Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kapellen (Antwerpen):

Gasconvectoren nakijken

Nazicht en onderhoud van drie gasconvectoren in de living, keuken en badkamer type DRU. Rechtstreekse toevoer van gas naar de convectoren via gasmeter in kelder.

Onderhoud Chaffoteaux + herstellen warm water sanitair

Toestel Chaffoteaux Niagara Delta 30FF code 24 verschijnt op display = defect werkingscontrole van de extractor. Ook het pereodiek verplicht nazicht.

Grondwaterpomp installeren

Onze grondwaterpomp is aan vervanging toe. Nieuwe installeren.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

We twijfelen nog tussen een gewone airco voor 2 of 3 kamers en een lucht-lucht warmtepomp omdat we over CV beschikken.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Statische accumulatoren vervangen Isolatie en dubbele beglazing aanwezig. Nu elektrische verwarming.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Thans is er elektrische verwarming. Voor de living wensen we nu een lucht-lucht warmtepomp verwarming. Er is een aansluitende buitenberging op,het terras met elektriciteit Daarin zou de warmtepomp kunnen staan of hangen (verluchting via de deurgril). Aan de andere zijde is de living: binnenunit op die muur hangen vlak er achter.

Zonneboiler plaatsen

Nu wordt de woning verwarmd met een Remeha gascondensatie ketel, met een aparte 100 liter warm watervat. Zwembad verwarming nu met lucht-lucht warmte pomp.

Gasleiding van de meterkast naar nieuwe keuken aanleggen

Gas leggen van de meter naar de wand waar onze nieuwe keuken later komt.

WellStraler gaskachel onderhouden

Nazicht en controle gaskachel Wellstraler.

Bestaand toilet vervangen door hangtoilet en afvoer aanpassen

Ik wil een bestaand toilet vervangen door een hangtoilet. De bestaande afvoer van het huidige toilet moet aangepast worden, plus minus 20 cm dichter bij de muur om aan te sluiten op het hangtoilet afvoer. De water toevoer moet ook ongeveer 30 cm aangepast worden en ingewerkt worden in muur zodanig dat die niet meer zichtbaar is na montage hangtoilet.