Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor overschakelen elektrische verwarming naar gas:

Overschakelen elektrische verwarming naar gas

Wij hebben een woning gekocht waarbij de verwarming op elektriciteit is. We maken ons zorgen over het hoge verbruik en overwegen een omschakeling naar centrale verwarming op gas. Momenteel ligt er vloerverwarming en wordt er verder gewerkt met accumulatoren. We zouden graag een richtprijs weten van de nodige werken en vragen ons af in welke mate er breekwerk aan te pas komt.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Ekeren (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor overschakelen elektrische verwarming naar gas uit heel België:

Sanitaire installaties vernieuwen

Doorstromer Junkers is aan vervanging toe 25jaar oud. Gebruik voor 1 persoon bad-douche keuken. Ik zou graag overschakelen op een elektrische boiler of doorstromer. De doorstromer hangt in een afgewerkte kamer, dus liefst zo weinig mogelijk breekwerken.

Elektrische verwarming in studio vervangen

Ik heb een studio gekocht in Brussel van 56 m². Op dit ogenblik is de verwarming en de productie van warm water op elektriciteit, en graag zou ik hiervoor overschakelen op gas. Ik zou graag één ketel installeren voor beide warm water en verwarming en meerdere radiatoren installeren. Nu naar gasverwarming.

Verwarmingssysteem op gas installeren

Graag had ik van mazout naar gas overgeschakeld. Het bevindt zich nu in de kelder. Momenteel is mijn verwarming op mazout, mijn water op een elektrische boiler, de keuken op een kleine elektrische boiler. Nu zou ik graag overschakelen naar een systeem dat alles verwarmt.

HR ketel plaatsen met radiator

Condensatieketel of hoogrendementsketel plaatsen. Minder dan 5 kamers te verwarmen , en er moeten ongeveer 8 tal radiatoren geplaatst worden. Momenteel wordt het huis via elektrische convectoren opgewarmd. Graag zou ik overschakelen op aardgas.

Omschakeling naar cv op gas

Ik heb momenteel elektrische verwarming en wil overschakelen naar cv op gas.

Overschakeling naar verwarming op gas

We beschikken over een aardgas kachel , dus er is aansluiting deze kachel verwarmt salon, keuken en eetkamer. De rest van de kamers wordt verwarmd met airco (2) en directe elektrische toestellen. We zouden willen overschakelen naar chauffage op aardgas, de kachel behouden. Adres zal later worden meegegeven.

Overschakelen elektrische verwarming naar gas

Wij wensen graag info m.b.t. de omschakeling van huidige elektrische verwarming met condensatoren naar gas. Wat moet er dan allemaal voorzien en vervangen worden + kosten ?

Overschakelen naar aardgas

Wij verwarmen momenteel met elektrische accumulatievuren en wij willen overschakelen naar aardgas met radiatoren. De woning is 30 jaar oud. De leidingen kunnen in de verluchtingskelder geplaatst worden.