Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hemiksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Hemiksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hemiksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Hemiksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hemiksem:

Bulex herstellen

Bulex Thermomaster F 25 E Gaat in storing na het opstarten, rode led knippert, druk (1.5bar) knippert.

Gaskachel Wellstraler onderhouden

Onderhoud/ nazicht van onze wellstraler kachel. De vlammen zijn geel/oranje dus waarschijnlijk moet het verluchtingskanaal ook gereinigd worden.

Lek in leidingen herstellen

2 leidingen in de keuken moeten aangepast worden. 2 leidingen liggen in het elektriciteitkotje die lekken moeten vermaakt worden. Voor de riolering in de tuin moet een deksel komen op een inkijkpunt.

Gaskachels nakijken

Wij hebben 3 oude gaskachels en een kookfornuis die wel eens een onderhoud kunnen gebruiken. Gaskachel merk Flandria.

Onderhoud/nazicht condensatieketel

Twee jaarlijks onderhoud van een condensatieketel Immergas

Oude gaskachel afkoppellen

Wij hebben in de living een oude gaskachel staan. Graag zouden we deze laten afkoppellen en wegdoen.

Nakijken gaskachel Wellstraler

Ik wil graag mijn oude wellstraler kachel laten nakijken. Zowel de waakvlam als grote vlammen zijn zeer geel van kleur.

Vloerverwarming leggen in de chappe

Vloerverwarming op PUR . Wordt verwarmd met condensatieketel. Afwerking tegels. Collector komt in de berging. Nieuwbouw.

Regenwaterpomp te herstellen of nieuwe te installeren

Onze huidige regenwaterpomp wil niet meer functioneren. Het is een droogwaterpomp die water voorziet voor onze toiletten. Mvg, Wanda

Complete CV installatie plaatsen

Vloerverwarming leggen over 4 kamers en overloop op eerste verdieping . Nu ligt er cement en chape. Verwarming : hoog rendementsketel Wartepomp plaatsen voor koeling en verwarming.