Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor gashaard herstellen bodart& gonay cosmos 145:

Gashaard herstellen Bodart& Gonay cosmos 145

De gashaard reageert niet meer op de afstandsbediening
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Brecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard herstellen bodart& gonay cosmos 145 uit heel België:

Herstellen wellstraler kt150m

Ik heb een stroom stoot gehad door werken in het straat nu doet mijn gashaard het niet meer ik denk schaden aan de electrische delen. Ik zoek iemand die deze kan na kijken en eventueel onderdelen vervangen.

Ontsteking van open gashaard herstellen

Schakelaar en thermokoppel van de open gashaard stuk. Geen duurzame waakvlam en dus ook geen haardvlam. Herstellen schakelaar om waakvlam te ontsteken en vervangen thermokoppel om het vuur te bestendigen.

Gaskachel flandria nakijken of herstellen

Gashaard van Flandria, 4 jaar oud, moeten dringend onderhouden en/of hersteld worden.

Gashaard Barbas herstellen

Mijn gaskachel is uitgevallen, de waakvlam kan ik nog wel aansteken maar hij blijft niet aan, elke keer ik de knop los om ze aan te steken gaat de vlam uit.

Openhaard VLAM herstellen

Gasvuur openhaard herstellen De ontsteker van gashaard is vermoedelijk stuk. De waakvlam kunnen we aankrijgen maar gaat na enkele seconden terug uit. De haard is van het merk: VLAM Type GAS MT 63/60,5/R/V/VD

Herstellen gashaard Bodart gonay cosmos 100

Wij hebben een gashaard bodart gonay cosmos 100. Eind april 2019 begon opeens om 23.30 uur de haard te branden zonder dat er iets aan de afstandsbediening gebeurd was. Zomaar uit het niets begon de haard opeens te branden. Ik veronderstel dat er een en ander fout is met de elektronische ontsteking en of de afstandsbediening , alhoewel de afstandsbediening op dat ogenblik niet in de omgeving was. Graag zou ik een grondig nazicht willen van ons haardvuur.

Herstellen gashaard merk Wellstraler

Enkel de blok in de haard waarmee de afstandsbediening verbonden was, was stuk waardoor mijn haard maar in één stand meer ging. Deze blok werd niet vervangen en ik ben een onderdeel kwijt. Ik zoek een vakman die mijn haard terug kan herstellen.

Herstellen en onderhoud gaskachel Efel

In deze woning bevind zich een gashaard van het merk EFEL. Omdat we om te schilderen de kachel eigenhandig hebben afgesloten en omdat de kachel ons niet vertrouwd is, zouden we graag eens een onderhoud en gaslek test laten uitvoeren. We vinden het bij gebruik van de kachel soms ook naar gas ruiken…