Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Herstellen gas CV Chaffoteaux

Dringende herstelling CV Chaffoteaux. Appgebouw 4 appartementen. Werkt momenteel niet.

Mazoutketel vervangen

Een mazoutketel voor centrale verwarming uit 1968 moet vervangen worden door een gasketel. Deze ketel zorgt voor de verwarming van 8 appartementen en 1 studio verdeeld over 4 verdiepingen.

Depanage van ferroli gaswandketels

Ik zoek iemand die ongeveer 12 Ferroli gaswandketetjes die in appartementen staan, kan herstellen, indien er een depanage nodig is.

Nieuwe kleine boiler plaatsen

Ik wil de boiler die op het moment aanwezig is vervangen door een nieuwe. Men moet de nieuwe boiler ook een beetje verschuiven.

Afwateringsysteem voorzien voor oprit

Situatie: wij hebben een garage in de kelder met een hellende oprit naar de straatkant toe. Bij hevig regenweer, bestaat de kans dat de straat riolering de wateroverlast niet aankan, waardoor het water in onze garage binnenkomt. We hebben dus graag dringend een vakman nodig die ons kan helpen. Omschrijving: we willen graag deels ontkoppelen om deze situatie te vermijden. Onze buurman heeft deze werken ook al laten uitvoeren en dit blijkt te werken. Het graven van een pompput en een bijkomende goot dat dient om de overlast weg te pompen. Daar middel van plaatsing van terugslagkleppen, aanpassen van de bestaande riolering, aansluiten van goot op de riolering en achteraf de reparatie van de klinkerwerken, hopen we hiermee het euvel te voorkomen. We hebben eventueel reeds een loodgieter.

Boiler Chaffoteaux herstellen

Ik zit al drie dagen zonder verwarming. Boiler Chaffoteaux op gas moet hersteld worden.

Gasleiding afdoppen

Ik heb een kachel verwijderd, waardoor ik nu met een gasleiding zit, die ik nergens voor nodig heb. Die wil ik graag verwijderen of laten afdoppen zo ver mogelijk.

lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Buitenunit kan op terras. 1 in slaapkamer en 1 in living via de badkamer vlug uit te voeren. Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Rijwoning.

Boiler of 'geiser' koppelen aan de CV op mazout

Ik wil mijn warm water via mijn mazoutketel/brander bekomen.Warm water boiler of 'geiser' koppelen aan de CV op mazout

Toilet herstellen

Lekkend toilet aan buizen, misschien ook onzichtbare delen in de muur. Schade beter bepalen en herstellen.