Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Ik zou graag een waterreservoir in de kelder laten plaatsen. Er is een lege ruimte die opgevuld zou kunnen worden en ik zou graag professioneel advies hebben om te weten of dit haalbaar is (groot genoeg, en een duurzame oplossing) De ruimte tussen twee muren is +- 1,5 m breed, 2,5 m hoog en 2,5m lang. (plus minus) Indien mogelijk, dan zou het WC en de wasmachine op deze installatie aangesloten kunnen worden.

Individuele watermeters te plaatsen voor 6 appartementen

Individuele water meters te plaatsen voor 6 appartementen in de CV ruimtes per appartement.

Herstellen lek radiator

De aansluiting van één van onze radiatoren lekt waardoor de omliggende bezetting nat is en beschimmeld is. Omdat dit ook achter de radiator doorloopt zal deze verwijderd moeten worden om het lek te repareren en de bezetting opnieuw aan te brengen. Het lek aan de radiator moet gerepareerd worden.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboilers plaatsen om SWW voor te verwarmen. Indien interessant ook mening over voorverwarming van CV door zonnecollectoren. Vloer en wandverwarming verwarmt het huis op lage temperatuur. Tuin is zuidgericht. Puntdak met helling van ong. 35-40°. Liefst vacuumbuiscollectoren. Opp. is 150m².

Plaatsen van watermeters

Geijkte of digitale meters plaatsen. Momenteel komt water voor 22 appartementen gezamelijk binnen. Er zijn individuele watermeters maar worden niet gebruikt omdat daarmee geknoeid kan worden.

Douchekraan met regendouche vervangen.

Douchekraan met regendouche vervangen. Momenteel hangt daar een Engelse kraan van het merk Heritage aan, maar ik wil overschakelen op een Europese standaardmaat.

Oorzaak geurhinder opsporen en oplossen

Geurhinder in woonkamer, gang en veranda. Vermoedelijk geconnecteerd door 1 grote afvoerbuis waar het probleem zit. Buis is zichtbaar in de kelder en daar geur ook goed waarneembaar.

Buiten airco unit afkoppelen en onderhouden

Buiten airco unit afkopen voor werken aan balustrade, want de airco steunt op de balustrade. Daarna zou die terug geplaatst en opgevuld moeten worden.

Onderhouden van Junkers boiler

Boiler merk Junkers reinigen. Onderaan is zwart aangekoekt roet en daardoor niet echt warm water.

Verwarmingsketel herstellen

De ketel maakt op willekeurige momenten geluiden zoals trillen. De ketel is nog maar 4 jaar oud. De radiator in de woonkamer tikt ook regelmatig.