Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Geel:

Vernieuwen verwarmingsinstallatie

Verwarmingsinstallatie moet vernieuwd worden. Ik wens gas te gebruiken. Nieuwe verwarmingsketel met condensatieketel. Radiators ook voor op het eerste verdiep, twee slaapkamers en de hal beneden.

Aardgasketel herstellen

Warm water werkt, maar verwarming niet. Roly Domina S24E

Omschakelen van mazout naar aardags

Normaal was ik van plan om volgende zomer dit te laten vervangen door aardgas allemaal onze mazouttank zit namelijk nog redelijk vol, maar sinds kort heeft onze geiser het begeven. Daarom ben ik aan het twijfelen of ik deze best nu allemaal niet kan aanpassen. Omschakeling verwarming in woning (alléénstaande woning) Doortrekken van gasleiding.

Onderhoud Chaffoteaux gasketel

2-jaarlijks onderhoud chaffoteaux. gasketel

Onderhouden van 2 gasketels Vaillant

2-jaarlijks onderhoud van 2 gaswandketels van Vaillant.( attest)

Onderhouden gaskachel

De gaskachel laten controleren en weer aansteken.

Warmtepomp installeren in een nieuwe woning

Nieuwbouwwoning met houtskelet en vloerverwarming. De grote van de woning zal ongeveer 14m breed en 9m diep zijn, bestaande uit een beneden- en bovenverdieping. Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen met een lucht - water warmtepomp.

Warmtepomp plaatsen en combineren met bestaande verwarmingsinstallatie

Plaatsen en aansluiten van een hybride warmtepomp op bestaande verwarmingsinstallatie met condensatieketel op gas in een woning.

Warmtepomp in nieuwbouw installeren

Lucht - water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Er is vloerverwarming aanwezig, gaat om een vrijstaande woning. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Aniston ketel herstellen

Cv ketel Aniston blijft branden. Graag Aniston cv doorstromer technieker om dit probleem op te lossen. En nieuwe radiator bij te plaatsen.