Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Geel:

Onderhouden gaskachel

De gaskachel laten controleren en weer aansteken.

Warmtepomp installeren in een nieuwe woning

Nieuwbouwwoning met houtskelet en vloerverwarming. De grote van de woning zal ongeveer 14m breed en 9m diep zijn, bestaande uit een beneden- en bovenverdieping. Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen met een lucht - water warmtepomp.

Warmtepomp plaatsen en combineren met bestaande verwarmingsinstallatie

Plaatsen en aansluiten van een hybride warmtepomp op bestaande verwarmingsinstallatie met condensatieketel op gas in een woning.

Warmtepomp in nieuwbouw installeren

Lucht - water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Er is vloerverwarming aanwezig, gaat om een vrijstaande woning. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Aniston ketel herstellen

Cv ketel Aniston blijft branden. Graag Aniston cv doorstromer technieker om dit probleem op te lossen. En nieuwe radiator bij te plaatsen.

Schouw nakijken

Condensatieketel werkt niet meer, doordat er water langs de schouw inloopt.

Propaangastank herstellen

Propaangastank te herstellen. Dichtheid leiding: lek aan kraan-ontspannerverbinding. Dichtheid leiding: lek aan ontspanner-leidingverbinding. Vooronstpanner te vervangen.

lucht - lucht warmtepomp installeren

App 4de verdiep Gas Verwarmen, koelen (airco) De oppervlakte van het appartement is 15mX7m Het gaat om Halfopen bebouwing.

Wachtbuis gasaansluiting plaatsen

Ik dien een wachtbuis voor een gasaansluiting te plaatsen wat erop neer komt een sleuf van ±6m lengte en 70cm diep te graven. Tegen de huisgevel dient een put van 1mx1mx1m gegraven te worden.

condensatieketel junkers onderhouden

graag een vakman voor het onderhoud van een verwarmingsinstallatie (gascondensatieketel) van junckers.