Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deurne of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen, lucht - Water warmtepomp plaatsen en vloerverwarming leggen, lucht - Water warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen, grond - Water warmtepomp installeren in NB woning, lucht - Water warmtepomp in NB installeren, grond - Water warmtepomp in nieuwbouw, hR ketel of warmtepomp plaatsen, warmtepomp voor zwembad plaatsen, warmtepomp in nieuwbouw installeren, warmtepomp plaatsen, lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen, condensatieketels plaatsen in een appartement, warmtepomp plaatsen in een NB woning, vloerverwarming plaatsen in NB woning, warmtepomp plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deurne:

Plaatsing watermeter

Wij zouden graag individuele watermeters willen laten plaatsen in onze blok. Totaal 7 appartementen.

Complete cv installatie te plaatsen

Ik wil graag een complete cv installatie op aardgas met een condensatie ketel laten plaatsen. Er moeten ook radiatoren geplaatst worden ongeveer een stuk of 6. De gas ligt er nog niet maar is reeds aangevraagd. Gas ligt er nog niet maar is aangevraagd

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Renovatie: enkel verwarming op gelijkvloers met gaskachel. Zou graag centrale verwarming willen laten plaatsen, maar ik weet ook niet of mijn ketel voldoet. Met radiatoren. Op aardgas.

Verwarmingsketel verplaatsen

Onze ketel is meer dan 20 jaar oud en aan vervanging toe. Wij wonen in een rijhuis van meer dan 50 jaar oud met een oppervlakte van ongeveer 123 m² oppervlakte. De ketel staat op de gelijkvloers in de berging. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Onderhoud buderus stookolieketel

Jaarlijks onderhoud op Stookolieketel Buderus Loganatherm 03. 10A

Vernieuwing afvoerbuizen

Ik ben mijn studio aan het renoveren. Ik heb gemerkt dat de afvoerbuizen in de kruipkelder zeer verouderd zijn. Deze zijn aan vervanging toe, ook buiten heb ik een afvoerbuis van het dak die een lek heeft. Ik zou alles willen laten renoveren zodat met een gerust gevoel kan beginnen renoveren en niet meer moet open breken. Ook wil ik mijn watermeters, mogelijk laten verplaatsen.

Gasleiding verplaatsen

Voor een verbouwing van de keuken dient de gasleiding voor het gasfornuis verplaatst te worden.

Huidige ketel vervangen door HR ketel

Huidige vloerketel moet vervangen worden door een Hoge rendementsketel + de afvoer naar buiten. We hebben tijdens een uitverkoop een Vaillant ecoTEC plus type VCW BE 346/5-5 R4 gekocht. Op aardgas.

Verwarmingsketel te vervangen

Druk van condensatieketel stijgt snel bij opzetten van verwarming. Condensatieketel is niet meer vaccuüm, deze dient vervangen te worden. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Knop aan radiator vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die de knop van de radiator die stuk is kan komen vervangen en in de toekomst kunnen die mensen dan de verwarmingsketel nakijken!

Oude mazoutketel vervangen door condensatieketel

Oude mazoutketel en brander afbreken en verwijderen uit kelder. Nieuwe condensatieketel met Optimaz Elite label plaatsen. Met mazout.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Gelijkvloers appartement, 90 m². Ik heb een oude Radson boiler voor de verwarming en een oude Junkers boiler voor het warm water. Graag een condensatieketel die beide functies verenigt.

Plaatsen individuele watermeters in appartementen en herstelling kraan

1.Ik wil individuele watermeters laten plaatsen in elk van 4 appartementen zodat de globale waterfactuur beter kan verdeeld worden naar gelang het verbruik 2 Graag herstelling lekkende (enkel bij opendraaien kraan) in kelder

Loden waterleiding vervangen

Er liggen nog een aantal loden waterleidingen in het gebouw. Die zouden vervangen moeten worden. Appartementsgebouw met 6 appartementen op 2 verdiepingen. Vernieuwing leidingen in de gemeenschappelijke delen.

Nazicht riool

Er is een stank aanwezig in de garage en dit vooral wanneer het regent. We willen graag de oorzaak van het probleem onderzoeken.

Complete CV installatie met nieuwe radiatoren

Er zouden 6 oude chauffages vervangen moeten worden door nieuwe (kleinere). Ook moet de oude mazoutketel en alle aanhang hiervan worden verwijderd en nieuwe plaatsen. Omschakeling naard aardgasverwarming.

Lekkende rioleerbuis te vervangen

Er is geurhinder in de keuken op het eerste verdiep . Dan is er nog een lekkende rioolbuis in de kelder die vervangen moet worden door hedendaagse buis want dit is nu nog zo'n buis in aardewerk . Lengte : zo'n 5 meter .

Complete CV op aardgas plaatsen

Ik zoek een vakman om een complete cv installatie op aardgas te plaatsen. Momenteel verwarmen we op elektriciteit. Ongeveer 5 radiatoren te plaatsen alsook de leidingen.

Plaatsen van een nieuwe boiler

Ik zou mijn boiler moeten laten vervangen. Merk maakt niet veel uit, graag hier ook wat mogelijkheden.

Vervanging oude rioleringbuizen en sceptische put aansluiten op straatriolering

Vervangen van oude rioloeringbuizen en overloop. Septische put afsluiten en aansluiten op straatriolering

Nakijken boiler Vaillant

Ik wil graag een nazicht van mijn Vaillant boiler nav het beëindigen van mijn huurcontract.

Mazouttank verwijderen

Mazouttank verwijderen, capaciteit 2000 liter bovengronds in kelder. Staat op 1 meter van de straatkant,zit nog ongeveer 400 liter mazout in, de ketel moet versneden worden (rechthoek)

Leidingen controleren en sifon plaatsen

Leidingen nakijken en eventueel sifon plaatsen. Ter plaatse te bekijken.

Plaatsen en aansluiten airco in leefruimte en slaapkamer

Ik zoek een klusjesman die 2 airo-units kan plaatsen... dus 2 keer een binnenunit en buitenunit bevestigen, gaten boren, opstarten en afwerken... Desgevallend lever ik zelf de units aan...

Nieuwe CV installatie plaatsen

We hebben een huis gekocht met een gasinstallatie. Deze verwarming is niet toegankelijk tot elke kamer en willen daarom een nieuwe CV voor het hele huis plaatsen.