Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of directe omgeving.

176 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieterij voor 2 badkamers en keuken plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, watermeters per appartemant plaatsen, plaatsen combiketel, nieuwe ketel op aardgas met radiatoren, ketel op gas en 7 radiatoren plaatsen, verwarming installeren, nieuwe installatie plaatsen en leidingen in opbouw, radiators , ketel en leidingen leggen, vloerverwarming in nieuwbouw, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, gasketel vervangen, omschakelen van mazout naar gasinstallatie, vervangen mazoutketel door gasketel, boiler dringend vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Gaslek opsporen en dichten

Onlangs werd bij een renovatie een extra gasbuis gekoppeld aan het bestaande gasbuizen-net. Het betreft een buis die bereikbaar is in de kruipkelder (hoogte 90 cm). Probleem: Ik ruik een vage gasgeur, als ik in de buurt van de buis ruik (+/-10 cm) . Graag een offerte van een controle van de buizen op deze plaats.

Onderhoud Wellstraler gaskachel

Is plots uitgevallen. Onderhoud van 2 Wellstralers.

Verwarmingsinstallatie vervangen door condensatieketel en aanpassing schouw

Betreft vervangen door condensatieketel en aanpassing schouw: Nu zijn er 2 toestellen, 1 waterboiler en een verwarmingsketel. Ik zou deze willen vervangen door een condensatieketel. Er zal een aanpassing aan de schouw nodig zijn. (concentrische dubbelwandige buis nodig) Toestellen staan in de kelder in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen hoog.

Vervangen van een bestaande wand / combiketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw te Deurne 2100

Vervangen van een bestaande wand / combiketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw te Deurne 2100 Rookgasafvoer is aanwezig. Offerte reeds ontvangen: T-VL BVBA voor Vailliant Graag offerte voor een Junkers.

Vervanging afvoerbuizen in de kelder

Wij hebben een waterlek gehad in onze kelder. Voor de verzekering hebben we een bestek nodig voor de vervanging van het afvoerbuis

Nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen

Omschakeling van mazout naar gas. Gasaansluiting aanwezig. 7m buis bijplaatsen.

Nazicht kraan verwarming berging stuk

Probleem met de kraan van de verwarming in de berging (voorkamer voor badkamer). Plots geen verwarming meer mogelijk in deze ruimte...

Vervangen van bestaande combi ketel Radson

Vervangen van een bestaande combi-ketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw Rookgasafvoer is aanwezig. Adresgegevens bij afspraak. Graag contactname via mail.

Vervangen cv installatie

Vervangen van bestaande, oude cv-installatie, bij voorkeur mét recht op premies.

Plaatsen radiatoren

Enkel plaatsen van radiatoren

Gaskachel kuisen

Gaskachel wil niet branden

Junkers WR 400 herstel of vervanging

Sinds gisteren gaat de waakvlam van onze badverwarmer van Junker (op gas) steeds uit waardoor we geen warm water hebben. Ik denk dat het type WR 400 is. Graag een prijsofferte voor eventueel nazicht-onderhoud-herstelling of plaatsen van een nieuwe. Ben tel moeilijk bereikbaar, liefst via mail.

Vervangen cv ketel

Vervangen en installeren cv ketel in een 2 kamer appartement.

Vloer convectoren herstellen of nazien

Wij hebben vloerconvectoren die in sommige kamers niet meer warme lucht blazen en de kamer niet meer verwarmen. Weet niet wat het probleem is.. Graag ter plaatse komen kijken.

Allerlei sanitaire werken uit te voeren

Ik heb een lek onder mijn douche, waardoor er vocht in de muur is gekropen, dit zou hersteld moeten worden, maar volgens mij zonder uitbraak van de douche gezien u aan de buizen kan via het plafond van mijn onderbuur. Ook is mijn keukenkraan aan vervanging toe, en moeten mijn boiler en twee gaskachels eens een onderhoudsbeurt krijgen. Kan u mij een offerte sturen voor deze werken?

Onderhoud gasketel

Onderhoud gasketel

Aansluiten regenwaterput

Ik heb een bestaande regenwaterput (3000 l) en wens die aan te sluiten op 1 toilet (gelijkvloers) (en eventueel 2 toiletten eerste verdieping) en een wasmachine en eventueel een extra kraan. Graag uw prijs.

Mazouttank verwijderen en plaasten regenwaterput

Verwijderen van bestaande stookolie tank van +/- 2500L die zich in de ondergronds in de voortuin bevind, ongeveer 2m van de straat. Plaatsen van regenwatertank liefst meer dan 3000l op dezelfde plek.

Vervanging radiatoren

Ik wil alle radiatoren in mijn appartement vervangen. Ik kocht radiatoren, kan een expert van uw bedrijf naar mijn appartement komen om te zien wat en hoe de radiatoren moeten worden vervangen? Ik moet thermostatische kranen eveneens kopen of brengt u die mee?

Vervangen van loden leidingen

Na analyse van drinkwater door water-link bleek dat er te veel lood in het water zit. Dus de bestaande lode leidingen moetn vervangen worden. Kunt u mij enkele erkende installateurs doorgeven, aub.

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel en aanvraag premie

Vervangen douchekraan

Ik wil mijn douchekraan vervangen. Ze lekt en krijg ze niet meer goed dicht. U mag eventueel een "goedkope" kraan leveren. Wat zou de prijs ongeveer zijn ?

Onderhoud gaskachel

Gaskachel is bijna 5 jaar oud en heeft een onderhoud nodig.

Badkraan aansluiten

We willen na betegeling van de badkamer de kraan terug aansluiten aan het bad. De aansluiting aan de rechterzijde staat echter wat scheef. Eveneens zijn we op zoek naar iemand die een (nieuw aangekochte) verticale radiator kan ophangen (en aansluiten). Het betreft een middenaansluiting onderaan. De bestaande leiding kan dus gewoon gebruikt worden. Op termijn zijn we op zoek naar iemand die het onderhoud van onze Bulex wil doen. (recent gebeurd) en onze verwarming wil 'onderhouden'.