Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Ekeren (Antwerpen):

Vloerverwarming aanleggen met nat systeem

Leggen van vloerverwarming met nat systeem in een nieuwe rijwoning. Gelijkvloers van 78 m² waarvan 10m² berging en een verdiep van 51m² met 1 badkamer. Verwarmingsketel staat op niet bewoonbare zolder maar wel in de geisolleerde schil.

Nieuwe gasleiding leggen

We zouden graag een gaskachel verwijderen die aangesloten is op een oude gasleiding, de aftakking zit enorm los. Op deze zelfde gasleiding zit ook het gasfornuis aangesloten. Aangezien we ons fornuis graag op een veilige manier willen gebruiken wensen we iemand die de leidingen kan komen nakijken en nieuwe kan leggen indien nodig.

Oude radiatoren vervangen door nieuwe type 22 radiatoren

Oude Radiator vervangen door nieuwe Type 22 radiatoren het gaat om 7 radiatoren van verschillend formaat

Wc op regenwater aansluiten

We willen graag een regenwaterput in de tuin maken voor de wc op aan te sluiten, de auto te kunnen wassen en dergelijke. We vragen ons vooral af hoeveel breekwerk binnenshuis nodig zal zijn want de put moet in de tuin en de wc is aan de voorkant van het huis.

Vervangen elektrische boiler badkamer

Wij zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een elektrische boiler voor de badkamer (voor 2 à 3 personen) die kan werken op nachttarief. Ons huidig model lekt.

Plaatsing individuele meters

Installeren individuele watermeters In ons appartementsgebouw is er één watermeter. Er zijn echter 3 eenheden, 1 gelijkvloers en 2 appartementen (1ste en 2de verdiep) .

Plaatsen van airco

We zouden graag advies en inlichtingen willen voor de plaatsing van airco/verwarming in onze woning. We willen dit uitvoeren voordat de nieuwe (niet terugdraaiende!) metertellers hier zijn. We hebben namelijk zonnepannelen en hebben nu een dagteller die op jaarbasis steeds verder achteruitgaat. Het zou gaan over airco in 3 slaapkamers en ook de woonkamer. De afmetingen van deze ruimtes zijn: • slaapkamer 1: 370 op 400 • slaapkamer 2: 330 op 480 • slaapkamer zolder: 700 op 750 • Woonkamer: 400 op 900 We denken aan een Multi split unit te plaatsen op de garage waarbij we redelijk eenvoudig toegang hebben tot de slaapkamers en zolder en woonkamer.

Handdoekradiator in badkamer en verwarming in kamer plaatsen

Handdoekradiator in badkamer plaatsen en bestaande verwarming in badkamer verplaatsen naar een andere kamer.

Herstel Bellfire gashaard

Bellfire gashaard is ontregeld en heeft onderhoud en herstel afstelling nodig.

Wachtbuis gas leggen

Wij willen een wachtbuis voor gas laten leggen. Hiervoor moet er gegraven worden in de voortuin, door de voorgevel gestoken worden en onder gastentoilet doorgetrokken worden (mogelijk breekwerk tegels etc).