Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Verwijderen radiator in appartementsgebouw door bevriezing

Ik heb in een appartement een muur afgebroken waar een radiator aanhing. Nu moet de toevoer en retour zo snel als mogelijk afgesloten worden zodat een nieuwe muur kan gemetst worden. Aangezien het appartement in een groot gebouw bevind stel ik voor om het circuit dat de radiator bedient af te sluiten en met bevriezing de buizen van de radiator af te klemmen.

Onderhoud gaskachels

Ik heb een vakman nodig voor de onderhoud van de gaskachels. Ik heb ook een attest nodig van de vakman dat alles in orde is

Afvoerbuis vervangen

De afloop van de keuken in appartementsgebouw 4 is door corrosie gaan lekken en moet vervangen worden. Er moet ook breekwerk gedaan worden. We zoeken een firma die de beide kan. (breken + de buis vervangen) ik moet een offerte laten maken voor de verzekering voor bijkomende schade en loodgieterij.

Rioolgeur in de badkamer verhelpen

We hebben nieuwe leidingen laten leggen. Probleem ligt vermoedelijk in de kruipkelder waar geen sifon is geïnstalleerd.

Nieuwe boiler installeren

Nieuwe aardgas boiler nodig voor in appartement. Oude moet verwijderd worden.

Lekkende leidingen in de riool vervangen

Er heerst een zware rioolgeur in mijn gelijkvloersappartement. Een deel van de leidingen in de kruipruimte vernieuwd zijn maar een ander deel niet. Hier zitten lekken in. De kapotte leidingen zouden dus vernieuwd moeten worden. Het gebouw zelf is een gebouw met drie appartementen van 80 m² elk. Lengte leidingen is onbekend.

Afloop bad vervangen

Bedoeling is dat de afloop van het bad vervangen wordt, aangezien deze defect is.

Herstellen gas CV Chaffoteaux

Dringende herstelling CV Chaffoteaux. Appgebouw 4 appartementen. Werkt momenteel niet.

Mazoutketel vervangen

Een mazoutketel voor centrale verwarming uit 1968 moet vervangen worden door een gasketel. Deze ketel zorgt voor de verwarming van 8 appartementen en 1 studio verdeeld over 4 verdiepingen.

Depanage van ferroli gaswandketels

Ik zoek iemand die ongeveer 12 Ferroli gaswandketetjes die in appartementen staan, kan herstellen, indien er een depanage nodig is.