Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuwe condensatieketel (warm water en verwarming) plaatsen:

Nieuwe condensatieketel (warm water en verwarming) plaatsen

Bij het tweejaarlijks nazicht van onze ketel (warm water en verwarming) was de ventilatie niet in orde. Onze gasketel is 10 jaar oud en we hebben besloten een nieuwe condensatieketel te laten plaatsen die ineens in orde is met alles (dus ook de ventilatie!). Wij hebben nu een Vaillant en deze bevindt zich op het gelijkvloers in het washok/de garage.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe condensatieketel (warm water en verwarming) plaatsen uit heel België:

Nazicht Bulex condensatieketel

Graag nazicht / controle op onze Bulex condensatieketel isotwin. Maakt regelmatig zoemend/brommend geluid, vooral bij warm water afname. Expansievat werd al eens vervangen, dus daar ligt het niet aan. Gasketel

Vervangen cv ketel door HR condensatieketel

Ik wil mijn CV ketel op gas vervangen door een HR condensatieketel. Momenteel hangt er een Bulex thematek F24E-B. De ketel zorgt zowel voor verwarming als voor warm water van een appartement van ongeveer 90m2 met 6 radiatoren. Thermostaat is een mechanische.

Hybride warmtepomp te plaatsen

Plaatsen van een warmtepomp. Bestaande verwarming-en sanitaire installatie met Junkers Cerapur Top 28 ZSBR condensatieketel (2010) met weersafhankelijke regeling en warm water productie met zonneboiler van 300L. Verwarming via radiatoren.

Onderhoud gasketel Dietrich

Wij zijn eigenaar en beschikken over condensatieketel De Dietrich – 7 jaar oud – voor gezinswoning, verwarming en warm water.

Zonneboiler plaatsen in een rijhuis

Wij hebben reeds een daalderop condensatieketel voor zowel warm water, als verwarming (installatie 2012). Graag hadden we deze willen op warmte houden of opwarmen met een panelen systeem + of - zonneboiler. Dit voor een gezin van 5 personen. Oppervlakte van het huis is ongeveer 80 m², het is een rijwoning.

Zonneboiler plaatsen 250 liter

Er is een bestaande Bulex condensatieketel 'Thermo master F25E'. Deze staat op de zolder. De woning is 10 jaar oud. Ik wil een zonneboiler plaatsen dit zou voor het warm water zijn. Wij zijn met 4 personen, twee volwassenen en twee kinderen.

Plaatsen van condensatieketel warm water en verwarming+aansluiten en thermostaat aanpassen

Bestaande verouderde mazoutketel en de boiler dienen vervangen te worden door een condensatieketel. Geen voorkeur voor een bepaald merk. Er moeten geen radiatoren geplaatst worden, enkel de condensatieketel. De thermostaat aanpassen.

Condensatieketel plaatsen en tuberen van schouw

Condensatieketel plaatsen met tubering van de schouw ongeveer een 9 meter. Interesse in Vaillant , Junckers zonder warm water.