Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hoboken (Antwerpen):

Waterpomp plaatsen in kelder

Wens een vaste waterpomp te plaatsen in kelder - Kelder staat soms onder water, dus is nodig om droog te houden. Gebouw met gelijkvloers en twee verdiepingen.

Buis in bestaande schouw plaatsen of opbouwen

Bestaande schouw moet of opgebouwd of er moet een buis ingestoken worden omdat buren hebben bijgebouwd.

Nieuwe condensatieketel (warm water en verwarming) plaatsen

Bij het tweejaarlijks nazicht van onze ketel (warm water en verwarming) was de ventilatie niet in orde. Onze gasketel is 10 jaar oud en we hebben besloten een nieuwe condensatieketel te laten plaatsen die ineens in orde is met alles (dus ook de ventilatie!). Wij hebben nu een Vaillant en deze bevindt zich op het gelijkvloers in het washok/de garage.

Nieuwe verwarmingsinstallatie op aardgas plaatsen

Volledig nieuwe installatie op aardgas plaatsen. Dit dient voor afgewerkte ruimtes en ik wil graag met radiatoren werken.

lucht - lucht warmtepomp

Het is voor een ruimte van 14 m lang 4 m breed en 2,5 m hoog Er is een slaapkamer van 16 vierkante meter een badkamer van 4,5 vierkante meter en een leefruimte van 32 vierkante meter . Daar zou ik graag vewarming koeling en sanitair water in hebben er staat niets in in de ruimtes . Vrijstaand gebouw.

Hybride warmtepomp plaatsen

Ik moet een bestaande gas-installatie vervangen en wil laten berekenen of een warmtepomp hier een oplossing kan bieden.

Vloerverwarming en warmtepomp plaatsen

Zou graag vloerverwarming willen plaatsen met een warmtepomp . Type warmtepomp is te bespreken wat het best is voor mijn woning. Gaat om een renovatieproject, momenteel is er geen verwarming meer.

Warmwaterboiler dringend herstellen

Lek warmwaterboiler > 1 druppel per 2 sec + draaiknop van chauffage is ontbrekende/kapot.

Nieuwe boiler plaatsen in badkamer

Nieuwe boiler plaatsen voor warm water badkamer. De boiler zal in de badkamer geplaatst worden, 14 liter. Geen voorkeur voor bepaald merk.

Verwarmingsketel plaatsen en leidingen leggen

Momenteel wordt alles verwarmd door middel van elektriciteit. Bedoeling is om warm water voor sanitair en bijverwarming met vloerconvectoren om te schakelen naar gas. Vloerverwarming is ook aanwezig op elektriciteit. Deze wensen we zo te behouden omdat we zonnepanelen hebben. De leidingen moet nog worden getrokken plus een binnen installatie ook.