Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kessel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kessel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kessel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Kessel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kessel:

Gasleiding trekken, ketel plaatsen en radiatoren voorzien

Huis dat bestaat uit 3 delen. Door het oude gedeelte moet een gasleiding trekken naar het nieuwe gedeelte. In dit nieuwe stuk moet men een gascondensatieketel te voorzien en ook radiatoren.

Grond - Water warmtepomp plaatsen

De nodige boringen uitvoeren en plaatsing van een warmtewisselaar voor de verwarming van sanitair water en de verwarming/koeling met vloerverwarming van een woning van 215 m2 . Er is een in de woning ventilatiesysteem D voorzien. Ruwbouwwerken starten binnen enkele weken.

Vervangen Radson ketel door condensatieketel

Vervangen Radson CV (1997) die nog prima werkt maar rendementsverlies heeft, tesamen met Junkers warmwaterketel (eveneens 1998) door 1 condensatieketel. Met aardgas.

Verplaatsen en vervangen van radiator op gas

Verplaatsen van radiator. Een nieuwe op de plaats zetten. Het is een gas radiator. Ook gasketel nakijken.

Verplaatsen toilet

We renoveren een oud huis en willen de wc laten verplaatsen. Wc blijft gelijkvloers, maar wordt verplaatst naar de garage, een 5tal meter verderop. Er moet een nieuwe aansluiting op de bestaande put gemaakt worden, de nieuwe wc-buis kan door de kelder getrokken worden (dus moet er niet gegraven worden).

Oude mazoutketel vervangen

Willen oude mazoutketel vervangen door nieuwe mazoutketel. Graag met advies ivm hoogrendement of condensatieketel. Werken uitvoeren binnen 3 maanden.

Onderhoud van pelletkachel Cadel

Graag een correcte prijs voor onderhoud van een pelletkachel Merk: CADEL Type :WALL

Nieuwe verwarming op elektriciteit

Nieuwe verwarming op elektriciteit - Radiatoren met steen

Aansluiten houtkachel

Aansluiten van houtkachel

Vernieuwen mazoutketel

Vervangen van bestaande mazoutketel door nieuwe ketel. Warm water ook scheiden.