Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Ventilatiesysteem plaatsen in badkamer en keuken

Het is voor het plaatsen van een ventilatiesysteem in de keuken en in de badkamer. Ik woon in een appartement op de derde verdieping. Er is een gemeenschappelijke verluchtingskoker aanwezig. Er zijn roosters aanwezig in de badkamer en in de keuken. Deze zorgen er echter ook voor dat er ook vervuilde lucht van de onderliggende verdiepingen binnendringt. Er wordt daar dagelijks voortdurend gerookt. Ik zou graag een ventilatiesysteem laten plaatsen dat de lucht aanzuigt naar buiten toe. Er is een rooster aanwezig in de keuken voor de aanvoer van buitenlucht.

Vloerverwarming controleren en aanpassen

Wil nazicht en eventueel aanpassingen vloerverwarming THERMELEC OPLAATAUTOMAAT OS II. Wellicht een lek of dergelijke.

Aansluiten van houtkachel op schoorsteen

Het aansluiten van onze houtkachel op de schoorsteen, indien nodig met buis getrokken in bestaand luchtkanaal. Voorzien van brandwerende plaat voor onder kachel, staat op laminaat. Afwerken oud luchtgat, indien er een nieuw luchtgat gemaakt moet worden.

Oude mazouttank verwijderen en nieuwe plaatsen

Vakman voor het verwijderen van een gebarsten mazouttank en reinigen grond en het daarin plaatsen van een nieuwe mazouttank. Een ondergrondse mazouttank in HDPE is reeds bof gelijkaardig alternatief voor een tank van 4.950 L. Ook zou dan daarna hiervoor een vernieuwd keuringsattest moeten afgeleverd worden. Ten tweede, moet dan de aansluiting met de CV brander verzekerd worden.

Terugslagklep plaatsen

Ik wil een terugslagklep laten plaatsen.

Nieuwe gasboiler plaatsen

Nieuwe boiler te plaatsen. Momenteel ook een installatie op gas. Men moet ook een nieuwe afvoer voorzien.

Leidingen CV controleren en herstellen

De centrale verwarming werkt niet meer, vermoedelijk door een lek in een leiding in de kruipkelder. Druk op ketel zakt onmiddellijk na bijvullen,20 cm water in kruipkelder.

Mazoutketel vervangen

Oude ketel op mazout moet vervangen worden door terug een ketel op mazout.

Keuring boiler + gaskachel

Gaskachel en boiler zou gekeurd moeten zijn binnen de 2 weken.

Onderhoud acv ketel

Ik ben op zoek naar iemand die het jaarlijks onderhoud van mijn mazoutketel en schouwburgen op zich neemt. Het betreft een ACV ketel met Golling brander van ongeveer 7 jaar.