Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Douchekraan met regendouche vervangen.

Douchekraan met regendouche vervangen. Momenteel hangt daar een Engelse kraan van het merk Heritage aan, maar ik wil overschakelen op een Europese standaardmaat.

Oorzaak geurhinder opsporen en oplossen

Geurhinder in woonkamer, gang en veranda. Vermoedelijk geconnecteerd door 1 grote afvoerbuis waar het probleem zit. Buis is zichtbaar in de kelder en daar geur ook goed waarneembaar.

Buiten airco unit afkoppelen en onderhouden

Buiten airco unit afkopen voor werken aan balustrade, want de airco steunt op de balustrade. Daarna zou die terug geplaatst en opgevuld moeten worden.

Onderhouden van Junkers boiler

Boiler merk Junkers reinigen. Onderaan is zwart aangekoekt roet en daardoor niet echt warm water.

Verwarmingsketel herstellen

De ketel maakt op willekeurige momenten geluiden zoals trillen. De ketel is nog maar 4 jaar oud. De radiator in de woonkamer tikt ook regelmatig.

Oude ketel verwijderen

In afwachting van een totaalrenovatie had ik graag een oude gasketel (en expansievat) in de garage verwijderd.

Gasleiding doortrekken voor fornuis

Het is volledig in orde en gerenoveerd in 2013/2014. Nu in de keuken is er nu een inductie kookvuur, wij opteren toch voor een gasvuur en zouden graag een 6pits gasvuur willen in de keuken. De keuken is op het 1e verdiep. De gas komt binnen op gelijkvloers in de garage.

Verwijderen radiator in appartementsgebouw door bevriezing

Ik heb in een appartement een muur afgebroken waar een radiator aanhing. Nu moet de toevoer en retour zo snel als mogelijk afgesloten worden zodat een nieuwe muur kan gemetst worden. Aangezien het appartement in een groot gebouw bevind stel ik voor om het circuit dat de radiator bedient af te sluiten en met bevriezing de buizen van de radiator af te klemmen.

Onderhoud gaskachels

Ik heb een vakman nodig voor de onderhoud van de gaskachels. Ik heb ook een attest nodig van de vakman dat alles in orde is

Afvoerbuis vervangen

De afloop van de keuken in appartementsgebouw 4 is door corrosie gaan lekken en moet vervangen worden. Er moet ook breekwerk gedaan worden. We zoeken een firma die de beide kan. (breken + de buis vervangen) ik moet een offerte laten maken voor de verzekering voor bijkomende schade en loodgieterij.