Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Ekeren (Antwerpen):

Overschakelen elektrische verwarming naar gas

Wij hebben een woning gekocht waarbij de verwarming op elektriciteit is. We maken ons zorgen over het hoge verbruik en overwegen een omschakeling naar centrale verwarming op gas. Momenteel ligt er vloerverwarming en wordt er verder gewerkt met accumulatoren. We zouden graag een richtprijs weten van de nodige werken en vragen ons af in welke mate er breekwerk aan te pas komt.

Onderhoud zonneboiler Regess

Onderhoud, nazicht zonneboiler. Eventueel bijvullen vloeistof.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Ik heb momenteel een oude muur verwarmingketel die vervangen moet worden ; verwarming met gas. Rijwoning . Dak is geisoleerd.

Vaillant zonneboiler onderhouden

Nazicht en onderhoud van mijn zonneboiler met mogelijk vervangen van de glycol. Type Vaillant Aerostep plus 250/3 250 liter

Rioolbuis vervangen herstellen

Vakman voor het herstellen of indien nodig vervangen van een rioolbuis. Deze toestand zorgt momenteel voor de nodige geuroverlast in de gemeenschappelijke traphal en garage ruimtes.

Inloopdouches waterdicht maken

2 inloopdouches bekleed met pvc en glaswanden lekken, volgens lekdetectie door insijpelend water langs glas en wand. Deze dienen waterdicht te worden gemaakt. Ook nazicht voor verdere lekken.

DAB grondwaterpomp herstellen

Ik heb een DAB grondwaterpomp die niet meer start. Op zoek naar een specialist om herstelling uit te voeren.

Combiketel Vaillant met radiatoren plaatsen in een rijwoning

Nieuwe cv ketel plaatsen met 5 radiatoren voor een renovatie in een rijwoning. De radiatoren moeten op gelijkvloers en slaapkamers worden geplaatst. Graag een combiketel met voorkeur voor een Vaillant. Momenteel is er een geiser.

Grundfos RMQ-B Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Alarm lichtje van Regenwaterpomp brandt. Toiletten trekken niet door. Regenwaterput zit nog voldoende water in. Hij schakelt ook niet over op kraantjeswater, en resetten van de pomp lukt niet, graag herstellen of vervangen van de Grundfos pomp.

Gasleiding leggen in woning geen gas aanwezig is

Wij willen een gasleiding laten leggen naar de achterbouw. Vanuit de gasmeter (gelijkvloers in de winkel) Het is via de winkel en magazijn circa 11 meter naar de achterste buitenmuur vervolgens 8 meter buiten tot aan de achterbouw 3 meter omhoog en 1,5 meter de achterbouw in voor de voeding van een gasgestookte luchtverwarmer gsd 25 kw mark. De opgegeven lengte houd geen rekening met eventuele hoogte langs het plafond in de winkel( 2. 70 meter) de benodigde diameter is een 3/4 buis wegens de lengte verwachten wij met 4/4 te vertrekken vanaf de meter.