Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor aansluiten professioneel gasfornuis:

Aansluiten professioneel gasfornuis

Ik wil graag een professioneel gasfornuis laten installeren in mijn café. De oude weg halen en de nieuwe installeren met een attest. Merk van het fornuis ken ik niet.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiten professioneel gasfornuis uit heel België:

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Het dak van van mijn veranda uit poycarbonplaten lekt. Het regent dus binnen in de veranda bij hevige en/of aanhoudende regenbuien. Het dak is ooit al eens provisoir hersteld geweest met silicone door de vorige dakdekker. Ik zou graag hebben dat dit professioneel hersteld wordt. De platen zelf zijn nog intact maar het water sijpelt binnen langs de zijkanten en waar 2 platen aan elkaar aansluiten (slechte afdichting? ) Zou de 2 polycarbonaatplaten (opaal) van 7m en 2m willen vervangen door 1 plaat van 9 meter lengte - breedte : 175mm Graag vrijblijvende offerte. Enkel bereikbaar via mail (ben slechthorend)

Schuin dak - afwerken/plaatsen van golfplaten

Het project bestaat erin het afwerken van een schuin dak (tussen drie muren) waar nieuwe golfplaten zijn op voorzien - dit zijn doorschijnende golfplaten (golfafstand: 177 golfdiepts:51); het professioneel afwerken van de zijkanten die aansluiten aan de zijdelings muren (indien nodig bepaalde golfplaten opnieuw plaatsen). Het dak is 30 vierkante meter, er zijn +/- 15 golfplaten op geïnstalleerd