Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Heist op den Berg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Heist op den Berg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Heist op den Berg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Heist op den Berg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Heist op den Berg:

Vloerverwarming infrezen

Vloerverwarming op gas infrezen. Het betreft een opp. van 160m².

Grondwaterpomp vervangen

Dab active switch 30/50 repareren of vervangen. Of een andere pomp installeren.

Installeren volledig CV en vloerverwarming

Vloerverwarming leggen op 2 verdiepingen in nieuwbouwwoning. Condensatieketel plaatsen. Opp. is ong. 135m² per verdiep. De benedenverdieping is normaal 143m² maar daar hebben we een berging van ongeveer 10m² waar we geen vloerverwarming wensen. Bovenste verdieping hebben we een vidé waarbij de opening zo'n 12 à 13 m² bedraagt, daar kan dus ook geen vloerverwarming gelegd worden.

Elektrische boiler vernieuwen

Elektrische boiler vernieuwen, aan oude is lek en intussen zo erg dat het waarschijnlijk niet meer te herstellen is.

Onderhouden wellstraler gaskachel

Kuisen van gaskachel WellStraler, gasconvector

Waterleiding herstellen en klep vervangen

Bij graafwerken is er een waterleiding beschadigd. Er zijn enkele buitenkranen die lekken en stuk zijn. De veiligheidsklep van de warmwaterketel dient vervangen te worden.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Vervangen van een bestaande warmtepomp Zwembad verwarmen . een zwembad 75m³.

Hybride warmtepomp plaatsen

We wonen in een rijwoning met 3 volwaardige verdiepingen. Wij willen graag een warmtepomp plaatsen om te verwarmen en warm water te voorzien. Er moet ook een bestaande waterput worden aangesloten.

Condensatieketel plaatsen en tuberen van schouw

Condensatieketel plaatsen met tubering van de schouw ongeveer een 9 meter. Interesse in Vaillant , Junckers zonder warm water.