Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lier of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Lier die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lier:

Complete CV installatie installeren

Ik zou graag een nieuwe centrale verwarming op gas laten plaatsen samen met een nieuwe boiler. Het zou gaan om ongeveer twee ruimtes in een afgewerkte woning.

Nazicht van de gaskachel Efel

Probleem met de gaskachel van het merk Efel. Ik krijg de waakvlam wel aan maar wanneer ik de knop loslaat om de kachel hoger te draaien gaat de waakvlam uit.

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

CV ketel in garage. Schouw volledig opgevreten door de dampen. Het gaat om een gasinstallatie.

Vaatwasser installeren

Onderbouw vatwasser installeren en aansluiten.

5 gasstoven nakijken en 1 verplaatsen

Wij zijn een vereniging in Koningshooikt en wij huren een gebouw . In dat gebouw staan 5 gasstoven . We zouden die willen laten nakijken en er moet er 1 verplaatst worden

Doortrekken waterleiding

Waterleiding van woning naar garage laten doortrekken.

Hybride warmtepomp te plaatsen

We hebben al een centrale verwarming op gas. Ik had graag mijn gasverbruik verder verminderd. We hebben ook zonnepannelen, nu met overproductie. Gezien ouderdom installatie (4 jaar) + zonnepannelen lijkt me een hybride systeem het meest relevante. Daarnaast vroeg ik me af of er synergie mogelijk is met mogelijk ventilatie/airco.

Gasleiding legen

In mijn nieuwe keuken gaat een gasfornuis komen. Hiervoor is nog geen leiding voor voorzien. Mijn vloer is opgebroken dus kan dit makkelijk in de vloer gelegd worden.

Verwarmingsketel vervangen

Bij het onderhoud is vastgesteld dat de ketel vervangen moet worden. Geen onderhoud uitgevoerd. Verwarmingketel op aardgas in een studio.

Onderhoud Wellstraler gaskachel

Graag een onderhoudsbeurt voor een gaskachel Wellstraler type M830.