Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vaatwasser installeren:

Vaatwasser installeren

Onderbouw vatwasser installeren en aansluiten.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaatwasser installeren uit heel België:

Vaatwasser inbouwen

We willen graag een inbouw vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. Dit op de plaats van een bestaande kast en naast de kasten van afvoer. We hebben nu GEEN vaatwasser. We willen een installateur die de hele klus kan klaren : niet apart een loodgieter / schrijnwerken / elektricien.

Sanitaire werken in keuken

We zijn bezig met een nieuwe keuken te plaatsen, maar het water loopt niet goed weg. Bij onze oude keuken was dit ook al het geval. Maar we hebben de indruk dat het er erger op wordt. En we willen dit zeker in orde brengen vooraleer we onze vaatwasser installeren.

Aanpassingen uitvoeren voor vaatwasser te plaatsen

We willen graag een inbouw vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. Dit op de plaats van een bestaande kast en naast de kasten van afvoer. We hebben nu GEEN vaatwasser. We willen een installateur die de hele klus kan klaren : niet apart een loodgieter / schrijnwerken / elektricien.Kast Aanpassen voor inbouwvaatwasser/ water en elektriciteit doortrekken

Boiler installeren, stopcontacten afwerken en mogelijks vaatwasser repareren

De boiler van de keuken is stuk . Aankopen + installeren van nieuwe boiler. 6 Stopcontacten afwerken : er is iets mis met het stopcontact van de badkamer. Daarnaast moeten er plakketjes op schakelaars gezet worden. wij hebben de plakketjes. De vaatwasser geeft een foutmelding voor warm water, bekijken of dit kan gerepareerd worden, of we een nieuwe moeten kopen.

Keuken van kantoor vernieuwen en vaatwasser plaatsen

Wij zouden graag een vaatwasser installeren in ons keukentje op het kantoor. Nu hebben we met het kantoor naast ons besproken dat de keuken nogal verouderd is en we misschien ineens alles moeten vernieuwen.

Vaatwasser installeren

Vaatwasser installeren. Ongeveer 1-2m naast pompbak met watervoorziening en afvoer. Moeten waarschijnlijk wel gaten geboord worden in de kasten ertussen voor de leidingen.

Installeren van vaatwasser

Zouden een vaatwasser willen laten installeren in onze bestaande keuken. Onze huidige installateur werkt enkel met Miele nu blijkt dat de beschikbare diepte maar 56 cm is en voor Miele is dat minimum 57 cm. Andere merken hebben machines met een kleinere inbouwdiepte o.a. Bosch, Siemens, Bedoeling is om machine te installeren met de nodige water, afloop en elektriciteitsaansluiting.

Dampkap vervangen en afvoer met stopcontact installeren

Ik wil onze huidige dampkap (schouw) in koper vervangen door een modernere versie. Ook graag een afvoer en stopcontact voor een vaatwasser installeren. Er moet ook een stukje gyproc geplaatst worden. Graag een erkend klusbedrijf.