Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Essen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Essen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Essen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Essen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Essen:

Zonneboiler plaatsen

Zonnepanelen plaatsen op puntdak. Zonneboiler plaatsen die dient als voorverwarming voor bestaande stookolieverwarming en ter vervanging van de electrische warmwaterketel. Eventueel zonneboiler aanvullen met een electrische geiser.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op dakleien voor sanitair en warm water voor 3 personen. Huidige brandstof voor warm water is electriciteit.

Onderhouden zonneboiler

Onderhoud van de zonneboilers en bekijken van de panelen. Merk regress Zou voor regelmatiger zijn.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik heb een bestaande cv installatie op propaan. Graag zou ik deze ook verwarmen op hout en/of pellets, afhankelijk van de mogelijkheden. De kachel zou in een aparte ruimte komen. Dit ter hoogte van de gasketel.

Vervangen mazouttank door regenwatertank

De mazouttank dient verwijderd te worden vanonder het terras en vervangen door een regen water tank van 5000 L in plastiek met pomp en filter. De doorgang naast het huis is vrij smal, 1m breed, 2m hoog. Moet dus met mini-kraantje. Kan er wel over het dakje heen gewerkt worden, dan is de doorgang bijna 2,5 m breed.

Combi condensatieketel plaatsen

Vervanging bestaande CV en waterketel. Dit vervangen door een combi condensatieketel.

Lucht - water warmtepomp plaatsen voor zwembad

Warmtepomp die zwembad van 40m³ water moet verwarmen + Plaatsing. Opzetzwemad van 10 m op 4m. Zwembad verwarmen. Nieuwbouw.

Radiator vervangen met handdoekradiator

In mijn badkamer hangt een klassieke radiator. De aan- en afvoer zitten links onder. Ik wil deze laten vervangen door een handdoekradiator van hoogte 160-180. Indien er geen handdoekradiatoren bestaan met aan- en afvoer links onder, mag de leiding verlegd worden. De tegels zullen verwijderd worden en dus kunnen de leidingen eenvoudig verlegd worden. De totale ruimte bedraagt 12 m3.

Lucht - water warmtepomp installeren

Graag de volledige woning verwarmen /koelen via bestaande radiatoren. Geïsoleerde spouwmuren en dik dubbel glas. 11 radiatoren beneden en 4 boven. Huidige verwarmingsketel en brander op mazout opgesteld in kelderruimte. Deze installatie graag verwijderen om plaats te maken voor te installeren warmtepomp. Buitenunit zou op het plat dak boven de kelderruimte kunnen .

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Bestaande installatie lucht - water Daikin zou stuk zijn. Willen deze vervangen. Nu 2 units. Doel: Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen