Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Edegem:

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op gas vervangen. Vermoedelijk is de huidige ketel doorgeroest en lekt.

Gascondentieketel plaatsen

Gascondentieketel plaatsen en installeren op zolder. Dient voor zowel verwarmingselementen als voor sanitaire toepassingen. De bewoonbare opp. is ong. 180-200m².

Nazicht Grundfos waterdrukverhoger

De Grundfos type GZ-U 100-V, serienummer 258592 (geïnstalleerd in 2003) werkt niet meer. Deze zou moeten nagekeken worden en hersteld worden.

Zonneboiler Vaillant onderhouden

Op zoek naar een vakman voor onderhoud van Vaillant zonneboiler type Aurostep plus 150. Het systeem is verbonden met onze gas combiverwarmingsketel.

Herstelling regenwaterpomp wilo fluid controle

De resetknop van de wilo fluid control pomp werkt niet. Er blijft een rode lichtje storing branden. De put is niet leeg. Maar er komt geen water uit de buitenkraantjes en de toiletten doorspoelen gaat niet meer.

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Mijn regenwaterpomp slaat niet meer aan. Ik gebruik het regenwater om het toilet door te spoelen. Ik heb gelezen dat de pomp een filtersysteem heeft , maar ik zie nergens een filter hangen. De regenwaterpomp is van het merk Wilo.

Loodgieter nodig voor renovatieproject

Loodgieter nodig voor renovatieproject appartement - vervangen leidingen etc.

Nieuwe ketel plaatsen

Ik wil een nieuwe ketel laten plaatsen in mijn appartement. Appartement 1 ste verdieping. Gasketel.

Buizen kelder vervangen

In de (kruip) kelder is een buis met een lek, maar eigenlijk zouden onderaan alle buizen vervangen moeten worden. Desnoods ook interesse in ingang naar kelder via voorkant.

Grondwaterpomp te plaatsen

Grondwaterpomp in de tuin laten plaatsen.