Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor gasleiding trekken, ketel plaatsen en radiatoren voorzien:

Gasleiding trekken, ketel plaatsen en radiatoren voorzien

Huis dat bestaat uit 3 delen. Door het oude gedeelte moet een gasleiding trekken naar het nieuwe gedeelte. In dit nieuwe stuk moet men een gascondensatieketel te voorzien en ook radiatoren.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Kessel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasleiding trekken, ketel plaatsen en radiatoren voorzien uit heel België:

Graafwerken uitvoeren om gasleiding te laten trekken

Huis gekocht. Aanvraag ingediend bij Fluvius om aardgas aansluiting uit te voeren en goedgekeurd. Nu zoek ik een vakman die graafwerken (60 cm diep en +- 14 m lang) uitvoert van straat tot voorgevel en de mazout ketel vervangt door een nieuwe condensketel in de kelder.

Gasleiding naar huis trekken

Ik zou graag overschakelen van mazout naar aardgas. Ik wil dus een nieuwe gasinstallatie laten aanleggen. In de straat is er gas. De leiding moet zo een 15 meter worden doorgetrokken naar de plaats waar de gasketel gaat komen. Een groot deel kan langs de oprit. Ik ben ook bereid om zelf een gat te graven in de oprit zodat de leiding snel gelegd kan worden. De installatie moet ook gekeurd worden. Eventueel kan hierbij de aansluiting van mijn condensatieketel ook gedaan worden.

Gasleiding trekken

Gasleiding trekken naar afzuigkast in labo. Best de situatie komen opnemen ter plaatse.

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Er dient een sleuf gegraven te worden vanaf de rooilijn tot achter de muur van de oprit waar een werkput van 1m x 1m x 1m moet komen. Dit alles om uiteindelijk een gasleiding in de woning te trekken. De sleuf zal ongeveer 10 meter lang moeten zijn met een minimale diepte van 70 cm. Er dient een wachtbuis voorzien te worden van 110 PVC. Het terrein is licht oplopend en er zullen er klinkers verwijderd moeten worden en teruggeplaatst in originele staat. (zie foto's in bijlage) Uitvoering ASAP.

Sleuf graven voor gasaansluiting

Er dient een sleuf gegraven te worden vanaf de rooilijn tot aan de gevel van de woning met op het einde een werkput van een kubieke meter. Dit alles om uiteindelijk een gasleiding in de woning te trekken. De sleuf zal ongeveer 10 meter lang moeten zijn met een minimale diepte van 70 cm. Het terrein is licht oplopend en wellicht zullen er boomwortels verwijderd moeten worden.

Gasleiding trekken en keuren

Gasleiding trekken van de meter naar een gashaard (7,3kw) + gaskachel. ca. 8m leiding diameter 28 en ca. 10m leiding diameter 22

Gasleiding trekken van garage naar keuken

We hebben een nieuwe gasleiding nodig van de garage naar onze keuken voor ons nieuwe gasfornuis. Er is een gasaansluiting in de garage maar er moet een nieuwe leiding op worden aangesloten via het plafond van de garage (+/- 5m) naar de keuken, die zich op de eerste verdieping bevind. Hiervoor moet er ook een diamantboring gebeuren uiteraard.

Gasleiding in appartement trekken

Extra leiding naar de keuken en gashaard aanleggen. Gasleiding in appartement.