Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor zonneboiler plaatsen:

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op dakleien voor sanitair en warm water voor 3 personen. Huidige brandstof voor warm water is electriciteit.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Essen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler plaatsen uit heel België:

Zonneboiler plaatsen

Oude zonneboiler vervangen door nieuwe zonneboiler voor sanitair en warm water zuidgericht plaatsen op dakpannen.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen voor 4 personen dus met opslagcapaciteit 250L . Hiervoor zouden nog 4m² zonnepanelen moeten bijgeplaatst worden. Zonnepanelen zijn er reeds op het dak dus zal moeten bekeken worden waar en hoeveel er bijgeplaatst kunnen worden.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op zuid-Oost georiënteerd pannendak. Zal gebruikt worden voor sanitair en warmwaterproductie. Het betreft een privé woning waar 2 volwassenen en 2 kinderen van 8 en 10 wonen. Momenteel boiler op gas.

Zonneboiler plaatsen

Voor sanitair warm water wil ik graag een zonneboiler plaatsen, de zonnepanelen liggen op het schuin dak in de zuidelijke richting. Huidig dak bestaat uit dakpannen. De huidige brandstof voor de warmwaterproductie is elektriciteit vandaar de overgang naar een zonneboiler.

Zonneboiler plaatsen

Zonnepanelen plaatsen op puntdak. Zonneboiler plaatsen die dient als voorverwarming voor bestaande stookolieverwarming en ter vervanging van de electrische warmwaterketel. Eventueel zonneboiler aanvullen met een electrische geiser.

Zonneboiler en zonnepanelen plaatsen

Zonneboiler en zonnepanelen op dakpannen plaatsen. Zou gebruikt worden voor sanitair en warm water. Momenteel mazout voor warmwaterproductie. Verwarming blijft wel op mazout.

Zonneboiler plaatsen voor 2 personen op een woonschip

Ter vervanging van een mazoutketel aan boord van een woonschip. Evt in combinatie met pallet/mazoutbrander voor naverwarming. De zonneboiler moet geïnstalleerd worden op het woonschip Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Stookolie (mazout)

Zonneboiler plaatsen

Graag plaatsing voor zonneboiler. Ik zou hem graag voor sanitaire gelegenheden binnenshuis gebruiken. Huidige brandstof voor warmwaterproductie is stookolie (mazout).