Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of directe omgeving.

247 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie op gas plaatsen, sanitair aanleggen in nieuwbouw, diverse sanitaire werken uitvoeren, complete CV installatie condensatie of HR ketel voor nieuwbouw, verwarmingsketel plaatsen, water warmtepomp installeren in NB, verwarmingsketels vervangen, complete CV installatie, vernieuwen van verwarming, condensatieketel plaatsen, complete CV installatie voorkeur condensatieketel, verwarmingsketel plaatsen met zonnepanelen, verwarmingsketel plaatsen en nieuwe radiatoren plaatsen, complete CV installatie in een bestaande woning, verwarmingsketel vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Knop aan radiator vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die de knop van de radiator die stuk is kan komen vervangen en in de toekomst kunnen die mensen dan de verwarmingsketel nakijken!

Oude mazoutketel vervangen door condensatieketel

Oude mazoutketel en brander afbreken en verwijderen uit kelder. Nieuwe condensatieketel met Optimaz Elite label plaatsen. Met mazout.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Gelijkvloers appartement, 90 m². Ik heb een oude Radson boiler voor de verwarming en een oude Junkers boiler voor het warm water. Graag een condensatieketel die beide functies verenigt.

Plaatsen individuele watermeters in appartementen en herstelling kraan

1.Ik wil individuele watermeters laten plaatsen in elk van 4 appartementen zodat de globale waterfactuur beter kan verdeeld worden naar gelang het verbruik 2 Graag herstelling lekkende (enkel bij opendraaien kraan) in kelder

Loden waterleiding vervangen

Er liggen nog een aantal loden waterleidingen in het gebouw. Die zouden vervangen moeten worden. Appartementsgebouw met 6 appartementen op 2 verdiepingen. Vernieuwing leidingen in de gemeenschappelijke delen.

Nazicht riool

Er is een stank aanwezig in de garage en dit vooral wanneer het regent. We willen graag de oorzaak van het probleem onderzoeken.

Complete CV installatie met nieuwe radiatoren

Er zouden 6 oude chauffages vervangen moeten worden door nieuwe (kleinere). Ook moet de oude mazoutketel en alle aanhang hiervan worden verwijderd en nieuwe plaatsen. Omschakeling naard aardgasverwarming.

Lekkende rioleerbuis te vervangen

Er is geurhinder in de keuken op het eerste verdiep . Dan is er nog een lekkende rioolbuis in de kelder die vervangen moet worden door hedendaagse buis want dit is nu nog zo'n buis in aardewerk . Lengte : zo'n 5 meter .

Complete CV op aardgas plaatsen

Ik zoek een vakman om een complete cv installatie op aardgas te plaatsen. Momenteel verwarmen we op elektriciteit. Ongeveer 5 radiatoren te plaatsen alsook de leidingen.

Plaatsen van een nieuwe boiler

Ik zou mijn boiler moeten laten vervangen. Merk maakt niet veel uit, graag hier ook wat mogelijkheden.

Vervanging oude rioleringbuizen en sceptische put aansluiten op straatriolering

Vervangen van oude rioloeringbuizen en overloop. Septische put afsluiten en aansluiten op straatriolering

Nakijken boiler Vaillant

Ik wil graag een nazicht van mijn Vaillant boiler nav het beëindigen van mijn huurcontract.

Mazouttank verwijderen

Mazouttank verwijderen, capaciteit 2000 liter bovengronds in kelder. Staat op 1 meter van de straatkant,zit nog ongeveer 400 liter mazout in, de ketel moet versneden worden (rechthoek)

Leidingen controleren en sifon plaatsen

Leidingen nakijken en eventueel sifon plaatsen. Ter plaatse te bekijken.

Plaatsen en aansluiten airco in leefruimte en slaapkamer

Ik zoek een klusjesman die 2 airo-units kan plaatsen... dus 2 keer een binnenunit en buitenunit bevestigen, gaten boren, opstarten en afwerken... Desgevallend lever ik zelf de units aan...

Nieuwe CV installatie plaatsen

We hebben een huis gekocht met een gasinstallatie. Deze verwarming is niet toegankelijk tot elke kamer en willen daarom een nieuwe CV voor het hele huis plaatsen.

Onderhoud van Inventum waterboiler

Onze Inventum waterboiler dient elke 5 jaar ontkalkt te worden en dit zou nog dit jaar moeten gebeuren.

Plaatsen van eigen zonnepanelen

Wij hebben ca 22 zonnepanelen van 220 Wp dewelke terug dienen te worden geplaatst op een plat dak van een appartementsgebouw 5 verdiepingen hoog- vijfde verdieping is het dakappartement. . Afmeting dak ca 12 x 9. 60 .

Boiler niet conform

Momenteel hebben we een gasboiler-doorstroom in de badkamer (met vlam) voor warm water in keuken & badkamer (foto's in bijlage). Deze is niet langer conform en dient vervangen te worden. Volstaat 1 boiler in de badkamer, zo ja een doorstroomboiler of een ander type. Of zou u toch eerder naar 2 boilers gaan voor beide ruimtes aangezien die vrij ver van elkaar liggen?

Individuele watermeters te plaatsen voor 8 appartementen

Voor 8 appartementen - watermeters individueel maken - nu 1 gemeenschappelijke meter.

Plaatsen van 10 individuele watermeters in appartementsgebouw

Leveren en plaatsen van 8 individuele watermeters en 8 terugslagkleppen in een VME met 8 appartementen . De meter moet naar boven geplaatst worden. Er moet ook nog een extra watermeter geplaatst worden, alsook 1 extra watermeter in het bureau beneden.

Installatie condensatieketel

Ik wens graag een nieuwe condensatieketel te laten installeren.

Huidige cv ketel vervangen

Appartement van 77 m² De huidige CV ketel op gas functioneert niet meer en dient volledig vervangen te worden.

Vervangen van bestaande ketel door hoogrendementsketel

Vervangen van bestaande ketel door hoogrendementsketel. Bestaande verwarmingseenheden vervangen.

Nieuwe ketel aankopen en aansluiten

Plaatsen nieuwe ketel en aansluiten. Oude ketel (gaskachel die tegelijk cv-ketel is afbreken en meenemen). Kast rond de cv-ketel bouwen.