Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of directe omgeving.

176 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: renovatie appartement Gent, plaatsen van ketel en radiatoren, plaatsen elektrische verwarming, vernieuwen van CV installatie, installatie verwarming met radiator, cV installatie op pellets en vloerverwarming, nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen, gas binnenbrengen, nieuwe aansluiting en toestellen, overschakelen naar pellets, mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte, volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen, vervangen CV installatie, van stookolie naar aardgas, advies verwarmingsmogelijkheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in Deurne:

Vervangen van een bestaande wand / combiketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw te Deurne 2100

Vervangen van een bestaande wand / combiketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw te Deurne 2100 Rookgasafvoer is aanwezig. Offerte reeds ontvangen: T-VL BVBA voor Vailliant Graag offerte voor een Junkers.

Vervanging afvoerbuizen in de kelder

Wij hebben een waterlek gehad in onze kelder. Voor de verzekering hebben we een bestek nodig voor de vervanging van het afvoerbuis

Nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen

Omschakeling van mazout naar gas. Gasaansluiting aanwezig. 7m buis bijplaatsen.

Nazicht kraan verwarming berging stuk

Probleem met de kraan van de verwarming in de berging (voorkamer voor badkamer). Plots geen verwarming meer mogelijk in deze ruimte...

Vervangen van bestaande combi ketel Radson

Vervangen van een bestaande combi-ketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw Rookgasafvoer is aanwezig. Adresgegevens bij afspraak. Graag contactname via mail.

Vervangen cv installatie

Vervangen van bestaande, oude cv-installatie, bij voorkeur mét recht op premies.

Plaatsen radiatoren

Enkel plaatsen van radiatoren

Gaskachel kuisen

Gaskachel wil niet branden

Junkers WR 400 herstel of vervanging

Sinds gisteren gaat de waakvlam van onze badverwarmer van Junker (op gas) steeds uit waardoor we geen warm water hebben. Ik denk dat het type WR 400 is. Graag een prijsofferte voor eventueel nazicht-onderhoud-herstelling of plaatsen van een nieuwe. Ben tel moeilijk bereikbaar, liefst via mail.

Vervangen cv ketel

Vervangen en installeren cv ketel in een 2 kamer appartement.

Vloer convectoren herstellen of nazien

Wij hebben vloerconvectoren die in sommige kamers niet meer warme lucht blazen en de kamer niet meer verwarmen. Weet niet wat het probleem is.. Graag ter plaatse komen kijken.

Allerlei sanitaire werken uit te voeren

Ik heb een lek onder mijn douche, waardoor er vocht in de muur is gekropen, dit zou hersteld moeten worden, maar volgens mij zonder uitbraak van de douche gezien u aan de buizen kan via het plafond van mijn onderbuur. Ook is mijn keukenkraan aan vervanging toe, en moeten mijn boiler en twee gaskachels eens een onderhoudsbeurt krijgen. Kan u mij een offerte sturen voor deze werken?

Onderhoud gasketel

Onderhoud gasketel

Aansluiten regenwaterput

Ik heb een bestaande regenwaterput (3000 l) en wens die aan te sluiten op 1 toilet (gelijkvloers) (en eventueel 2 toiletten eerste verdieping) en een wasmachine en eventueel een extra kraan. Graag uw prijs.

Mazouttank verwijderen en plaasten regenwaterput

Verwijderen van bestaande stookolie tank van +/- 2500L die zich in de ondergronds in de voortuin bevind, ongeveer 2m van de straat. Plaatsen van regenwatertank liefst meer dan 3000l op dezelfde plek.

Vervanging radiatoren

Ik wil alle radiatoren in mijn appartement vervangen. Ik kocht radiatoren, kan een expert van uw bedrijf naar mijn appartement komen om te zien wat en hoe de radiatoren moeten worden vervangen? Ik moet thermostatische kranen eveneens kopen of brengt u die mee?

Vervangen van loden leidingen

Na analyse van drinkwater door water-link bleek dat er te veel lood in het water zit. Dus de bestaande lode leidingen moetn vervangen worden. Kunt u mij enkele erkende installateurs doorgeven, aub.

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel en aanvraag premie

Vervangen douchekraan

Ik wil mijn douchekraan vervangen. Ze lekt en krijg ze niet meer goed dicht. U mag eventueel een "goedkope" kraan leveren. Wat zou de prijs ongeveer zijn ?

Onderhoud gaskachel

Gaskachel is bijna 5 jaar oud en heeft een onderhoud nodig.

Badkraan aansluiten

We willen na betegeling van de badkamer de kraan terug aansluiten aan het bad. De aansluiting aan de rechterzijde staat echter wat scheef. Eveneens zijn we op zoek naar iemand die een (nieuw aangekochte) verticale radiator kan ophangen (en aansluiten). Het betreft een middenaansluiting onderaan. De bestaande leiding kan dus gewoon gebruikt worden. Op termijn zijn we op zoek naar iemand die het onderhoud van onze Bulex wil doen. (recent gebeurd) en onze verwarming wil 'onderhouden'.

Aansluiting installeren voor wasmachine

Ik wil een aansluiting voor mijn wasmachine in mijn badkamer.

Reguliere controle gasbrander

2-jaarlijkse routine controle gasbrander Vaillant in een appartement. Contact graag enkel per e-mail.

CV plaatsen

App 80m² met 2 gaskachels momenteel => graag wil ik overschakelen naar centrale verwarming + boiler warm water vervangen in een combi systeem (water + verwarming). Momenteel hangt de boiler in de badkamer. Graag verplaatsing naar toekomstige berging. Graag offerte. Starten begin september.