Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hoboken (Antwerpen):

Aansluiten waterput

Waterput aansluiten toiletten/wasmachine/buiten kraantjes

Aansluiten professioneel gasfornuis

Ik wil graag een professioneel gasfornuis laten installeren in mijn café. De oude weg halen en de nieuwe installeren met een attest. Merk van het fornuis ken ik niet.

Individuele watermeters te plaatsen voor 3 appartementen

We willen de gemeenschappelijke meter van waterlink behouden, maar wel de afrekening per appartement correct verdelen.

Vailant ketel herstellen

ik heb een vaillant-ketel die bromt

Plaatsen hangtoilet en aansluiten wasbakje

Hangtoilet en wasbakje met aansluiting plaatsen.

Thermostaat installeren

Ik beschik over elektrische vloerverwarming uit de jaren '70 en zou graag een thermostaat in de woonkamer later plaatsen. Dat mag een slimme thermostaat zijn, als dat compatibel is met de verwarming.

Herstellen boiler

Boiler, merk Junkers, in badkamer moet hersteld worden.

Waterpomp plaatsen in kelder

Wens een vaste waterpomp te plaatsen in kelder - Kelder staat soms onder water, dus is nodig om droog te houden. Gebouw met gelijkvloers en twee verdiepingen.

Buis in bestaande schouw plaatsen of opbouwen

Bestaande schouw moet of opgebouwd of er moet een buis ingestoken worden omdat buren hebben bijgebouwd.

Nieuwe condensatieketel (warm water en verwarming) plaatsen

Bij het tweejaarlijks nazicht van onze ketel (warm water en verwarming) was de ventilatie niet in orde. Onze gasketel is 10 jaar oud en we hebben besloten een nieuwe condensatieketel te laten plaatsen die ineens in orde is met alles (dus ook de ventilatie!). Wij hebben nu een Vaillant en deze bevindt zich op het gelijkvloers in het washok/de garage.