Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of directe omgeving.

214 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen, complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming, verwarmingsketels op aardgas vervangen, complete CV installatie plaatsen, nieuwe mazouttank ingraven en oude verwijderen, warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw, mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, complete CV op aardgas plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, verwarming binnenzwembad plaatsen, lucht - Water warmtepomp plaatsen, aanleg sanitaire leidingen in nieuwbouw, gasketel plaatsen, hR ketel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Complete CV op aardgas plaatsen

Ik zoek een vakman om een complete cv installatie op aardgas te plaatsen. Momenteel verwarmen we op elektriciteit. Ongeveer 5 radiatoren te plaatsen alsook de leidingen.

Verwarming plaatsen op zolder

Graag zou ik verwarming op de zolder willen laten plaatsen. Gasverwarming. Leidingen doortrekken naar de zolder, en 3 chauffages plaatsen.

Plaatsen van een nieuwe boiler

Ik zou mijn boiler moeten laten vervangen. Merk maakt niet veel uit, graag hier ook wat mogelijkheden.

Vervanging oude rioleringbuizen en sceptische put aansluiten op straatriolering

Vervangen van oude rioloeringbuizen en overloop. Septische put afsluiten en aansluiten op straatriolering

Nakijken boiler Vaillant

Ik wil graag een nazicht van mijn Vaillant boiler nav het beëindigen van mijn huurcontract.

Mazouttank verwijderen

Mazouttank verwijderen, capaciteit 2000 liter bovengronds in kelder. Staat op 1 meter van de straatkant,zit nog ongeveer 400 liter mazout in, de ketel moet versneden worden (rechthoek)

Leidingen controleren en sifon plaatsen

Leidingen nakijken en eventueel sifon plaatsen. Ter plaatse te bekijken.

Plaatsen en aansluiten airco in leefruimte en slaapkamer

Ik zoek een klusjesman die 2 airo-units kan plaatsen... dus 2 keer een binnenunit en buitenunit bevestigen, gaten boren, opstarten en afwerken... Desgevallend lever ik zelf de units aan...

Nieuwe CV installatie plaatsen

We hebben een huis gekocht met een gasinstallatie. Deze verwarming is niet toegankelijk tot elke kamer en willen daarom een nieuwe CV voor het hele huis plaatsen.

Onderhoud van Inventum waterboiler

Onze Inventum waterboiler dient elke 5 jaar ontkalkt te worden en dit zou nog dit jaar moeten gebeuren.

Plaatsen van eigen zonnepanelen

Wij hebben ca 22 zonnepanelen van 220 Wp dewelke terug dienen te worden geplaatst op een plat dak van een appartementsgebouw 5 verdiepingen hoog- vijfde verdieping is het dakappartement. . Afmeting dak ca 12 x 9. 60 .

Boiler niet conform

Momenteel hebben we een gasboiler-doorstroom in de badkamer (met vlam) voor warm water in keuken & badkamer (foto's in bijlage). Deze is niet langer conform en dient vervangen te worden. Volstaat 1 boiler in de badkamer, zo ja een doorstroomboiler of een ander type. Of zou u toch eerder naar 2 boilers gaan voor beide ruimtes aangezien die vrij ver van elkaar liggen?

Individuele watermeters te plaatsen voor 8 appartementen

Voor 8 appartementen - watermeters individueel maken - nu 1 gemeenschappelijke meter.

Plaatsen van 10 individuele watermeters in appartementsgebouw

Leveren en plaatsen van 8 individuele watermeters en 8 terugslagkleppen in een VME met 8 appartementen . De meter moet naar boven geplaatst worden. Er moet ook nog een extra watermeter geplaatst worden, alsook 1 extra watermeter in het bureau beneden.

Installatie condensatieketel

Ik wens graag een nieuwe condensatieketel te laten installeren.

Huidige cv ketel vervangen

Appartement van 77 m² De huidige CV ketel op gas functioneert niet meer en dient volledig vervangen te worden.

Vervangen van bestaande ketel door hoogrendementsketel

Vervangen van bestaande ketel door hoogrendementsketel. Bestaande verwarmingseenheden vervangen.

Nieuwe ketel aankopen en aansluiten

Plaatsen nieuwe ketel en aansluiten. Oude ketel (gaskachel die tegelijk cv-ketel is afbreken en meenemen). Kast rond de cv-ketel bouwen.

Gaslek opsporen en dichten

Onlangs werd bij een renovatie een extra gasbuis gekoppeld aan het bestaande gasbuizen-net. Het betreft een buis die bereikbaar is in de kruipkelder (hoogte 90 cm). Probleem: Ik ruik een vage gasgeur, als ik in de buurt van de buis ruik (+/-10 cm) . Graag een offerte van een controle van de buizen op deze plaats.

Onderhoud Wellstraler gaskachel

Is plots uitgevallen. Onderhoud van 2 Wellstralers.

Verwarmingsinstallatie vervangen door condensatieketel en aanpassing schouw

Betreft vervangen door condensatieketel en aanpassing schouw: Nu zijn er 2 toestellen, 1 waterboiler en een verwarmingsketel. Ik zou deze willen vervangen door een condensatieketel. Er zal een aanpassing aan de schouw nodig zijn. (concentrische dubbelwandige buis nodig) Toestellen staan in de kelder in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen hoog.

Vervangen van een bestaande wand / combiketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw te Deurne 2100

Vervangen van een bestaande wand / combiketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw te Deurne 2100 Rookgasafvoer is aanwezig. Offerte reeds ontvangen: T-VL BVBA voor Vailliant Graag offerte voor een Junkers.

Vervanging afvoerbuizen in de kelder

Wij hebben een waterlek gehad in onze kelder. Voor de verzekering hebben we een bestek nodig voor de vervanging van het afvoerbuis

Nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen

Omschakeling van mazout naar gas. Gasaansluiting aanwezig. 7m buis bijplaatsen.

Nazicht kraan verwarming berging stuk

Probleem met de kraan van de verwarming in de berging (voorkamer voor badkamer). Plots geen verwarming meer mogelijk in deze ruimte...