Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vloerverwarming infrezen:

Vloerverwarming infrezen

Vloerverwarming op gas infrezen. Het betreft een opp. van 160m².
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Heist-op-den-Berg (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming infrezen uit heel België:

Vloerverwarming infrezen

In een bestaande woning die opgeknapt gaat worden zouden wij graag vloerverwarming leggen. Zeker op de begane grond, maar eventueel ook op het eerste verdiep. 32m² + 12m² + 10m² + 15m² + 16m² Alle verdiepen hebben een betonnen vloer. Er zouden ook direct leidingen naar de zolder moeten gelegd worden.

Vloerverwarming infrezen of bevestigen aan bewapeningsnetten

Vloerverwarming infrezen of bevestigen aan bewapeningsnetten. Slechts beperkte opbouwhoogte van 7-8cm van welfsels tot waterkering. Elektriciteitsleidingen zijn reeds opnieuw geplaatst.

Vloerverwarming plaatsen en infrezen in chape

Plaatsen van vloerverwarming op verdieping +1 en +2, ingefreesd in de bestaande chape. De oppervlakte bedraagt in totaal 131,5 m² bestaande uit: - leefruimte (53,4m²) - keuken (11,34m²) - badkamer (8m²) - douchekamer+dressing+wasruimte (16,82m²) - 3 slaapkamers (13,44m², 17,64m² en 10,92m²).

Vloerverwarming infrezen

Wij zouden in onze toekomstige woning graag een nieuwe tegelvloer plaatsen op het gelijkvloers en hierbij overstappen van traditionele radiatoren naar vloerverwarming. Het betreft een woning van 1993 waarvan volgens het EPC de vloer reeds isolatie bevat. Infrezen lijkt ons de beste oplossing maar we staan ook open voor andere technieken. Het betreft een oppervlak van ongeveer 100 m² uit drie ineen doorlopende ruimtes (keuken, living en speelkamer) De bestaande tegelvloer uitbreken zouden we eventueel zelf aanpakken.

Vloerverwarming infrezen en aansluiten

Vloerverwarming infrezen in de chape die er al zal liggen binnen een renovatieproject. Het gaat over een oppervlak van 180 m², alles op het gelijkvloers. Vloerverwarming daarna aansluiten op de condensatieketel.

Vloerverwarming infrezen

Het betreft de optie om vloerverwarming te plaatsen in een aangekocht appartement waar op dit moment een tegelvloer ligt maar waar een gietvloer over komt. Oppervlakte minimaal 80 m² maar kan ook 130 m² worden.

Vloerverwarming infrezen

We zouden graag vloerverwarming plaatsen maar graag infrezen voor living en keuken ongeveer 60m².

Vloerverwarming infrezen

Infrezen van de chappe en leggen van de vloerverwarming.Oppervlakte :60 m².