Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor onderhoud gaskachels:

Onderhoud gaskachels

Ik heb een vakman nodig voor de onderhoud van de gaskachels. Ik heb ook een attest nodig van de vakman dat alles in orde is
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud gaskachels uit heel België:

Onderhouden gaskachel

Onderhoud van 2 gaskachels en schouw waar die kachels op zijn aangesloten. Merk van de kachels ken ik helaas niet vanbuiten.

Onderhoud gaskachels, gasboiler en schoorstenen

Onderhoud van gaskachels en boiler, en het reinigen van de schoorstenen: - Well Straler A110 MIL HR/00 11,63kW. - Well Straler P40L HR/00 4,65kW - Renova Bulex Opalia F De schoorstenen van de kachels gaan van gelijkvloers tot het dak (GLV + 2 verdiepingen) en zijn moeilijk toegankelijk van bovenaf. De bulex heeft een korte buis door een plat dak.

Onderhouden van 6 gaskachels

Onderhoud van 5 gaskachels en onderhoud + vervangen vuurvast glas 1 gaskachel Nestor Martin + opmaak van het benodigde papierwerk

Flandria gaskachels onderhouden

Wij hebben 2 gasconvectoren die volgens mij onderhoud nodig hebben in de badkamer is de ontsteking niet denderend en beneden valt meestal uit Het gaat om het merk Flandria

Onderhoud 2 gaskachels

Ik ben op zoek naar een service voor het uitvoeren van 2 gaskachels van het merk DRU. Bevinden zich op de gelijksvloers woonkamer en keuken.

Gaskachels onderhouden en herstelling maken

Ik verwarm mijn woning met behulp van 2 gashaarden. Gashaard in de woonkamer moet hersteld worden. De andere in de badkamer ook nakijken en voor beide onderhoud uitvoeren.

Gaskachel nakijken

In de woning gebeurt de volledige verwarming dmv gaskachels/radiatoren (geen centrale gasketel) van het merk ETNA. Eén van deze gaskachels dooft onmiddellijk na opstarten. Nazicht en/of onderhoud van deze kachel.

6 gaskachels onderhouden

Mijn huis wordt verwarmd met gaskachels. Ik heb er zes staan in huis. Op zoek naar een vakman voor het onderhoud uit te voeren.