Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Gasleiding afdoppen

Ik heb een kachel verwijderd, waardoor ik nu met een gasleiding zit, die ik nergens voor nodig heb. Die wil ik graag verwijderen of laten afdoppen zo ver mogelijk.

lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Buitenunit kan op terras. 1 in slaapkamer en 1 in living via de badkamer vlug uit te voeren. Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Rijwoning.

Boiler of 'geiser' koppelen aan de CV op mazout

Ik wil mijn warm water via mijn mazoutketel/brander bekomen.Warm water boiler of 'geiser' koppelen aan de CV op mazout

Toilet herstellen

Lekkend toilet aan buizen, misschien ook onzichtbare delen in de muur. Schade beter bepalen en herstellen.

Gasboiler in de badkamer vervangen

Vervangen van onze gasboiler van het merk Renova. Boiler in de badkamer.

Vervangen expansievat waterpomp

Er is iets mis met onze pomp die regenwater van de regenput naar de wc en wasmachine pompt. De pomp slaat namelijk ook aan als er eigenlijk geen water gevraagd wordt. Soms blijft de pomp constant draaien. Op dit moment zit er een expansievat van 2 liter op de pomp. Vervangen door een vat van 25 liter (dat zou beter en zuiniger zijn).

Leveren en plaatsen van individuele watermeters

Aankoop en plaatsing van individuele watermeters in een gebouw met 7 appartementen.

Aansluiten regenwaterput

Waterpomp aangesloten aan waterput, maar het werkt niet.

Plaatsen individuele watermeters 3 appartementen

Nu hebben we 1 watermeter voor 3 appartementen. Graag willen we dit opsplitsen in 3 meters om apart het verbruik te kunnen opmeten.

Ventilatiesysteem plaatsen in badkamer en keuken

Het is voor het plaatsen van een ventilatiesysteem in de keuken en in de badkamer. Ik woon in een appartement op de derde verdieping. Er is een gemeenschappelijke verluchtingskoker aanwezig. Er zijn roosters aanwezig in de badkamer en in de keuken. Deze zorgen er echter ook voor dat er ook vervuilde lucht van de onderliggende verdiepingen binnendringt. Er wordt daar dagelijks voortdurend gerookt. Ik zou graag een ventilatiesysteem laten plaatsen dat de lucht aanzuigt naar buiten toe. Er is een rooster aanwezig in de keuken voor de aanvoer van buitenlucht.