Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Emblem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Emblem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Emblem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Emblem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Emblem:

Onderhoud van gaskachel

Wij hebben een oude gaskachel van het merk "Fonderies du lion". Sinds een tijdje geeft deze niet meer zoveel warmte als vroeger en we zouden graag iemand vinden die deze kachel eens een onderhoud kan geven.

Warmtepomp installeren in chalet

Het betreft het verwarmen van een chalet + warm water. Er is geen aardgas voorzien in de straat. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden en een nieuwbouw.

Mazoutketel vervangen door hoge rendementsketel

Mazoutketel vervangen door hoge rendementsketel

Vervangen van ketel

Wegens zware vervuiling dient oud toestel door een nieuwe ketel vervangen te worden (condensatieketel wellicht) voor gecombineerd gebruik verwarming en warm water.

Plaatsen van combi gascondensatieketel op zolder

Plaatsen van combi gascondensatieketel op zolder garage om aldaar aan te koppelen op bestaande leidngwerk. Korte doorvoer door pannendak te voorzien.

Vervangen van elektrische verwarming

Vervanging van elektrische verwarming van Masser. Wij hebben geen plaats voor radiators Wij zijn geintresseerd in vloerconvectoren.

Nazicht van gaskachel

Onderhoud gaskachel. Waakvlam blijft niet branden. Dus lan kachel niet aansteken

Airco met buitenunit voor een ...

Airco met buitenunit voor een dagbladhandel. Ongeveer 70m².