 200L vervangen. Graag energiezuinig voor 2 personen.

Afvoerbuis repareren

Afvoerbuis die moet hersteld worden. Afvoerbuis aan het huis. Aangezien dit onder onze klinkers zit moet dit ook opgebroken worden voor makkelijke toegang.

Gashaard herstellen Bodart& Gonay cosmos 145

De gashaard reageert niet meer op de afstandsbediening

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Een zelfaanzuigende Grundfos regenwaterpomp zuigt helaas niets meer aan. De regenwaterput is overigens wel vol. Stroomtoevoer is ok, en diverse lampjes branden op de Grundfos pomp.

Buizen vervangen in kruipkelder

Vervangen van oude buizen in zeer lage kruipkelder. Aangezien er zeer weinig ruimte is, het is niet haalbaar voor iemand met grote postuur. Geen plastieke buizen.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen voor woonkamer

De kamer is ongeveer 50m2 groot en er hangen nu twee elektrische radiatoren welke niet genoeg verwarming geven. Ik overweeg een warmtepomp, maar weet niet of deze genoeg verwarming kunnen geven. Rijwoning.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel wordt het huisje met palletkachel verwarmd, het is een soort van een vakantiewoning

lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Vervangen van een bestaande gasboiler (verwarming/warm water) door een warmtepomp. Huidige verwarming gebeurt met convectoren.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Lucht lucht warmtepomp plaatsen. Nu word er verwarmd met accumulatiekachels. Verwarming in woning.

Split airco plaatsen in een feestzaal

Split airco plaatsen : Het is een ruimte van 16 x 13 m x 3 m hoogte. Het zou zijn voor een feestzaal.