Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, lucht - Water warmtepomp plaatsen in kantoorruimte, regenwater put plaatsen en pomp installeren, lucht - Lucht warmtepomp installeren voor appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Plaatsen van watermeters in appartement en bijkomende aansluiting plaatsen

Mogelijkheid tot het plaatsen van watermeters in oud appartementsgebouw van 4 verdiepingen. Het zouden 5 watermeters zijn. Bijkomende aansluiting plaatsen.

Regenwaterinstallatie installeren

Wij zijn op zoek naar een vakman voor de plaatsing van een regenwaterinstallatie in ons huis. We kunnen op het systeem 3 toiletten, de wasmachine en de waterkranen voor de tuin, oprit en garage aansluiten. De regenwaterput kan in de oprit geplaatst worden.

Brander vervangen

Graag vakman om mijn gasbrander voor warm water en verwarming te vervangen door een elektrische bulex er zou eveneens een gat moeten geboord worden in buitenbuur voor afvoer van mobiele airco .

Boilers Vaillant en Junkers onderhouden

Wij zouden met 4 huurders het verplichte onderhoud onze boilers willen laten uitvoeren. 2 hiervan zijn van het merk Vaillant en 2 van het merk Junkers.

Jaarlijks onderhoud en herstel van ketel Immergas

Herstel ketel immergas eolostar, momenteel werkt deze niet.

Watermeters plaatsen appartementsblok

Wij zouden graag watermeters willen laten plaatsen in ons appartementsblok met 7 appartementen.

Complete CV installatie plaatsen

Volledige renovatie, nieuwe leidingen, nieuwe ketel, nieuwe radiatoren plaatsen. De woning is verhuurd. Ter plaatse komen kijken. Graag een energie vriendelijke ketel. HR ketel heeft voorkeur.

Afvoerbuis vervangen in de kelder

Afbreken van versleten deel afvoerbuis in de kelder van ongeveer 4 meter lang en plaatsen van nieuwe deel afvoerbuis. Ook moet men een terugslagklap plaatsen.

Lekkende kraan herstellen in keuken

Mijn kraan in mijn keuken lekt al een tijdje. Ik denk dat het "leerke" versleten is. Maar ik ben geen specialist natuurlijk. Het is maar druppelsgewijs, maar ja dat kan niet blijven duren natuurlijk.

Herstellen lek van gemeenschappelijke afvoerbuis in appartement

Appartementsgebouw in Deurne,en hebben een lek detectie bedrijf laten komen omdat er een lek in de afvoerbuis van de toiletten zit. Dit is een gemeenschappelijke buis en moet herstelt worden. Komen kijken ter plaatse.

Complete cv installatie te plaatsen

Ik wil graag een complete cv installatie op aardgas met een condensatie ketel laten plaatsen. Er moeten ook radiatoren geplaatst worden ongeveer een stuk of 6. De gas ligt er nog niet maar is reeds aangevraagd. Gas ligt er nog niet maar is aangevraagd

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Renovatie: enkel verwarming op gelijkvloers met gaskachel. Zou graag centrale verwarming willen laten plaatsen, maar ik weet ook niet of mijn ketel voldoet. Met radiatoren. Op aardgas.

Verwarmingsketel verplaatsen

Onze ketel is meer dan 20 jaar oud en aan vervanging toe. Wij wonen in een rijhuis van meer dan 50 jaar oud met een oppervlakte van ongeveer 123 m² oppervlakte. De ketel staat op de gelijkvloers in de berging. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Onderhoud buderus stookolieketel

Jaarlijks onderhoud op Stookolieketel Buderus Loganatherm 03. 10A

Vernieuwing afvoerbuizen

Ik ben mijn studio aan het renoveren. Ik heb gemerkt dat de afvoerbuizen in de kruipkelder zeer verouderd zijn. Deze zijn aan vervanging toe, ook buiten heb ik een afvoerbuis van het dak die een lek heeft. Ik zou alles willen laten renoveren zodat met een gerust gevoel kan beginnen renoveren en niet meer moet open breken. Ook wil ik mijn watermeters, mogelijk laten verplaatsen.

Gasleiding verplaatsen

Voor een verbouwing van de keuken dient de gasleiding voor het gasfornuis verplaatst te worden.

Huidige ketel vervangen door HR ketel

Huidige vloerketel moet vervangen worden door een Hoge rendementsketel + de afvoer naar buiten. We hebben tijdens een uitverkoop een Vaillant ecoTEC plus type VCW BE 346/5-5 R4 gekocht. Op aardgas.

Verwarmingsketel te vervangen

Druk van condensatieketel stijgt snel bij opzetten van verwarming. Condensatieketel is niet meer vaccuüm, deze dient vervangen te worden. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Knop aan radiator vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die de knop van de radiator die stuk is kan komen vervangen en in de toekomst kunnen die mensen dan de verwarmingsketel nakijken!

Oude mazoutketel vervangen door condensatieketel

Oude mazoutketel en brander afbreken en verwijderen uit kelder. Nieuwe condensatieketel met Optimaz Elite label plaatsen. Met mazout.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Gelijkvloers appartement, 90 m². Ik heb een oude Radson boiler voor de verwarming en een oude Junkers boiler voor het warm water. Graag een condensatieketel die beide functies verenigt.

Plaatsen individuele watermeters in appartementen en herstelling kraan

1.Ik wil individuele watermeters laten plaatsen in elk van 4 appartementen zodat de globale waterfactuur beter kan verdeeld worden naar gelang het verbruik 2 Graag herstelling lekkende (enkel bij opendraaien kraan) in kelder

Loden waterleiding vervangen

Er liggen nog een aantal loden waterleidingen in het gebouw. Die zouden vervangen moeten worden. Appartementsgebouw met 6 appartementen op 2 verdiepingen. Vernieuwing leidingen in de gemeenschappelijke delen.

Nazicht riool

Er is een stank aanwezig in de garage en dit vooral wanneer het regent. We willen graag de oorzaak van het probleem onderzoeken.

Complete CV installatie met nieuwe radiatoren

Er zouden 6 oude chauffages vervangen moeten worden door nieuwe (kleinere). Ook moet de oude mazoutketel en alle aanhang hiervan worden verwijderd en nieuwe plaatsen. Omschakeling naard aardgasverwarming.