Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kontich:

Installatie condensatie badverwarmer Buderus DB213

De boiler werkt nog goed maar zou moeten vervangen worden door een gesloten toestel type C. Er moet dus een verbinding door het dak (pannendak) en de afwatering kan voorzien worden met een verbinding naar de buis van de toiletafvoer die onder de boiler loopt.

Gashaard nakijken

Wij zijn net verhuisd en in de woning is er een gashaard van merk Bellfires. Wij zouden graag een controle laten doen omdat er een geur vrijkomt bij gebruik.

Herstellen gaskachel

Gaskachel, waakvlam wil niet branden.

Grondwaterput boren en besproeiingsysteem plaatsen

Ik wens een grondwaterput te laten boren en gelijktijdig een besproeiingssysteem te laten installeren om gazon, planten en struiken automatisch te laten besproeien.

Vloerverwarming nat systeem leggen

Gaan de schouw afbreken in de living , oude parket eruit en zouden graag vloerverwarming leggen daarop keramische parket. Living is ong. 30 m². Vloerverwarming plaatsen.

Hybride warmtepomp plaatsen

Ons huis werd in 2012 gerenoveerd . In de woonruimte vloerverwarming, in andere ruimtes werden radiatoren behouden. We hebben een zéér kleine tuin. Eveneens geplaatst in 2012: condesatieketel ACV Prestige 18 Solo en boiler ECO 100 (gas) voor gemengd systeem vloer/radiatoren en warm water . Isolatie van dak gepland. welk type warmtepomp het meest geschikt is Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Kranen herstellen en leidingen vervangen

Ik wil een kraan op het terras en een tussenkraan binnen herstellen. Daarvoor moet misschien ook een gedeelte van de leiding vervangen worden. Koppelstukken en aansluitingen door de loodgieter te leveren.

Nazicht Grundfos regenwater pomp

Grundfos regenwater pomp gaat in alarm en kan niet terug opgestart worden.

Plaatsen lucht - lucht warmtepomp

Vervanging van accumulatieradiatoren. Plaatsing van lucht - lucht warmtepomp gebruiken. Renovatieproject.

Onderhoud zonneboiler

De druk van de glycol valt weg na een zonnige dag en blijft op nul staan tot de zon weer schijnt. De pomp doet het dus goed. Er zijn een paar glycol lekjes aan de verbindingen en het expansievat. De zonnepanelen staan op het plat dak boven de zonneboiler.